Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ρε Νινο σταματα τις μαλακιες και βρες καναν μαλλια να σε μπουκωσει.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
λοιπον κλωνοι,λακηδες και αλλοι ασχετοι με το θεμα ουκρανια να σας παρακαλεσω να μας αδειασετε την γωνια.
δεν γνωριζω τις κοντρες σας ουτε διαβαζω αλλα θεματα εκτος απο ουκρανια,εχετε καμια εμπειρια απο εκει?
εκτος απο τον κολητο μου σαλονικο που τωρα ηταν κιεβ,δνεπρο και οδυσσο και αλλος φιλος μου τωρα κιεβ μεσο μινσκ.
περασμενο μηνα η πριν 2 μηνες πηγε μεσο γερμανιας.δυστυχος οι δυο φιλοι μου λεφταδες και επιχειρηματιες
δεν εχουν δουλεια να κανουν και δεν επιρεαζονται απο 2 εβδομαδες καραντινα στην επιστροφη μετα απο ενα μηνα ουκρανια.
εμεις που δεν μπορουμε να αφησουμε την δουλεια 2 μηνες,κανουμε υπομονη για πτησεις και εμβολιο μεχρι απριλιο και μαιο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
λοιπον κλωνοι,λακηδες και αλλοι ασχετοι με το θεμα ουκρανια να σας παρακαλεσω να μας αδειασετε την γωνια.
δεν γνωριζω τις κοντρες σας ουτε διαβαζω αλλα θεματα εκτος απο ουκρανια,εχετε καμια εμπειρια απο εκει?
εκτος απο τον κολητο μου σαλονικο που τωρα ηταν κιεβ,δνεπρο και οδυσσο και αλλος φιλος μου τωρα κιεβ μεσο μινσκ.
περασμενο μηνα η πριν 2 μηνες πηγε μεσο γερμανιας.δυστυχος οι δυο φιλοι μου λεφταδες και επιχειρηματιες
δεν εχουν δουλεια να κανουν και δεν επιρεαζονται απο 2 εβδομαδες καραντινα στην επιστροφη μετα απο ενα μηνα ουκρανια.
εμεις που δεν μπορουμε να αφησουμε την δουλεια 2 μηνες,κανουμε υπομονη για πτησεις και εμβολιο μεχρι απριλιο και μαιο.

ΟΥΚΑ ήταν ώρα επιτέλους να βάλεις τάξη στα γραφόμενα στο thread. !!!:D::D::hi:

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.187
Πόντοι
1.056

Έχεις αυτογνωσία τριζατη περιγκροβερική κωλοδαχτυλιαστρα..
Δεν γαμας ούτε στα μπουρδελα , μόνο κωλοδαχτυλα σ'αρέσει να σου καρφώνουν.
Μόνος σου τα γράφεις στις κριτικές...

:birdman::birdman::birdman:

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.187
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
ρε νούμερο είσαι και μεγάλο ψώνιο.. ποιός σε θυμάται εσένα ρε ανύπαρκτε
Υγ. γι αυτό και μου την έπεσες απ το πουθενά, είσαι και μνησίκακος, πουτανάκι

Τι είναι χειρότερο κοπέλα μου?
Να σαι μνησικακος ή σκατοψυχος που βρίζει τους πάντες (και τρώει πόρτα στα μπορντελα που γαμανε οι Πακιστανοί) ?
Δώσε τους χαιρετισμούς μου,αν δεν μας διαβάζει (λέμε τώρα).

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο Νιόνιος και τι έπαθε....:confused::confused::confused:
Μόνος του τα γράφει,η σκληρή πραγματικότητα.

200.gif

Μπορει να ζητουσε και αυτος να του γλειψουν το γκροβερ:assshake:

Ολο λαικ παταει στον Dean Corso

Και ξέρεις, μετά το περιγκροβερικο γλύψιμο ακολουθεί τριζατο κωλοδαχτυλο από τη πουτανα του 10ευρου..

Γράφονται όλα στις κριτικές του...

Τουλάχιστον αυτόν τον αφήνουν να μπει μέσα για να τον κωλοδαχτυλιασουν, ο άλλος τρώει ΠΟΡΤΑ ...

:2funny::2funny:

Mε τοσες πουτανες και γκομενες εχω παει, με τον κωλο μου δεν πηγε να ασχοληθει καμια..
Τωρα πως γινεται καποιοι να γλυφοκωλιαζονται και να δακτυλιαζονται παρα την θεληση τους δεν το καταλαβα ποτε:confused:

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.187
Πόντοι
1.056
Για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο Νιόνιος και τι έπαθε....:confused::confused::confused:
Μόνος του τα γράφει,η σκληρή πραγματικότητα.

200.gif

Μπορει να ζητουσε και αυτος να του γλειψουν το γκροβερ:assshake:

Ολο λαικ παταει στον Dean Corso

Και ξέρεις, μετά το περιγκροβερικο γλύψιμο ακολουθεί τριζατο κωλοδαχτυλο από τη πουτανα του 10ευρου..

Γράφονται όλα στις κριτικές του...

Τουλάχιστον αυτόν τον αφήνουν να μπει μέσα για να τον κωλοδαχτυλιασουν, ο άλλος τρώει ΠΟΡΤΑ ...

Mε τοσες πουτανες και γκομενες εχω παει, με τον κωλο μου δεν πηγε να ασχοληθει καμια..
Τωρα πως γινεται καποιοι να γλυφοκωλιαζονται και να δακτυλιαζονται παρα την θεληση τους δεν το καταλαβα ποτε:confused:

Ζει σε ένα matrix , μετά το κωλοδαχτυλο βγαίνει από το μπουρδελο και γράφει κριτικές ότι γάμησε τις πουτανες ενώ πονάει η σουφρα του...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Hustler λες ακόμη να πονά ο Νιο από αυτό που έκανα στον κριστάκη πριν 6 μήνες?

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.187
Πόντοι
1.056
Σίγουρα, γκρεμίστηκε το είδωλο του ...

Είχε εξαφανιστεί και κάνα 6μηνο νομίζω ο νιονιος

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21

ΟΥΚΑ ήταν ώρα επιτέλους να βάλεις τάξη στα γραφόμενα στο thread. !!!:D::D::hi:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
πορνοσοφε αρχοντα της ασιας μολις εκανα αθρωποθυσια στον βουδα προς τιμην σου.
σαγηνευσα και ξελογιασα με την γοητεια μου ενα βιετναμεζακι που ψαχνωτας στην λυδρας λευκωσια.
20 ευρο το συνολικο κοστος του προιοντος.θα τη πασαρω και σε ενα μικρο γειτωνα που με πριζει
συνεχεια για τηλεφωνα.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ρε νούμερο είσαι και μεγάλο ψώνιο.. ποιός σε θυμάται εσένα ρε ανύπαρκτε
Υγ. γι αυτό και μου την έπεσες απ το πουθενά, είσαι και μνησίκακος, πουτανάκι

Τι είναι χειρότερο κοπέλα μου?
Να σαι μνησικακος ή σκατοψυχος που βρίζει τους πάντες (και τρώει πόρτα στα μπορντελα που γαμανε οι Πακιστανοί) ?
Δώσε τους χαιρετισμούς μου,αν δεν μας διαβάζει (λέμε τώρα).

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
μου ετυχε και σε μενα αυτο,σε ενα μερος που εκαναν πιατσα κινεζακια και τα επαιρνες με αμαξι.
καλεσα ενα κινεζακι να κανουμε κουνγ φου,οπου μου αποκαλυψε οτι με γνωριζει καθως την ειχα
ξανατιμησει.δεν μουα ρεσει να γαμαω τις ιδιες και την γυρισα πισω με το αμαξι.
απο τοτε με μποικοταραν ολες προς υποστιριξη και καμια δεν ερχωταν να μπει στο αμαξι!
γαμησε τα λεω,τι μποικοταζ ηταν αυτο ,σαν να εκανε πορεια διαμαρτυριας η κινεζικη φεμεν
για τα δικαιοματα των πουτανων.τι λεει ο δασκαλος ιωσης αλλιος μακης για το θεμα?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδλω είναι η Ρωσίδα ίδιου ύψους 190 που έχω από το 2011 στο ίδιο βασικό στυλ.

2mv7oi.jpg

Αυτή βέβαια ονειρεύεται γάμους,παιδιά,οικογένειες άλλη φάση.

Εδλω η δικιά μου σε φωτό που της τράβηξα Πρωτοχρονιά με τους Ουκρανούς Αγιοβασίληδες.Θα ήθελε προφανώς ο ded moroz να πάρει μεζέ αλλά δεν είναι όλοι Βαλκανιόπουτσοι.

tMsvkI.jpg

Φοβερή Βαλκάνιος υπεροχή.

FfZF7X.jpg

Να δούμε πώς θα οργανώσω τα πουτσίδια στις Λευκορρωσίδες το Φεβρουάριο.Είναι η βυζαρού,η μοντελοειδής και η bi με την κωλάρα.Αν καταφέρω τις δύο καλά θα είναι.Οργάνωση πάνω από όλα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Πατσαβουρα, αγγουρω, δεν τη γαμησες, ασχημη, κυτταριτιδα, αβυζη κλπ. Τα εχουμε ξαναπει.

Ζησε αρχοντα οσο βαστανε τα λεφτα και η μπουμπου σου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εδλω είναι η Ρωσίδα ίδιου ύψους 190 που έχω από το 2011 στο ίδιο βασικό στυλ.

2mv7oi.jpg

Εδλω η δικιά μου σε φωτό που της τράβηξα Πρωτοχρονιά με τους Ουκρανούς Αγιοβασίληδες.Θα ήθελε προφανώς ο ded moroz να πάρει μεζέ αλλά δεν είναι όλοι Βαλκανιόπουτσοι.

tMsvkI.jpg

Φοβερή Βαλκάνιος υπεροχή.

FfZF7X.jpg

Να δούμε πώς θα οργανώσω τα πουτσιάδια στις Λευκορρωσίδες το Φεβρουάριο.

Η σιωπή λένε πως είναι χρυσός.Οπότε (για τώρα) δεν θα γίνω κακός.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Μια τέτοια δεν θα την παντρευόσουν ας πούμε;Τί παραπάνω να ζητήσεις (σε εμφάνιση τουλάχιστον);

Νομίζω καλύτερα να τη παντρευτεί κάνας άλλος και εσύ απλά να την πηδάς,όπως έκανε ο Κυριάκος στον Μήτσο ένα πράγμα...:confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Μια τέτοια δεν θα την παντρευόσουν ας πούμε;Τί παραπάνω να ζητήσεις (σε εμφάνιση τουλάχιστον);

Αν νομίζεις ότι για σοβαρά πράγματα (π.χ. γάμος) και όχι μόνο για εφήμερα,χρειάζεται μόνο εμφάνιση,γελιέσαι...

Φαν του Κμανακου μας έχεις βγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom