midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.020
- Πόντοι
- 3.656
όχι ρε πρόβατοΕχω Αμπιμπας αθλητικα και Zara τζιν, φανταζομαι δε μετραω τιποτα στην κλειστη καστα του Μπου
Τι να κλάσεις
Εδώ μιλάμε τα μασούρια. 3Λ
..σε ... ΠΜ..
όχι ρε πρόβατοΕχω Αμπιμπας αθλητικα και Zara τζιν, φανταζομαι δε μετραω τιποτα στην κλειστη καστα του Μπου
ρε μίδα τι σκατά είναι τα 3Λ????
Έλαβες ΠΜ???Ο τρακαλακης έχει σκελεα ερμες Νταμπλ φεις πίσω καφέ μπροστά κίτρινη
ναι τύπε με ομόλογα ΕΤΒΑΈλαβες ΠΜ???Ο τρακαλακης έχει σκελεα ερμες Νταμπλ φεις πίσω καφέ μπροστά κίτρινη
ναι τύπε με ομόλογα ΕΤΒΑΈλαβες ΠΜ???Ο τρακαλακης έχει σκελεα ερμες Νταμπλ φεις πίσω καφέ μπροστά κίτρινη
Γιατί τύπε το γελάς τι ήθελες να μου στείλει σαγιονάρα γκουτσι που λέει ο άλλος ; Ο τραλαλακης είναι λαϊκός δεν πάει σεν μπαρθ πάει λούτσα με σαγιονάρα διχαλωτη απ τα τζάμπο
τρέχουν διαγωνισμοί με πλούσιους, δεσμίδες "χαρτί", γκούτσια, ομέγκα ουότσες, ούγκο μπόσια, άστον μάρτιν, μπαι δε χαντ οφ βαράγγις και άλλα τέτοια???
εκλεισες γκομενετα;η θα παιξεις επι του πεδιου οταν θα πας αντρικια και παλληκαρισια;Ολικη ανατροπή.Ταξιδευω Κίεβο για Πρωτοχρονιά.Προσπαθησα να κανονίσω γουστα με τις Λευκορωσιδες αλλά ζητανε να έρθω Μινσκ.
Μόλις έλαβα πμ από Λαλάκη-3Λ...
https://[URL unfurl="true"]www.neopolis.gr/wp-content/uploads/2018/10/money.gif[/img[/URL]] [/quote]
Μασκούλα πες του να φορέσει κλώνε μου.
Ολικη ανατροπή.Ταξιδευω Κίεβο για Πρωτοχρονιά.Προσπαθησα να κανονίσω γουστα με τις Λευκορωσιδες αλλά ζητανε να έρθω Μινσκ.
εκλεισες γκομενετα;η θα παιξεις επι του πεδιου οταν θα πας αντρικια και παλληκαρισια;Ολικη ανατροπή.Ταξιδευω Κίεβο για Πρωτοχρονιά.Προσπαθησα να κανονίσω γουστα με τις Λευκορωσιδες αλλά ζητανε να έρθω Μινσκ.
Που είναι ο 3Ε ή 3Μ;
Εχω τις κλασσικές.Θα επιχειρησω και ανανεωση του στολου.Θα σκάσω με βαρύ οπλισμό.