Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι Κίεβο τώρα.Καλή φάση,όλα τα μαγαζιά ανοιχτά.Εφαγα πακέτο χτες από μια γκόμενα 190,μου είπε οτι είχαμε παρερμηνεύσει ο ένας τον άλλον.Τι να κάνουμε,στη ζωή υπάρχουν και απώλειες.Παρέμειναν οι πύραυλοι να θυσιαστούν σε άλλους κώλους.
Ετοιμάζω κόλπο γκρόσο αλλά τυχαίνουν συνεχώς απροσδόκητα πράγματα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.938
Πόντοι
22.266
Είμαι Κίεβο τώρα.Καλή φάση,όλα τα μαγαζιά ανοιχτά.Εφαγα πακέτο χτες από μια γκόμενα 190,μου είπε οτι είχαμε παρερμηνεύσει ο ένας τον άλλον.Τι να κάνουμε,στη ζωή υπάρχουν και απώλειες.Παρέμειναν οι πύραυλοι να θυσιαστούν σε άλλους κώλους.
Kiεβο είμαι ανοικτά τα μαγαζιά διασκεδασης;;νόμιζα ότι είναι κόκκινη ζωνη

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
αν πρόκειται να περάσεις και λίγο χρόνο μαζί τους, εγώ τις βάζω χαμηλά τις μολδαβές μαζί με ρωσίδες και ουκρανές. Η διαφορά είναι ότι οι ρωσίδες έχουν κωλοχαρακτήρα γιατί αισθάνονται ανώτερες ενώ οι ουκρανές και μολδαβές έχουν κωλοχαρακτήρα από σύνδρομο κατωτερότητας σε ρωσίδες και ρουμάνες αντίστοιχα.
Ψηλά έχω τις τσέχες, σλοβάκες και ενδιάμεσα τις πολωνές.
Βασικα πιστευω οτι ειναι με τα βιωματα του καθενος και που εχει περασει καλυτερα , σε γενικες γραμμες αυτο που γραφεις ισχυει

αυτες ειναι μολδαβες στο ibiza της οδησσου , ειχα παρει τις τρεις (ιδια παρεα ηταν και "φιλες" μεταξυ τους)
ακριβως επειδη εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση μας συμφερει , για λιγο φυσικα .... χαχα
με την μια κραταω ακομη επαφη :grin:

Συνημμένα

• odessa1 (2).jpg
    odessa1 (2).jpg
    532,3 KB · Εμφανίσεις: 76

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.938
Πόντοι
22.266
Βασικα πιστευω οτι ειναι με τα βιωματα του καθενος και που εχει περασει καλυτερα , σε γενικες γραμμες αυτο που γραφεις ισχυει

αυτες ειναι μολδαβες στο ibiza της οδησσου , ειχα παρει τις τρεις (ιδια παρεα ηταν και "φιλες" μεταξυ τους)
ακριβως επειδη εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση μας συμφερει , για λιγο φυσικα .... χαχα
με την μια κραταω ακομη επαφη :grin:
Διαστημόπλοια

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Παρτο κ θα δεις
Μάλλον αυτό είναι η λύση στα θέματα σου γενικώς

Ο Μάκης ακα Τζόζεφ Μπλασκος είναι και ο Κομπλέ
Λος τριομος
τώρα κι εσύ αγαπητέ συνεχίζεις να τον κουρντίζεις. Ο πρόεδρος άμα τσαντιζόταν άντε να άφηνε καμία πορδή ή να' στελνε φωτογραφία το ψόφιο πουλάκι του, αυτός όμως ...

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
δεν είμαι ψυχίατρος για να κρίνω, αλλά τόσα χρόνια τόσα κατορθώματα ίσως και να χρειαζόταν και η βίαιη προσαγωγή σε εγκλεισμό με αγωγή.
Αν ρωτήσεις και τον Χάρη τότε στη βαρκούλα με τα χορευτικά cotton eye joe, έχει μετανιώσει τις εποχές δημητράκη και τρελού ψυχοπαθή με το πριόνι.
Οι εξορίες στα καβλονήσια και τα βασανιστήρια τον καιρό της Χούφτας επιδείνωσαν καίρια την ήδη επιβεβαρυμένη ψυχική του υγεία...

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Περιμένουμε πλούσιο υλικό άρχοντα. Αλλά δε μου απάντησες εσύ σε μια ερώτηση που έκανα. Μου απάντησαν άλλοι φίλοι του φόρουμ.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Περιμένουμε πλούσιο υλικό άρχοντα. Αλλά δε μου απάντησες εσύ σε μια ερώτηση που έκανα. Μου απάντησαν άλλοι φίλοι του φόρουμ.
Έχω 23 χρόνια στην Ουκρανία. Άκου τις συμβουλές του άρχοντα και θα κάνεις τρομερή προκοπή...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kiεβο είμαι ανοικτά τα μαγαζιά διασκεδασης;;νόμιζα ότι είναι κόκκινη ζωνη
Ανοιξαν από χτες και το Carribean ανοίγει από σήμερα.Τα εστιατόρια σχεδόν όλα άνοιξαν χτες.Είναι όντως τίγκα στον κορωναιό,απίστευτα πολλά κρούσματα αλλά όπως μου είπε η γκόμενα ο δήμαρχος δήλωσε οτι βαρέθηκε το lockdown ένα μήνα και τους περιορισμούς και αποφάσισε να ανοίξει ξανά την πόλη να μπορείς να φας να γαμήσεις κτλ.
Αυτές είναι χώρες που φροντίζουν για τους πολίτες τους.

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
εάν δώκεις λεφτά είσαι μαλάκας με πατέντα !
Kman2 θέλω την άποψη σου. Έχω μιλήσει με διάφορες έτσι ώστε να κάνω ένα ταξίδι Κίεβο ή Μόσχα μετά τον Ιούνιο, εμβολιασμένος με ασφάλεια. Τελευταία μίλησα με δύο από Μόσχα. Η μία δήλωνε Μόσχα αλλά τελικά στο Whatsapp μου αποκάλυψε ευθέως ότι ζεί στη Μολδαβία. Πάντα όταν οι γκόμενες μου ζητούσαν χρήματα προκαταβολικά τις απέκλεια κατ΄ευθείαν. Και οι δύο Ρωσίδες μου ζήτησαν χρήματα προκαταβολικά, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Η μία για beauty saloon and gym. Η άλλη μου πρότεινε σχέση δίνοντας 400 ε / μήνα και συναντήσεις ταξιδεύοντας ή στη Μόσχα ή Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού. Μεταφέροντας τις αμφιβολίες και ανησυχίες μου για το γεγονός ότι μπορεί να μη τη ξαναδώ εφόσον πάρει αυτό που θέλει προκαταβολικά, μου απάντησε, ότι αφού μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα στο μέλλον από τη σχέση μας τότε δεν βρίσκει λόγο να μη με συναντήσει και το λόγο που εγώ ανησυχώ.
Έχουν αλλάξει στα στάνταρ που οι γκόμενες απαιτούν πράγματα?
Θέλω τη συμβουλή σου.

Εδώ δε μου απάντησες. Προφανώς αυτές
Έχω 23 χρόνια στην Ουκρανία. Άκου τις συμβουλές του άρχοντα και θα κάνεις τρομερή προκοπή...
Σας διαβάζω εδώ και καιρό. Σέβομαι το καθ΄ένα για τις απόψεις που αντιπροσωπεύει. Σας θεωρώ πολύ έξυπνους και έμπειρους συμπεραίνοντας από όλα αυτά που γράφεται. Έχω εκτιμήσει το καθένα για αυτό που αντιπροσωπεύει. Ευχαριστώ, Προφανώς για την απάντηση που μου έδωσες. Μαζεύω εμπειρίες. Όπως είπα θα ταξιδέψω εμβολιασμένος με ασφάλεια τον Ιούνιο.

