Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Εγώ Τραλαλάκη δεν παριστάνω κάτι για να χρειαστεί να ανεβάσω τίποτα. Εσύ που τον παριστάνεις δεν έχεις αποδείξει ποτέ τίποτα. Όλο λόγια είσαι και μόλις κάποιος σου βγει σέντρα και χρειάζεται να αποδείξεις αυτά που λες, εξαφανίζεσαι. Άραξε στο υπόγειό σου, κάνε κάτι με την υγρασία και τη θέρμανση, γιατί ρετάρεις επικίνδυνα και όλα καλά.

Έχω βάλει φωτογραφίες στο παρελθόν ... αλλά δεν τις θυμούνται .... όσοι δεν είναι άνδρες, ξεχνάνε εύκολα.
το ψάχνεις.
Ο kalogero έβαλε φωτογραφία που έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι εκεί που λέει .
Εκεί , δεν παίρνει κανείς κάτω από 3Κ το μήνα.

Άλλοι εδώ ... πουλάνε μούρη από το ... παιδικό τους δωμάτιο ... που είναι άεργοι λεχρίτες τα τελευταία 20++ χρόνια ....

αφού πέρασαν τα προηγούμενα ... 20+++ χρόνια στην ιταλία για σπουδές , όπου δεν πέρασαν ούτε ένα μάθημα .....

Και άλλοι δεν έχουν βάλει ποτέ τίποτε .... ούτε έχουν σχολιάσει ποτέ καμία από τις υπηρεσίες που ασχολείται το φόρουμ ....
Μην το ψάχνεις. Εγώ θυμάμαι κάποιον να έχει βάλει κάτι σφαίρες και να λέει σε κάποιον χρήστη εδώ μέσα από μία για τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου. Και όταν ο δεύτερος τον έψαξε, κλαψούρισε μια ότι τον αδικούν και εξαφανίστηκε απο προσώπου γης. Τετοιοι "ανδρες" που ξεχνάνε εύκολα υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα. Ξέρεις εσύ κανέναν τέτοιον;

Ποιός το έκανε αυτό;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Ρε μαλάκα, εσύ από το Μενίδι τι πετάγεσαι τώρα; Δεν υπάρχεις πουθενά ρε μαλέα. Ένα εισητήριο του μετρό είσαι που ΣΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΧΑΝΕΥΜΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.

Ρε σούργελο .... ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ !!!!

ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ !!!!!!!

Φυσικά δεν είσαι στην κρήτη .

Σε κατσικογάμικο βράχο είσαι .

Τραγούδα. Πως κατάφερες εκεί που είχαμε έναν καλόγερο από την Κοκκινιά να γελάμε, να εμφανιστείς για να σε πάρουμε παρτούζα εσένα ένας Θεός το ξέρει, τι σκατά έχεις στο κεφάλι σου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν παίρνω το μέρος κανενός ! Μου αρέσει η αντικειμενικότητα.

Ο kalogero έβαλε μια φωτό , που το σημείωμα δείχνει αληθινό . Με πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εκεί που λέει .
Και λόγω καιρού και λόγω κτιρίου.

Από όσους του τη λέτε ... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ;;; Ο barock ;;;;;;
Γελάνε οι πέτρες !!!!

Ο στοκαδούρας ;;;;;;; Ανέκδοτο !!!!

Βιβιλιοκριτικές .... έχει γράψει πολλές κάποιος ! Η αλήθεια να λέγεται !!!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν υπάρχεις πουθενά ρε μαλέα. Ένα εισητήριο του μετρό είσαι που ΣΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΧΑΝΕΥΜΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.

Κοντέ σερβιτόρε .... έχεις κάποιο τεκμήριο από ταξίδι στη ΝΥ εσύ πρόχειρο ;;;;;;

Εδώ είμαστε να ανεβάσεις !!!!!

Έχεις πάει καταρχήν στη ΝΥ κοντέ σερβιτόρε σώγαμπρε ;;;;;;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Ο kalogero έβαλε μια φωτό , που το σημείωμα δείχνει αληθινό . Με πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εκεί που λέει .

Γελάνε οι πέτρες !!!!

Ποιός "ανδρας" είχε ανεβάσει τις φωτο με τις σφαίρες και απειλούσε γυναικόπαιδα θα μας πεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Μέντορας που μοιράζεται μία πισίνα με όλο το οικοδομικό τετράγωνο :confused:

'Εχω δει ανάλογες κομμουνιστικής χρήσης πισίνες, σε οικοδομικά τετράγωνα με απόρους και επιδοματίες.
Σε κάποιες είχαν αναπτυχθεί βρύα και λειχήνες στον πάτο:confused:

Οικοδομικό συγκρότημα είναι τύπε, οργανωμένο ενιαία. Δεν έχετε τέτοια στη Γερμανία;

Σχολιάζεις το ότι έχω κοινόχρηστη πισίνα ενώ εσύ δεν έχεις καθόλου; Και γιατί ως μέντορας θα πρέπει να ικανοποιήσω τα στάνταρτς που έχει στο νου του ο Βαλκάνιος Φουκαράς; Για τεχνητό στάτους την έχω, διότι είμαι κοντά στη θάλασσα και ουσιαστικά δεν την χρειάζομαι. Έχω κι άλλα έξοδα, κι επενδύω κιόλας, οπότε αυτά μπορώ. Δερβέναγα στα λογιστικά μου θα σε βάλω;

Είδες πισίνες σε οικοδομικά τετράγωνα απόρων οι οποίοι άποροι έπαιζαν και γκόλφ; Για τη φωτό με το γκόλφ, μούγκα στη στρούγκα.

Άσε μας, ρε τύπε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Γελάνε οι πέτρες !!!!

Όταν ο barock σου πέταξε το τούβλο στην μούρη και εξαφανίστηκε για κάτι μήνες έλεγες ότι όλα ήταν ψεύτικα.

Πόσο γυναικωτός και πόσο γελοία προσωπικότητα είσαι...
Τι σόι καραγκιόζης προκαλεί κάποιον να ποστάρει μασούρια για να τον κοντράρει και μετά γίνεται μπουχός :badair: και το παίζει Κινέζος και ας έχει γίνει ο κώλος του σαν πηγάδι....
....ο Λαλάκης μόνο!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οικοδομικό συγκρότημα είναι τύπε, οργανωμένο ενιαία. Δεν έχετε τέτοια στη Γερμανία;

Σχολιάζεις το ότι έχω κοινόχρηστη πισίνα ενώ εσύ δεν έχεις καθόλου;

Επειδή μου αρέσει η αντικειμενικότητα και το δίκιο .
Στη Γερμανία , εξωτερικές πισίνες ..... αν υπάρχουν .... θα είναι ελάχιστες. Λόγω κλίματος .

Στη γαλλία όντως είναι πολύ πιο συχνές.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

'Εχω δει ανάλογες κομμουνιστικής χρήσης πισίνες, σε οικοδομικά τετράγωνα με απόρους και επιδοματίες.

Σχολιάζεις το ότι έχω κοινόχρηστη πισίνα ενώ εσύ δεν έχεις καθόλου; Και γιατί ως μέντορας θα πρέπει να ικανοποιήσω τα στάνταρτς που έχει στο νου του ο Βαλκάνιος Φουκαράς; Για τεχνητό στάτους την έχω, διότι είμαι κοντά στη θάλασσα και ουσιαστικά δεν την χρειάζομαι. Έχω κι άλλα έξοδα, κι επενδύω κιόλας, οπότε αυτά μπορώ. Δερβέναγα στα λογιστικά μου θα σε βάλω;

Είδες πισίνες σε οικοδομικά τετράγωνα απόρων οι οποίοι άποροι έπαιζαν και γκόλφ; Για τη φωτό με το γκόλφ, μούγκα στη στρούγκα.

Άσε μας, ρε τύπε.

Και τι είναι το γκόλφ ρε τύπε;;;

Όσο για την πισίνα, την καραμούζα την τρως γιατί μπήκες εδώ μέσα με το ύφος του Νταν εις τι νιοστή. Δηλαδή τι να σου πει το άλλο μέλος εδώ μέσα που έχει ιδιωτική πισίνα, υποθετικά μιλώντας, νικνειμ δε γράφουμε υπολήψεις "δε θίγουμε". Και χωρίς να χρειάζεται να πάει στη "γαλλική ριβιέρα" καλά και σώνει να βουτάει μαζί με όλη τη γειτονιά;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ομολογουμένως βέβαια .... άλλη αξία διαμερίσματος στη νίκαια της γαλλίας ... άλλη στα γλυκά νερά .... άλλη στην .... αστυπάλαια .....

Όπως ένα τζιπ 20ετίας ... άλλο να το έχει κανείς στη ρωσία που πολλοί έχουν λάντα και άλλα να έχει το ίδιο στην ... καλιφόρνια ... που οι sl δεκαετίας είναι πιο πολλές από τα σμάρτ !!!!!!

Για όλα μετράει το που !!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Άσε μας, ρε τύπε.

Άκου μπάρμπα...
Από την πρώτη μέρα που μπήκες, ήθελες να μας δείξεις το status σου και πόσο ανώτερος είσαι...
Ότι είσαι εδώ μέσα με εμάς τους μαλάκες μόνο γιατί βαριέσαι λόγω κορόνα,κ.λ.π.

Ε,κάπου τα μπέρδεψες στην πορεία,το διαμέρισμα με πισίνα,έγινε διαμέρισμα με.....κοινόχρηστη πισίνα και πάει λέγοντας..

Αν είχες μπει προβλεπόμενος να δείξεις απλά τη ζωή εκεί που μένεις και κρατούσες τη μπάλα χαμηλά,
κανείς δε θα ασχολιόταν περαιτέρω..

Αλλά τα ήθελε ο γέρικος κώλος σου,οπότε φάε τώρα το gang bang του bou και με το επόμενο προφίλ,πιο χαμηλά τη μπάλα..

Υ.Γ.Πραγματικά,αν δεν είσαι ο Χιού Χέφνερ,τι να ζηλέψουμε από έναν 60χρονο,πλάκα μας κάνεις;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν δείξει φωτό από μεντορέτα μοντέλο να τον πιπώνει στο μπαλκόνι ενώ με το μπαστούνι τραβάει σέλφι τα οπίσθιά της με φόντο την πισίνα για να το ποστάρει η γκόμενα στο ίνσταγκραμ μπορεί και να γίνει ηπιότερη η κριτική.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ε,κάπου τα μπέρδεψες στην πορεία,το διαμέρισμα με πισίνα,έγινε διαμέρισμα με.....κοινόχρηστη πισίνα και πάει λέγοντας..

Τύπε ... για να είμαστε ακριβείς .... επειδή η ελληνική είναι πολύ σαφής γλώσσα ....

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ , ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ !!!!

Πως να έχει ατομική ;;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τύπε ... η ελληνική είναι πολύ σαφής γλώσσα ....

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ... ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ .... πως στο διάολο να έχει ατομική ;;;; που να την έχει ;;;; στο μπαλκόνι ;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Γελάνε οι πέτρες !!!!

Όταν ο barock σου πέταξε το τούβλο στην μούρη και εξαφανίστηκε για κάτι μήνες έλεγες ότι όλα ήταν ψεύτικα.

Τι σόι καραγκιόζης προκαλεί κάποιον να ποστάρει μασούρια για να τον κοντράρει και μετά γίνεται μπουχός :badair: και το παίζει Κινέζος και ας έχει γίνει ο κώλος του σαν πηγάδι....
....ο Λαλάκης μόνο!!!

Τύπε, στην αρχή άφησε υπόνοιες οτι είναι ψεύτικη φώτο και δεν του άρεσε...... η γωνία λήψης.
Μετά έφτιαξε ένα σενάριο οτι δουλεύω σε δημοτικά έργα και είναι τα μεροκάματα των αλβανών και πόσταρα σε εργάσιμη ώρα. Πόσοι Αλβανοί να ήταν μαζεμένοι άραγε για να μοιραστούν τόσα......μεροκάματα, καμιά χιλιάδα; Xώρια που όταν του θύμισα οτι το ποστάρισμα με το τούβλο έγινε 1 και κάτι το ξημέρωμα πάλι έκανε την πάπια.

Όλα αυτά βέβαια αφού εμφανίστηκε μετά από κανένα 3βδόμαδο νομίζωντας οτι θα ξεχαστεί το :alivedick::alivedick::alivedick:

Προφανώς έβαλε λυτούς και δεμένους να του δανείσουν, παίζει να οργάνωνε και κανένα ριφιφί μήπως καταφέρει να βάλει έστω το 1/5 ή τα μισά αλλά πάλι πήρε τα αρχίδια του και τη γύρισε τη μπιφτέκα σε τηλεκοντρόλ και μανικετόκουμπα.

Δεν πειράζει, λάκης είναι, αν δεν είχαμε και αυτόν ειδικά τώρα με το λοκδαουν με ποιόν θα γελούσαμε.

Υ.Γ. Α, θυμήθηκα, η πισίνα τον χάλασε γιατί ήταν.....χτιστή "στέρνα" αλλά αυτός ήθελε πλακάκια. Έλα που η πρεσβυωπία δεν τον άφησε να δει τα πλακάκια της πισίνας. :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Ομολογουμένως βέβαια .... άλλη αξία διαμερίσματος στη νίκαια της γαλλίας ... άλλη στα γλυκά νερά .... άλλη στην .... αστυπάλαια .....

Όπως ένα τζιπ 20ετίας ... άλλο να το έχει κανείς στη ρωσία που πολλοί έχουν λάντα και άλλα να έχει το ίδιο στην ... καλιφόρνια ... που οι sl δεκαετίας είναι πιο πολλές από τα σμάρτ !!!!!!

Για όλα μετράει το που !!!!

Το σεατ λεον πετρέλαιο με λιζινγκ μετράει παντού Λάκαρε.

Συνημμένα

• Παρτα Μαλακα.jpg
    Παρτα Μαλακα.jpg
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Γελάνε οι πέτρες !!!!

....ο Λαλάκης μόνο!!!

Τύπε, στην αρχή άφησε υπόνοιες οτι είναι ψεύτικη φώτο και δεν του άρεσε...... η γωνία λήψης.
Μετά έφτιαξε ένα σενάριο οτι δουλεύω σε δημοτικά έργα και είναι τα μεροκάματα των αλβανών και πόσταρα σε εργάσιμη ώρα. Πόσοι Αλβανοί να ήταν μαζεμένοι άραγε για να μοιραστούν τόσα......μεροκάματα, καμιά χιλιάδα; Xώρια που όταν του θύμισα οτι το ποστάρισμα με το τούβλο έγινε 1 και κάτι το ξημέρωμα πάλι έκανε την πάπια.

Όλα αυτά βέβαια αφού εμφανίστηκε μετά από κανένα 3βδόμαδο νομίζωντας οτι θα ξεχαστεί το :alivedick::alivedick::alivedick:

Προφανώς έβαλε λυτούς και δεμένους να του δανείσουν, παίζει να οργάνωνε και κανένα ριφιφί μήπως καταφέρει να βάλει έστω το 1/5 ή τα μισά αλλά πάλι πήρε τα αρχίδια του και τη γύρισε τη μπιφτέκα σε τηλεκοντρόλ και μανικετόκουμπα.

Δεν πειράζει, λάκης είναι, αν δεν είχαμε και αυτόν ειδικά τώρα με το λοκδαουν με ποιόν θα γελούσαμε.

Υ.Γ. Α, θυμήθηκα, η πισίνα τον χάλασε γιατί ήταν.....χτιστή "στέρνα" αλλά αυτός ήθελε πλακάκια. Έλα που η πρεσβυωπία δεν τον άφησε να δει τα πλακάκια της πισίνας. :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Και ακόμα δε μας απαντά αν ξέρει ποιός "ανδρας" ανέβαζε φωτο με σφαίρες και απειλούσε ζωές γυναικοπαίδων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom