nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Σε όλους τους ξένους έκαναν προτάσεις για αλλαγή συναλλάγματος, μερικοί ήταν τίμιοι άλλη έκαναν απάτες. Εφόσον σου έδιναν χρήματα 2 - 3 φορές περισσότερα από ότι το επίσημο κράτος έπαιρναν πολλοί το ρίσκο. (( Ο παππούς σου που ήταν περπατημένος σίγουρα ήξερε με ποιους να συναλλάζεται και θα είχε να σου διηγηθεί πολλά τώρα Να τιμούμε τους πρωτοδίδαξαντες )) Στην Ανατολική Ευρώπη φυσικά απαγορευόταν στους κατοίκους να κατέχουν συνάλλαγμα αλλά όπως έχω γράψει και πιο παλιά ήταν η πρώτη μορφή λαθρεμπορίου. Έβαζαν ξένους κυρίως φοιτητές να αγοράζουν προϊόντα από αφορολόγητα μαγαζιά με δυτικά προϊόντα όπως το Берьозка και τα μοσχοπουλούσαν μετά ακόμα και 600% πάνω από την κανονική τιμή τους. Από τα επίσημα σύνορα φυσικά δεν περνούσε τίποτα δυτικό και σε παραμεθόριες περιοχές συνόρων περνούσες από πόλους ελέγχους με οποίο μέσω και αν κυκλοφορούσες..Εικόνες παιδί θυμάμαι με το βολβό ή το Ρενώ 25 μάς σταμάτησαν στο δρόμο μαγκιστραλα αφού μας έπαιζαν το φώτα για να αλλάξουν στην μαύρη δολλάρια με διαμάντια λέι και λέβα
Τουλάχιστον δύο τρεις φορές καλύτερη τιμή
Στα χωριά κ ακόμα κ σε επαρχιακές πόλεις πχ βρατσα διμοτροβγκραντ ναισο Σερβίας και Καλαφάτη Ρουμανία τα παιδιά μαζευοντουζαν για να μαζέψουν ακόμα κ ένα Τογιότα κορολα ΧΑ ΧΑ όπως στις ελληνικές ταινίες το πενήντα
Όπως είπε κ ο νουκτεεος όλο το παιχνίδι ήταν 80 στα ρεστοραντ των ξενοδοχείων που φυσικά κάτι σκατοαρακαδες σε τάιζαν
Δυστυχώς εγώ είμαι ο πιο μικρός από όσους ξέρω εδώ μέσα οπότε σεξουαλικά ασφαλώς κ δεν έχω εμπειρίες
Τώρα αυτό που δηλωνω ότι έχουν γίνει οι χειρότερες γυναίκες για οικογένεια κ οι πιο σκατοψυχες
Ουδεμία σχέση με άλλες
Φίδια οχιές ψύχραιμα πλάσματα το πολύ για λίγες μέρες διασκέδαση γαμησι κ Αλέκος
Βέβαια θα μου πείτε οι δικές μας καλύτερες είναι;;;