kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Ρε Νινο σταματα τις μαλακιες και βρες καναν μαλλια να σε μπουκωσει.
λοιπον κλωνοι,λακηδες και αλλοι ασχετοι με το θεμα ουκρανια να σας παρακαλεσω να μας αδειασετε την γωνια.
δεν γνωριζω τις κοντρες σας ουτε διαβαζω αλλα θεματα εκτος απο ουκρανια,εχετε καμια εμπειρια απο εκει?
εκτος απο τον κολητο μου σαλονικο που τωρα ηταν κιεβ,δνεπρο και οδυσσο και αλλος φιλος μου τωρα κιεβ μεσο μινσκ.
περασμενο μηνα η πριν 2 μηνες πηγε μεσο γερμανιας.δυστυχος οι δυο φιλοι μου λεφταδες και επιχειρηματιες
δεν εχουν δουλεια να κανουν και δεν επιρεαζονται απο 2 εβδομαδες καραντινα στην επιστροφη μετα απο ενα μηνα ουκρανια.
εμεις που δεν μπορουμε να αφησουμε την δουλεια 2 μηνες,κανουμε υπομονη για πτησεις και εμβολιο μεχρι απριλιο και μαιο.
Διαβαζω χρονια το Μπου, ποτε δε περιμενα να βρω :
ρε νούμερο είσαι και μεγάλο ψώνιο.. ποιός σε θυμάται εσένα ρε ανύπαρκτεΟπότε λογικό
Υγ. γι αυτό και μου την έπεσες απ το πουθενά, είσαι και μνησίκακος, πουτανάκι
Για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο Νιόνιος και τι έπαθε....
Μόνος του τα γράφει,η σκληρή πραγματικότητα.
![]()
Μπορει να ζητουσε και αυτος να του γλειψουν το γκροβερ
Ολο λαικ παταει στον Dean Corso
Και ξέρεις, μετά το περιγκροβερικο γλύψιμο ακολουθεί τριζατο κωλοδαχτυλο από τη πουτανα του 10ευρου..
Γράφονται όλα στις κριτικές του...
Τουλάχιστον αυτόν τον αφήνουν να μπει μέσα για να τον κωλοδαχτυλιασουν, ο άλλος τρώει ΠΟΡΤΑ ...
![]()
Για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο Νιόνιος και τι έπαθε....
Μόνος του τα γράφει,η σκληρή πραγματικότητα.
![]()
Μπορει να ζητουσε και αυτος να του γλειψουν το γκροβερ
Ολο λαικ παταει στον Dean Corso
Και ξέρεις, μετά το περιγκροβερικο γλύψιμο ακολουθεί τριζατο κωλοδαχτυλο από τη πουτανα του 10ευρου..
Γράφονται όλα στις κριτικές του...
Τουλάχιστον αυτόν τον αφήνουν να μπει μέσα για να τον κωλοδαχτυλιασουν, ο άλλος τρώει ΠΟΡΤΑ ...
![]()
Mε τοσες πουτανες και γκομενες εχω παει, με τον κωλο μου δεν πηγε να ασχοληθει καμια..
Τωρα πως γινεται καποιοι να γλυφοκωλιαζονται και να δακτυλιαζονται παρα την θεληση τους δεν το καταλαβα ποτε![]()
λοιπον κλωνοι,λακηδες και αλλοι ασχετοι με το θεμα ουκρανια να σας παρακαλεσω να μας αδειασετε την γωνια.
δεν γνωριζω τις κοντρες σας ουτε διαβαζω αλλα θεματα εκτος απο ουκρανια,εχετε καμια εμπειρια απο εκει?
εκτος απο τον κολητο μου σαλονικο που τωρα ηταν κιεβ,δνεπρο και οδυσσο και αλλος φιλος μου τωρα κιεβ μεσο μινσκ.
περασμενο μηνα η πριν 2 μηνες πηγε μεσο γερμανιας.δυστυχος οι δυο φιλοι μου λεφταδες και επιχειρηματιες
δεν εχουν δουλεια να κανουν και δεν επιρεαζονται απο 2 εβδομαδες καραντινα στην επιστροφη μετα απο ενα μηνα ουκρανια.
εμεις που δεν μπορουμε να αφησουμε την δουλεια 2 μηνες,κανουμε υπομονη για πτησεις και εμβολιο μεχρι απριλιο και μαιο.
ΟΥΚΑ ήταν ώρα επιτέλους να βάλεις τάξη στα γραφόμενα στο thread. !!!![]()
ρε νούμερο είσαι και μεγάλο ψώνιο.. ποιός σε θυμάται εσένα ρε ανύπαρκτεΟπότε λογικό
Υγ. γι αυτό και μου την έπεσες απ το πουθενά, είσαι και μνησίκακος, πουτανάκι
Τι είναι χειρότερο κοπέλα μου?
Να σαι μνησικακος ή σκατοψυχος που βρίζει τους πάντες (και τρώει πόρτα στα μπορντελα που γαμανε οι Πακιστανοί) ?
Δώσε τους χαιρετισμούς μου,αν δεν μας διαβάζει (λέμε τώρα).
Εδλω είναι η Ρωσίδα ίδιου ύψους 190 που έχω από το 2011 στο ίδιο βασικό στυλ.
![]()
Αυτή βέβαια ονειρεύεται γάμους,παιδιά,οικογένειες άλλη φάση.
Εδλω η δικιά μου σε φωτό που της τράβηξα Πρωτοχρονιά με τους Ουκρανούς Αγιοβασίληδες.Θα ήθελε προφανώς ο ded moroz να πάρει μεζέ αλλά δεν είναι όλοι Βαλκανιόπουτσοι.
![]()
Φοβερή Βαλκάνιος υπεροχή.
![]()
Να δούμε πώς θα οργανώσω τα πουτσιάδια στις Λευκορρωσίδες το Φεβρουάριο.
Μια τέτοια δεν θα την παντρευόσουν ας πούμε;Τί παραπάνω να ζητήσεις (σε εμφάνιση τουλάχιστον);
Μια τέτοια δεν θα την παντρευόσουν ας πούμε;Τί παραπάνω να ζητήσεις (σε εμφάνιση τουλάχιστον);