Καλά οκ βλέπω σκίζεις από επιχειρήματα μεγάλε.
Όταν δεν έχει κάποιος κάτι να πει σοβαρό, αρχίζει τις απειλές. ?
Βλέπουμε όλοι ποιος είναι ο μάγκας του πληκτρολογίου.
Άκου έλα να με συναντήσεις κλπ.
Πόσο είσαι; 15 χρονών; ?
Έλα πες μας και άλλες ιστορίες πώς απέφυγες τους μπράβους στην Ουκρανία μην σε φάνε.
Τελικά από τα τόσα ταξίδια που έλεγες ότι θα κάνεις μέσα στον Απρίλη, κατάφερες να κάνεις έστω και ένα;
Ή μας έλεγες ιστορίες για άγριους ότι κανονίζεις συναντήσεις με γκόμενες στην Ουκρανία που ποτέ δεν συνέβησαν;
μη ξεχνάμε ότι ο χάρης τα έλεγε για την οδησσό και δεν τον πιστεύαμε, επιβεβαιώθηκε με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο.
πριν 3 χρονια ταξιδευα οδυσσο με 25 ατομα της εταιριας μου εκει και δεν γνωριζαν ποιος ειμαι.
ο λογος που δεν ειμαι εκει μονιμα και δεν αναλαμβανω τις δουλειες που μου αφησαν κιεβο
το2008 και οδυσσο με τον θειο μου ειναι οι γονεις μου που ηθελαν να με προστατεψουν.
απλα θα σου πω οτι οι γονεις μου δεν ξερουν τιποτα για της αποπειρες φονου και απαγωγεις
που ειχα παρα οτι με ληστεψαν μια φωρα μοσχα,3 κιεβ και μια οδυσσο.
αν γνωριζαν ολα αυτα τα σοβαρα που μου ειχαν συμβει δεν θα ξαναπατουσα ποτε εκει
οχι να κανω και δουλειες.φιλος μου που γνωρισε ο δασκαλος ιωσηφ προσφατα αγορασε
σπιτι με εναμιση εκατομυριο απο κονε που του εκανα με ουκρανο πελατι χαχαχαχαχα.
ο φιλος μου ομως ζει κυπρο,εκει παει σε ακριβα χοτελ και βγαινει μονο οταν ερχοντε
οι πελατες του με το αμαξι να τον παρουν για φαγητο.ακομα και ετσι παλι του λεω προσοχη.
προπερσι μεχρι λετονο προξενο ληστεψαν εξω απο χοτελ και τον ελβετο πρεσβη.
τον περασμενο φεβρουαριο κατεβηκα με 15 χιλιαρηκα οδυσσο ενω 10 δικαιουμουν.
τα 10 δεν ηταν δικα μου αλλα για μια οικογενειακη δουλεια,με πηραν απο το αεροδρομιο
ο θειος μου με το αμαξι και αμεσως με πηρε σπιτι.οταν κουβαλω αρκετα λεφτα που δεν ειναι
και δικα μου αποφευγω ταξιτζηδες και να περπατω στον δρομο.μου ετυχε να περιμενω βραδι ταξι
για αεροδρομιο και να με γυροφερνουν 3 φωρες με το αμαξι μεθυσμενοι και να με βριζουν.
μου ετυχε ο ταξιτζης να περνει αλλους δρομους που δεν ηξερα και δασακια και ημουν σε εγρηγορση.
καπειος που ειναι ασχετος με την πολη,γλωσα,τοποθεσια δεν ειναι απιυανο να βρεθει
σε μπελαδες.οσο ειμαι κυπρο χανω λεφτα,δεν βγαζω αλλα εδω ειμαι ασφαλεις.
αν ειχα μουνια οδυσσο και αξιζε τον κινδηνο να πηγαινα μονιμα και να ζησω βασιλιας!
αλλα γαμησε τα,δεν αξιζει απο μουνι διαθεσημοτητα μηδεν ουτε μου αρεσουν εκει
οπως οι γεωργιανες,αρμενισες και τουρκαλεσ