Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Μωρή φουρέρα, γαμώ το Μεξικό σου, βάλε μωρή λούγκρα λίγο βούτυρο πρόβειο στον πάτο σου να γλιστράει μη γρατζουνάμε τα παπάρια μας....
ψηνω και τον δασκαλο για βελιγραδι.θα μπορεσει να κανει καμια δουλεια εκει.Ολοι οι πεουλες θελουν να ξεχυθουν και να αδειασουν το στοκ ευρωπυραυλων πριν τους το φαει ο πληθωρισμ
ναι το ραιτσισεβα ειναι κνεζ μιχαιλοβα.ανοιξε νομιζω 2019 και εχει ακομα ενα νεοΘεοχάρη - το καινούργιο μολ που λες είναι κνεζ μιχάιλοβα κοντά στο κάστρο; Ανοιξε πριν 3-4 χρόνια. Και είναι ψόφιο. Μην το υπολογίζεις
Αν πας Ιούνιο είσαι οκ, μετά φεύγουν τα μωρά πάνε διακοπές. Ισως φέτος ομως να είσαι τυχερός.
Εχει αρκετους βρωμότουρκους που τους αγαπάνε οι σέρβοι.
Στο εχω πει αντι να φτιάχνεστε χαλατε.αλβανος πυρφορος.
μας ψεκαζουν σε αυτη τη χωρα δε γινεται οι γκομενες να γινονται σαπιες και οι αντρες λουληδες
Στην Κύπρο δεν έχει ανατολικές για καμάκι; Ή είναι διαφορετική φάση;ναι το ραιτσισεβα ειναι κνεζ μιχαιλοβα.ανοιξε νομιζω 2019 και εχει ακομα ενα νεο
στο ποταμι ξεχασα το ονομα του.ισως κλισω και κανω τεστ να παω,αυριο μεθαυριο θα αποφασισω.
ο δασκαλος λεει ελα αθηνα αλλα προτιμω βελιγραδι με τεστ παρα στην αθηνα.
οκ πιο πολλα μουνια ελλαδα αλλα μου αρεσουν πιο πολυ ο κοσμος εκει.
εχει μια ουκρανικη ετερια για κιεβ που ερχετε κυπρο σκαυ απ με 250 ευρο
αλλα δεν ρισκαρω με αλλες εταιριες.η ουκρανιαν ισως μετα την καραντινα 9 μαι ριξει τις τιμες.
τωρα ψηθηκα για βελιγραδι και δεν ξερω ισως να κατεβω.εχω και γνωστους εκει.
ηταν απο μικρος στα κολπα ο ζαν.ρε παλιοφλώρε εσύ το 95 υποτίθεται ήσουν 5 ετών...
ποιους αλβανούς 20ρηδες γνώριζες ρε λούγκρα που μας έχεις φλομώσει στην παπαριά και στη μαλακία...
Ωχ. Κάποιος λέει ψέματα τότερε παλιοφλώρε εσύ το 95 υποτίθεται ήσουν 5 ετών...
ποιους αλβανούς 20ρηδες γνώριζες ρε λούγκρα που μας έχεις φλομώσει στην παπαριά και στη μαλακία...
6 με 7 ημουν κοντε και καταλαβαινα τι νομιζες,ειχα γνωριζει 2 αλβανα τον βασιλη που μου μαθαινε ξυλο μικρος εγω τοτε αυτος μου λεγε πως θα βαραω τους φιλους μου και τον αλλον τον αρθουρο ο οποιος μου λεγε πως θα ριχνω τις γκομενες.ρε παλιοφλώρε εσύ το 95 υποτίθεται ήσουν 5 ετών...
δεν ασχολουμε. ειναι μακρια μου ο τουρισμος δεν διαθετω χρονο και ορεξη.Στην Κύπρο δεν έχει ανατολικές για καμάκι; Ή είναι διαφορετική
ειχες σοφους δασκαλους.6 με 7 ημουν κοντε και καταλαβαινα τι νομιζες,ειχα γνωριζει 2 αλβανα τον βασιλη που μου μαθαινε ξυλο μικρος εγω τοτε αυτος μου λεγε πως θα βαραω τους φιλους μου και τον αλλον τον αρθουρο ο οποιος μου λεγε πως θα ριχνω τις γκομενες.
Και γεματο κωλομπαρα που τις παιρνεις με την ωρα η και για ολο το βραδυοταν θα ανοιξουν τα κατεχομενα με τα ποδια η αμαξι καθε μερα εκει στα καφε.
τινκα μουναρες τουρκαλες,ουζπεκες,τουρκμενες,κυργισταν για γουστα.
δεν ερχωντε πλεον μονες αλλα οικογενειες ολνκλουσιβ,ζευγαρια παρεα.
Που το βρήκες αυτό σύντροφε?βρηκα διαμερησματαρες βελιγραδι 7 μερεσ για 160-180 ευρο στο κεντρο!
μαλλον θα κλισω εκει σε 2-3 μερες,να μαθω περισοτερα για την κατασταση εκει
Απο δυτικα να μπουκαρεις.Ετοιμάζω τρελλές φάσεις.Προέχει η συλλογή πυραύλων βέβαια.Ετσι και βγει αρνητικό το τεστ μπουκάρω Ουκρανία.
Θα εισβάλω με τρομερή δύναμη πυρός.Εχει να καεί το πελεκούδι.
Άντε πάλι με τους πυραύλους και τη δύναμη πυρός.........Ετοιμάζω τρελλές φάσεις.Προέχει η συλλογή πυραύλων βέβαια.Ετσι και βγει αρνητικό το τεστ μπουκάρω Ουκρανία.
Κάτι για ρομαντικούς περιπάτους είχες γράψει. Δεν το λες και τρελές φάσεις. Εκτός κι αν άλλαξε το πλάνο.Ετοιμάζω τρελλές φάσεις.Προέχει η συλλογή πυραύλων βέβαια.Ετσι και βγει αρνητικό το τεστ μπουκάρω Ουκρανία.