barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
Λαλάκη δεν είμαστε όλοι πετυ-χημένοι σαν και σένα να βαρέσουμε φαλιμέντο στην επιχείρηση μας.
Λαλάκη δεν είμαστε όλοι πετυ-χημένοι σαν και σένα να βαρέσουμε φαλιμέντο στην επιχείρηση μας.
Μην το ψάχνεις. Εγώ θυμάμαι κάποιον να έχει βάλει κάτι σφαίρες και να λέει σε κάποιον χρήστη εδώ μέσα από μία για τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου. Και όταν ο δεύτερος τον έψαξε, κλαψούρισε μια ότι τον αδικούν και εξαφανίστηκε απο προσώπου γης. Τετοιοι "ανδρες" που ξεχνάνε εύκολα υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα. Ξέρεις εσύ κανέναν τέτοιον;Εγώ Τραλαλάκη δεν παριστάνω κάτι για να χρειαστεί να ανεβάσω τίποτα. Εσύ που τον παριστάνεις δεν έχεις αποδείξει ποτέ τίποτα. Όλο λόγια είσαι και μόλις κάποιος σου βγει σέντρα και χρειάζεται να αποδείξεις αυτά που λες, εξαφανίζεσαι. Άραξε στο υπόγειό σου, κάνε κάτι με την υγρασία και τη θέρμανση, γιατί ρετάρεις επικίνδυνα και όλα καλά.
Έχω βάλει φωτογραφίες στο παρελθόν ... αλλά δεν τις θυμούνται .... όσοι δεν είναι άνδρες, ξεχνάνε εύκολα.
το ψάχνεις.
Ο kalogero έβαλε φωτογραφία που έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι εκεί που λέει .
Εκεί , δεν παίρνει κανείς κάτω από 3Κ το μήνα.
Άλλοι εδώ ... πουλάνε μούρη από το ... παιδικό τους δωμάτιο ... που είναι άεργοι λεχρίτες τα τελευταία 20++ χρόνια ....
αφού πέρασαν τα προηγούμενα ... 20+++ χρόνια στην ιταλία για σπουδές , όπου δεν πέρασαν ούτε ένα μάθημα .....
Και άλλοι δεν έχουν βάλει ποτέ τίποτε .... ούτε έχουν σχολιάσει ποτέ καμία από τις υπηρεσίες που ασχολείται το φόρουμ ....
Ρε μαλάκα, εσύ από το Μενίδι τι πετάγεσαι τώρα; Δεν υπάρχεις πουθενά ρε μαλέα. Ένα εισητήριο του μετρό είσαι που ΣΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΧΑΝΕΥΜΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.
Ρε σούργελο .... ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ !!!!
ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ !!!!!!!
Φυσικά δεν είσαι στην κρήτη .
Σε κατσικογάμικο βράχο είσαι .
Δεν υπάρχεις πουθενά ρε μαλέα. Ένα εισητήριο του μετρό είσαι που ΣΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΧΑΝΕΥΜΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.
Ποιός "ανδρας" είχε ανεβάσει τις φωτο με τις σφαίρες και απειλούσε γυναικόπαιδα θα μας πεις;Δεν παίρνω το μέρος κανενός ! Μου αρέσει η αντικειμενικότητα.
Ο kalogero έβαλε μια φωτό , που το σημείωμα δείχνει αληθινό . Με πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εκεί που λέει .
Και λόγω καιρού και λόγω κτιρίου.
Από όσους του τη λέτε ... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ;;; Ο barock ;;;;;;
Γελάνε οι πέτρες !!!!
Ο στοκαδούρας ;;;;;;; Ανέκδοτο !!!!
Βιβιλιοκριτικές .... έχει γράψει πολλές κάποιος ! Η αλήθεια να λέγεται !!!!!!
Γελάνε οι πέτρες !!!!
Μέντορας που μοιράζεται μία πισίνα με όλο το οικοδομικό τετράγωνο
'Εχω δει ανάλογες κομμουνιστικής χρήσης πισίνες, σε οικοδομικά τετράγωνα με απόρους και επιδοματίες.
Σε κάποιες είχαν αναπτυχθεί βρύα και λειχήνες στον πάτο
Δεν παίρνω το μέρος κανενός ! Μου αρέσει η αντικειμενικότητα.
Ο kalogero έβαλε μια φωτό , που το σημείωμα δείχνει αληθινό . Με πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εκεί που λέει .
Γελάνε οι πέτρες !!!!
Οικοδομικό συγκρότημα είναι τύπε, οργανωμένο ενιαία. Δεν έχετε τέτοια στη Γερμανία;
Σχολιάζεις το ότι έχω κοινόχρηστη πισίνα ενώ εσύ δεν έχεις καθόλου;
'Εχω δει ανάλογες κομμουνιστικής χρήσης πισίνες, σε οικοδομικά τετράγωνα με απόρους και επιδοματίες.
Οικοδομικό συγκρότημα είναι τύπε, οργανωμένο ενιαία. Δεν έχετε τέτοια στη Γερμανία;
Σχολιάζεις το ότι έχω κοινόχρηστη πισίνα ενώ εσύ δεν έχεις καθόλου; Και γιατί ως μέντορας θα πρέπει να ικανοποιήσω τα στάνταρτς που έχει στο νου του ο Βαλκάνιος Φουκαράς; Για τεχνητό στάτους την έχω, διότι είμαι κοντά στη θάλασσα και ουσιαστικά δεν την χρειάζομαι. Έχω κι άλλα έξοδα, κι επενδύω κιόλας, οπότε αυτά μπορώ. Δερβέναγα στα λογιστικά μου θα σε βάλω;
Είδες πισίνες σε οικοδομικά τετράγωνα απόρων οι οποίοι άποροι έπαιζαν και γκόλφ; Για τη φωτό με το γκόλφ, μούγκα στη στρούγκα.
Άσε μας, ρε τύπε.
Σχολιάζεις το ότι έχω κοινόχρηστη πισίνα ενώ εσύ δεν έχεις καθόλου; Και γιατί ως μέντορας θα πρέπει να ικανοποιήσω τα στάνταρτς που έχει στο νου του ο Βαλκάνιος Φουκαράς; Για τεχνητό στάτους την έχω, διότι είμαι κοντά στη θάλασσα και ουσιαστικά δεν την χρειάζομαι. Έχω κι άλλα έξοδα, κι επενδύω κιόλας, οπότε αυτά μπορώ. Δερβέναγα στα λογιστικά μου θα σε βάλω;
Είδες πισίνες σε οικοδομικά τετράγωνα απόρων οι οποίοι άποροι έπαιζαν και γκόλφ; Για τη φωτό με το γκόλφ, μούγκα στη στρούγκα.
Άσε μας, ρε τύπε.
Για όλα μετράει το που !!!!
Ε,κάπου τα μπέρδεψες στην πορεία,το διαμέρισμα με πισίνα,έγινε διαμέρισμα με.....κοινόχρηστη πισίνα και πάει λέγοντας..
Ε,κάπου τα μπέρδεψες στην πορεία,το διαμέρισμα με πισίνα,έγινε διαμέρισμα με.....κοινόχρηστη πισίνα και πάει λέγοντας..
Δεν παίρνω το μέρος κανενός ! Μου αρέσει η αντικειμενικότητα.
Γελάνε οι πέτρες !!!!
Όταν ο barock σου πέταξε το τούβλο στην μούρη και εξαφανίστηκε για κάτι μήνες έλεγες ότι όλα ήταν ψεύτικα.
Πόσο γυναικωτός και πόσο γελοία προσωπικότητα είσαι...
Τι σόι καραγκιόζης προκαλεί κάποιον να ποστάρει μασούρια για να τον κοντράρει και μετά γίνεται μπουχός και το παίζει Κινέζος και ας έχει γίνει ο κώλος του σαν πηγάδι....
....ο Λαλάκης μόνο!!!
Ομολογουμένως βέβαια .... άλλη αξία διαμερίσματος στη νίκαια της γαλλίας ... άλλη στα γλυκά νερά .... άλλη στην .... αστυπάλαια .....
Όπως ένα τζιπ 20ετίας ... άλλο να το έχει κανείς στη ρωσία που πολλοί έχουν λάντα και άλλα να έχει το ίδιο στην ... καλιφόρνια ... που οι sl δεκαετίας είναι πιο πολλές από τα σμάρτ !!!!!!
Για όλα μετράει το που !!!!
Και ακόμα δε μας απαντά αν ξέρει ποιός "ανδρας" ανέβαζε φωτο με σφαίρες και απειλούσε ζωές γυναικοπαίδων.Δεν παίρνω το μέρος κανενός ! Μου αρέσει η αντικειμενικότητα.
Γελάνε οι πέτρες !!!!
Όταν ο barock σου πέταξε το τούβλο στην μούρη και εξαφανίστηκε για κάτι μήνες έλεγες ότι όλα ήταν ψεύτικα.
Πόσο γυναικωτός και πόσο γελοία προσωπικότητα είσαι...
Τι σόι καραγκιόζης προκαλεί κάποιον να ποστάρει μασούρια για να τον κοντράρει και μετά γίνεται μπουχός και το παίζει Κινέζος και ας έχει γίνει ο κώλος του σαν πηγάδι....
....ο Λαλάκης μόνο!!!
Τύπε, στην αρχή άφησε υπόνοιες οτι είναι ψεύτικη φώτο και δεν του άρεσε...... η γωνία λήψης.
Μετά έφτιαξε ένα σενάριο οτι δουλεύω σε δημοτικά έργα και είναι τα μεροκάματα των αλβανών και πόσταρα σε εργάσιμη ώρα. Πόσοι Αλβανοί να ήταν μαζεμένοι άραγε για να μοιραστούν τόσα......μεροκάματα, καμιά χιλιάδα; Xώρια που όταν του θύμισα οτι το ποστάρισμα με το τούβλο έγινε 1 και κάτι το ξημέρωμα πάλι έκανε την πάπια.
Όλα αυτά βέβαια αφού εμφανίστηκε μετά από κανένα 3βδόμαδο νομίζωντας οτι θα ξεχαστεί το
Προφανώς έβαλε λυτούς και δεμένους να του δανείσουν, παίζει να οργάνωνε και κανένα ριφιφί μήπως καταφέρει να βάλει έστω το 1/5 ή τα μισά αλλά πάλι πήρε τα αρχίδια του και τη γύρισε τη μπιφτέκα σε τηλεκοντρόλ και μανικετόκουμπα.
Δεν πειράζει, λάκης είναι, αν δεν είχαμε και αυτόν ειδικά τώρα με το λοκδαουν με ποιόν θα γελούσαμε.
Υ.Γ. Α, θυμήθηκα, η πισίνα τον χάλασε γιατί ήταν.....χτιστή "στέρνα" αλλά αυτός ήθελε πλακάκια. Έλα που η πρεσβυωπία δεν τον άφησε να δει τα πλακάκια της πισίνας.