dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.474
- Πόντοι
- 4.746
Άρχοντα τράβα στο 1.80 που γουστάρει τριολέ με τη φίλη της και νουθετησε και τις δύο στην υπεροχή του μπαλκαν πεους ...
Άρχοντα τράβα στο 1.80 που γουστάρει τριολέ με τη φίλη της και νουθετησε και τις δύο στην υπεροχή του μπαλκαν πεους ...
Στειλε φωτο στο whatsapp αμεσως ...Ψηλή 175 σιλικόνες τορπίλες κωλαρα στο θεό τσουπωτη με φάτσα λευκανας βενεζουελανα 9αρι
Ωραιες οι γκομενες αλλα μην κρυβετε τα ματια τους ... ως γνωστον ειναι ο καθρεφτης της ψυχης![]()
Εγω θελω λευκες ψηλες αδυνατες, πηδαω και λατινες/κινεζες/μαυρες αλλα για ποικιλια οχι για βασικη επιλογη.
Δεν ειναι οτι ειμαι εγω ρατσιστης, ο ποτσος ειναι
@kman
Με τα χρονια που εχεις Γερμανια και με την δουλεια σου θα μπορουσες να γαμας τσαμπα (ουτε για ποτο δεν θα χρειαζοταν να τις πας) μαυρες, ασιατισες, λατινες, 30ρες σλαβες αβερτα. Εννοειτε πως ολες αυτες ζουνε γυρω σου στην Ρηνανια
Αλλα δεν υποχωρεις απο τα στανταρ σου και ειναι αυτο που θαυμαζουμε ολοι σε εσενα
Ε όχι και μαύρη ρε mind
Καλύτερα μπάζο λευκή παρά τέτοιες
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ειναι τα ποσταρισματα του Βλακμαν
αυτος που τοσο καιρο μας ειχε ζαλισει τα πελε οτι παει στα ουκρανικα μουνολοβαδα φορτωμενοςς βαλκανικους πυραυλους να γαμησει οτι πεταει και οτι κολυμπαει ναπουμε, υστερα απο μια βδομαδα που ταιζει τη ξυλαγγουρη που τελικα δε τη γαμησε ουτε αυτη, ξαναβαζει φωτογραφιες απο αλλες τωρα τις οποιες επισης δε προκειται να γαμησει ποτε, για να παριστανει τον γοη
απλα φανταστειτε ποσο χαλια πηγε το ταξιδι του και ποσο αχρηστος ειναι, που ενω βρισκεται στον παραδεισο με ολες τις ντεβουσκες μαντρωμενες λογω κοβιντ, οχι απλα δε γνωρισε καμια ουτε στω μια πουτανα , αλλα δε γαμησε ουτε τη "σταθερη" του που την σπονσοραρει κι ολας με το μηνα και ενω ειναι ακομα εκει, εχει αρχισει να ψαχνει που αλλου θα πεταξει λεφτα χωρις να γαμησει
EPIC FAIL εισαι ρε καραγκιοζη![]()
πιο ξεφτιλας πεθαινεις!![]()