Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν τα λυπάστε καθόλου ετσι? Πόσα βγαζετε ρε φούστηδες;

Πώς δεν τα λυπόμαστε?Ξέρεις με τι αίμα βγαίνουν αυτά τα λεφτά.Απλα τα καταβροχθίζουν οι μαύρες τρύπες.

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Χοντρικά τα έξοδα με μουνάρα Κίεβο.
1.100-150 ευρώ ημερησίως για ρεστωράν,κρασιά.
2.200 ευρώ σε μετρητά ή δώρα ημερησίως
3.Μερικές μέρες πληρώνεις και μετρητά 200 ευρώ και δώρα 150-200 ευρώ.
Αρα τώρα με βάση τα σημερινά δεδομένα σκας περίπου 400 ευρώ τη μέρα για μια σπονσορέτ.
Δείχνω περίπου για να καταλάβετε σε περιπτώσεις που πλήρωσα με πιστωτική.

xaBMv9.jpg

Δηλαδή λογαριασμός στο Ταραντίνο το εστιατόριο για στέκια 100 ευρώ.
Αλλη μέρα λογαριασμός στο εστιατόριο στο Cym για ψαρικά 135 ευρώ.
Δώρο στο Gulliver 176 ευρώ.
Μετά άλλο δώρο 160 ευρώ.
Κρασιά 40 ευρώ το ένα κτλ.
Ταυτόχρονα ξόδεψα και αυτά τα μετρητά 2500 ευρώ,συνήθως ζητάνε 200 ευρώ τη μέρα σε μετρητά εκτός από τα δώρα.

pGvUwR.jpg

Καταλαβαίνετε μιλάμε για έξοδο 3500 ευρώ συνολικά(και με διαμερίσματα,αεροπρορικά μέσα) τη βδομάδα.
Τόσο περίπου πάει το σπόνσορινγκ στο Κίεβο σήμερα.
Αν θες δύο εμφανίσιμες σπονσορέτς παίζει να σου  φεύγουν και 1000 τη μέρα.Τα λεφτά φεύγουν σα μαρουλόφυλλα πλέον με τις ντέμπουσκες.
το πως αξιολογει κανεις το χρημα ειναι σχετικο

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

antriou

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
95
Πόντοι
0
Ανατολική και κεντρική Ουκρανία είναι πολύ ωραία μέρη για σεξοτουρισμο.Στην δυτική Ουκρανία θέλει προσοχή γιατί έχει πολλούς Ουνίτες (που υπάγονται στην Βυζαντινοκατι ανατολική καθολική Ουνιτική εκκλησία) και αυτοί τείνουν να είναι ιδιαίτερα αυστηροί, θρησκευόμενοι και συντηρητικοί. Σε μερη οπου είναι πλειοψηφία οι Ουνίτες αν πάει κάποιος θα ναι μείνει με το πουλί στο χέρι στην υπόλοιπη Ουκρανία δεν θα έχει όμως πρόβλημα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αρχηγε, δεν μας εχεις κανει την αναλυση διαφορας πολωνικων κωλων και ουγγρικων κωλαρων!
Τουλαχιστον πες μας για το μικρο σπονσορινγκ στην επαρχια!
Η εστω πουλησε μας τις ανενεργες επαφες σου απο ψωλετα εκτος Κιεβου.Ειναι μια ευκαιρια να παρεις και λιγο παραδακι!
Σκεψου οτι εισαι yellow canary in the mine και οτι αχρηστο βρησκεις μπορει να το πετας σε εμας για ανακυκλωση!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν είναι ανενεργές οι επαφές.Απλά όταν πάω Κίεβο στέλνω μήνυμα σε γκόμενες επαρχία και τους λέω οτι αν έρθουν να με δουν Κίεβο,θα τους κάνω ένα δώρο π.χ. 200 ευρώ.Μερικές έρχονται,όλες όμως ζητάνε να τους στείλεις λεφτά για το τρένο.
Στέλνω 25 ευρώ με το ibox παρόλο που είναι πολλά(το εισιτήριο δεν έχει πάνω από 10 ευρώ).Συνήθως τα τσεπώνουν και δεν έρχονται αφού είναι μακρινή διαδρομή.Εγώ χάνω 25 ευρώ αλλά αυτές χάνουν 200 συν τα έξοδα ραντεβού κτλ επειδή δεν ήρθαν.
Τελευταία το έχω βαρεθεί το σύστημα.Πιο σίγουρο είναι να πας επαρχία αυτοπροσώπως και να μείνεις με τη γκόμενα αντί να παρακαλάς να έρθει.Αλλά επαρχία σκυλοβαριέσαι και αν δε σου αρέσει η γκόμενα,δεν έχεις εναλλακτικές ενώ Κίεβο την αντικαθιστάς επί τόπου.Επαρχία ξοδεύεις χοντρικά το ένα τρίτο σε σχέση με Κίεβο.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αρχιστρατηγε του Βαναπαρτισμου,
Μεγιστε Σπονσορα,
εδω σε καποια φαση πρεπει να μπουνε αποσπασματα απο τα σοφα σου λογια, για να ειναι ευκολα προσβασιμα απο υποψηφιους σποσνοσρες και χρηστες υπηρεσιων σεμι.προ!
Προς το παρον θελω να σου ζητησω καποια μαθηματα για εμας που προσανατολιζομαστε στο απλο σπονσορινκ των 100 ευρω/μηνα με τιμη δωρου τα 300 ευρω.
Εαν θα μπορουσες να μας δειξεις καποιες φωτο απο το επιπεδο αυτων που κοβεις γιατι ειναι κατω απο τα στανταρτς σου. Δηλ κοντες, ελατωματικες κτλ. (Δεν λεω γιαυτες που διωχνεις για πχ λογους αισθηματικους η οικονομιας).
Μετα θα μπορουσες να μας οδηγησεις στην ευρεση θυραματος, αφου δεν ειμαστς λαιβ, μεσω ιντερνετ, (ομως οχι μεσω τιντερ) απο κλασσικα σαητ η οτιδηποτε αλλο, για να μπαινουμε σιγα σιγα στο νοημα. Ακομη και τεχνικες διαπραγματευσης!
Δηλ θελω να προσφερω σε δωρεα καποια λεφτα το μηνα, πως θα βρω καποιον που τα εχει αναγκη?
Φωτισε μας το μονοπατι!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Χοντρικά τα έξοδα με μουνάρα Κίεβο.
1.100-150 ευρώ ημερησίως για ρεστωράν,κρασιά.
2.200 ευρώ σε μετρητά ή δώρα ημερησίως
3.Μερικές μέρες πληρώνεις και μετρητά 200 ευρώ και δώρα 150-200 ευρώ.
Αρα τώρα με βάση τα σημερινά δεδομένα σκας περίπου 400 ευρώ τη μέρα για μια σπονσορέτ.
Δείχνω περίπου για να καταλάβετε σε περιπτώσεις που πλήρωσα με πιστωτική.

