Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
τύπε κελεπούρι σκετο να πουμε
Για ατελείωτο χύσιμο μέσα της
τύπε κελεπούρι σκετο να πουμε
εσυ να δουμε ποτε θα βρεις το φως , γιατι εισαι σε ενα σκοτεινο τουνελ, υποχρεωτικης μονογαμιαςΧριστός Ανέστη Σοκόλ
λογω επαγγελματος εχω δει αρκετες τετοιες περιπτωσεις.Ποιες γυναίκες ρε,αυτός μόνο με τις δυο χούφτες του έχει πάει
Έφαγες καλά σήμερα Σοκόλ?εσυ να δουμε ποτε θα βρεις το φως , γιατι εισαι σε ενα σκοτεινο τουνελ, υποχρεωτικης μονογαμιας
Εν τω μεταξύ μου αρέσει που λέει για επιθετική μου συμπεριφορά σε μέλη,την στιγμή που μέλη τα οποία θαυμάζει έχουν δείξει επιθετικότητα πολλάκις και δεόντως.επιλογη ειναι να ειναι καποιος μονογαμικος για οσο κρατησει η σχεση...εδω και 3 χρονια μονιμη σταθερη σχεση εχω αυτο τι παει να πει οτι εχω παει μονο με 2;
βριζουμε τον αλλο χαλαρα ποτε οικογενειες και δη μητερεςΕν τω μεταξύ μου αρέσει που λέει για επιθετική μου συμπεριφορά σε μέλη,την στιγμή που μέλη τα οποία θαυμάζει την έχουν δείξει πολλάκις και δεόντως.
Εγώ ούτε μάνες πιάνω στο στόμα μου,ούτε οικογένειες άλλων.
Perfectly said.βριζουμε τον αλλο χαλαρα ποτε οικογενειες και δη μητερες
Δικηγορος εισαι τυπε? νομιζα ησουν μισθωτος.βριζουμε τον αλλο χαλαρα ποτε οικογενειες και δη μητερες
δεν χρειάζεται να είναι δικηγόρος, είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας και έχουμε αυστηρά πρωτόκολλα. We leave no man behind. Semper Fidelis.Δικηγορος εισαι τυπε? νομιζα ησουν μισθωτος.
Ο τυπος ειναι στολκερ τελειως, οπου δει συγκεκριμενα νικ απο πισω.
Βγαζει και τα συμπερασματα απο μονος του, αν διαφωνεις μαζι του σημαινει πως θαυμαζεις καποιον αλλο.
Οσο για τη μονογαμια, ο συγκεκριμενος, ΠΑΝΤΑ μονογαμικος ηταν γιατι δε μπορουσε να κανει και τιποτα αλλο.
διαφωνεις σε κατι απο αυτα που ειπα;Δικηγορος εισαι τυπε? νομιζα ησουν μισθωτος.
Ο τυπος ειναι στολκερ τελειως, οπου δει συγκεκριμενα νικ απο πισω.
Βγαζει και τα συμπερασματα απο μονος του, αν διαφωνεις μαζι του σημαινει πως θαυμαζεις καποιον αλλο.
Οσο για τη μονογαμια, ο συγκεκριμενος, ΠΑΝΤΑ μονογαμικος ηταν γιατι δε μπορουσε να κανει και τιποτα αλλο.
επιλεκτικα πρωτοκολλα εχετε τυπε.δεν χρειάζεται να είναι δικηγόρος, είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας και έχουμε αυστηρά πρωτόκολλα. We leave no man behind. Semper Fidelis.
αντρική συμπεριφορά είναι να μην ανέχεσαι υβριστικές γραφές σε οικογενειακά μέλη. Εάν διαφωνείς πρόβλημά σου, στηρίζω αυτά που είπαν οι φίλοι μου.επιλεκτικα πρωτοκολλα εχετε τυπε.
μια κλικα που την ενωνει κατι συγκεκριμενο και τιποτα παραπανω.
οι αντρες ξερουν τις αντρικες συμπεριφορες και τις κοτενιες.
λογικο, ολοι οι επιτυχημενοι της ζωης συνασπιζονται σαν τις υαινεςαντρική συμπεριφορά είναι να μην ανέχεσαι υβριστικές γραφές σε οικογενειακά μέλη. Εάν διαφωνείς πρόβλημά σου, στηρίζω αυτά που είπαν οι φίλοι μου.
Προς το παρόν φύλαξε τον δικό σου απ' το Χάρη που θα σου σκάσει καυλωμένος και βούλωνεΑν θες κράτα την και βαλτην στον πάτο σου.
Όσο έχουμε Ουκρανεζες κάτω στην Κύπρο δεν έχουμε ανάγκη κανέναν.
Εσύ έχεις αρκετά φράγκα να πας έστω Μετάξι;
Μαλακιες λες τυπε.διαφωνεις σε κατι απο αυτα που ειπα;
οχι ειπα γενικα βριζουμε τον αλλο εκτος οικογενειες...επισης μονογαμικος εξηγησα τι σημαινει και τι ειναι ..διαφωνεις σε αυτα;εγω προσωποποιησα κατι;Μαλακιες λες τυπε.
Πετας ενα αφου δε βριζει μανες καλα κανει. Αν εκανε τα ιδια στον Ραγκναρ ο Σαντμαν, θα ετρεχες απο πισω του να υπερασπιστεις οπως κανεις τωρα.
Υποκριτικα τελειως
Αν εισαι μονογαμικος μπραβο σου με γεια σου και χαρα σου.οχι ειπα γενικα βριζουμε τον αλλο εκτος οικογενειες...επισης μονογαμικος εξηγησα τι σημαινει και τι ειναι ..διαφωνεις σε αυτα;εγω προσωποποιησα κατι;
ρε συ εχω ερθει εγω ποτε να σε κυνηγησω να σου την πω;ειπες για τον Τρελο γιατι πιστευεις οτι ειναι μονογαμικος και εγω ερχομαι και σου λεω τι πιστευω ΓΕΝΙΚΑ οτι συμβαινει στην πλειονοτητα..Αν εισαι μονογαμικος μπραβο σου με γεια σου και χαρα σου.
Ο Ραγκναρ, ειναι μονογαμικος, επειδη δε του καθεται καμια αλλη. Ειπα οτι ο Ραγκναρ εχει παει με 2 γκομενες δεν ειπα για σενα.
Οσο για το βριζουμε τον αλλο εκτος απο οικογενειες. Αν σαρεσει αυτο με γεια σου με χαρα σου. Εμενα παλι δε μαρεσει να βλεπω ενα τυπο με εμμονες με συγκεκριμενα νικ.
Διαφωνεις εσυ σε αυτα? Αλλα που να διαφωνησεις, οπως ειπα και πανω, κορακας κορακου ματι δε βγαζει