sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.938
- Πόντοι
- 22.266
2021 για να ασχολείσαι με ρωσδοουκρανες πρέπει να έχεις γερο στομαχι
Ρωσικά,πολωνικά,τσέχικα,αγγλικά,γερμανικά κτλ.Συνήθως κάνω ένα μιξάζ ανάλογα με τη γκόμενα.
μα αυτο λεω και εγω χρονια.εδω και 15 χρονια.2021 για να ασχολείσαι με ρωσδοουκρανες πρέπει να έχεις γερο στομαχι
Ετοιμάζω τρελλές φάσεις.Προέχει η συλλογή πυραύλων βέβαια.Ετσι και βγει αρνητικό το τεστ μπουκάρω Ουκρανία.
Θα εισβάλω με τρομερή δύναμη πυρός.Εχει να καεί το πελεκούδι.
ποσο εισαι σεριφη του ελπασο?γαμεασ γινεσε σε γκομενες που γαμανε ολοι.Αυτά που λες ισχυουν από τη λιγοστή έμμεση εμπειρία μου.
εγώ είμαι κάπως μικρότερος από σας ,αλλά και πάλι η εμπειρία μου μου έδειχνε ότι οι Ρώσο/Ουκρανές μυρίστηκαν την κασερόπιτα . Προτού πολυγνωριστω μιλαγανε για σχέσεις και σοβαρές σχέσεις και να μ δείξει ο άλλος ότι νοιάζεται για μένα κλπ. Φαντάζομαι και όσες μείνανε Ουκρανία θα ήταν ακόμα πιο αρπακτικά.
σε μια περίπτωση μόνο έπαιξα το ρόλο του γαμεα (π θα έλεγε και ο ΚΜΑΝ) ,για σύντομο χρονικό διάστημα,με πολύ όμορφη Ρωσίδα η οποία όμως τελικά πήρε ότι ήθελε από τύπο με πραγματικά χοντρό πορτοφόλι.
γενικά είναι αρπαχτικά αυτές. Μόλις ακούω Ρωσίδα δρόμο. Και η άλλη της οποίας ήμουν γαμεας από σπόντα έκατσε
Εγώ όταν πήγα τυφλιδα νόμιζα θα δω τις ρωσομπλιαντ που έχουμε Ελλάδα αλλά εκεί λόγω μίξης με σαλάτες βγαίνουν αρκετά ωραίες κάποιεςμα αυτο λεω και εγω χρονια.εδω και 15 χρονια.
εδω γραφτηκα παλαιοτερα για να βοηθησω να καταλαβουν
την νοοτροπια αυτων των μαλακισμενων και εγραφα διαφωρες
ιστοριες πρωσωπικες και εκατονταδων αλλων ντοπιον,τουριστων,
μονιμον.θυμαμε πριν 20χρονια που τις κυνηγουσα συνεχεια μοσχα,κιεβ
μου φωναζε φιλος 20 χρονια μεγαλυτερος και γνωστης.παρατα αυτες.
ο ιδιος μου ελεγε σε μενα 5 χρονια πριν ελεγε φιλος που τις ξερει μην ασχολεισε.
λεει δεν τον ακουγα και εφαγα το κεφαλι μου,ομως τις εμαθα καλα και γλιτωσα.
ετσι και εγω σταματησα ιδικα εδω και 5 χρονια ουτε τους μιλω και στα αρχιδια μου.
εσυ που πηγες τυφλιδα πες μου αν εχω δικαιο που εγραφα για τυφλιδα και αρμενια
οτι εκει εχει ομορφα κοριτσακια,καμια σχεση με αυτες τις πουτανες
και για νορμαλ γκομενες ειναι καλυτερα εκει καπειος να επενδυσει
για να μην παιδευετε και να ξοδευετε στην οθκρανια αδικα με πουτανες.
ειπα πολλες φωρες οι νορμαλ ειναι πιασμενες γρηγορα απο ντοπιους
και παντρεμενες,σπιτωμενες ,οι ομορφες καλα σπονσαρισμενες δεν εχουν
αναγγη τον τουριστα με 2 000 για 5 μερες.τα βγαζουν ανετα αυτες.
2 χιλιαρικα τα τρωνε σε λουσα απο ντοπιοθσ σε μιση ωρα
Nida, KlaipedaΆρχοντα καλοκαίρι ποια χώρα και πόλη της Ανατολικής Ευρώπης θα πρότεινες για καλοκαιρινή εξερευνητική επίσκεψη ενός μήνα με διαμονή σε airbnb?
φιλε αν ψαχνεις χαραχτηρα μην τρεχεις στα περατα του κοσμουΕγώ όταν πήγα τυφλιδα νόμιζα θα δω τις ρωσομπλιαντ που έχουμε Ελλάδα αλλά εκεί λόγω μίξης με σαλάτες βγαίνουν αρκετά ωραίες κάποιες
Αλλά θέλει Περίσσοτερο χρόνο να μείνεις αφού είναι πιο συντηρητικες
Ασφαλώς όμως καλύτεροι χαρακτήρες από ρωσσοουκρανες
klaipeda εχει παει πριν μερικους μηνες ο γαμπρος μου με την ναυτιλιακη του εταιριαNida, Klaipeda
Βαλτικα θερετρα μαζευονται τα καλυτερα μουνια και τα κρινεις με μαγιω
ευρωπυραυλους δεν δοκιμασα αλλα με tinder κανεις δουλεια
βαλε φωτο απο μυκονο κλπ για να κανουν συνειρμους οτι θα τις πας
ευκολομηλητες.σε βοηθανε στον δρομο,μετρο,λεωφορειο ευκολα βολταρεις μαζι τους.Εγώ όταν πήγα τυφλιδα νόμιζα θα δω τις ρωσομπλιαντ που έχουμε Ελλάδα αλλά εκεί λόγω μίξης με σαλάτες βγαίνουν αρκετά ωραίες κάποιες
Αλλά θέλει Περίσσοτερο χρόνο να μείνεις αφού είναι πιο συντηρητικες
Ασφαλώς όμως καλύτεροι χαρακτήρες από ρωσσοουκρανες
οι εποχες που πηγαιναν αγγλοι με κασερι στο χερι να ''καμακωσουν'' στον δρομο εχουν περασειklaipeda εχει παει πριν μερικους μηνες ο γαμπρος μου με την ναυτιλιακη του εταιρια
....
φατε ματια ψαρια εχω και στην οδησσο στην αρκαδια αν θελω να περνω ματι
η το δελφιναριο πιο οικονομικα η παραλια λουζανοβκα 45 λεπτα απο το κεντρο
να σου πω οσες φωρες συναντησα αγγλους δεν ηθελαν να καμακωσουν η να γαμησουνοι εποχες που πηγαιναν αγγλοι με κασερι στο χερι να ''καμακωσουν'' στον δρομο εχουν περασει
το μονο που εχει μεινει ειναι το πολυ και καλο μουνι αλλα θελει δεξιοτητες για να φας
Εγώ Ρωσίδα δεν παντρεύομαι ούτε κάνω σχέσηφιλε αν ψαχνεις χαραχτηρα μην τρεχεις στα περατα του κοσμου
επικεντρωσου στον τοπο σου, υπαρχουν και ελληνιδες που ειναι μια χαρα για δεσμο γαμο κλπ αν θελεις κατι τετοιο
λιγες αλλα υπαρχουν και τις βρεις ευκολοτερα απο οτι τυφλιδα η μανιλα
θες συντροφο η δουλα?
Kman2 θέλω την άποψη σου. Έχω μιλήσει με διάφορες έτσι ώστε να κάνω ένα ταξίδι Κίεβο ή Μόσχα μετά τον Ιούνιο, εμβολιασμένος με ασφάλεια. Τελευταία μίλησα με δύο από Μόσχα. Η μία δήλωνε Μόσχα αλλά τελικά στο Whatsapp μου αποκάλυψε ευθέως ότι ζεί στη Μολδαβία. Πάντα όταν οι γκόμενες μου ζητούσαν χρήματα προκαταβολικά τις απέκλεια κατ΄ευθείαν. Και οι δύο Ρωσίδες μου ζήτησαν χρήματα προκαταβολικά, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Η μία για beauty saloon and gym. Η άλλη μου πρότεινε σχέση δίνοντας 400 ε / μήνα και συναντήσεις ταξιδεύοντας ή στη Μόσχα ή Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού. Μεταφέροντας τις αμφιβολίες και ανησυχίες μου για το γεγονός ότι μπορεί να μη τη ξαναδώ εφόσον πάρει αυτό που θέλει προκαταβολικά, μου απάντησε, ότι αφού μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα στο μέλλον από τη σχέση μας τότε δεν βρίσκει λόγο να μη με συναντήσει και το λόγο που εγώ ανησυχώ.Αυτά με το lifestyle κτλ είναι παρατραβηγμένα κατά τη γνώμη μου.Πολύ millennial να προβάλλεις πώς ζεις ονλάιν για να τραβήξεις γκομενάκια.Σιγά μη βάζει ο Μπιλ Γκέιτς φωτός από τα γιωτ που συχνάζει για να γαμήσει.
Για εμάς που είμαστε πιο ρεαλιστές παίζει πιο πολύ ρόλο το κασέρι,το διά ταύτα δηλαδή,τα όπλα που παρουσιάζεις στην πράξη και όχι το promoting,διαφήμιση κτλ.Αλλά τώρα με το ίνσταγκραμ κτλ πρέπει να το λαμβάνεις υπόψιν σου.
1. Ανοίγεις τα στόρια να δεις οτι ξημέρωσε.Το παράδειγμα με τον Μπιλ Γκέιτς είναι τελείως άστοχο. Εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να το παλέψουμε με όλα τα χαρτιά που έχουμε στα χέρια. Από μια ηλικία και μετά μανατζάρεις ένα συνολικό πακέτο, για να είσαι αποτελεσματικός. Άμα πας μόνο με το κασέρι, δεν διαφέρει σε τίποτε από τον αγοραίο. Το θέμα είναι να υπάρχει ένα σκηνικό για να δημιουργείς μια εμπειρία.
Χάρη τώρα που ο πρόεδρος συνταξιοδοτήθηκε λόγω γήρατος, πρέπει να αρχίσεις να κάνεις βιντεάκια πώς να καμακώνεις να βοηθήκεις την νεολαία μας !μα αυτο λεω και εγω χρονια.εδω και 15 χρονια.
εδω γραφτηκα παλαιοτερα για να βοηθησω να καταλαβουν
την νοοτροπια αυτων των μαλακισμενων και εγραφα διαφωρες
ιστοριες πρωσωπικες και εκατονταδων αλλων ντοπιον,τουριστων,
μονιμον.θυμαμε πριν 20χρονια που τις κυνηγουσα συνεχεια μοσχα,κιεβ
μου φωναζε φιλος 20 χρονια μεγαλυτερος και γνωστης.παρατα αυτες.
ο ιδιος μου ελεγε σε μενα 5 χρονια πριν ελεγε φιλος που τις ξερει μην ασχολεισε.
λεει δεν τον ακουγα και εφαγα το κεφαλι μου,ομως τις εμαθα καλα και γλιτωσα.
ετσι και εγω σταματησα ιδικα εδω και 5 χρονια ουτε τους μιλω και στα αρχιδια μου.
εσυ που πηγες τυφλιδα πες μου αν εχω δικαιο που εγραφα για τυφλιδα και αρμενια
οτι εκει εχει ομορφα κοριτσακια,καμια σχεση με αυτες τις πουτανες
και για νορμαλ γκομενες ειναι καλυτερα εκει καπειος να επενδυσει
για να μην παιδευετε και να ξοδευετε στην οθκρανια αδικα με πουτανες.
ειπα πολλες φωρες οι νορμαλ ειναι πιασμενες γρηγορα απο ντοπιους
και παντρεμενες,σπιτωμενες ,οι ομορφες καλα σπονσαρισμενες δεν εχουν
αναγγη τον τουριστα με 2 000 για 5 μερες.τα βγαζουν ανετα αυτες.
2 χιλιαρικα τα τρωνε σε λουσα απο ντοπιοθσ σε μιση ωρα
εάν δώκεις λεφτά είσαι μαλάκας με πατέντα !Kman2 θέλω την άποψη σου. Έχω μιλήσει με διάφορες έτσι ώστε να κάνω ένα ταξίδι Κίεβο ή Μόσχα μετά τον Ιούνιο, εμβολιασμένος με ασφάλεια. Τελευταία μίλησα με δύο από Μόσχα. Η μία δήλωνε Μόσχα αλλά τελικά στο Whatsapp μου αποκάλυψε ευθέως ότι ζεί στη Μολδαβία. Πάντα όταν οι γκόμενες μου ζητούσαν χρήματα προκαταβολικά τις απέκλεια κατ΄ευθείαν. Και οι δύο Ρωσίδες μου ζήτησαν χρήματα προκαταβολικά, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Η μία για beauty saloon and gym. Η άλλη μου πρότεινε σχέση δίνοντας 400 ε / μήνα και συναντήσεις ταξιδεύοντας ή στη Μόσχα ή Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού. Μεταφέροντας τις αμφιβολίες και ανησυχίες μου για το γεγονός ότι μπορεί να μη τη ξαναδώ εφόσον πάρει αυτό που θέλει προκαταβολικά, μου απάντησε, ότι αφού μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα στο μέλλον από τη σχέση μας τότε δεν βρίσκει λόγο να μη με συναντήσει και το λόγο που εγώ ανησυχώ.
Έχουν αλλάξει στα στάνταρ που οι γκόμενες απαιτούν πράγματα?
Θέλω τη συμβουλή σου.
Kman2 θέλω την άποψη σου. Έχω μιλήσει με διάφορες έτσι ώστε να κάνω ένα ταξίδι Κίεβο ή Μόσχα μετά τον Ιούνιο, εμβολιασμένος με ασφάλεια. Τελευταία μίλησα με δύο από Μόσχα. Η μία δήλωνε Μόσχα αλλά τελικά στο Whatsapp μου αποκάλυψε ευθέως ότι ζεί στη Μολδαβία. Πάντα όταν οι γκόμενες μου ζητούσαν χρήματα προκαταβολικά τις απέκλεια κατ΄ευθείαν. Και οι δύο Ρωσίδες μου ζήτησαν χρήματα προκαταβολικά, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Η μία για beauty saloon and gym. Η άλλη μου πρότεινε σχέση δίνοντας 400 ε / μήνα και συναντήσεις ταξιδεύοντας ή στη Μόσχα ή Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού. Μεταφέροντας τις αμφιβολίες και ανησυχίες μου για το γεγονός ότι μπορεί να μη τη ξαναδώ εφόσον πάρει αυτό που θέλει προκαταβολικά, μου απάντησε, ότι αφού μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα στο μέλλον από τη σχέση μας τότε δεν βρίσκει λόγο να μη με συναντήσει και το λόγο που εγώ ανησυχώ.
Έχουν αλλάξει στα στάνταρ που οι γκόμενες απαιτούν πράγματα?
Θέλω τη συμβουλή σου.
ρωτας τον κμαν χαχαχαχα?ασφαλως θα σου τα φανε τα λεφτα και ουτε θα τις δεις.Χάρη τώρα που ο πρόεδρος συνταξιοδοτήθηκε λόγω γήρατος, πρέπει να αρχίσεις να κάνεις βιντεάκια πώς να καμακώνεις να βοηθήκεις την νεολαία μας !