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Ανοιξαν από χτες και το Carribean ανοίγει από σήμερα.Τα εστιατόρια σχεδόν όλα άνοιξαν χτες.Είναι όντως τίγκα στον κορωναιό,απίστευτα πολλά κρούσματα αλλά όπως μου είπε η γκόμενα ο δήμαρχος δήλωσε οτι βαρέθηκε το lockdown ένα μήνα και τους περιορισμούς και αποφάσισε να ανοίξει ξανά την πόλη να μπορείς να φας να γαμήσεις κτλ.
Αυτές είναι χώρες που φροντίζουν για τους πολίτες τους.
Έναν τέτοιο πρωθυπουργό θέλουμε και εμείς

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Kman2 θέλω την άποψη σου. Έχω μιλήσει με διάφορες έτσι ώστε να κάνω ένα ταξίδι Κίεβο ή Μόσχα μετά τον Ιούνιο, εμβολιασμένος με ασφάλεια. Τελευταία μίλησα με δύο από Μόσχα. Η μία δήλωνε Μόσχα αλλά τελικά στο Whatsapp μου αποκάλυψε ευθέως ότι ζεί στη Μολδαβία. Πάντα όταν οι γκόμενες μου ζητούσαν χρήματα προκαταβολικά τις απέκλεια κατ΄ευθείαν. Και οι δύο Ρωσίδες μου ζήτησαν χρήματα προκαταβολικά, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Η μία για beauty saloon and gym. Η άλλη μου πρότεινε σχέση δίνοντας 400 ε / μήνα και συναντήσεις ταξιδεύοντας ή στη Μόσχα ή Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού. Μεταφέροντας τις αμφιβολίες και ανησυχίες μου για το γεγονός ότι μπορεί να μη τη ξαναδώ εφόσον πάρει αυτό που θέλει προκαταβολικά, μου απάντησε, ότι αφού μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα στο μέλλον από τη σχέση μας τότε δεν βρίσκει λόγο να μη με συναντήσει και το λόγο που εγώ ανησυχώ.
Θέλω τη συμβουλή σου.

Σας διαβάζω εδώ και καιρό. Σέβομαι το καθ΄ένα για τις απόψεις που αντιπροσωπεύει. Σας θεωρώ πολύ έξυπνους και έμπειρους συμπεραίνοντας από όλα αυτά που γράφεται. Έχω εκτιμήσει το καθένα για αυτό που αντιπροσωπεύει. Ευχαριστώ, Προφανώς για την απάντηση που μου έδωσες. Μαζεύω εμπειρίες. Όπως είπα θα ταξιδέψω εμβολιασμένος με ασφάλεια τον Ιούνιο.
Αντιλαμβάνομαι ότι θες να έχεις την εμπειρία σου, αλλά λυπήσου τους παράδες σου, σε διαβεβαιώ ότι έχεις αργήσει γι' αυτό το ταξίδι καμία 15αριά χρόνια. Άσε αυτά που γράφει ο άρχοντας ,έχει παρακρούσεις από την κάβλα όπως ο πρόεδρος . Μουνί έχει όπου τραβάνε τρομερές λόρδες. Ανάγνωσε τι έγραψε και ο κ. Redpaintz ή Midas69. Θα σου επρότεινα να πας Καράκας κι εσένα, αλλά άμα φοβάσαι μην κολλήσεις κοροιδό-ιό, άστο αγαπητέ δεν είσαι για τέτοια. Κάτσε σπίτι και παρήγγειλε κάνα καλό ντελίβερι.

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Αντιλαμβάνομαι ότι θες να έχεις την εμπειρία σου, αλλά λυπήσου τους παράδες σου, σε διαβεβαιώ ότι έχεις αργήσει γι' αυτό το ταξίδι καμία 15αριά χρόνια. Άσε αυτά που γράφει ο άρχοντας ,έχει παρακρούσεις από την κάβλα όπως ο πρόεδρος . Μουνί έχει όπου τραβάνε τρομερές λόρδες. Ανάγνωσε τι έγραψε και ο κ. Redpaintz ή Midas69. Θα σου επρότεινα να πας Καράκας κι εσένα, αλλά άμα φοβάσαι μην κολλήσεις κοροιδό-ιό, άστο αγαπητέ δεν είσαι για τέτοια. Κάτσε σπίτι και παρήγγειλε κάνα καλό ντελίβερι.
Καράκας είναι μεγάλο ρίσκο πιστεύω, χωρίς να γνωρίζω. Λόγω τις πολιτικής κατάστασης το λέω αυτό. Είμαι κλεισμένος στη Ελλάδα 1,5 χρόνο. Μου αρέσουν τα ταξίδια. Έλεγα λοιπόν να ταξιδέψω περνώντας καλά. Όσον αφορά για το Κορονο ιό και επειδή πιστεύω στην επιστήμη θα μπορούσε να ήταν και αυτός ένας λόγος.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αναφορικα με την Ρουμανια.

Μιλαμε για συγχρονες Ρουμανες 2016 και μετα, ηλικιες, 20 μεχρι 30 (διοτι μετα παλαιωνει και η γυναικα).

Μεγαλο δειγμα. Ρουμανες στη Ρουμανια, μεγαλωμενες εκτος Ρουμανιας, μεταναστριες στο εξωτερικο, μορφωμενες και μη, απο Βουκουρεστι, και απο αλλες πολεις. Λιγο πολυ τα ιδια ισχυουν και για τους αντρες, αν καποιος εχει κανει μπιζνες μαζι τους.

Ειδικα στη Ρουμανια, στα κλαμπια, οι γκομενες πεφτουν με το συστημα "αστακος". Για οσου δεν καταλαβαινουν πας χορευεις μαζι τους , τις γυριζεις αναποδα, ουτσα με κωλο δηλαδη. Τις τρελαινει. Αγαπουλιες, πυρφοριλικια , ρομαντισμοι και μαλακιες ΔΕΝ πιανουν στη χωρα του Δρακουλα. Αυτες εκτιμουν την αγνη δυναμη. Αν κανεις τα ιδια αλλου παιζει να σε πανε και μεσα.

Αν βαλεις μια Ρουμανα να διαλεξει δηλαδη αναμεσα σε ξερω γω, Μπεκαμ, Ρουβα,Μπραντ Πιτ,Κλουνει, Μομοα, τον Μομοα θα διαλεξει. Το αλφα μεηλ δηλαδη.

Απο αποψη ιδιοσυγκρασιας/χαρακτηρα. Πληρης ελλειψη φιλοτιμου, με μια φεηκ προσπαθεια να το παιξουν καλες. Θα ελεγε κανεις θυμιζουν Ουκρανες/Ρωσιδες σε αυτο. Απο Ουκρανια δε ξερω πολλα , απο Ρωσια θα ελεγα ναι, θυμιζουν. Η διαφορα ειναι πως οι ρωσιδες συνηθως ειναι λιγο πιο κλασατες ενω οι Ρουμανες πιο δευτερες.

Τρομερα τσιγκουνικος λαος. Εχω δει σκηνικα που δε περιμενα. Να εχει λεφτα ο αλλος/αλλη και να κοιταει να γλυτωσει και το σεντ. Θα ελεγε κανει καταλοιπα κομμουνισμου αλλα θα διαφωνησω. Τετοια τσιγκουνια δεν εχω δει πουθενα στο μπλοκ.

Τι θα πει ο κοσμος. Το μονιμο μελημα του Ρουμανου ειναι τι θα πει ο κοσμος και ο περιγυρος. Αν και τσιγκουνηδες, μπορει να πανε να παρουν μερσεντες η αιφον για να το παιξουν πετυχημενοι και ας τρωνε ψωμι τυρι καθε μερα. Θελουν να φαινονται οτι οκ οικονομικα και ας μην ειναι. Αυτο δεν ειναι μονο στα ορια του οικονομικου αλλα και γενικα σε αλλες πτυχες.

Το ωραιο, και νομιζω το αγγιξε ο σοφος Βαλκανιος Πουτσαρας ειναι οταν τους βλεπεις να πηγαινουν σε αλλες χωρες. Οι γκομενες τους ειδικα κουβαλανε μεγαλο κομπλεξ. Λογω της εισοδου στην ΕΕ, ειναι σε θεση να παρουν σχετικα γρηγορα υπηκοοτητα αλλης χωρας. Ετσι μπορει η αλλη να εχει πχ 5 χρονια Ιταλια, 20 Ρουμανια και να το παιζει Ιταλιδα. Το ωραιο ειναι οτι οταν γνωριζουν αλλους Ρουμανους (εξ Ρουμανιας) δε μιλανε Ρουμανικα, μιλανε πχ αγγλικα η την ντοπια γλωσσα. Τρομερο κομπλεξ. Αλλα και παλι οι ντοπιοι εχουν ασχημες αποψεις για δαυτες, δεν ειναι τυχαιο οτι στη γερμανια/αυστρια τα φκκ ειναι γεματα Ρουμανες και ετσι αυτη η αποψη δευτεραντζας μενει σαν ρετσινια.

Τελος, αν και γενικως τα πρωην κομμουνια ειχαν μια καποια παιδεια, πιστευω οι Ρουμανοι εμειναν πισω και σε αυτο τον τομεα. Αν και παλι τους μενει αυτο το κομπλεξ κατωτεροτητας και δε θελουν να το δειξουν (πηγαιντε Ρουμανα για Οπερα να δειτε τι εννοω).

Αυτα εν ολιγοις η πολλοις αναλογα με την οπτικη του καθενος.

ΥΓ1. Εχω δει τα ιδια χαρακτηριστικα σε Ρουμανικης καταγωγης Μολδαβες. Οι οποιες (σε παρα πολυ μικρο δειγμα) ειναι διαφορετικες απο τις Μολδαβες, Ρωσικης καταγωγης. Ο Τασος θα ξερει καλυτερα

ΥΓ2. Ρε τυποι, ο Σοκολ ο Αλβανος απο τα κατω Πατησια ειμαι. Καποιοι (ΤΝΤ) ξερουν ακριβως και που μενω κοντα και που περναω την ωρα μου.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Χάρη μην απειλείς σε παρακαλώ τον ξενιτεμένο, εσύ δίνεις πληροφορίες εδώ κρίμα είναι να μπαναριστείς. Είσαι απαραίτητος στα νήματα του μπλοκ.
οτι δινει δινει,

αλλα θελουμε αρχαιολογους με ειδικευση στα ιερογλυφικα για να μεταφραζουμε και να βγαλουμε νοημα

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.785
Πόντοι
216
εσεις φταιτε που εξαφανιστηκε ο μιτσος με της αποκαλυψεις που κανατε απο ζηλια.
ο δασκαλος ηθελε με τους κλωνους τους να ειναι ο απολυτος σταρ
και να γινει ο ιδιος μοντερετορ αντι ο κυριος προεδρος.
ντροπη σου δασκαλε ,σεβασμο στους θεσμους.
ενω ο μιτσος εκανε επιδειξη πλουτου γυριζωντας βιντεακια
στην βιλα που ζει στην πετρουπολη εσυ μας αποκαλυψες οτι
πεφτει σε χειμερια ναρκη τον χειμωνα για 8 μηνες για να επιζησει.
ακομα δεν μαθαμε τελικα την τυχη της μογολας που αγνοητε
και αν θυμαστε στο τελευτεο βιντεο απο τα 4 γατακια που ειχε
εμεινε μονο ενα υποσιτισμενο.λεω να μαζεψουμε τωρα που ειναι πασχα κονσερβες
και γατοτρωφες για να τις στειλουμε στον κυριο προεδρο.
αληθεια τωρα πριν 2 χρονια σκεφτωμασταν να ανοιξουμε ουκρανια
ενα μικρο εστιατοριο για να ταιζουμε αστεγους και φτωχο κοσμο.
υπαρχει μια παρεα αστεγων που καθε βραδι τους αφηνα πιτσες και τσαι.
αυτοι που αληθεια πεινανε ειναι οσοι δεν σε ενοχλουν η κυνηγουν για λεφτα
και για αλκοολ.αυτοι οι τυποι μαζευοντανκαθε βραδι στο παρκακι διπλα
μου απλα για να κοιμηθουνε,ποτε δεν ζητησαν λεφτα μονο χαρα ειχαν
οταν τους επερνα φαγητο.αν ερχωταν ο μιτσος να ζησει οδυσσο θα του
κανονιζα το βιπ πριβε παγκακι και καθε βραδι θα τον ταιζα οτι θελει.
μαρουλια,μπροκολα,πεπονια και ολα οτι χρειαζετε ενα φυτοφαγο ζωο
Και πως θα το κάνουμε αυτό ρε Χάρη να πούμε ο Καραμάνης εξαφανίστηκε ο Τροβαδούρος που οργανώνει το ντελίβερι είναι σε διακοπές καλύτερα να στείλουμε στον ξενιτεμένο καμιά φέτα να έχει απόθεμα για τον χειμώνα :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θέλω τη συμβουλή σου.

Μη στέλνεις ποτέ λεφτά αν δεν έχεις συναντήσει τη γκόμενα.Αυτό είναι βασική αρχή.Εδώ την πατάς και όταν την έχεις συναντήσει.
Πολλές φορές έχω στείλει μικροποσά 25 ευρώ να πάρει η άλλη λεωφορείο να έρθει από την πόλη της Κίεβο και η γκόμενα τσέπωσε τα χρήματα και βρήκε δικαιολογία να μην έρθει.Σκέψου τι γίνεται αν στείλεις 100 ευρώ.Τότε είναι που δε θα έρθουν με τίποτα.
Αν έχει ήδη παραδάκι στην τσέπη της στερείς το κίνητρο να σε συναντήσει.Πρέπει να αποζητά το χρυσοφόρο πούτσο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κίεβο μεγάλη παρακμή και χάλι.Τους έχει καρυδώσει ο κορωναιός,μειώθηκε ο πορνοτουρισμός και τραβάνε λόρδες.Κοζάρουν πολύ τώρα,πολλοί ζήτουλες κτλ.Τα κτίρια ετοιμόρροπα παντού λακούβες.Ανέβηκαν και λίγο οι τιμές,γενικά η χώρα απομακρύνεται από τα ευρωπαικά στάνταρτς.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
εσεις φταιτε που εξαφανιστηκε ο μιτσος με της αποκαλυψεις που κανατε απο ζηλια.
ο δασκαλος ηθελε με τους κλωνους τους να ειναι ο απολυτος σταρ
και να γινει ο ιδιος μοντερετορ αντι ο κυριος προεδρος.
ντροπη σου δασκαλε ,σεβασμο στους θεσμους.
ενω ο μιτσος εκανε επιδειξη πλουτου γυριζωντας βιντεακια
στην βιλα που ζει στην πετρουπολη εσυ μας αποκαλυψες οτι
πεφτει σε χειμερια ναρκη τον χειμωνα για 8 μηνες για να επιζησει.
ακομα δεν μαθαμε τελικα την τυχη της μογολας που αγνοητε
και αν θυμαστε στο τελευτεο βιντεο απο τα 4 γατακια που ειχε
εμεινε μονο ενα υποσιτισμενο.λεω να μαζεψουμε τωρα που ειναι πασχα κονσερβες
και γατοτρωφες για να τις στειλουμε στον κυριο προεδρο.
αληθεια τωρα πριν 2 χρονια σκεφτωμασταν να ανοιξουμε ουκρανια
ενα μικρο εστιατοριο για να ταιζουμε αστεγους και φτωχο κοσμο.
υπαρχει μια παρεα αστεγων που καθε βραδι τους αφηνα πιτσες και τσαι.
αυτοι που αληθεια πεινανε ειναι οσοι δεν σε ενοχλουν η κυνηγουν για λεφτα
και για αλκοολ.αυτοι οι τυποι μαζευοντανκαθε βραδι στο παρκακι διπλα
μου απλα για να κοιμηθουνε,ποτε δεν ζητησαν λεφτα μονο χαρα ειχαν
οταν τους επερνα φαγητο.αν ερχωταν ο μιτσος να ζησει οδυσσο θα του
κανονιζα το βιπ πριβε παγκακι και καθε βραδι θα τον ταιζα οτι θελει.
μαρουλια,μπροκολα,πεπονια και ολα οτι χρειαζετε ενα φυτοφαγο ζωο
έλα ρε πάνε, τα παραλές ο κ. πρόεδρος ήταν που κέρασε πίτσα τον Σάκη Κουβά του Πειραιά και μετά πρέπει να του τον σφύριξε βέβαια διότι τέτοια μεγάλα έξοδα χωρίς λόγο δεν κάνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom