Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ποιες γυναίκες ρε,αυτός μόνο με τις δυο χούφτες του έχει πάει :2funny:
λογω επαγγελματος εχω δει αρκετες τετοιες περιπτωσεις.

ειναι μονογαμικοι, λογω της ελλειψης αλλων λυσεων. Κοροιδευουν τον εαυτο τους οτι ειναι επιλογη τους, ενω στην πραξη, ειναι η μονη λυση που βρισκουν για να μην ειναι μονοι.

Μιας και καταπιεζουν τον εαυτο τους και θελουν να δειξουν καλυτεροι απο οτι ειναι, ειναι μονιμως επιθετικοι προς ατομα που ακολουθουν διαφορετικο τροπο ζωης (ΚΜΑΝ, καλογερο,μποκολος, κλπ) και προβαλλουν τις αποψεις τους σαν καποιο ειδος ωριμοτητας.

Που βρισκεται βεβαια η ωριμοτητα οταν εχουν επιθετικη συμπεριφορα σε ατομα (ολοι οι παραπανω, εσυ, σαββιδης) το ξερουν μονο οι ιδιοι.

Οταν δε χρησιμοποιουνται λογικα επιχειρηματα απεναντι στις θεσεις τους, απαντανε με εναν σαχλο, δηθεν σαρκασμο

Οπως ειχα πει, ειχα γνωρισει καποτε εναν που ελεγε τι πετυχημενος που ειναι με τις γυναικες και τι ωριμος. Ε αυτος ειχε παει μονο με 2 γυναικες και εδινε μαθηματα φλερτ και συμπεριφορας και ωριμοτητας.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.256
Πόντοι
12.756
επιλογη ειναι να ειναι καποιος μονογαμικος για οσο κρατησει η σχεση...εδω και 3 χρονια μονιμη σταθερη σχεση εχω αυτο τι παει να πει οτι εχω παει μονο με 2;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
επιλογη ειναι να ειναι καποιος μονογαμικος για οσο κρατησει η σχεση...εδω και 3 χρονια μονιμη σταθερη σχεση εχω αυτο τι παει να πει οτι εχω παει μονο με 2;
Εν τω μεταξύ μου αρέσει που λέει για επιθετική μου συμπεριφορά σε μέλη,την στιγμή που μέλη τα οποία θαυμάζει έχουν δείξει επιθετικότητα πολλάκις και δεόντως.
Άλλο η ειρωνεία άλλο η επιθετικότητα.

Εγώ ούτε μάνες πιάνω στο στόμα μου,ούτε οικογένειες άλλων.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.256
Πόντοι
12.756
Εν τω μεταξύ μου αρέσει που λέει για επιθετική μου συμπεριφορά σε μέλη,την στιγμή που μέλη τα οποία θαυμάζει την έχουν δείξει πολλάκις και δεόντως.

Εγώ ούτε μάνες πιάνω στο στόμα μου,ούτε οικογένειες άλλων.
βριζουμε τον αλλο χαλαρα ποτε οικογενειες και δη μητερες

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Perfectly said.
Ειδικά την μάνα,που γεννάει κλπ,ΠΟΤΕ!
Κάποιοι θαρρούν πως επειδή ο ιστότοπος λέγεται bourdela.com θα ξεπερνάνε τα όρια.Αμ δε!

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δικηγορος εισαι τυπε? νομιζα ησουν μισθωτος.

Ο τυπος ειναι στολκερ τελειως, οπου δει συγκεκριμενα νικ απο πισω.

Βγαζει και τα συμπερασματα απο μονος του, αν διαφωνεις μαζι του σημαινει πως θαυμαζεις καποιον αλλο.

Οσο για τη μονογαμια, ο συγκεκριμενος, ΠΑΝΤΑ μονογαμικος ηταν γιατι δε μπορουσε να κανει και τιποτα αλλο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Βγαζει και τα συμπερασματα απο μονος του, αν διαφωνεις μαζι του σημαινει πως θαυμαζεις καποιον αλλο.

Οσο για τη μονογαμια, ο συγκεκριμενος, ΠΑΝΤΑ μονογαμικος ηταν γιατι δε μπορουσε να κανει και τιποτα αλλο.
δεν χρειάζεται να είναι δικηγόρος, είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας και έχουμε αυστηρά πρωτόκολλα. We leave no man behind. Semper Fidelis.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.256
Πόντοι
12.756

διαφωνεις σε κατι απο αυτα που ειπα;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
δεν χρειάζεται να είναι δικηγόρος, είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας και έχουμε αυστηρά πρωτόκολλα. We leave no man behind. Semper Fidelis.
επιλεκτικα πρωτοκολλα εχετε τυπε.

μια κλικα που την ενωνει κατι συγκεκριμενο και τιποτα παραπανω.

οι αντρες ξερουν τις αντρικες συμπεριφορες και τις κοτενιες.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
επιλεκτικα πρωτοκολλα εχετε τυπε.

μια κλικα που την ενωνει κατι συγκεκριμενο και τιποτα παραπανω.

οι αντρες ξερουν τις αντρικες συμπεριφορες και τις κοτενιες.
αντρική συμπεριφορά είναι να μην ανέχεσαι υβριστικές γραφές σε οικογενειακά μέλη. Εάν διαφωνείς πρόβλημά σου, στηρίζω αυτά που είπαν οι φίλοι μου.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
αντρική συμπεριφορά είναι να μην ανέχεσαι υβριστικές γραφές σε οικογενειακά μέλη. Εάν διαφωνείς πρόβλημά σου, στηρίζω αυτά που είπαν οι φίλοι μου.
λογικο, ολοι οι επιτυχημενοι της ζωης συνασπιζονται σαν τις υαινες

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.785
Πόντοι
216
Αν θες κράτα την και βαλτην στον πάτο σου.

Όσο έχουμε Ουκρανεζες κάτω στην Κύπρο δεν έχουμε ανάγκη κανέναν.
Εσύ έχεις αρκετά φράγκα να πας έστω Μετάξι;
Προς το παρόν φύλαξε τον δικό σου απ' το Χάρη που θα σου σκάσει καυλωμένος και βούλωνε

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
διαφωνεις σε κατι απο αυτα που ειπα;
Μαλακιες λες τυπε.

Πετας ενα αφου δε βριζει μανες καλα κανει. Αν εκανε τα ιδια στον Ραγκναρ ο Σαντμαν, θα ετρεχες απο πισω του να υπερασπιστεις οπως κανεις τωρα.

Υποκριτικα τελειως

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.256
Πόντοι
12.756
Μαλακιες λες τυπε.

Πετας ενα αφου δε βριζει μανες καλα κανει. Αν εκανε τα ιδια στον Ραγκναρ ο Σαντμαν, θα ετρεχες απο πισω του να υπερασπιστεις οπως κανεις τωρα.

Υποκριτικα τελειως
οχι ειπα γενικα βριζουμε τον αλλο εκτος οικογενειες...επισης μονογαμικος εξηγησα τι σημαινει και τι ειναι ..διαφωνεις σε αυτα;εγω προσωποποιησα κατι;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
οχι ειπα γενικα βριζουμε τον αλλο εκτος οικογενειες...επισης μονογαμικος εξηγησα τι σημαινει και τι ειναι ..διαφωνεις σε αυτα;εγω προσωποποιησα κατι;
Αν εισαι μονογαμικος μπραβο σου με γεια σου και χαρα σου.

Ο Ραγκναρ, ειναι μονογαμικος, επειδη δε του καθεται καμια αλλη. Ειπα οτι ο Ραγκναρ εχει παει με 2 γκομενες δεν ειπα για σενα.

Οσο για το βριζουμε τον αλλο εκτος απο οικογενειες. Αν σαρεσει αυτο με γεια σου με χαρα σου. Εμενα παλι δε μαρεσει να βλεπω ενα τυπο με εμμονες με συγκεκριμενα νικ.

Διαφωνεις εσυ σε αυτα? Αλλα που να διαφωνησεις, οπως ειπα και πανω, κορακας κορακου ματι δε βγαζει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.256
Πόντοι
12.756
Αν εισαι μονογαμικος μπραβο σου με γεια σου και χαρα σου.

Ο Ραγκναρ, ειναι μονογαμικος, επειδη δε του καθεται καμια αλλη. Ειπα οτι ο Ραγκναρ εχει παει με 2 γκομενες δεν ειπα για σενα.

Οσο για το βριζουμε τον αλλο εκτος απο οικογενειες. Αν σαρεσει αυτο με γεια σου με χαρα σου. Εμενα παλι δε μαρεσει να βλεπω ενα τυπο με εμμονες με συγκεκριμενα νικ.

Διαφωνεις εσυ σε αυτα? Αλλα που να διαφωνησεις, οπως ειπα και πανω, κορακας κορακου ματι δε βγαζει
ρε συ εχω ερθει εγω ποτε να σε κυνηγησω να σου την πω;ειπες για τον Τρελο γιατι πιστευεις οτι ειναι μονογαμικος και εγω ερχομαι και σου λεω τι πιστευω ΓΕΝΙΚΑ οτι συμβαινει στην πλειονοτητα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom