Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ε,κάπου τα μπέρδεψες στην πορεία,το διαμέρισμα με πισίνα,έγινε διαμέρισμα με.....κοινόχρηστη πισίνα και πάει λέγοντας..

Τύπε ... για να είμαστε ακριβείς .... επειδή η ελληνική είναι πολύ σαφής γλώσσα ....

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ , ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ !!!!

Πως να έχει ατομική ;;;;;

Πως να έχει ατομική;
Για Κάννες μιλάει το άτομο,όχι για Άνω Πετράλωνα.
Μπαλκόνι,εσωτερική,τα πάντα όλα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.686
Πόντοι
1.706
Και τι είναι το γκόλφ ρε τύπε;;;

Όσο για την πισίνα, την καραμούζα την τρως γιατί μπήκες εδώ μέσα με το ύφος του Νταν εις τι νιοστή. Δηλαδή τι να σου πει το άλλο μέλος εδώ μέσα που έχει ιδιωτική πισίνα, υποθετικά μιλώντας, νικνειμ δε γράφουμε υπολήψεις "δε θίγουμε". Και χωρίς να χρειάζεται να πάει στη "γαλλική ριβιέρα" καλά και σώνει να βουτάει μαζί με όλη τη γειτονιά;

Το γκολφ είναι ένα μακρύ μπαστούνι που σας το χώνω από το πρωί στον κώλο (εσάς τους πουθενάδες που μου τη λέτε εδώ και καιρό) και σκούζετε γιατί σας έχει βγει από το στόμα. :confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και ακόμα δε μας απαντά αν ξέρει ποιός "ανδρας" ανέβαζε φωτο με σφαίρες και απειλούσε ζωές γυναικοπαίδων.

Τύπε να σε βοηθήσω λίγο με τα ελληνικά ;;;;
Σφαίρες στην ελληνική , αποκαλούνται τα φυσίγγια ραβδωτών πυροβόλων . Ραβδωτών τυφεκίων , πιστολιών κτλ .
Τα φυσίγγια κυνηγετικών , δηλαδή λειόκαννων , αναφέρονται σαν σκέτα φυσίγγια.

Επίσης όταν λέμε παιδιά, εννοούμε ανήλικους.
Το ότι εγώ π.χ. είμαι παιδί της μάνας μου σίγουρα είμαι , αλλά είμαι μεσόκοπος, δεν σημαίνει ότι είμαι παιδί !

Σε βοηθάω λίγο στα ελληνικά, για να είσαι σαφής. Γιατί οι άνδρες, δεν παραποιούν γραφόμενα άλλων.
Αν είσαι άνδρας δηλαδή.

Με βάση τη βοήθεια που σου έδωσα , φαντάζομαι μπορείς να είσαι πιο σαφής.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Δεν παίρνω το μέρος κανενός ! Μου αρέσει η αντικειμενικότητα.

Ο kalogero έβαλε μια φωτό , που το σημείωμα δείχνει αληθινό . Με πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εκεί που λέει .
Και λόγω καιρού και λόγω κτιρίου.

Από όσους του τη λέτε ... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ;;; Ο barock ;;;;;;
Γελάνε οι πέτρες !!!!

Ο στοκαδούρας ;;;;;;; Ανέκδοτο !!!!

Βιβιλιοκριτικές .... έχει γράψει πολλές κάποιος ! Η αλήθεια να λέγεται !!!!!!

Όταν ο barock σου πέταξε το τούβλο στην μούρη και εξαφανίστηκε για κάτι μήνες έλεγες ότι όλα ήταν ψεύτικα.

Πόσο γυναικωτός και πόσο γελοία προσωπικότητα είσαι...
Τι σόι καραγκιόζης προκαλεί κάποιον να ποστάρει μασούρια για να τον κοντράρει και μετά γίνεται μπουχός :badair: και το παίζει Κινέζος και ας έχει γίνει ο κώλος του σαν πηγάδι....
....ο Λαλάκης μόνο!!!

Τύπε, στην αρχή άφησε υπόνοιες οτι είναι ψεύτικη φώτο και δεν του άρεσε...... η γωνία λήψης.
Μετά έφτιαξε ένα σενάριο οτι δουλεύω σε δημοτικά έργα και είναι τα μεροκάματα των αλβανών και πόσταρα σε εργάσιμη ώρα. Πόσοι Αλβανοί να ήταν μαζεμένοι άραγε για να μοιραστούν τόσα......μεροκάματα, καμιά χιλιάδα; Xώρια που όταν του θύμισα οτι το ποστάρισμα με το τούβλο έγινε 1 και κάτι το ξημέρωμα πάλι έκανε την πάπια.

Όλα αυτά βέβαια αφού εμφανίστηκε μετά από κανένα 3βδόμαδο νομίζωντας οτι θα ξεχαστεί το :alivedick::alivedick::alivedick:

Προφανώς έβαλε λυτούς και δεμένους να του δανείσουν, παίζει να οργάνωνε και κανένα ριφιφί μήπως καταφέρει να βάλει έστω το 1/5 ή τα μισά αλλά πάλι πήρε τα αρχίδια του και τη γύρισε τη μπιφτέκα σε τηλεκοντρόλ και μανικετόκουμπα.

Δεν πειράζει, λάκης είναι, αν δεν είχαμε και αυτόν ειδικά τώρα με το λοκδαουν με ποιόν θα γελούσαμε.

Υ.Γ. Α, θυμήθηκα, η πισίνα τον χάλασε γιατί ήταν.....χτιστή "στέρνα" αλλά αυτός ήθελε πλακάκια. Έλα που η πρεσβυωπία δεν τον άφησε να δει τα πλακάκια της πισίνας. :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Και ακόμα δε μας απαντά αν ξέρει ποιός "ανδρας" ανέβαζε φωτο με σφαίρες και απειλούσε ζωές γυναικοπαίδων.

Έχει γίνει εδώ μέσα τύπε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506

Όσο για την πισίνα, την καραμούζα την τρως γιατί μπήκες εδώ μέσα με το ύφος του Νταν εις τι νιοστή. Δηλαδή τι να σου πει το άλλο μέλος εδώ μέσα που έχει ιδιωτική πισίνα, υποθετικά μιλώντας, νικνειμ δε γράφουμε υπολήψεις "δε θίγουμε". Και χωρίς να χρειάζεται να πάει στη "γαλλική ριβιέρα" καλά και σώνει να βουτάει μαζί με όλη τη γειτονιά;

Το γκολφ είναι ένα μακρύ μπαστούνι που σας το χώνω από το πρωί στον κώλο (εσάς τους πουθενάδες που μου τη λέτε εδώ και καιρό) και σκούζετε γιατί σας έχει βγει από το στόμα. :confused:

Ε σήκω επιτέλους λίγο από την καρέκλα σου να το δούμε ρε τύπε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Το ποιος σκούζει φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις, σε γλεντάμε τόσα άτομα χωρίς να σε έχει βρίσει κανένας.
Ηρέμησε γιατί είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία, τα καλύτερα χρόνια ενός μέντορα έρχονται μετά τα 70...πλησιάζεις. :wink:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το ποιος σκούζει φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις, σε γλεντάμε τόσα άτομα χωρίς να σε έχει βρίσει κανένας.
Ηρέμησε γιατί είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία, τα καλύτερα χρόνια ενός μέντορα έρχονται μετά τα 70...πλησιάζεις. :wink:

Κλώνε του barock .... για πες μας ... ΒΙΖΙΤΕΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ , πλην κρήτης και σαντορίνης ;;;;;;

Για αυτό κάποιος που .... μένει σε νησί , θέλει να το ... κάνει κρήτη !!!!!! (μύκονο να πει ότι μένει χειμώνα δεν τον παίρνει , καρφώνεται)
Για να μην παραδεχτεί ότι χειμώνα στο νησί του .... έχει μόνο μια επιλογή !!!!! ΓΙΔΙΑ !!!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Τύπε να σε βοηθήσω λίγο με τα ελληνικά ;;;;
Σφαίρες στην ελληνική , αποκαλούνται τα φυσίγγια ραβδωτών πυροβόλων . Ραβδωτών τυφεκίων , πιστολιών κτλ .
Τα φυσίγγια κυνηγετικών , δηλαδή λειόκαννων , αναφέρονται σαν σκέτα φυσίγγια.

Επίσης όταν λέμε παιδιά, εννοούμε ανήλικους.
Το ότι εγώ π.χ. είμαι παιδί της μάνας μου σίγουρα είμαι , αλλά είμαι μεσόκοπος, δεν σημαίνει ότι είμαι παιδί !

Σε βοηθάω λίγο στα ελληνικά, για να είσαι σαφής. Γιατί οι άνδρες, δεν παραποιούν γραφόμενα άλλων.
Αν είσαι άνδρας δηλαδή.

Με βάση τη βοήθεια που σου έδωσα , φαντάζομαι μπορείς να είσαι πιο σαφής.
Βρε ανάρχιδο σκουπίδι, που μας το παίζεις τρελίτσα και δάσκαλος των ελληνικών, ποιός ανέβαζε σφαίρες, φυσίγγια, βομβίδες, οβίδες ή ότι σκατά θέλεις και απειλούσε τη ζωή της γυναίκας και των παιδιών του Τραμουντάνα, αν δεν κάνω λάθος;
Πες μας ρετάλι της ανθρώπινης ύπαρξης.
Θυμάσαι; Εσύ ο "ανδρας";

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Το μωρακι μου καλογερο να το αφησετε ησυχο
Ειναι μονο δικο μου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.686
Πόντοι
1.706
Ο kalogero έβαλε μια φωτό , που το σημείωμα δείχνει αληθινό . Με πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εκεί που λέει .
Και λόγω καιρού και λόγω κτιρίου.

Και κυρίως λόγω γαλλικών επιταγών που στέλνω σε άπορο συνάνθρωπό μας για βασική του ανάγκη. Τώρα όποιος νομίζει ότι μπορεί να έχει τσεκμπλόκ από γαλλική τράπεζα στα γαλλικά (δηλ. όχι από ελληνική θυγατρική) κι αυτό χωρίς γαλλική διεύθυνση, ας μου πει πώς τα κατάφερε.

Μην κοιτάς που δεν συμφωνεί το αριθμητικώς με το ολογράφως. Ξέρει αυτός γιατί του τα στέλνω έτσι.

Συνημμένα

• cheque-tromba.jpg
    cheque-tromba.jpg
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Κλώνε του barock .... για πες μας ... ΒΙΖΙΤΕΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ , πλην κρήτης και σαντορίνης ;;;;;;

Για αυτό κάποιος που .... μένει σε νησί , θέλει να το ... κάνει κρήτη !!!!!! (μύκονο να πει ότι μένει χειμώνα δεν τον παίρνει , καρφώνεται)
Για να μην παραδεχτεί ότι χειμώνα στο νησί του .... έχει μόνο μια επιλογή !!!!! ΓΙΔΙΑ !!!!!

Κλώνε του Λίλα, έχει και Ρόδο και Κέρκυρα...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Για μπλοκ επιταγών ... και τραπεζικό λογαριασμό ταμιευτηρίων .... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ....
πιστεύω ότι χωρίς διεύθυνση στη χώρα της τράπεζας , δεν μπορεί να έχει κάποιος.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τύπε Μέντορα αν έβαφες και το νύχι με ένα γυναικείο μανό του ενός ευρώ, θα έπειθες τον λάκη πως περιτριγυρίζεσαι από γυναικείες παρουσίες..
Έχει ξαναγίνει από άλλο;;;; μέλος αλλά δεν το έκανε σωστά. Έσύ όπως βλέπω έχεις το χέρι σαραντάρη για να το υποστηρίξεις:confused:

Συνημμένα

• 3AF93E8D-258D-4344-A1EA-9907ACF62E88.jpeg
    3AF93E8D-258D-4344-A1EA-9907ACF62E88.jpeg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 27

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κλώνε του Λίλα, έχει και Ρόδο και Κέρκυρα...

Κλώνε του μπαρόκ ... απόδειξέ το !!!!!!
Για βίζιτες λέμε, έτσι ;;;;;;;

Για μπουρδέλα λυπάμαι ... αν και κυριακή δεν θα μπω σε κουβέντα !!!!!

Ούτε για ... κωλόμπαρα !!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε Μέντορα αν έβαφες και το νύχι με ένα γυναικείο μανό του ενός ευρώ, θα έπειθες τον λάκη πως περιτριγυρίζεσαι από γυναικείες παρουσίες..
Έχει ξαναγίνει από άλλο;;;; μέλος αλλά δεν το έκανε σωστά.
;;;;;;;;

Εσύ τώρα ... ειλικρινά .... θεωρείς αντρίκιο να αναφέρεσαι στο σαβ , ενώ έχει φύγει μήνες ;;;;;;;;
Και είχε πείσει κανέναν τότε με εκείνη τη μαλακία ;;;;;;;;;

Πόση λάσπη πέφτει εδώ μέσα ρε ;;;

Θέλετε να με κάνετε να μη ξαναμπώ ;;;;;;

Τόσο πάτο πια ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Για μπλοκ επιταγών ... και τραπεζικό λογαριασμό ταμιευτηρίων .... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ....
πιστεύω ότι χωρίς διεύθυνση στη χώρα της τράπεζας , δεν μπορεί να έχει κάποιος.

Για πες...σε τράπεζα του Λουξεμβούργου χωρίς να έχεις διεύθυνση στη χώρα μπορείς να έχει λογαριασμό και να παίρνεις και δάνεια με 0,75% ; :think:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μάστορα .... δεν ξέρω για λουξεμβούργο ... όπως και λιχτενστάϊν και καϋμαν και ελβετία ..... και ίσως γιβραλτάρ ....

Για πες μας εσύ !!!!!!!!!!

Μεταξύ μας, δεν με ενδιαφέρει κι όλας !!!!!!

Αλλά μπλοκ επιταγών ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, θεωρώ ότι χωρίς γαλλική διεύθυνση δεν παίρνεις.
Το ίδιο και αγγλία και γερμανία.

Κάνω λάθος ;;;;;;
Φωτίστε με !!!!!

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ρε ηλίθιε .... εσύ έχεις ανεβάσει ποτέ τίποτε αληθινό ;;;
ή ο κοντός barock έχει ανεβάσει κάτι ;;;

Ο τύπος έβαλε φωτογραφία από ένα διαμέρισμα που έχει πιθανότητες να είναι εκεί που λέει .

Ο μαλάκας barock πουλάει μούρη για ένα suv του 2004 , που τα πουλάνε 3000€ στο car.gr και είναι 3 χρόνια οι αγγελίες απούλητα ....

Και μετά λέει μαλακίες ότι έχει ... μέγαρο στο ψυχικό !!!!
Ούτε κοτέτσι στα τουρκοβούνια δεν έχει η κουράδα.

Ο άλλος ο μαλάκας που ήταν 20+ χρόνια στην ιταλία για σπουδές και άλλα 20+ μετά που γύρισε είναι αέργος λεχρίτης ... στο παιδικό του δωμάτιο ...
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ... ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ....

Ας βάλει κι εκείνος καμιά φωτό !
Αυτός με την Ιταλία που μας έχεις πρήξει τα συκώτια με το πτυχίο, ποιός είναι; Σε ρώτησαν κι άλλοι και δεν απαντας. Μην ψάχνουμε να βρούμε με ποιόν μάλωσες τώρα.
Όσο για τις φωτο, ακόμα περιμένουμε εκείνη με τα μασούρια που θα ανέβαζες για να την πεις στο barock
Ο λάκης εδώ υπονοεί τον Μπραμπ.
Το συμπέρασμα πως ήταν 20 χρόνια φοιτητής είναι δικό του όπως και τα 15683468844 σενάρια που έχει πει για τον μπαρόκ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Έχει ξαναγίνει από άλλο;;;; μέλος αλλά δεν το έκανε σωστά.
;;;;;;;;

Θέλετε να με κάνετε να μη ξαναμπώ ;;;;;;

Ρε Λάκη, πως τα λες πως τα λες, 2 φορές το προσπάθησες και τις 2 δεν τα κατάφερες.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.990
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε, πιστευεις οτι απο το μπαλκονι σου η απο την κοινοχρηστη πισινα με θεα τον ακαλυπτο θα φτιαξει μουρη στα social καποια γκομενα?

Σιγα μην ποσταρει γκομενα φωτο απο αυτη την πισινα

Στο insta ανεβαζουν μετοχες απο αναρτησεις οπου φαινονται πριβε πισινες με ευκρινες φοντο δημοφιλη προορισμο

Η πισινα που ποσταρεις μπορει να ειναι οπουδηποτε
Λευκορωσια παντως καλυτερες εχουν ... τι σπονσορετες/μεντορετες εχω γαμησει ο πουστης και δεν τοξερα :tooth:

Τυπε δημοσιευεις πολυ σικατες γυναικες στο σαη οπως μου αρεσουν,πως τις γνωριζεις και απο που;
απο καμακι οπως ολοι εδω μεσα :D:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom