You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ειμαι χαζος νοβι σαντ εννοουσα τυπε.Συμφωνώ σε όλα - πλην του Νις. Νομίζω Νοβι Σαντ είναι εξίσου καλά.
Αν και οι καλύτερες σέρβες είναι στη βοσνία (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)
Απο βοσνια ,μονο στην μερια της παραλιας εχω παει και αυτη μονοημερη
Banja Luka φίλε. Δοκίμασε και δε θα ξεκολάς.Ειμαι χαζος νοβι σαντ εννοουσα τυπε.
Απο βοσνια ,μονο στην μερια της παραλιας εχω παει και αυτη μονοημερη
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
ηΣε γαμάει ο Μήτσος μωρή φουρέρα, που έχεις το θράσος να πιάνεις στο στόμα σου τον Προέδρο...αλβανική πισωκούνα που μας το παίζεις άνδρας και τα βράδια ξεπατώνεις 2 ζευγάρια γόβες πάνω - κάτω στην Συγγρού για το νυχτοκάματο...
Banja Luka φίλε. Δοκίμασε και δε θα ξεκολά
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Μια χαρα τον παιρνουν απο αλλου αυτο μη σε απασχολει.Τύπε οργανώνω σχέδιο να φάω γκόμενα 7άρι από ομοεθνή σου. Γνώμη σου. Οι Αλβανές είναι διακριτικές γενικά όταν τον παίρνουν από αλλού, αυτή δεν ξέρω.
Αν ομως προτιμα τον ομοεθνη (χωρις να λεμε πως ειναι καλυτερος-οι γυναικες ειναι χαζες) ετοιμασου για δραματα. Δεν ειναι να μπλεκεις με αλβανιδα σε αυτα.
Μπατσελορ δεν εβλεπες, οι μισες απο το Ελμπασαν ηταν
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
μπανια λουκα σκεφτωμουνα πριν 3-4 χρονια αλλα ειναι πολυ μικρος πλυθυσμος
καπου 300 χιλιαδες.τωρα μπορεις και αεροπορικα να πας μεσο βελιγραδι
αλλα δινεις διπλασια λεφτα αεροπορικο απο το βελιγραδι.
φτηνα με τρενο και λεωφορεια αλλα θες 7-10 ωρες οπωτε γαμησε τα
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Μετα τον κορονοιο θελω να κανω μια επελαση η στα βαλκανια η Ουκρανια και πανω.Banja Luka φίλε. Δοκίμασε και δε θα ξεκολάς.
Μαλλον για Ουκρανια με κοβω ομως
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.785
- Πόντοι
- 216
Μα αυτόν θέλω να κρατήσει είναι ούλτρα πιρφόρος και την παίρνει συνέχεια μαζί του. Ίσως και στην τουαλέτα. Τόσο πολύ φοβάται μην του γαμηθεί τύπεΜια χαρα τον παιρνουν απο αλλου αυτο μη σε απασχολει.
Αν ομως προτιμα τον ομοεθνη (χωρις να λεμε πως ειναι καλυτερος-οι γυναικες ειναι χαζες) ετοιμασου για δραματα. Δεν ειναι να μπλεκεις με αλβανιδα σε αυτα.
Μπατσελορ δεν εβλεπες, οι μισες απο το Ελμπασαν ηταν
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
αλβανος πυρφορος.Μα αυτόν θέλω να κρατήσει είναι ούλτρα πιρφόρος και την παίρνει συνέχεια μαζί του. Ίσως και στην τουαλέτα. Τόσο πολύ φοβάται μην του γαμηθεί τύπε
μας ψεκαζουν σε αυτη τη χωρα δε γινεται οι γκομενες να γινονται σαπιες και οι αντρες λουληδες
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Θα τους φανε οι Καζαβουμπου με τα ολ-ινκλουσιβH Ουκρανία τα τελευταία 100 χρόνια είναι η καλύτερη χώρα.Δε συγκρίνεται.
Μασες, πιωματα, και μαυρουκες, η Ουκρανια εχει γινει πολυ μεινστριμ
Σιγά μην ταξιδέψω για να πάω να γαμάω μαύρες.Αν είναι να γαμάς μαύρες,καλύτερα σπίτι να τον παίζεις.
Σλαβικές χώρες δεν είναι εύκολα όπως παλιά αλλά είναι ακόμα εφικτό.Είναι απλά πιο δύσκολο.
Γενικά σε αυτά τα ταξίδια πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου.Κοννέ,σπόνσορινγκ,κυκλοφορία,γαμήσια κτλ.Δεν μπορείς να κάνεις Delegation,άλλος να κάνει το κοννέ,άλλος να βάλει τα λεφτά,άλλος να κάνει το καμάκι και άλλος να γαμήσει τη γκόμενα.Τα κάνεις όλα μόνος σου και πρέπει να είσαι καλός σε όλα και στο σπόνσορινγκ και στο καμάκι και στα logistics όλα περνάνε από εσένα.Οπότε πολλοί κωλύονται άλλος δεν έχει λεφτά,άλλος δεν ξέρει να κινηθεί κτλ.Δηλαδή οι περισσότεροι κωλύονται λόγω δυσκολίας και λίγοι το κάνουνε.
Εκτός αν μπορείς να ελέγχεις άλλους άντρες βέβαια και τους αναθέτεις διακριτούς ρόλους.Αλλά είναι δύσκολο να ελέγχεις άντρες ειδικά Ελληνες που είναι αναρχικής φύσεως και ατομιστές,ευδαιμονιστές,σόλο γιόλο.Στα συνεργατικά συστήματα πρωτοστατούν οι μουσουλμάνοι Αραβες,Τούρκοι κτλ αυτοί συντονίζονται για μέγιστο αποτέλεσμα.Σαν Ελληναράς πας σόλο γιόλο φάση,κάπταιν fuck που λένε.Στα αρχίδια σου όλα αρκεί να γαμήσεις.
Απλά πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος και εκεί είναι το θέμα,μπορείς ή δεν μπορείς.
Σλαβικές χώρες δεν είναι εύκολα όπως παλιά αλλά είναι ακόμα εφικτό.Είναι απλά πιο δύσκολο.
Γενικά σε αυτά τα ταξίδια πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου.Κοννέ,σπόνσορινγκ,κυκλοφορία,γαμήσια κτλ.Δεν μπορείς να κάνεις Delegation,άλλος να κάνει το κοννέ,άλλος να βάλει τα λεφτά,άλλος να κάνει το καμάκι και άλλος να γαμήσει τη γκόμενα.Τα κάνεις όλα μόνος σου και πρέπει να είσαι καλός σε όλα και στο σπόνσορινγκ και στο καμάκι και στα logistics όλα περνάνε από εσένα.Οπότε πολλοί κωλύονται άλλος δεν έχει λεφτά,άλλος δεν ξέρει να κινηθεί κτλ.Δηλαδή οι περισσότεροι κωλύονται λόγω δυσκολίας και λίγοι το κάνουνε.
Εκτός αν μπορείς να ελέγχεις άλλους άντρες βέβαια και τους αναθέτεις διακριτούς ρόλους.Αλλά είναι δύσκολο να ελέγχεις άντρες ειδικά Ελληνες που είναι αναρχικής φύσεως και ατομιστές,ευδαιμονιστές,σόλο γιόλο.Στα συνεργατικά συστήματα πρωτοστατούν οι μουσουλμάνοι Αραβες,Τούρκοι κτλ αυτοί συντονίζονται για μέγιστο αποτέλεσμα.Σαν Ελληναράς πας σόλο γιόλο φάση,κάπταιν fuck που λένε.Στα αρχίδια σου όλα αρκεί να γαμήσεις.
Απλά πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος και εκεί είναι το θέμα,μπορείς ή δεν μπορείς.
Τελευταία τροποποίηση:
Πριν παρουν οι άραβες την αιρ σερμπια, είχε ελικοφόρο αεροπλανο πολύ φτηνά. Τώρα δεν ξέρω. Εναλλακτικά, υπάρχουν σέρβικες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων που είναι οκ να πας Βοσνία.μπανια λουκα σκεφτωμουνα πριν 3-4 χρονια αλλα ειναι πολυ μικρος πλυθυσμος
καπου 300 χιλιαδες.τωρα μπορεις και αεροπορικα να πας μεσο βελιγραδι
αλλα δινεις διπλασια λεφτα αεροπορικο απο το βελιγραδι.
φτηνα με τρενο και λεωφορεια αλλα θες 7-10 ωρες οπωτε γαμησε τα
Πάνε 4 χρόνια απο τότε που πήγα τελευταία φορά , δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα τώρα. Αλλά ναι ο μεν πληθυσμός είναι αριθμητικά μικρός - οι δε γκόμενες διαστημικές. Πολλές έρχονται Βελιγράδι, αν έχει υπάρξει αρχική γνωριμία.
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ηξερα μια τυπισσα που δουλευε ερ σερμπια, απο νοβι σαντ, 1.83. Και γουσταρε ΕλληνεςΠριν παρουν οι άραβες την αιρ σερμπια, είχε ελικοφόρο αεροπλανο πολύ φτηνά. Τώρα δεν ξέρω. Εναλλακτικά, υπάρχουν σέρβικες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων που είναι οκ να πας Βοσνία.
Πάνε 4 χρόνια απο τότε που πήγα τελευταία φορά , δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα τώρα. Αλλά ναι ο μεν πληθυσμός είναι αριθμητικά μικρός - οι δε γκόμενες διαστημικές. Πολλές έρχονται Βελιγράδι, αν έχει υπάρξει αρχική γνωριμία.
Παλια καλα χρονια, ο ΚΜΑΝ θα εριχνε πολλους πυραυλους εκει
Οι Σέρβες είναι μαγκιόρες,έχουν βαλκανική μαγκιά,είναι tough to crack.Οι Ρωσίδες,Ουκρανέζες κτλ είναι πολύ πιο μαλακές και όπως και οι Τσέχες,Πολωνέζες πολύ πιο εύκολες έχουν άλλη κουλτούρα.Στη σειρά δυσκολίας από ευκολότερες σε δυσκολότερες για ίδια εμφάνιση γκόμενας
1.Ουκρανές
2.Λευκορρωσίδες
3.Ρωσίδες
4.Πολωνέζες
5.Τσέχες
6.Σλοβάκες
7.Βαλτικές
8.Κροάτισσες
9.Σέρβες
κτλ.Κάπως έτσι.
Δηλαδή η εύκολη λύση είναι να πας Ουκρανία αλλά αυτή η εύκολη λύση η ανοιχτή λεωφόρος,το εύκολο είναι καθαρά αμερικανική λογική.Πρέπει να είσαι πιο περίπλοκος από αυτό το απλό.
1.Ουκρανές
2.Λευκορρωσίδες
3.Ρωσίδες
4.Πολωνέζες
5.Τσέχες
6.Σλοβάκες
7.Βαλτικές
8.Κροάτισσες
9.Σέρβες
κτλ.Κάπως έτσι.
Δηλαδή η εύκολη λύση είναι να πας Ουκρανία αλλά αυτή η εύκολη λύση η ανοιχτή λεωφόρος,το εύκολο είναι καθαρά αμερικανική λογική.Πρέπει να είσαι πιο περίπλοκος από αυτό το απλό.
Τώρα αν πάει Ρουμανία ο άλλος θα τον πιει κλαρίνο.Μετά την ένταξη στην ΕΕ πήρε η πορδή τους αέρα.Σίγουρα γαμάς ευκολότερα σε σλαβικές χώρες εντός ΕΕ,Τσεχία,Πολωνία από ό,τι Ρουμανία.
Σλαβικές χώρες είναι must απλά έχουν ανεβεί οι προυποθέσεις και τα στάνταρντς και πολλοί μένουν στην απέξω ενώ παλιά γαμούσανε,θεωρούνταν κατάλληλοι.
Σλαβικές χώρες είναι must απλά έχουν ανεβεί οι προυποθέσεις και τα στάνταρντς και πολλοί μένουν στην απέξω ενώ παλιά γαμούσανε,θεωρούνταν κατάλληλοι.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Οι Σέρβες είναι μαγκιόρες,έχουν βαλκανική μαγκιά,είναι tough to crack.Οι Ρωσίδες,Ουκρανέζες κτλ είναι πολύ πιο μαλακές και όπως και οι Τσέχες,Πολωνέζες πολύ πιο εύκολες έχουν άλλη κουλτούρα.Στη σειρά δυσκολίας από ευκολότερες σε δυσκολότερες για ίδια εμφάνιση γκόμενας
1.Ουκρανές
2.Λευκορρωσίδες
3.Ρωσίδες
4.Πολωνέζες
5.Τσέχες
6.Σλοβάκες
7.Βαλτικές
8.Κροάτισσες
9.Σέρβες
κτλ.Κάπως έτσι.
Οι Ρωσίδες πιο εύκολες απ'τις Πολωνέζες;
Ναι,αν πας για μοντελοειδείς σαφώς,σίγουρα ναι.Για εξάρια κτλ περίπου το ίδιο είναι.Αλλά οχτάρια γαμάς πολύ πιο εύκολα Ρωσία,Πολωνία είναι πλέον σχεδόν αδύνατο σαν τουρίστας.Οι Ρωσίδες πιο εύκολες απ'τις Πολωνέζες;
Η Πολωνία είναι καλή αν θες να γαμάς πολλές γκόμενες κάθε μήνα χωρίς να σε νοιάζει υποχρεωτικά η εμφάνιση.Ειδικά για άντρες που πίνουν πολύ και θέλουν απλά να ρίξουν έναν πούτσο σε one night stand η Πολωνία είναι ψιλοπαράδεισος.
H Ρωσία είναι εξαιρετική αν θες ψευτοσχέση με μουνάρα που έχει ευρύτερες βλέψεις για big kahoona.Γενικά Ρωσία σίγουρα γαμάς πολύ καλύτερη ποιότητα από ό,τι Πολωνία,στάνταρντ δηλαδή.Βασικά η ποιότητα που γαμάς Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία δε διαφέρει τόσο,η ποσότητα διαφέρει.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 4.746
Τα γαμησια που επεσαν στην Ρουμανια ολα αυτα τα χρονια απο ελληνες δεν εχουν γινει σε αλλη χωρα ...
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 176K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά