Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εχω λιωσει στο FM21 Mobile στο κινητο γιαυτο δε μπηκα... :grin: Εβαλα τον Αρη στους ομιλους του Γιουροπα και ειμαι 2ος σουπερλικ!
Αντε να ξημερωσει να παρουμε τις ουισκαρες και τις σαμπανιες μας!!
Τι λεει εδω; Μετρατε παλι τις...ψωλ εεε καταθεσεις σας;

Εχω 1 ντουλαπα γεματη σακακια πουκαμισα και παντελονια που δε μου μπαινουν απο τα κιλα που βαλα... τα θελει κανεις; Τα χαριζω... εχω και γραβατες δε τις φοραω... :grin:

ΑΣΚΟΤ έχεις?? μανικετόκουμπα??

Εχω και μανικετοκουμπα αλλα δε τα χω φορεσει ποτε! Ακομα στο κουτι ειναι...:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Κάπου 2000 είναι
Κάποτε έλεγες θαβαζες τα τριπλά
Ξεκινά με τα ..ιδισ

Φωτοσοπιά.
Τι φωτοσοπ λες ρε ΝΑΥαΓΙΟ ΛΆΚΗ νο2????

Αν και το χοντραίνεις τώρα, λάκης είσαι και φαίνεσαι που θα με πεις εμενα λάκη, σου έβαλα από τώρα το πόρισμα του άφραγκου κτηνίατρου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Κάπου 2000 είναι
Κάποτε έλεγες θαβαζες τα τριπλά
Ξεκινά με τα ..ιδισ

Φωτοσοπιά.
Τι φωτοσοπ λες ρε ΝΑΥαΓΙΟ ΛΆΚΗ νο2????

Αν και το χοντραίνεις τώρα, λάκης είσαι και φαίνεσαι που θα με πεις εμενα λάκη, σου έβαλα από τώρα το πόρισμα του άφραγκου κτηνίατρου.

ΛΑΚΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΚΗΣ ΜΕ.ΛΕΟΝ . ΛΗΖΙΝΓΚ
ΛΑΚΗ Ε ΛΑΚΗ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.227
Πόντοι
12.756
ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ;
Συννενοηθηκα με Μονσελα:)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Εχω λιωσει στο FM21 Mobile στο κινητο γιαυτο δε μπηκα... :grin: Εβαλα τον Αρη στους ομιλους του Γιουροπα και ειμαι 2ος σουπερλικ!
Αντε να ξημερωσει να παρουμε τις ουισκαρες και τις σαμπανιες μας!!
Τι λεει εδω; Μετρατε παλι τις...ψωλ εεε καταθεσεις σας;

Εχω 1 ντουλαπα γεματη σακακια πουκαμισα και παντελονια που δε μου μπαινουν απο τα κιλα που βαλα... τα θελει κανεις; Τα χαριζω... εχω και γραβατες δε τις φοραω... :grin:

ΑΣΚΟΤ έχεις?? μανικετόκουμπα??

Εχω και μανικετοκουμπα αλλα δε τα χω φορεσει ποτε! Ακομα στο κουτι ειναι...:confused:

Για ΑΣΚΟΤ δεν βλέπω κάτι
..

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μαρεσει που ο Λακης σαν αποδειξη πλουτισμου ποσταρε ονοματα ακριβων μαρκων και φωτογραφιες που μοιαζουν απο ιστοσελιδα που παραγγελνεις ονλαιν.

Τυποι ειστε ολοι παμφτωχοι, σας κανουν για σοβαρα αμαξια τα μπεεμβε και τα φεραρι ενω εμεις οι μυστες εχουμε παγκανι ζοντα (φανταστειτε φωτογραφια απο κατω, αρα εχω παγκανι ζοντα)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Εδώ είναι μια Ρωσίδα σε αναμονή. Για να δούμε. Είναι κι άλλες βέβαια. Αντε να κάνει δουλειά το Σπούτνικ.
Εδώ μία καινούργια Ρωσίδα 181.
Γενικά Ρωσία έχει καλό υλικό αλλά είναι αρκετά απαιτητικές. Αξίζει όμως.
Στο ίδιο περίπου επίπεδο και οι Λευκορρωσίδες αλλά πιο άμεσες. Πρότεινα σε μια Πολωνέζα 185 να περάσουμε μαζί Πρωτοχρονιά. Για να δούμε αν σοβαρολογεί.

Συνημμένα

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 24

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ρε μαλάκα μπράμπους ... πες μας αν έχεις αμάξι .... και τι !!!!!!! να γελάμε μέχρι τη μεθεπόμενη πανδημία ή μέχρι τον πόλεμο με τους κλίγκον !!!!!!!

Έλα πριν σας γράψω στα @@ μου και κλείσω !!!!!!

Να είναι το ... ανέκδοτο του φινάλε !!!!!!!

Φιρι φιρι το πας μετα απο τα λεφτα αλλου να σου ποσταρουν και αυτοκινητο αλλου

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αυτές περίπου τα ίδια ζητάνε.Είναι το στάνταρντ σπόνσορινγκ.Αν τις βάλεις στο ρόστερ θα πάει στα 300 το μήνα περίπου.Για απλή εκδρομή καμιά χιλιάρα περίπου.Ρωσία το πρόβλημα είναι η βίζα.Μπορείς εναλλακτικά να τις συναντάς Τουρκία που δε χρειάζεται βίζα.
Εχει τρελλή ζήτηση για σπόνσορες και λίγες περνάνε τον πήχυ.

Και τι καθεσαι?
Μπορεις με τριγωνικα ταξιδια να επιστρεφεις Γερμανια κυριος χωρις καραντινες
Το γερμανικο ηλεκτρονικο plf πεφτει συνεχει. Στο αεροδρομιο αναχωρησης προς γερμανια σου δινουν και συμπληρωνεις ενα χειρογραφο, το οποιο οταν φτασεις γερμανια δεν θα στο ζητησει κανενας
Βορεια Ρηνανια ειμαι αυτη την στιγμη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.674
Πόντοι
26.141
Και η Γερμανοί ζητούσαν και plf kai pcr ερχόμενος από Ιρλανδία αλλά τελικά στο αεροδρόμιο Κολωνίας κανένας δεν έλεγξε τίποτα
Γενικά ουδεμία σχέση η παλιά οργάνωση της Γερμανίας με το νέο ισλαμοκρατος της τωρινής Γερμανιας
Όπως κ Μπέργκαμο όταν πήγα ζητούσαν υποχρεωτικο pcr τον Οκτώβριο κ τελικά ούτε ένας με έλεγξε
Νομίζω σχετικά με τον ιό πιο πολύ τρομοκρατούν τα κανάλια για τα αυστηρά μέτρα παρά κατά πόσο τηρούνται αυτά
Αλλά αυτό είναι αλλη κουβέντα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Η Γερμανια μετά από Αυστρία είναι η πιο αυστηρηβχωρα της Ευρώπης

Αλλά
Με.τοσους γύφτους συν ανατολικούς καπουβταχει κλάσει το Polizei ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Μαρεσει που ο Λακης σαν αποδειξη πλουτισμου ποσταρε ονοματα ακριβων μαρκων και φωτογραφιες που μοιαζουν απο ιστοσελιδα που παραγγελνεις ονλαιν.

Τυποι ειστε ολοι παμφτωχοι, σας κανουν για σοβαρα αμαξια τα μπεεμβε και τα φεραρι ενω εμεις οι μυστες εχουμε παγκανι ζοντα (φανταστειτε φωτογραφια απο κατω, αρα εχω παγκανι ζοντα)

Λάκης είναι ο νέος Πορνομεταναστης
Ρισπεκτ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Βλέπω και εγώ πόσοι γελοίοι εκμεταλεύονται το σύστημα Γερμανία,απίστευτο.Βασικά δεν καταλαβαίνουν την υπεροχή του Ελληναρά.Δεν έχουν φιλότιμο.Το μόνο που κοιτάνε οι κανόνες και τα λάθη.Φυσικά υποκριτικά αφού οι κανόνες εφαρμόζονται μόνο για ορισμένους και τα λάθη καταγράφονται μόνο όταν τα κάνουν συγκεκριμένοι.Εχω καταλάβει πώς λειτουργεί το σύστημα εδώ.
Και να τα πεις δε λαμβάνονται υπόψιν αφού θεωρείται φυσιολογικό να γίνεται έτσι.
Με το γκομενοκυνήγι επιβάλλω τα δικά μου στάνταρτς γιατί δεν υπάρχουν κανόνες και βλήματα να με εμποδίσουν οπότε ασκώ βαρεία ρωμαική χείρα.Δεν έχεις αυτή την τεράστια προσωποιημένη πίεση του πραγματικού κόσμου.
Αυτοί που λες νομίζανε οτι θα αγοράσουν πτυχία από το μπλοκ και μετά θα βολευτούν με τις ευλογίες του μπαμπά και όλα καλά.Φυσικά τα πράγματα δεν εξελίχθησαν όπως περιμένανε λόγω αντιδράσεως.Η αντίδραση δεν καταγράφεται γιατί δεν επιτρέπουν να καταγραφεί αλλά κι αυτό καλό είναι αφού ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι παίζει μέχρι να είναι πολύ αργά για να αντιδράσει.
Τους παίζεις ντουμπλέν,τριπλέν.5 βήματα μπροστά.Ολοσχερές γαμήσι.Εχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια τελούν υπό καθεστώς μονίμου συγχύσεως.

Συνημμένα

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    10 KB · Εμφανίσεις: 24

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506

Ρισπεκτ

Δεν πιστευω να εννοεις οτι ειναι κλεισμενος στο υγρασιασμενο υπογειο του και φαντασιωνεται μεγαλεια, κοστουμια, μανικετοκουμπα, παντρεμενες ξεκωλιαρες αγκαλια με ενα πεπονι αργιτικο.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Σα δε ντρέπεστε λέω γω!
Πουτάνακι τον κάνατε τον Λαλάκη και τον πασάρετε ο ένας στον άλλο για ξεμπάζωμα.:cum:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656

Ρισπεκτ

Δεν πιστευω να εννοεις οτι ειναι κλεισμενος στο υγρασιασμενο υπογειο του και φαντασιωνεται μεγαλεια, κοστουμια, μανικετοκουμπα, παντρεμενες ξεκωλιαρες αγκαλια με ενα πεπονι αργιτικο.
Όχι εννοώ ότι δεν έχει πέντε φίλους πουποεοθν όλοιμαζι ,να μαζέψουν,2000 σε ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ Η ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ Κυριακή βράδυ
Για να δούμε σήμερα αν θα βρεθεί κάποιος....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Σα δε ντρέπεστε λέω γω!
Πουτάνακι τον κάνατε τον Λαλάκη και τον πασάρετε ο ένας στον άλλο για ξεμπάζωμα.:cum:
Μεγάλε δάσκαλε.οωσηφ ελπίζω να μην έχει την τύχη πορδομεταναστη και το ίνδαλμα πάλαι ποτέ 3Λ
Δηλαδή , Λάκης Λεόν ΛΗΖΙΝΓΚ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.227
Πόντοι
12.756
τελικα δεν μπηκαν τα μασουρια γαμωτο:(

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Σα δε ντρέπεστε λέω γω!
Μεγάλε δάσκαλε.οωσηφ ελπίζω να μην έχει την τύχη πορδομεταναστη και το ίνδαλμα πάλαι ποτέ 3Λ
Δηλαδή , Λάκης Λεόν ΛΗΖΙΝΓΚ

Τον γυροφέρνει ο Μονσελάς έμαθα...:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom