Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε Λάκη, πως τα λες πως τα λες, 2 φορές το προσπάθησες και τις 2 δεν τα κατάφερες.

Ρε κατουρημένε ... τόσο πολύ χαλιέσαι από την παρουσία μου ;;;;;

Αν μπω, θα ξεχάσεις ότι κάποιοι είναι ψηλότεροι από το .... 1.67 σου ;;;;;;

Για να σε κάνω να νοιώσεις καλύτερα .... εντάξει , είναι χάλια εσύ που είσαι 1.67 ... αλλά και πάνω από 1.90 μαλακία είναι !
Πιασάρικα ύψη είναι γύρω στο 1.80 με 1.85 !!!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύποι μιλάμε για το απόλυτο thread του bou :rockon::rockon:

Έπος, απόλαυση!!!

Τύπε , νομίζω ότι για κυριακή δεν παίχτηκε κάτι δυνατό ....

Έχουν υπάρξει πολύ καλύτερες κυριακές !!!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε Λάκη, πως τα λες πως τα λες, 2 φορές το προσπάθησες και τις 2 δεν τα κατάφερες.

Για να σε κάνω να νοιώσεις καλύτερα .... εντάξει , είναι χάλια εσύ που είσαι 1.67 ... αλλά και πάνω από 1.90 μαλακία είναι !
1.67 ειναι γυναικειο υψος αφου και για γυναικα θεωρειται μετρια.
Μ.ορος υψος γυναικων στη χωρα ειναι 1.64 και βλαροκ ειναι 1.67 3 ποντους λιγο ψηλοτερος απο τον μεσο ορο αρα σχεδον το 45%των γυναικων ειναι ψηλοτερες απο αυτων.χαχααχααχχααχ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε μπορεί να φοράει τακούνια και να φτάνει 1.70 .

URL]]

• Like
Αντιδράσεις: Wrath_

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Τι να χαλαστώ ρε Λάκη, το γέλιο που μας έχεις χαρίσει είναι ανεκτίμητο.

Εν τω μεταξύ, τζιμάνι είσαι, ΔΕΝ έχεις πετύχει ΟΥΤΕ ύψος, ΟΥΤΕ εμφάνιση, ΟΥΤΕ λεφτά, ΟΥΤΕ δουλειά, ΟΥΤΕ τόπο κατοικίας, ΟΥΤΕ σπίτι, ΟΥΤΕ χόμπυ, τίποτα ρε μλκ, ΤΙΠΟΤΑ.

Ένα αμάξι και αυτό από σπόντα επειδή το είπα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ρε μλκ.

Αλλά είσαι απίστευτος περίγελος, ας βλέπει ο καλόγερος την κατάντια σου μήπως και προλάβει να μαζέψει τις δικές του μαλακίες.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
μετά την παπαριά του παπάρα εγώ να ρωτήσω προς τι τόση ιστορία με αυτοκίνητα και σπίτια?

Συμφωνα με τον μεντορα ερχονται μουνιτσες να τις γαμησει τσαμπα για μια φωτο στην κοινοχρηστη πισινα του:confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Άκου μπάρμπα...
Από την πρώτη μέρα που μπήκες, ήθελες να μας δείξεις το status σου και πόσο ανώτερος είσαι...
Ότι είσαι εδώ μέσα με εμάς τους μαλάκες μόνο γιατί βαριέσαι λόγω κορόνα,κ.λ.π.

Ε,κάπου τα μπέρδεψες στην πορεία,το διαμέρισμα με πισίνα,έγινε διαμέρισμα με.....κοινόχρηστη πισίνα και πάει λέγοντας..

Αν είχες μπει προβλεπόμενος να δείξεις απλά τη ζωή εκεί που μένεις και κρατούσες τη μπάλα χαμηλά,
κανείς δε θα ασχολιόταν περαιτέρω..

Αλλά τα ήθελε ο γέρικος κώλος σου,οπότε φάε τώρα το gang bang του bou και με το επόμενο προφίλ,πιο χαμηλά τη μπάλα..

Υ.Γ.Πραγματικά,αν δεν είσαι ο Χιού Χέφνερ,τι να ζηλέψουμε από έναν 60χρονο,πλάκα μας κάνεις;

Τυπάκο,
γράφτηκα τέλη Δεκέμβρη κι άνοιξα ένα ενημερωτικό θέμα για μέντοριγκ επειδή δύο χρήστες το ζήτησαν. Δέχτηκα επιθέσεις και πέρασα στην αντεπίθεση. Ας με αφήνατε στην ησυχία μου. Μέχρι σήμερα δεν είχα ανεβάσει φωτός, γιατί έγραφα μόνο για να περνάω την ώρα μου κι όχι για να επιδεικνύομαι με φωτογραφίες.

Εσύ αποζητάς επιδοκιμασία με κουρτίνες για γκόμενες και φωτό από εισιτήρια. Κομπλεξικός βαλκάνιος βλάκας είσαι όπως κι όσοι μου την έπεσαν.

Επειδή το παρατραβήξατε εις βάρος μου, είπα να σας γαμήσω την ψυχολογία πριν φύγω. Δεν είμαι jet setter, αλλά είστε μυρμηγκάκια μπροστά μου. Ξυδάκι σας ρίχνω και τρελαίνεστε.

Ειδικά εσύ, είσαι ένας υπερφίαλος πουθενάς. Κάνε gang bang στην κουρτίνα σου, φουκαρά, και μάζεψε και τους άλλους πουθενάδες να έρθετε να μου τα αερίσετε.

:2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
Πολλές ουκρανιδες εδώ Μαλδίβες μάγκες κ ασύλληπτα μουνια
Σπόνσορες που όπως βλέπεται δίνουν 1250 ευρώ για μιαwater villa
Mια μόλις τη ρώτησα για το λιποπο πήγε να με ρήξει στους καρχαριες
Είχε κ πολλές γυναικο παρέες από Χάρκοβο

Αρε κμαν είσαι μεγάλος δάσκαλος
Πας τις ψαρεύεις από Κίεβο κ μετά τρελενονται για μπαλκαν πεος.

Συνημμένα

• Screenshot_20210207_215247_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210207_215247_com.android.gallery3d.jpg
    572 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Screenshot_20210207_215227.jpg
    Screenshot_20210207_215227.jpg
    387,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_20210207_215143.jpg
    IMG_20210207_215143.jpg
    109,9 KB · Εμφανίσεις: 28

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εν τω μεταξύ, τζιμάνι είσαι, ΔΕΝ έχεις πετύχει ΟΥΤΕ ύψος, ΟΥΤΕ εμφάνιση, ΟΥΤΕ λεφτά, ΟΥΤΕ δουλειά, ΟΥΤΕ τόπο κατοικίας, ΟΥΤΕ σπίτι, ΟΥΤΕ χόμπυ, τίποτα ρε μλκ, ΤΙΠΟΤΑ.

Ένα αμάξι και αυτό από σπόντα επειδή το είπα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ρε μλκ.

Ρε μαλάκα .... ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
Πιστεύεις ότι θα ενδιαφερόμουν ποτέ για σένα ;;

Μου είχαν στείλει καμιά 30αρια pm, διαφορετικοί χρήστες, ότι ήμουν ... η μόνη σου ασχολία στην παπαριά του στέκα !!!!!

Μόνος σου είπες για το τουαρέγκ.
Μόνος σου είπες για νησί.
Μόνος σου είπες το ΨΕΜΜΑ για την Κρήτη .
Και μόνος σου είπες τώρα, ότι μίλησε ο ... κλώνος σου για ρόδο και κέρκυρα !

Εμένα στα @@ μου.

Αλλά όταν δεν λες ούτε που ζεις .... βγάζουν πολλοί συμπεράσματα !!!

Όχι εγώ !
Δεν ενδιαφέρομαι για πουθενάδες ανύπαρκτους .
Εσύ ψάξε για φίλους εδώ μέσα !!!!!!

Θα βρείς τύπους που ... ήταν ιταλία 20+ χρόνια για σπουδές και γύρισαν μετά για να είναι άεργοι λεχρίτες για άλλα 20 ... στο παιδικό τους δωμάτιο !!!!!!!

Για το αμάξι σου ... τα είπε ο wrath !!!!!!

Συνημμένα

• tua.jpg
    tua.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Like
Αντιδράσεις: ave.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
Σαν τις πισίνες βενετσιάνικα Κίεβο δεν εχει

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μετά την παπαριά του παπάρα εγώ να ρωτήσω προς τι τόση ιστορία με αυτοκίνητα και σπίτια?

Συμφωνα με τον μεντορα ερχονται μουνιτσες να τις γαμησει τσαμπα για μια φωτο στην κοινοχρηστη πισινα του:confused:

οκ...
και τώρα γίνεται χαμός για το ποιος έχει το καλύτερο? σπίτι, πισίνα, αυτοκίνητα κλπ?
όχι, συζήτηση για το αν αυτές φέρνουν και τις φίλες τους μιλημένες για να τις γαμήσει τζάμπα ο μέντορας, ενθουσιασμένες από τις φωτό της πισίνας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Τύποι μιλάμε για το απόλυτο thread του bou :rockon::rockon:

Έπος, απόλαυση!!!

Τύπε , νομίζω ότι για κυριακή δεν παίχτηκε κάτι δυνατό ....

Έχουν υπάρξει πολύ καλύτερες κυριακές !!!!!

Τύπε, είναι μια Κυριακή back to back, classics, Lakis vs ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Άκου μπάρμπα...
Από την πρώτη μέρα που μπήκες, ήθελες να μας δείξεις το status σου και πόσο ανώτερος είσαι...
Ότι είσαι εδώ μέσα με εμάς τους μαλάκες μόνο γιατί βαριέσαι λόγω κορόνα,κ.λ.π.

Ε,κάπου τα μπέρδεψες στην πορεία,το διαμέρισμα με πισίνα,έγινε διαμέρισμα με.....κοινόχρηστη πισίνα και πάει λέγοντας..

Αν είχες μπει προβλεπόμενος να δείξεις απλά τη ζωή εκεί που μένεις και κρατούσες τη μπάλα χαμηλά,
κανείς δε θα ασχολιόταν περαιτέρω..

Αλλά τα ήθελε ο γέρικος κώλος σου,οπότε φάε τώρα το gang bang του bou και με το επόμενο προφίλ,πιο χαμηλά τη μπάλα..

Υ.Γ.Πραγματικά,αν δεν είσαι ο Χιού Χέφνερ,τι να ζηλέψουμε από έναν 60χρονο,πλάκα μας κάνεις;

Τυπάκο,
γράφτηκα τέλη Δεκέμβρη κι άνοιξα ένα ενημερωτικό θέμα για μέντοριγκ επειδή δύο χρήστες το ζήτησαν. Δέχτηκα επιθέσεις και πέρασα στην αντεπίθεση. Ας με αφήνατε στην ησυχία μου. Μέχρι σήμερα δεν είχα ανεβάσει φωτός, γιατί έγραφα μόνο για να περνάω την ώρα μου κι όχι για να επιδεικνύομαι με φωτογραφίες.

Εσύ αποζητάς επιδοκιμασία με κουρτίνες για γκόμενες και φωτό από εισιτήρια. Κομπλεξικός βαλκάνιος βλάκας είσαι όπως κι όσοι μου την έπεσαν.

Επειδή το παρατραβήξατε εις βάρος μου, είπα να σας γαμήσω την ψυχολογία πριν φύγω. Δεν είμαι jet setter, αλλά είστε μυρμηγκάκια μπροστά μου. Ξυδάκι σας ρίχνω και τρελαίνεστε.

Ειδικά εσύ, είσαι ένας υπερφίαλος πουθενάς. Κάνε gang bang στην κουρτίνα σου, φουκαρά, και μάζεψε και τους άλλους πουθενάδες να έρθετε να μου τα αερίσετε.

:2funny:

Τύπε, επειδή είσαι και νέος ανάμεσά μας, αυτά με τις κουρτίνες του ΒΠ πότε πρόλαβες να τα μάθεις; :think::think::think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

οκ...
και τώρα γίνεται χαμός για το ποιος έχει το καλύτερο? σπίτι, πισίνα, αυτοκίνητα κλπ?

Ε όχι και χαμός, σε οτι έχει ο καθένας μας, ο Λάκης έχει το καλύτερο. Αυτά είναι λυμένα από καιρό.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ πάντως, ήξερα παιχταράδες .... ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ... που στα 25 ως 30 τους ... γάμαγαν μουνάρεςστο παιδικό τους δωμάτιο !!!!!
Κι αυτά την εποχή της χλίδας και της αφθονίας στα 90s ....

Χωρίς κεράσματα, χωρίς μουράτο όχημα ... χωρίς δικό τους σπίτι καν !!!!!!!

Πήγαινε το άλογο του 1.82 , στο σπίτι του μαλάκα, έλεγε καλησπέρα στον πατέρα τους με τις πυτζάμες που έβλεπε αθλητική κυριακή στο σαλόνι,
ενώ η μάνα του τηγάνιζε ... πατάτες .... ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ... και πήγαινε στο δωμάτιο του τύπου για να τον πιεί !!!!!!!

ο τύπος εργάτης ..........

Εδώ πολλοί , θέλουν να λένε μόνο για τον χιού χέφνερ και για κληρονόμους που κάνουν λογαριασμούς 25Κ σε ίμπιζα και ριβιέρα.

Υπάρχουν και αυτοί, αλλά δεν γαμάνε μόνο αυτοί !!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Έχει να πέσει πολύ γέλιο αμα πάρει χαμπάρι ο Καλόγερος το ξεκωλιασμα που είχε φάει ο Βαλκάνιος Ξεφτίλας με τις μουφα photos από το μεσιτικό και τη random μουνιτσα από sexcam :2funny::2funny::2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ε όχι και χαμός, σε οτι έχει ο καθένας μας, ο Λάκης έχει το καλύτερο. Αυτά είναι λυμένα από καιρό.

Τύπε .... πούλησα ποτέ μούρη εγώ για όχημα ;;;;;;
Εγώ είπα ότι ... παίρνω σέατ γιατί δεν είναι μούρη !!!

Για το τουαρέγκ σου ... τα είπε όλα ο wrath .... δες παραπάνω !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom