Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Και στο Vegas και στην Atlanta το 80% - 90% Λατίνες είναι. Μην σε μπερδεύει που πολλές Σλαβοφέρνουν. Κουβαλάνε ευρωπαικά γονίδια πάνω τους.Για παράδειγμα η Cameron Diaz παρόλο που είναι ψηλή λεπτή ξανθή είναι Κουβανή.

Φίλε Mindreader, επειδή πολλά ακούμε για το ποιος/α είναι τι..
Μόλις googlαρα την Cameron Diaz,έχει Κουβανό πατέρα και μάνα με γερμανικές,αγγλικές ρίζες στην οποία και έμοιασε.

Αν κάποιος που επισκεφτεί την Κούβα περιμένει να δει τίποτα Cameron Diaz να τριγυρνάνε,πλανάται πλάνην οικτρά..

Όπως και με την Gisele Budchen και την Ambrossio που είχε αναφέρει σαν λατίνες ο urlauber,
η αλήθεια είναι ότι αμφότερες έχουν ευρωπαικές ρίζες/χαρακτηριστικά,στις οποίες και οφείλουν την επιτυχία τους.

Στο θέμα υποκειμενικού γούστου και συλλογής εμπειριών σε ταξίδια μαζί σου,
αλλά υπάρχει και παγκόσμιο μουνοχρηματιστήριο.

Πόσταρες μία μαύρη 20χρονη φοιτήτρια στην προηγούμενη σελίδα που ας πούμε ότι είναι 8άρι στη χώρα της.
Θέλω να μου πεις αν κάποιος 50άρης(όχι εσύ για να μην μπούμε σε άσκοπες συζητήσεις) μπορεί να προσεγγίσει με αντίστοιχο τρόπο και να
ρίξει, μία 20χρονη φοιτήτρια Σουηδέζα,Γερμανίδα,Ρωσίδα,κ.λ.π.;
Αυτό σου λέει ο kman,υπάρχει παγκόσμιο μουνοχρηματιστήριο και οι πρώτες που το ξέρουν είναι οι ίδιες οι γυναίκες...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και στο Vegas και στην Atlanta το 80% - 90% Λατίνες είναι. Μην σε μπερδεύει που πολλές Σλαβοφέρνουν. Κουβαλάνε ευρωπαικά γονίδια πάνω τους.Για παράδειγμα η Cameron Diaz παρόλο που είναι ψηλή λεπτή ξανθή είναι Κουβανή.

Μόλις googlαρα την Cameron Diaz,έχει Κουβανό πατέρα και μάνα με γερμανικές,αγγλικές ρίζες στην οποία και έμοιασε.

Αν κάποιος που επισκεφτεί την Κούβα περιμένει να δει τίποτα Cameron Diaz να τριγυρνάνε,πλανάται πλάνην οικτρά..

Όπως και με την Gisele Budchen και την Ambrossio που είχε αναφέρει σαν λατίνες ο urlauber,
η αλήθεια είναι ότι αμφότερες έχουν ευρωπαικές ρίζες/χαρακτηριστικά,στις οποίες και οφείλουν την επιτυχία τους.

Πόσταρες μία μαύρη 20χρονη φοιτήτρια στην προηγούμενη σελίδα που ας πούμε ότι είναι 8άρι στη χώρα της.
Θέλω να μου πεις αν κάποιος 50άρης(όχι εσύ για να μην μπούμε σε άσκοπες συζητήσεις) μπορεί να προσεγγίσει με αντίστοιχο τρόπο και να
Αυτό σου λέει ο kman,υπάρχει παγκόσμιο μουνοχρηματιστήριο και οι πρώτες που το ξέρουν είναι οι ίδιες οι γυναίκες...

Και μάλιστα οι διαφορές τείνουν πλέον να ισοπεδωθούν λόγω παγκοσμιοποίησης.Μια Ουκρανή χωριατοπούλα λίγο εμφανίσιμη να είναι έχει άπειρες προσφορές από καλοβαλμένους ξένους αρκεί με ένα πάτημα κουμπιού να ανοίξει λογαριασμό στο τίντερ ή στο ίνσταγκραμ.Οπότε για το τοπ μουνί παίζει τρελός ανταγωνισμός άπειροι υποψήφιοι καβαλιέρος.
Οι γκόμενες συνεχώς υπολογίζουν και επαναυπολογίζουν την αγοραία αξία τους στη μουνοαγορά ψάχνοντας τους ψηλότερους bidders.
Βέβαια και για το sexual market value του άντρα παίζουν όλα ρόλο εμφάνιση,ηλικία,στάτους,λεφτά,περιουσία.Για τη γυναίκα παίζει ρόλο κατά 90% η εμφάνιση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Ειδικα για Καμερον που λες, ειχα μια συναδελφισσα Αγγλιδα που της εμοιαζε παρα πολυ. Καμια σχεση με Λατινικη Αμερικη. Σχεδον ιδια, απλα στο 70-80% της ομορφιας της Καμερον, λογω λεπτομερειων στις αναλογιες, κλπ Το χαμογελο ιδιο
Σιγουρα πηρε απο Ευρωπη η Καμερον, δε θυμιζει Λατινα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι πιο δυνατές γκόμενες παγκοσμίως είναι οι Σκανδιναυές,οι Βορειογερμανίδες και οι Ολλανδέζες.Ομως δεν είναι προσεγγίσιμες οι τοπ από μεσογειακούς.Μετά έρχονται οι Σλάβες πρώτα οι Τσέχες,Σλοβάκες μετά οι Γιούγκες,μετά οι Ουκρανές,Λευκορρωσίδες μετά οι Πολωνέζες και οι Ρωσίδες.Εκεί φυσικά οι πιο εύκολες είναι οι ανατολικές Σλάβες(Ουκρανές,Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες),μεσαίας δυσκολίας οι δυτικές Σλάβες(Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνέζες) και μεγαλύτερης δυσκολίας οι νότιες Σλάβες(Σέρβες,Κροάτισσες,Βόσνιες).

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Μα και οι περισσοτερες Λατινες μιξη ειναι οπως οι Αμερικανες, με ευρωπαικα χαρακτηριστικα-ριζες.
μαλλον τα εχετε μπερδεψει λιγακι :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Πάμε ένα ένα τα θέματα που έβαλες.

Ενα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων στην Νότια Αμερική έχουν Ευρωπαικές Ρίζες. Κάποιοι 2 γενιές πίσω κάποιοι 15 γεννιές πίσω. Συμφωνούμε. Αυτό τι σημαίνει ότι παύουν να είναι Κολομβιανές η Βενεζουελάνες η Κουβανές ??Οι ίδιοι και οι ίδιες πως αυτοπροσδιορίζονται ??

Επειδή έχω πάει 4 φορές στην Κούβα στα νειάτα μου η πλειιοψηφία έχεις δίκιο δεν μοιάζει στην Cameron Diaz. Εκτός όμως απο τις Κουβανές Αφρικανικής προέλευσης φυλής συναντάς και κοπέλες όπως αυτή που πόσταρα στις φωτογραφίες για Κολομβία και Βενεζουέλα Είναι μειοψηφία δεν είναι πολλές. Αλλά είναι απίθανες. Επίσης πολλές μιγάδες.Σε ποιές θα απευθυνθείς εσύ είναι δική σου υπόθεση. Απο όλα έχει ο μπαξές.

Εμένα δεν με αφορούν οι ρίζες τους. Εμένα με αφορά τελικά μόνο η εμφάνιση της γυναίκας που έρχεται μαζί μου.

Πάμε στα ταξίδια. Δεν ταξιδεύω ποτέ για να γαμήσω. Ταξιδεύω για επαγγελματικούς η τουριστκούς λόγους. Και όπου πάω δοκιμάζω και τις γυναίκες που βρίσκω. Οποιος πηγαίνει στην άλλη άκρη του κόσμου μόνο για να γαμήσει πουτάνες είναι απλά ηλίθιος. Διότι οπιαδήποτε εθνικότητα θέλει αν γουστάρει αλλαγή αν ψάξει θα τη βρεί και στη χώρα του ανάμεσα στις επαγγελματίες χωρίς να πληρώνει ένα σκασμό λεφτά σε εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Το ξαναγράφω, δεν ταξιδεύω για να γαμήσω. Μια χαρά γαμάω γκόμενες στην Ελλάδα, Σλάβες οι περισσότερες, και μια χαρά γαμάω και επαγγελματίες για αλλάγή.
Αν όμως ταξιδέψω θα τη ψάξω στο μέρος που θα πάω γιατί γουστάρω το εξωτικό και μου δινεται η ευκαιρία να το δοκιμάσω.

Οσον αφορά το ''μουνοχρηματιστήριο''. Και θα το προσωποποιήσω δεν έχω πρόβλημα.

Στην ηλικία μου λοιπόν όχι δεν μπορώ να πάω να χτυπήσω μια 20χρονη φοιτήτρια Σουηδέζα η Γερμανίδα η ακόμα και Ελληνίδα ΓΚΟΜΕΝΑ. το ΓΚΟΜΕΝΑ σκοπίμως με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Επαγγελματίες πουτάνες όμως βέβαια χτυπάω όσες θέλω. Έίναι απλό, ρίξε μια ματιά στις κριτικές μου, φαίνεται. Και οι περισσότεροι που τιμάνε τα citytours πενηντάρηδες και παραπάνω είναι διότι αυτοί κυρίως μπορούν να πληρώσουν τα τιμήματα.

Τριαντάρες όμως γκόμενες σαν πενηντάρης βαράω. Η Μολδαβέζα που πόσταρα λίγε σελιδες πριν στα λιχαδονήσια 30 ετών ήταν. ΓΚΟΜΕΝΑ όχι επαγγελματίας. Πριν ένα μήνα η Ρωσσίδα που πόσταρα ότι με επισκέφτηκε 28 ετών ήταν.

Αυτό που εσύ καταλαβαίνεις πολύ καλά, αλλά ο KMAN2 δεν καταλαβαίνει η δεν θέλει να καταλάβει είναι ότι αυτό που αποκαλεί σπονσορέτα δεν είναι τίποτα άλλο απο πουτάνα περιορισμένης και όχι ευρείας χρήσης. Οι πουτάνες των citytours πάνε με 5-6 την ημέρα. Οι πουτάνες στο μεταξουργείο πάνε με 5 την ώρα. Οι σπονσορέτες του KMAN2 πάνε με 5 δυτικά ναυάγια τον μήνα η το δίμηνο τα μαδάνε και τα πίνουν με τους τοπικούς γαμιάδες τους στην υγειά των ναυαγίων. Για άλλο ένα είδος πουτάνας μιλάμε. Οποια για να σου κάτσει απαιτεί λεφτά είναι απλά πουτάνα, δεν χρειάζεται να στραμπουλάμε έννοιες και να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι.

Και δεν έχω βέβαια πρόβλημα με τις πουτάνες. Σε πουτανοσάιτ γράφουμε. Τις χρησιμοποιώ παράληλα με τις γκόμενες και γουστάρω. Αλλά... τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

Ναι λοιπόν μουνοχρηματιστήριο είναι. Αλλά άλλο το χρηματιστηριο των πουτανών και άλλο το χρηματιστήριο των γκομενών.

Ελπίζω να σε κάλυψα !! :hi::hi:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ελληνιδες
Αλβανιδες
Ισπανιδες

ΤΟΡ3 παγκοσμιως! :headbang2::headbang2:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Οι πιο δυνατές γκόμενες παγκοσμίως είναι οι Σκανδιναυές,οι Βορειογερμανίδες και οι Ολλανδέζες.Ομως δεν είναι προσεγγίσιμες οι τοπ από μεσογειακούς.Μετά έρχονται οι Σλάβες πρώτα οι Τσέχες,Σλοβάκες μετά οι Γιούγκες,μετά οι Ουκρανές,Λευκορρωσίδες μετά οι Πολωνέζες και οι Ρωσίδες.Εκεί φυσικά οι πιο εύκολες είναι οι ανατολικές Σλάβες(Ουκρανές,Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες),μεσαίας δυσκολίας οι δυτικές Σλάβες(Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνέζες) και μεγαλύτερης δυσκολίας οι νότιες Σλάβες(Σέρβες,Κροάτισσες,Βόσνιες).

Δεν είναι προσεγγίσιμες από μεσογειακούς που είναι έτσι
unnamed2-600x535.jpg

σωστό , ισχύει.

Και αναστήματος κάτω από ... 1.80 ... σωστό ... επίσης ισχύει !
Για όσους δεν είμαστε έτσι όμως .... παίζουν !

Πολύ πιο εύκολα από οποιαδήποτε ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑ ....
ειδικά στα χρόνια της ... γκλαμουράτης νυχτερινής ζωής της ελλάδας ....

(μεγαλύτερη μαλακία και πέταμα χρημάτων δεν έχει υπάρξει , ούτε πιο αισχρα ποτά).

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Ελληνιδες
Αλβανιδες
Ισπανιδες

Ξέχασες Κυπραίες...

Μεσα στη τετραδα κι αυτες οι γκαβλες !!! :headbang2::headbang2:

Και παίζουν τρελά μπασταρδέματα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια,Ελληνορουμάνες,Ελληνοαλβανίδες,Ελληνορωσίδια και ό,τι άλλο γουστάρεις και έχουν και την γαμάτη Ελληνική συμπεριφορά,ξέρουν να φτιάχνουν το άντρα με τα τσιφτετέλια τους και τα όλα τους!!!:rockon::rockon::rockon:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Όχι μόνο στα ρδέλα σαντ.
Και βίζιτες.

1994 πρωτοχρονιά έκανα ... ρεβεγιόν με μια ρωσίδα, 1.83 , 5ωρο της έδωσα 150.000 δρχ ......

Μετά το τρίτο χύσιμο σταμάτησα να μετράω.
ΑΙΘΕΡΑΣ , ΑΛΟΓΟ , ΚΕΡΒΕΡΟΣ !!!!!!!!!

Οι αγαπούληδες χόρευαν στο ... μπούζιους !!!!!!!!!!!
show me love .... wind it up .... ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ .... ΚΑΙ ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!!

Εγώ .... γάμαγα !!!!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Και παίζουν τρελά μπασταρδέματα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια,Ελληνορουμάνες,Ελληνοαλβανίδες,Ελληνορωσίδια και ό,τι άλλο γουστάρεις και έχουν και την γαμάτη Ελληνική συμπεριφορά,ξέρουν να φτιάχνουν το άντρα με τα τσιφτετέλια τους και τα όλα τους!!!:rockon::rockon::rockon:

Έπος μαλακίας.
Θρύλος.

Μνημείο .

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ελληνιδες
Αλβανιδες
Ισπανιδες

Ξέχασες Κυπραίες...

Μεσα στη τετραδα κι αυτες οι γκαβλες !!! :headbang2::headbang2:

:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::bigdick::bigdick::bigdick:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936

Έπος μαλακίας.
Θρύλος.

Μνημείο .

Άλλοι γαμάγαμε στο τσάμπα Ελληνίδες και άλλοι πληρώνανε υποσιτισμένες Ρωσίδες πουτάνες αφού οι πρώτες τους είχαν στο φτύσιμο...:wink:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.073
Πόντοι
5.506

Όχι μόνο στα ρδέλα σαντ.
Και βίζιτες.

1994 πρωτοχρονιά έκανα ... ρεβεγιόν με μια ρωσίδα, 1.83 , 5ωρο της έδωσα 150.000 δρχ ......

Μετά το τρίτο χύσιμο σταμάτησα να μετράω.
ΑΙΘΕΡΑΣ , ΑΛΟΓΟ , ΚΕΡΒΕΡΟΣ !!!!!!!!!

Οι αγαπούληδες χόρευαν στο ... μπούζιους !!!!!!!!!!!
show me love .... wind it up .... ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ .... ΚΑΙ ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!!

Εγώ .... γάμαγα !!!!!!!

snake.jpg

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
.... και επικη κομματαρα που γεμιζε το πριβιλετζ, το πραιμ, το μαμουνια, καπνο και λειζερ...

Gate1!
Gate2!
Gate3.........
.........

AND DANCE WITH THE DEVIL!!!! :heavymetalbig::heavymetalbig::headbaning2::headbaning2::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.902
Πόντοι
2.606
Τραλαλακη αν πριν 26 χρόνια χρειαζότανε να πληρώνεις για να γαμας που ήσουν νιατο καταλαβαίνουμε τι ναυάγιο εισαι βασικά για να ακριβολογώ το ξέραμε από καιρό :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Τραλαλακη αν πριν 26 χρόνια χρειαζότανε να πληρώνεις για να γαμας που ήσουν νιατο καταλαβαίνουμε τι ναυάγιο εισαι βασικά για να ακριβολογώ το ξέραμε από καιρό :tooth:

Τώρα πληρώνει για να τον γαμάνε...:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom