Περιμενουμε φιλε ...Θα γράψω αύριο για Ρουμάνες, έχω ντοκτορα
καποιοι βεβαια εχουν ζησει χρονια εκει και μιλανε την γλωσσα απταιστα οπως ο μιδας
Αν βεβαια ισχυει το ιδιο και για σενα θα εχει ενδιαφερον η τοποθετηση σου
Περιμενουμε φιλε ...Θα γράψω αύριο για Ρουμάνες, έχω ντοκτορα
Τον ειδα Οντεσα και τρομαξα ....Πολύ περπάτημα ο Χάρης
Ο ανώνυμος περιηγητής κομ είναι
νομίζω ξέρεις τις πολωνές καλύτερα από όλες.Θα γράψω αύριο για Ρουμάνες, έχω ντοκτορα
το Προβατο που εγραφε παλιοτερα ειναι?νομίζω ξέρεις τις πολωνές καλύτερα από όλες.
Καλα χάρη κατουρα και λιγοουκρανια δεν γουσταρουν μεγαλουςμαυτο προσπαθω να εξηγησω.
τωρα δεν γουσταρουν ουτε ξενους,ουτε μεγαλους.
οπως λεει σε μενα ο δασκαλος εσενα δεν σε θελουν γιατι δεν εισαι
πλεον νεος,δεν εισαι διαχειρησιμος,δεν εισαι ουκρανος.
τωρα θελουν τον ξενο 100 φωρες πιο πλουσιο απο τους δικους τους λεφταδες.
εχεις δει τι αμαξια εχει ουκρανια?οχι.εχεις δει τι χρημα εχει ?οχι.
δεν υπαρχει χωρα με τοσα μαχαζια,μολλ,εστιατωρια αν εχεις δει ευρωπη πες μου.
το προβλημα που εχουν εκει ειναι να βγαλουν τα λεφτα τους εξω!
φιλος μου που αυτη ειναι η δουλεια του και γνωρισε και τον δασκαλο ιωσηφ
προσφατα αγορασε σπιτι εναμιση εκατομυριο απο ουκρανο πελατι δωρο.
μονο περσι δωσαμε 1000 διαβατηρια σε επενδυσεις πανω απο 2 εκατομυρια.
οι τουριστες που συναντω ουκρανια δεν μπορουν να ανταγωνιστουν οικονομικα
η εμφανισιακα τους ντοπιους.σοβαρα πια γκομενα θα κοιταξει τον καλογερο και κμαν
ςτην ηλικια τους αν δεν ειναι η δουλεια της?
δεν ξέρω. Μου θυμίζει έντονα κάποιον αλλά σέβομαι αν δεν θέλει να πει.το Προβατο που εγραφε παλιοτερα ειναι?
ο κμαν ειναι showman γιατι νομιζεις βγαζει φωτο με αυτες?Χάρη είσαι πολύ άδικος. Δεν είναι των 20 ευρώ οι γκόμενες που ποστάρει ο άρχοντας. Εκτός και ποστάρεις εσύ κάποια δικιά σου που να δικαιολογεί εμφανισιακά αυτό το σχόλιο. Αλλά δεν θυμάμαι να έχεις ποστάρει καμία φωτογραφία.
Δεκτονδεν ξέρω. Μου θυμίζει έντονα κάποιον αλλά σέβομαι αν δεν θέλει να πει.
Και στην κορφή κανέλαNida, Klaipeda
Βαλτικα θερετρα μαζευονται τα καλυτερα μουνια και τα κρινεις με μαγιω
ευρωπυραυλους δεν δοκιμασα αλλα με tinder κανεις δουλεια
βαλε φωτο απο μυκονο κλπ για να κανουν συνειρμους οτι θα τις πας
εδώ είναι φόρουμ Χάρη, οι φωτογραφίες είναι plus για να χαϊδεύουμε και τα ματάκια μας και για το αληθές των λεγόμενων.ο κμαν ειναι showman γιατι νομιζεις βγαζει φωτο με αυτες?
να ποσταρω φωτο με πουτανες?χαχαχαχα πρινκιπα δεν με εχεις καταλαβει ακομα
ειμαι αλλο επιπεδο χαχαχαχα.εχω παει τοσα ταξιδια και δεν εχω φωτο.
ντρεπομε να με βλεπει ο κοσμος με τετειες,δεν ειμαι ο κμαν
εχουμε ενα ονομα και υποληψη ουκρανια,μας ξερουν ολοι.
σκεψου μου ελεγε μια μερα ο θειος μου να μας δουνε οι υπαλληλοι μας κοπελες
να καθομαστε με πουτανες καθως περνανε με τα παιδεια και την οικογενεια τους
τι θα λενε για μας?ο κμαν τον βλεπουν με αυτες και γελανε,μας βαζουν ολους τους
ξενους σε ενα καζανι και ιδια κατηγορια.στα αρχιδια του κμαν αυτος
εχει την νοοτροπεια του λαντζερη που εβγαζε φωτο με τα αμαξια διπλα αμερικη
για να τον περνανε στο χωριο του πετυχημενο.με τετειες σταματησα πριν 18-20χρονια
να κυκλοφορω και να κανω μοστρα. στον κμαν ελεγα παλαιοτερα οτι αυτα που κανει τα εκανα μοσχα
πριν 25 χρονια.αυτοι τοτε δεν ειχαν ανακαλυωει απο το χωριο τους τηνα νατολικη ευρωπη
ναι τασο θυμαμε σου εκανε εντυπωση χαχαχα ετσι γρηγορα περπατω ασταματητα.Τον ειδα Οντεσα και τρομαξα ....
αεικινητος χαχα
ευτυχος που βαζει φωτο γιατι θα πιστευατε οτι γαμανε γκομενες οπως αυτες που φανταζεστεεδώ είναι φόρουμ Χάρη, οι φωτογραφίες είναι plus για να χαϊδεύουμε και τα ματάκια μας και για το αληθές των λεγόμενων.
Τώρα απαξιώνεις και όλους όσους βάζουν φωτογραφίες, ενώ στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο, παίρνουν πόντους αυτοί παραπάνω από τα σκέτα σχόλια που κάνουμε εμείς.
Τις θέλουμε τις φώτο!
Και ο μολδαβος που ειμασταν μαζι ειχε εντυπωσιαστει Χαρηναι τασο θυμαμε σου εκανε εντυπωση χαχαχα ετσι γρηγορα περπατω ασταματητα.
δεν μου αρεσει τασο μου πανω απο 15 λεπτα να κατσω σε καφε δεν μπορω να καθομε.
απορω με τους ελληνες που εβλεπα βελιγραδι,βολταρα ωρες και μετα απο 6 ωρες ακομα στο
ιδιο καφε καθωνταν συνεχεια!15 λεπτα θα πιω 5-6 καφεδες οδυσσο και μετα ξανα βολτα.
ρωτα τον σαλονικιο οταν τον δεις που ερχοταν στο μολλ απο πισω μου κρυφα.
μολις πλισιασε τον εβαλα κατω,πεθανε στα γελια του ειπα σου ειπα εχω ματια και
απο πισω,καταλαβα καπειος με ακολουθουσε και πλισιαζε δεν το περιμενε οτι θα βρεθωταν
απο κατω μου μιλαμε ειδες ποσα κιλα ειναι και ψηλοτερος μου εναμιση κεφαλι
Πολύ σοφά τα λόγια σου αγαπητέ.Αλλά όπως είπα κάπου κάπως βρίσκουν 2 3 κατοστάρικα το μήνα κ κρατάν ένα τουπέ που παλιά δεν τοχαν
Αυτό είναι ολο
Οικονομια για τον πουτσο μέλλον τίποτα ούτε παρόν επίσης
Φειλντ στειτ
τι ειναι αυτο?Χάρη σου ει μιλήσει κάποιος για το Βαλεριάνα???
Ο μιτσοσ που είναι
Ακόμα δεν του σύνδεσα το ίντερνετ????
ο πρόεδρος σταμάτησε να ασχολείται με μαλάκες στα dela και είναι πλέον influencer στο instagram έχει χιλιάδες followers και μουνάκιαΧάρη σου ει μιλήσει κάποιος για το Βαλεριάνα???
Ο μιτσοσ που είναι
Ακόμα δεν του σύνδεσα το ίντερνετ????
το πίνεις καιτο πουλάκι σου γίνεται σα του προέδρου, μικρό και κοιμάται συνέχειατι ειναι αυτο?
για αυτο δεν μας απαντα?για να τον δελεασω του ειπα εχω φωτο σου να του στειλω.ο πρόεδρος σταμάτησε να ασχολείται με μαλάκες στα dela και είναι πλέον influencer στο instagram έχει χιλιάδες followers και μουνάκια