Βουκουρεστι εχω περασει καλα το 2013 ...Εγώ μάζεψα πολλές χυλοπίτες 2018 Πίτερ κ βουκουρεστη 2019
στο Πητερ δεν ασχοληθηκα με γκομενες αλλα ο μητσος διαπρεπει εκει χρονια ολοκληρα
Βουκουρεστι εχω περασει καλα το 2013 ...Εγώ μάζεψα πολλές χυλοπίτες 2018 Πίτερ κ βουκουρεστη 2019
Χάρη Θεοχάρη, μπουνισμένε ΟΥΚά,κολογερος η καλογερος εισαι?ασε τα αυτα πως θα το παλεψεις χαχαχαχα
καπου διαβασα την ηλικια σου,νομιζω 6 εισαι στα μυαλα συν αλλα 60 η ηλικια σου.
τραβα να πιεις τσαι με χαμομηλη να κανεις ρηλαξ με το χερι να χαλαρωσεις και νανι.
για πες μας πω θα μπορεσεις να διμιουργησεις σκηνικο για εμπειρια και χωρις κασερι.
στην ηλικια σου συναντουσα καποτε σε πτησεις ουκρανια πριν 22-24 χρονια διαφωρους μπαρμπες.
πηγαιναν στο σουμι,μακιβκα κοντα στο ντονετσκ και κατι πολεις φαντασμα αγνωστες
χωρια για να βρουνε την γνωστη μπαροβια που γνωρισαν σε κολαδικα κυπρο χαχαχαχα
νομιζαν αυτες θα τους φερνουν αλλες γκομενες να τρωνε και αυτες χρημα.
αφου μεχρι τωρα και ακουω να λενε για φτωχες απελπισμενε ςγκομενες
φανταζομε τοτε που ολοι αυτοι ηταν βοσκοι συνηθως στο επαγγελμα 90% δεν κανω πλακα
και φτωχοι,αδυνατοι στο πνευμα.σαν δασκαλος ιωσηφ γραφω τωρα χαχαχαχα
ολοι αυτοι πρεπει να εφαγαν τακουνια και κλωτσιες γιατι φανταζωμε απο την τσαντα
που κρατουσαν γεματη προιοιντα απο τα ζωα τους νομιζαν θα τους φιλοξενουσαν οι φτωχες
μπαροβιες με ενα φαι.εντελως αθωοι και αφραγγοι πηγαιναν ελπιζωντας οτι οι μπαροβιες
στα αληθεια ειναι οι καλες σαμαρειτισες που η ατιμη φτωχια οδηγησε στην πορνεια
Μην του γράφεις τέτοια γιατί θα αρχίσει να σε απειλεί και σένα ότι θα σε βρει και σε κάνει τσιμεντωμενο. ??Χάρη Θεοχάρη, μπουνισμένε ΟΥΚά,
Αντί να προσπαθείς να ειρωνευτείς τον Καλόγερο, ξεκίνα να μαθαίνεις γραφή και ανάγνωση, γιατί γράφεις σαν πρώτη δημοτικού και δεν καταλαβαίνεις και τι γράφουμε.
Δεν είπα εγώ στον ΚΜΑΝ για σκηνικό χωρίς κασέρι, αλλά ότι άμα πας μόνο με το κασέρι δεν διαφέρει σε τίποτα από τον αγοραίο. Δηλαδή υπό αυτές τις συνθήκες, ο ΚΜΑΝ δεν μπορεί να μιλάει για γκόμενες, αλλά για πουτάνες. Και προφανώς οι εξάρσεις του στυλ «θα γίνουν τρελές φάσεις» και «θα καεί το πελεκούδι» είναι εντελώς παράταιρες. Το πάρε-δώσε με πουτάνες δεν είναι καμμιά ιδιαίτερη εμπειρία. Πας, τα σκας, ξαλαφρώνεις και τέλος.
Το θέμα είναι να μπορείς να δημιουργήσεις μοναδική εμπειρία. Όταν είσαι νέος, η εμπειρία δημιουργείται σχεδόν αυτόματα, επειδή και οι δύο πλευρές ψάχνουν την περιπέτεια. Όταν περάσουν τα χρόνια και θέλεις να πηγαίνεις με μικρότερες το παιχνίδι αλλάζει. Εσύ ψάχνεις έναν τρόπο να κρατιέσαι νέος και η άλλη ψάχνει έναν τρόπο να βγάλει λεφτά με την πάρτη σου. Αν δεν θέλεις να αισθάνεσαι κακομοίρης που πληρώνει κάποια για την υπομονή της, πρέπει να φτιάξεις σκηνικό που να είναι ενδιαφέρον και για τους δύο. Εκεί πρέπει να δημιουργήσεις και να μανατζάρεις ένα συνολικό πακέτο προσφοράς.
Τα υπόλοιπα (περί δημιουργίας πακέτου προσφοράς κλπ) θα τα μάθεις, αν προβιβαστείς και περάσεις στην επόμενη τάξη. Ένα μόνο: ο Καλόγερος δεν δίνει ποτέ λεφτά στο χέρι σε «γκόμενες».
Aγία Πετρούπολη είναι η πόλη που με έχει πάει γαμιώντας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πόλη έχω επισκεφτεί.Για Πητερ εχω ενσταση οπως και για Βουκουρεστι .... στα αλλα συμφωνω.
o Χάρης είναι από τους πλέον επικινδύνους ανθρώπους που έχω συναντήσει οι γρόνθοι και το πιστόλι του δεν σηκώνουν αστεισμούςΜην του γράφεις τέτοια γιατί θα αρχίσει να σε απειλεί και σένα ότι θα σε βρει και σε κάνει τσιμεντωμενο. ??
Θα γράψω αύριο για Ρουμάνες, έχω ντοκτοραAγία Πετρούπολη είναι η πόλη που με έχει πάει γαμιώντας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πόλη έχω επισκεφτεί.
Είχα ποστάρει τότε εδώ και από το Tinder ένα screenshot με μεγάλο τριψήφιο αριθμό likes,που δεν είχα πιάσει πουθενά αλλού.
Με όσες βγήκα,αστέρια,μακάρι να έμενα κανά μήνα.
Βουκουρέστι περαστικός,από Ρουμάνες δεν έχω ιδέα..
Μία ελευθέρας βοσκής γάμησα πέρυσι γεννημένη/μεγαλωμένη Γερμανία και ένα δυνατό πιπινοπουτανίδιο στην Πράγα.
Αυτό που γράφτηκε ότι οι Ρουμάνες καβάλησαν καλάμι,εννοείτε Ρουμάνες που μπορεί να παρουσιάζονται/μοιάζουν με άλλη εθνικότητα ή σαν Ρουμάνες;
Γιατί σαν Ρουμάνες έχουν από τα χειρότερα brandnames στην Ευρώπη
με την φίλη τους να φάει και να πιεί τζάμπα και να μείνεις εσύ με το πουλί στο χέρι κλασσικό, αλλά υπήρχε κι ένα ποσοστό που ερχόταν με το γκομενό τους!
ρε δασκαλε πριν 3 εβφομδες θυμασε που σου ελεγα οτι θα φερω κατι απο οδυσσο?o Χάρης είναι από τους πλέον επικινδύνους ανθρώπους που έχω συναντήσει οι γρόνθοι και το πιστόλι του δεν σηκώνουν αστεισμούς
δασκαλε στην οδυσσο δεν πυροβολαμε ποτε κανενα.https://www.protothema.gr/greece/article/589571/makeleio-me-tesseris-nekrous-stin-agia-napa-anamesa-tous-kai-o-epiheirimatias-fanos-kalopsidiotis/
Χρονικό «γκανγκστερικών» δολοφονιών - Το «ξεκλήρισμα» μιας ολόκληρης οικογένειας – Αεροπόροι - Εικόνες – 24h.com.cy
Ανοίγοντας το «χρονοντούλαπο» της ιστορίας των εγκληματών στην Κύπρο που προκάλεσαν αίσθηση αφήνοντας το στίγμα τους...24h.com.cy
Πουρο βαρβατοΤου ρολογα νομιζω δεν ηταν πουρο ... δεν ειμαι σιγουρος βεβαια.
απο Μινσκ παντως καλυτερα ειναι για νεαρο παικτη με καποια σχετικη εμπειρια
σερβια ειναι μπαζολε φαση και σοφια αλλα βελιγραδι τους παω σαν λαο για αυτο μαλλον εκει θα παω ιουνη.Aγία Πετρούπολη είναι η πόλη που με έχει πάει γαμιώντας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πόλη έχω επισκεφτεί.
Είχα ποστάρει τότε εδώ και από το Tinder ένα screenshot με μεγάλο τριψήφιο αριθμό likes,που δεν είχα πιάσει πουθενά αλλού.
Με όσες βγήκα,αστέρια,μακάρι να έμενα κανά μήνα.
Βουκουρέστι περαστικός,από Ρουμάνες δεν έχω ιδέα..
Μία ελευθέρας βοσκής γάμησα πέρυσι γεννημένη/μεγαλωμένη Γερμανία και ένα δυνατό πιπινοπουτανίδιο στην Πράγα.
Αυτό που γράφτηκε ότι οι Ρουμάνες καβάλησαν καλάμι,εννοείτε Ρουμάνες που μπορεί να παρουσιάζονται/μοιάζουν με άλλη εθνικότητα ή σαν Ρουμάνες;
Γιατί σαν Ρουμάνες έχουν από τα χειρότερα brandnames στην Ευρώπη
Έλα φίλεΘα γράψω αύριο για Ρουμάνες, έχω ντοκτορα
θα τον σπονσαρω να παμε αλβανια,θα γινει του ελ πασοΈλα φίλε
Είσαι ο άνθρωπος μας
Για λεγε
Χάρη είσαι πολύ άδικος. Δεν είναι των 20 ευρώ οι γκόμενες που ποστάρει ο άρχοντας. Εκτός και ποστάρεις εσύ κάποια δικιά σου που να δικαιολογεί εμφανισιακά αυτό το σχόλιο. Αλλά δεν θυμάμαι να έχεις ποστάρει καμία φωτογραφία.μιλησα τωρα με φιλο μου ειπε να μην κλισω ακομα για βελιγραδι και σε 10 μερες
θα ανοιξουν πολλες πτησεις.ακομα πτησεις και χωρες ειναι κλ
ρωτας τον κμαν χαχαχαχα?ασφαλως θα σου τα φανε τα λεφτα και ουτε θα τις δεις.
μην σου πω και με αντρα σκαμερ επικεινωνας και διαφωρα πρακτορεια σκαμερ.
ουτε μοσχα ουτε κιεβο θα σε συναντησει καμια.μου αρεζει που ρωτας τον κμαν.
ο κμαν δεν μιλα με τετειες στο ιτερνετ,θα την επαθε πολλες φωρες που εστειλε προκαταβολη.
ο κμαν βρισκει αδεσπωτες που κανουν μπαμ απο μακρια τι ειναι και της αναβαθμιζει σε σπονσορετες.
γκομενες ψιλαγγουρα επιπεδο 20 ευρο που του ζητανε 300 και δωρα.
δασκαλε μακη μου αρεσουν που λενε ο κμαν και οι αλλοι για σερβους και σβερκους.
ειναι εντελος μαλθακοι και αγαμητοι οι σερβοι ιδικα η νεα γενια πολυ μαλθακοι.
εμοιαζα να ειμαι ο πιο αγριος βελιγραδι με την ουκρανικη νοοτροπεια και σας εγραψα
στο θεμα τοτε βελιγραδι οτι ουτε καμακωουν,ουτε κοτσια να πλισιασουν γκομενα εχουν.
καμια σχεση με οσα πιστευετε η πληρης απομυθοποιηση.
πολυ μαλθακοι και καθολοι ανταγωνιστικοι,ιδικα η νεα γενια
πριν 20 χρονια ηταν τινκα δικους μας φοιτητες ηταν τις πουτανας μινσκ.Του ρολογα νομιζω δεν ηταν πουρο ... δεν ειμαι σιγουρος βεβαια.
απο Μινσκ παντως καλυτερα ειναι για νεαρο παικτη με καποια σχετικη εμπειρια
Πασχαλιάτικα σταμάτησε να τρώγεσαι κι εσύ με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις επειδή κάτι γράψανε, κάτι είπανε, κάτι υπονοήσανε κλπ Όλοι όσοι ήιμαστε φίλοι με τον Αεροπόρο ξέρουμε ποιός είσαι Χριστος Ανέστη , χρόνια πολλά σε όλους και τέρμαδασκαλε ολη μερα σημερα μου εγραφες να μην βρω τον μαλακα αυτον τον χενιτεμενο
και να τον λυπηθω γιατι ειναι πασχα και εισαι θρυσκοληπτος.
ειδες οτι αυτο το μουνι με ειρωνευετε και μου εκανε αναφωρα με τον αντισθενη απο την αλλη.
θα τον βρω για να γελασουμε αρχισαν μυνηματα τα παιδεια απο κυπρο θα τον βρω απο
αυτους η απο φιλο χακερ.δεν θα τον δειρω οπως σου υποσχεθηκα.
δεν θα του πω τιποτα απλα μολις τον κοιταξω θα χεστι και θα καταλαβει ποιος ηρθε .
θα εχει πλακα χαχαχαχαχα συνηθος κοιτω χαμηλα σεμνα και ταπεινα γιατι
το αγριο βλεμα μου οπως λενε σκοτωνει τιγρη και χεζοντε οταν με βλεπουν.
αυριο θα στειλω στον τασο τις σινομιλιες μας το πρωι που με παρακαλουσες
να μην σχοληθω μαζι με το βλακακο.οπως βλεπεις προκαλει
Και λεφτά για πέταμα στο βωμό της χαζομαρας2021 για να ασχολείσαι με ρωσδοουκρανες πρέπει να έχεις γερο στομαχι
Πολύ περπάτημα ο ΧάρηςΡε ΒΠ , τι 10 + χρονια εχει να παει ο Χαρης στην Ουκρανια?
λαθος κανεις ... Οδησσο συνεχεια πηγαινει εκτος του τελευταιου χρονου φυσικα , πριν διετια ηταν Χαρκοβο επισης