Άκου μπάρμπα...
Από την πρώτη μέρα που μπήκες, ήθελες να μας δείξεις το status σου και πόσο ανώτερος είσαι...
Ότι είσαι εδώ μέσα με εμάς τους μαλάκες μόνο γιατί βαριέσαι λόγω κορόνα,κ.λ.π.
Ε,κάπου τα μπέρδεψες στην πορεία,το διαμέρισμα με πισίνα,έγινε διαμέρισμα με.....κοινόχρηστη πισίνα και πάει λέγοντας..
Αν είχες μπει προβλεπόμενος να δείξεις απλά τη ζωή εκεί που μένεις και κρατούσες τη μπάλα χαμηλά,
κανείς δε θα ασχολιόταν περαιτέρω..
Αλλά τα ήθελε ο γέρικος κώλος σου,οπότε φάε τώρα το gang bang του bou και με το επόμενο προφίλ,πιο χαμηλά τη μπάλα..
Υ.Γ.Πραγματικά,αν δεν είσαι ο Χιού Χέφνερ,τι να ζηλέψουμε από έναν 60χρονο,πλάκα μας κάνεις;
Τυπάκο,
γράφτηκα τέλη Δεκέμβρη κι άνοιξα ένα ενημερωτικό θέμα για μέντοριγκ επειδή δύο χρήστες το ζήτησαν. Δέχτηκα επιθέσεις και πέρασα στην αντεπίθεση. Ας με αφήνατε στην ησυχία μου. Μέχρι σήμερα δεν είχα ανεβάσει φωτός, γιατί έγραφα μόνο για να περνάω την ώρα μου κι όχι για να επιδεικνύομαι με φωτογραφίες.
Εσύ αποζητάς επιδοκιμασία με κουρτίνες για γκόμενες και φωτό από εισιτήρια. Κομπλεξικός βαλκάνιος βλάκας είσαι όπως κι όσοι μου την έπεσαν.
Επειδή το παρατραβήξατε εις βάρος μου, είπα να σας γαμήσω την ψυχολογία πριν φύγω. Δεν είμαι jet setter, αλλά είστε μυρμηγκάκια μπροστά μου. Ξυδάκι σας ρίχνω και τρελαίνεστε.
Ειδικά εσύ, είσαι ένας υπερφίαλος πουθενάς. Κάνε gang bang στην κουρτίνα σου, φουκαρά, και μάζεψε και τους άλλους πουθενάδες να έρθετε να μου τα αερίσετε.