xaBMv9.jpg

Δηλαδή λογαριασμός στο Ταραντίνο το εστιατόριο για στέκια 100 ευρώ.
Αλλη μέρα λογαριασμός στο εστιατόριο στο Cym για ψαρικά 135 ευρώ.
Δώρο στο Gulliver 176 ευρώ.
Μετά άλλο δώρο 160 ευρώ.
Κρασιά 40 ευρώ το ένα κτλ.
Ταυτόχρονα ξόδεψα και αυτά τα μετρητά 2500 ευρώ,συνήθως ζητάνε 200 ευρώ τη μέρα σε μετρητά εκτός από τα δώρα.

pGvUwR.jpg

Καταλαβαίνετε μιλάμε για έξοδο 3500 ευρώ συνολικά(και με διαμερίσματα,αεροπρορικά μέσα) τη βδομάδα.
Τόσο περίπου πάει το σπόνσορινγκ στο Κίεβο σήμερα.
Αν θες δύο εμφανίσιμες σπονσορέτς παίζει να σου  φεύγουν και 1000 τη μέρα.Τα λεφτά φεύγουν σα μαρουλόφυλλα πλέον με τις ντέμπουσκες.
αν υπάρχει πιο θύμα βιοπαλαιαστης που κάνει στο σκατο του παξιμαδι
να τα πετάει έτσι
εγώ να πέσω από τον όγδοο κ να μην πάθω τιποτα
Έλεος ρεεε θύμααααααα

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Κάπου εδώ πρέπει να τονιστεί η kmaνικη σχολή και πραγματιστικη λογική του σπονσορος έναντι της μαρκετίστικης λογικής εξαπάτησης και κοροϊδίας των μαθημάτων που παραδίδουν οι PUA σε αφελείς νομίζοντας ότι θα γοητεύσουν το μουνι με διάφορες "τεχνικές".

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ σπονσοριλίκι στο Αμέρικα.

Γενικά το σπονσοριλίκι με το μήνα το αποκαλούν allowance.Σε ένα σάιτ μόνο αδημονούν 5 εκατομμύρια σπονσορέτς για το σπόνσορα που θα τις συνεπάρει με τη γοητεία του.Ενας σπόνσορας για κάθε εφτά γκόμενες,αρκετά καλή αναλογία.Ουκρανία είναι ένας για 50 γκόμενες,το χαρέμι σχηματίζεται σε dt.
Μόνο Αγγλία έχει 80000 σπονσορέτς ονλάιν.

Οι σπονσορέτς συζητάνε μεταξύ τους για θέματα σπόνσορινγκ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ πώς οι σπονσορέτς καθορίζουν τις απαιτήσεις τους με βάση την αξία τους στη μουνοαγορά.

www.letstalksugar.com/money/how-to-ask-for-more-money/]https://www.letstalksugar.com/money/how-to-ask-for-more-money/
[/url]

www.letstalksugar.com/money/5-things-to-ask-your-sugar-daddy-sugar-mommy-to-pay-for/]https://www.letstalksugar.com/money/5-things-to-ask-your-sugar-daddy-sugar-mommy-to-pay-for/
[/url]

Γιατί οι γκόμενες γουστάρουν σπονσοριλίκι:

www.letstalksugar.com/confessions/why-i-will-always-be-a-sugar-baby/]https://www.letstalksugar.com/confessions/why-i-will-always-be-a-sugar-baby/
[/url]

Γενικά το βλέπουν στα πλαίσια του female empowerment,οτι δυναμώνει τις γυναίκες που μπορούν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να απολαύσουν υπέροχο lifestyle.
Εδώ ένας Αγγλος καμάκιας αναφέρει οτι το σπορ κοστίζει 1000 λίρες το μήνα στο UK.Εξηγεί γιατί δε γαμάει ποτέ pros και έσκορτς αλλά προτιμάει σπονσορέτς.

Καταλαβαίνετε όταν εισβάλουμε στο μείγμα οι Βαλκάνιοι τι πάρτυ γίνεται.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν είναι ανενεργές οι επαφές.Απλά όταν πάω Κίεβο στέλνω μήνυμα σε γκόμενες επαρχία και τους λέω οτι αν έρθουν να με δουν Κίεβο,θα τους κάνω ένα δώρο π.χ. 200 ευρώ.Μερικές έρχονται,όλες όμως ζητάνε να τους στείλεις λεφτά για το τρένο.
Στέλνω 25 ευρώ με το ibox παρόλο που είναι πολλά(το εισιτήριο δεν έχει πάνω από 10 ευρώ).Συνήθως τα τσεπώνουν και δεν έρχονται αφού είναι μακρινή διαδρομή.Εγώ χάνω 25 ευρώ αλλά αυτές χάνουν 200 συν τα έξοδα ραντεβού κτλ επειδή δεν ήρθαν.
Τελευταία το έχω βαρεθεί το σύστημα.Πιο σίγουρο είναι να πας επαρχία αυτοπροσώπως και να μείνεις με τη γκόμενα αντί να παρακαλάς να έρθει.Αλλά επαρχία σκυλοβαριέσαι και αν δε σου αρέσει η γκόμενα,δεν έχεις εναλλακτικές ενώ Κίεβο την αντικαθιστάς επί τόπου.Επαρχία ξοδεύεις χοντρικά το ένα τρίτο σε σχέση με Κίεβο.
χαχαχαχα αφου καμια που σε βλεπει δεν θα ερθει γιατι στελεις λεφτα?.δεν εχεις στατους να δειξεις και δεν πιστευουν οταν σε δουν οτι εισαι σπονσορας.σε βλεπουν σαν χαζο και πανυγηριζουν που σου εφαγαν ευκολα 25 ευρο.μονο καριμπιαν γαμας πουτανες που ονομαζεισ σπονσορετεσ.τελος!
βαζεις στοιχημα αν βαλεις την φωτο με το σωβρακο ουτε με 3000 χιλιαδεσ δεν θα ερχετε καμια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
χαχαχαχα αφου καμια που σε βλεπει δεν θα ερθει γιατι στελεις λεφτα?.δεν εχεις στατους να δειξεις και δεν πιστευουν οταν σε δουν οτι εισαι σπονσορας.σε βλεπουν σαν χαζο και πανυγηριζουν που σου εφαγαν ευκολα 25 ευρο.μονο καριμπιαν γαμας πουτανες που ονομαζεισ σπονσορετεσ.τελος!
βαζεις στοιχημα αν βαλεις την φωτο με το σωβρακο ουτε με 3000 χιλιαδεσ δεν θα ερχετε καμια

Ναι,πάω στο Carribean για να συναντήσω τις επαγγελματίες πουτάνες του Carribean που πηδιούνται με 100-150 ευρώ για να τις σπονσοράρω.Πόσα κιλά μαλάκας είσαι?
Κάτσε να κλάσω τώρα.
Τα στάτους κτλ είναι μαλακίες στο τετράγωνο.Το θέμα είναι το διαθέσιμο κασέρι,η ρευστότητα που διαθέτεις.Ρε μάλακερ,εγώ δε δείχνω ποτέ φωτό από το κινητό,ούτε το παίζω ανώτερη κοινωνία και καλά.Εχω όμως μια χιλιάρα στην τσέπη όταν μπαίνω στο μαγαζί και αυτό αρκεί.
Οι πουτάνες ουσιαστικά είναι πρόβλημα γιατί προσπαθούν να σε εμποδίσουν να βρεις τις σπονσορέτς.Και οι σπονσορέτς συνέχεια μπαίνουν στον πειρασμό να πουτανοποιηθούν.
Τέλος πάντων τα βίντεο και τα φόρουμ τα λένε τα πάντα όλα,απλά εγώ τα παρουσιάζω σε γλώσσα βαλκανιοπουτσισμού.Sugar baby=sponsorette,sugar daddy=σπόνσορας,allowance=σπονσοριλίκι,sugaring=δωράκι κτλ.
Το υπερόπλο ελληνικό σώβρακο είναι το κερασάκι στην τούρτα που κλείνει το deal.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχιστρατηγε του Βαναπαρτισμου,
Μεγιστε Σπονσορα,
εδω σε καποια φαση πρεπει να μπουνε αποσπασματα απο τα σοφα σου λογια, για να ειναι ευκολα προσβασιμα απο υποψηφιους σποσνοσρες και χρηστες υπηρεσιων σεμι.προ!
Προς το παρον θελω να σου ζητησω καποια μαθηματα για εμας που προσανατολιζομαστε στο απλο σπονσορινκ των 100 ευρω/μηνα με τιμη δωρου τα 300 ευρω.
Εαν θα μπορουσες να μας δειξεις καποιες φωτο απο το επιπεδο αυτων που κοβεις γιατι ειναι κατω απο τα στανταρτς σου. Δηλ κοντες, ελατωματικες κτλ. (Δεν λεω γιαυτες που διωχνεις για πχ λογους αισθηματικους η οικονομιας).
Μετα θα μπορουσες να μας οδηγησεις στην ευρεση θυραματος, αφου δεν ειμαστς λαιβ, μεσω ιντερνετ, (ομως οχι μεσω τιντερ) απο κλασσικα σαητ η οτιδηποτε αλλο, για να μπαινουμε σιγα σιγα στο νοημα. Ακομη και τεχνικες διαπραγματευσης!
Δηλ θελω να προσφερω σε δωρεα καποια λεφτα το μηνα, πως θα βρω καποιον που τα εχει αναγκη?
Φωτισε μας το μονοπατι!

Σιγά μη βρεις σπονσορέτς έτσι εύκολα.Αν μπεις σε σάιτς με σπονσορέτς θα σου πουν στην ψύχρα θέλω 200 ευρώ μόνο για καφέ μαζί σου γιατί φαίνεσαι για τον πούτσο.
Πρέπει να ασκείς το άθλημα μακροπρόθεσμα για να ξέρεις τι παίζει,χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και ώρες πτήσης.Π.χ. πρέπει να υπολογίζεις την αξία της γκόμενας στη μουνοαγορά αλλιώς σε έχει.Υστερα πρέπει να κάνεις την κατάλληλη προσφορά στην κατάλληλη στιγμή με το σωστό τρόπο.
Αν ήταν εύκολο,όλοι θα γαμούσαν μουνάρες.
Η διαπραγμάτευση είναι ψιλοαστεία υπόθεση.Δε λες στη γκόμενα σου κόβω ταρίφα 200 ευρώ μηνιαίως με αντάλλαγμα δυο μπούκια και ένα καυλί.Δε δουλεύει έτσι το σύστημα.Δε λες τίποτα ούτε υπογράφεις τίποτα.Στηρίζεσαι στην αρχή της Βαλκάνιας υπεροχής και στο φόβο της γκόμενας οτι αν δεν αποδώσει τα αναμενόμενα που θέτει η τεράστια κλάση σου,θα διοχετεύσεις τη ρευστότητα σε άλλη σπονσορέτ.Συνέχεια κινδυνεύει και είναι στην τσίτα πρέπει συνεχώς να υπολογίζει ξανά και ξανά την εμπορική αξία της και να σε ικανοποιεί πάραυτα.

Τεράστια βαλκανική υπεροχή.Δηλαδή ναι είσαι 185,20 ετών με χειλάρες,βυζάρες αλλά το τσιμπούκι σου υστερεί.Σα σπόνσορας πάντα θέτεις τους όρους,φεμινίζεις που λένε.
Οπότε πρέπει η γκόμενα να παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολή για μπούκι αλλιώς τη σουτάρεις.Κάπως έτσι είναι το πλαίσιο,ο Βαλκάνιος είναι πάντα ανώτερος και θέτει τους όρους.
Τους ανταγωνιστές πρέπει να τους χύνεις στη μάπα απλά βγάζεις την πούτσα έξω και τους πιτσιλίζεις.Τι να κλάσουν ο Αμερικάνος υποπέουλας,ο Τουρκαλάς σκατόγυφτος,πωλητής χαλιών από την Ανατολία,ο βλαχοάραβας καμηλογάμης,ο λαμογιο βρωμύλος Σικελός και ο μπεκρούλιακας Αγγλο μπροστά στο γίγαντα Βαλκάνιο?Μια τρίχα από τα αρχίδια μας είναι,σοκ και δέος.Γενικά πρέπει να τους αντιμετωπίζεις με σιδηρά πυγμή,στυλ Ρωμαίου αυτοκράτορος.

Οταν εμφανιζόμαστε οι άρχοντες τρέμουν όλοι από οργή και από άγχος.Θέλουν να μας εξαφανίσουν,σκέφτονται δεν είναι δυνατό να παίζει αυτό που βλέπω,είμαστε το άλλο.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Ναι,πάω στο Carribean για να συναντήσω τις επαγγελματίες πουτάνες του Carribean που πηδιούνται με 100-150 ευρώ για να τις σπονσοράρω.Πόσα κιλά μαλάκας είσαι?
Κάτσε να κλάσω τώρα.
Τα στάτους κτλ είναι μαλακίες στο τετράγωνο.Το θέμα είναι το διαθέσιμο κασέρι,η ρευστότητα που διαθέτεις.Ρε μάλακερ,εγώ δε δείχνω ποτέ φωτό από το κινητό,ούτε το παίζω ανώτερη κοινωνία και καλά.Εχω όμως μια χιλιάρα στην τσέπη όταν μπαίνω στο μαγαζί και αυτό αρκεί.
Οι πουτάνες ουσιαστικά είναι πρόβλημα γιατί προσπαθούν να σε εμποδίσουν να βρεις τις σπονσορέτς.Και οι σπονσορέτς συνέχεια μπαίνουν στον πειρασμό να πουτανοποιηθούν.
Τέλος πάντων τα βίντεο και τα φόρουμ τα λένε τα πάντα όλα,απλά εγώ τα παρουσιάζω σε γλώσσα βαλκανιοπουτσισμού.Sugar baby=sponsorette,sugar daddy=σπόνσορας,allowance=σπονσοριλίκι,sugaring=δωράκι κτλ.

Δηλαδή οι πουτάνες εκεί είναι απλά cockblockers που σπάζονται επειδή οι άλλες το κάνουν επάγγελμα με το μήνα ενώ αυτές ξεσπάνε τη χαρμάνα τους; Και γιατί δε γίνονται και οι ίδιες σπονσορέτς; Υστερούν εμφανισιακά ή απλά δεν έχουν το κατάλληλο δίκτυο προστασίας; Κι αν υστερούν γιατί δε παν να φτίαξουν κανά κώλο/βυζί και να σουλουπώσουν τη μούρη τους από τα έσοδα του πουτανιλικίου;

Allowance νομίζω είναι και το επίδομα δηλαδή θα μπορούσαν να λέγονται και απλά επιδοματίες, αφού πολλές δε διαφέρουν κατ' ουσίαν, άσε που πολλές το κάνουν από ανάγκη για να καλύψουν νοίκια κ.λ.π. Η διαφορά βέβαια είναι ότι τα gifts δε φορολογούνται.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή οι πουτάνες εκεί είναι απλά cockblockers που σπάζονται επειδή οι άλλες το κάνουν επάγγελμα με το μήνα ενώ αυτές ξεσπάνε τη χαρμάνα τους; Και γιατί δε γίνονται και οι ίδιες σπονσορέτς; Υστερούν εμφανισιακά ή απλά δεν έχουν το κατάλληλο δίκτυο προστασίας;

Ναι,υπάρχει τρελλός ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών.Αυτό δεν καταλαβαίνει ο άσχετος.Δηλαδή η ερωτευμένη φοβάται οτι θα της τραβήξει το γαμπρό μια εξώλις και προώλις.Η τελευταία φοβάται οτι αν ο γαμπρός δει πουτάνα εν όψει θα την παρατήσει και η τελευταία φοβάται τις σιγανοπαπαδιές τις σπονσορέτς που ξεζουμίζουν τον POT.Δηλαδή πολλέ γυναίκες ανταγωνίζονται για την ίδια πηγή το Βαλκάνιο υπεράρχοντα με το ρευστό με διαφορετικές μεθόδους.

Λογική προ:
Αφού να γαμήσεις θες έτσι και αλλιώς και όχι αληθινή σχέση με γκόμενα και μπελάδες,δως μου 100 ευρώ και με γαμάς επί τόπου.
Λογική σεμιπρο:
Δεν είμαι καμιά πουτάνα,απλά έχω οικονομική ανάγκη τώρα και μου αρέσεις.Δως μου 100 ευώ και θα σου κάνω μαγικό μπούκι.
Λογική σπονσορέτ:
Είμαι high class γκόμενα,υψηλού επιπέδου και σε κρίνω επίσης άντρα υψηλής κλάσης που ξέρει να εκτιμά υψηλού επιπέδου γυναίκες.Δεν είμαι καμιά φτηνιάρα πουτάνα,θέλω οικονομική υποστήριξη με πληρωμή ενοικίου και 300 ευρώ σε κάθε ραντεβού για τα έξοδά μου.
Λογική απλής ρομαντικής γκόμενας:
Δεν είμαι πουτάνα ούτε εύκολη γυναίκα ούτε θέλω λεφτά.Σε συνάντησα και μου αρέσεις.Θέλω να με παντρευτείς να ζήσουμε μαζί.
Το θέμα είναι οτι σαν ανώτερος Βαλκάνιος κάνεις μια επιλογή.Προ,σεμιπρο,σπονσορέτ ή αρραβωνιαστικιά?Κτλ.Παίρνεις κάπως την ευθύνη των πράξεών σου με άγνωστες συνέπειες.

Στο γενικό πλαίσιο που περιέγραψα εμφανίζονται φυσικά τα λαμόγια σπόνσορες,γαμπροί κτλ που δίνουν υποσχέσεις για να γαμήσουν τζαμπέ όπως αντίστοιχα και τα λαμόγια σπονσορέτς,νύφες κτλ που δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις για σεξ για να τα αρπάξουνε.Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι να αναγνωρίζεις τα λαμόγια αν έχεις ώρες πτήσης στο άθλημα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή οι πουτάνες εκεί είναι απλά cockblockers που σπάζονται επειδή οι άλλες το κάνουν επάγγελμα με το μήνα ενώ αυτές ξεσπάνε τη χαρμάνα τους; Και γιατί δε γίνονται και οι ίδιες σπονσορέτς; Υστερούν εμφανισιακά ή απλά δεν έχουν το κατάλληλο δίκτυο προστασίας; Κι αν υστερούν γιατί δε παν να φτίαξουν κανά κώλο/βυζί και να σουλουπώσουν τη μούρη τους από τα έσοδα του πουτανιλικίου;

Allowance νομίζω είναι και το επίδομα δηλαδή θα μπορούσαν να λέγονται και απλά επιδοματίες, αφού πολλές δε διαφέρουν κατ' ουσίαν, άσε που πολλές το κάνουν από ανάγκη για να καλύψουν νοίκια κ.λ.π. Η διαφορά βέβαια είναι ότι τα gifts δε φορολογούνται.

Καλή ερώτηση.Οι πουτάνες δε γίνονται σπονσορέτς γιατί καταλαβαίνουν κάποια στιγμή οτι ο σπόνσορας έχει το πάνω χέρι στο σπονσοριλίκι.
Γιατί αν ο σπόνσορας δε γουστάρει τη συμπεριφορά της γκόμενας τη σουτάρει πάραυτα και η γκόμενα πρέπει να ξέρει να φέρεται σωστά,να ντύνεται σωστά,να μιλάει σωστά ενώ η πουτάνα όχι.Αυτά οι τεμπέλες πουτάνες τα εκλαμβάνουν ως πίεση.Γιατί να πρέπει να ντύνομαι σωστά και να φέρομαι και να μιλάω αφού αυτός θέλει μόνο να γαμήσει?Την έχει δει Δίας υπεράρχων ο τύπος?Τι σκατά είναι αυτά?Θα το ρίξω στο εσκορτιλίκι να ξεμπερδεύω και να κονομάω 5 φορές παραπάνω από πιο φυσιολογικούς και ταπεινούς άντρες που απλά έχουν καύλες και θέλουν να γαμήσουνε.

Γενικά δηλαδή πουτάνες γίνονται οι πολύ τεμπέλες γυναίκες που δεν καταβάλουν καμιά απολύτως προσπάθεια να γουστάρει ο άρχων.Οι γυναίκες που δε βλέπουν τον εαυτό τους σαν πουτάνες και ψάχνουν dolce vita με ανώτερους ευκατάστατους σπόνσορες γίνονται σπονσορέτς.Εμένα με αποκαλούν boyfriend,ενώ για τις πουτάνες είσαι απλά ένας πελάτης client,ο δέκατος που καλιγώνουν την ίδια μέρα.Δεν έχει καμία σχέση το όλο σκηνικό.
Με τις σπονσορέτς δηλαδή έχεις κανονική σχέση είναι σα boyfriend-girlfriend,απλά σε κάθε συνάντηση της χώνεις κασέρι.Δεν είναι φάση πουτάνας,έσκορτ κτλ.
Το συναίσθημα είναι τελείως διαφορετικό και για τη γκόμενα και για εσένα.Αυτή ανακουφίζεται αφού δε χρειάζεται να χάνει το χρόνο της με άφραγκους συνομηλίκους και να ζει ζωή γεμάτη οικονομικά προβλήματα και περιορισμούς και εσύ γουστάρεις γιατί αποφεύγεις τα μπάζα και τις τυρόπιτες της ηλικίας σου.Υστερα οι σπόνσορες συνήθως είμαστε επαγγελματικά επιτυχημένοι οπότε είμαστε αρκετά εμφανίσιμοι απλά δεν έχουμε πολύ χρόνο για γούστα,σχέσεις,κύκλους κτλ αφού δουλεύουμε πολλές ώρες.Δεν μπορώ να στέλνω συνέχεια μηνύματα όπως ο άνεργος καλλιτέχνης ή ο άφραγκος ψωλάς,ούτε έχω το χρόνο που διαθέτουν οι ψωλοβρώντες για να φτιάξω κύκλο αφού συνέχεια δουλεύω για γκαφρά.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Ναι,υπάρχει τρελλός ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών.Αυτό δεν καταλαβαίνει ο άσχετος.Δηλαδή η ερωτευμένη φοβάται οτι θα της τραβήξει το γαμπρό μια εξώλις και προώλις.Η τελευταία φοβάται οτι αν ο γαμπρός δει πουτάνα εν όψει θα την παρατήσει και η τελευταία φοβάται τις σιγανοπαπαδιές τις σπονσορέτς που ξεζουμίζουν τον POT.Δηλαδή πολλέ γυναίκες ανταγωνίζονται για την ίδια πηγή το Βαλκάνιο υπεράρχοντα με το ρευστό με διαφορετικές μεθόδους.

Λογική προ:
Αφού να γαμήσεις θες έτσι και αλλιώς,δως μου 100 ευρώ και με γαμάς επί τόπου.
Λογική σεμιπρο:
Δεν είμαι καμιά πουτάνα,απλά έχω οικονομική ανάγκη τώρα και μου αρέσεις.Δως μου 100 ευώ και θα σου κάνω μαγικό μπούκι.
Λογική σπονσορέτ:
Είμαι high class γκόμενα,υψηλού επιπέδου και σε κρίνω επίσης άντρα υψηλής κλάσης που ξέρει να εκτιμά υψηλού επιπέδου γυναίκες.Δεν είμαι καμιά φτηνιάρα πουτάνα,θέλω οικονομική υποστήριξη με πληρωμή ενοικίου και 300 ευρώ σε κάθε ραντεβού για τα έξοδά μου.
Λογική απλής ρομαντικής γκόμενας:
Δεν είμαι πουτάνα ούτε εύκολη γυναίκα ούτε θέλω λεφτά.Σε συνάντησα και μου αρέσεις.Θέλω να με παντρευτείς να ζήσουμε μαζί.
Το θέμα είναι οτι σαν ανώτερος Βαλκάνιος κάνεις μια επιλογή.Προ,σεμιπρο,σπονσορέτ ή αρραβωνιαστικιά?Κτλ.Παίρνεις κάπως την ευθύνη των πράξεών σου με άγνωστες συνέπειες.

Στο γενικό πλαίσιο που περιέγραψα εμφανίζονται φυσικά τα λαμόγια σπόνσορες,γαμπροί κτλ που δίνουν υποσχέσεις για να γαμήσουν τζαμπέ όπως αντίστοιχα και τα λαμόγια σπονσορέτς,νύφες κτλ που δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις για σεξ για να τα αρπάξουνε.Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι να αναγνωρίζεις τα λαμόγια αν έχεις ώρες πτήσης στο άθλημα.

Κοίταξε να δεις, όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις για το 4ο μπορείς να ξέρεις κάπως τις συνέπειες αφού αν πάρεις εμφανίσιμη αρραβωνιαστικιά ξεβράκωτη κάποια στιγμή στον κοινό σας βίο θα πληρώσεις de facto ότι δε πλήρωσες σε σπονσορέτς όσο ήσουν αδέσμευτος. Τα κορόιδα τελειώσανε. Αλλιώς αν θες να γλιτώσεις το πρηξοπούτσι πάιρνεις μια φακλάνα που συμβιβάζεται με λιγότερα ή έχει κληρονομιά. Για το κομπόδεμά σου και το property σου δηλαδή συνολικά το σπονσοριλίκι μπορεί να είναι καλή διέξοδος αν δεν είσαι μοντέλο και εκατομμυριούχος όπου εκεί έρχονται και σε βρίσκουν μόνες τους τα 9άρια μουναροπακέτα. Πρέπει να στοχεύεις παρθένα εδάφη φαντάζομαι γιατί ο ανταγωνισμός και το μαγάρισμα πάει σύννεφο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίταξε να δεις, όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις για το 4ο μπορείς να ξέρεις κάπως τις συνέπειες αφού αν πάρεις εμφανίσιμη αρραβωνιαστικιά ξεβράκωτη κάποια στιγμή στον κοινό σας βίο θα πληρώσεις de facto ότι δε πλήρωσες σε σπονσορέτς όσο ήσουν αδέσμευτος. Τα κορόιδα τελειώσανε. Αλλιώς αν θες να γλιτώσεις το πρηξοπούτσι πάιρνεις μια φακλάνα που συμβιβάζεται με λιγότερα ή έχει κληρονομιά. Για το κομπόδεμά σου και το property σου δηλαδή συνολικά το σπονσοριλίκι μπορεί να είναι καλή διέξοδος αν δεν είσαι μοντέλο και εκατομμυριούχος όπου εκεί έρχονται και σε βρίσκουν μόνες τους τα 9άρια μουναροπακέτα. Πρέπει να στοχεύεις παρθένα εδάφη φαντάζομαι γιατί ο ανταγωνισμός και το μαγάρισμα πάει σύννεφο.

Οντως το σπονσοριλίκι έχει νόημα αν έχεις από ένα διαθέσιμο εισόδημα και πάνω.Για δυτικές χώρες το τοποθετώ στα 8000 ευρώ μηνιαίως.Για ανατολικές στα 5000 ευρώ καθαρά μηνιαίως.
Αλλιώς καλύτερα να πας με σεμιπρο ή επαγγελματίες,εννοείται.Το budget είναι σημαντικό.
Ενας πάντως με 200000 ευρώ εισόδημα το χρόνο και πάνω κάνει άνετα σπονσοριλίκι.Το θέμα είναι οτι τα άτομα αυτά σπάνια έχουν χρόνο αφού δουλεύουν νον στοπ ή τους έχει αρπάξει κάποια ξύπνια,τους έχει παντρευτεί και ελέγχει.Οπότε αν το ρίξουν στον πούτσο έχει συνέπειες,διαζύγια με τρελλά alimony κι έτσι.
Οπότε ουσιαστικά και 100000 ευρώ το χρόνο να βγάζεις μόνο είσαι αρκετά ανταγωνιστικός αφού οι άλλοι είναι δεσμευμένοι ή γαμημένοι με διαζύγια ή δεν έχουν καθόλου χρόνο,μηδενικά κοννέ ή παρασύρονται εύκολα.Γενικά δηλαδή παίζεις μπάλλα ανάμεσα στα θηρία,αν ξέρεις λίγο το άθλημα δεν ψαρώνεις.
Η ζήτηση για σπόνσορες είναι τεράστια,μιλάμε γυαλίζει το μάτι από τα γκομενέτα.Είμαστε τρομερά δημοφιλείς.

Προσωπικά ασχολούμαι με σπονσοριλίκια 10 χρόνια και πρέπει αν έχω φάει κάπου 50000 ευρώ συνολικά.Γελοία ποσά σε σχέση με άλλους.Το σπονσοριλίκι δεν το σκέφτηκα μόνος μου αλλά το πρότειναν οι ίδιες οι γκόμενες και μετά συνήθισα.Είναι η μέθοδος για να γαμάς γκόμενες 3 και πλέον βαθμίδες πάνω από εσένα,σα να λέμε 20 χρόνια μικρότερες,20 πόντους ψηλότερες κτλ.
Αυτά φυσικά με ανατολικές,Δύση δεν έχουν καμία σχέση τα ποσά ας πούμε πληρώνεις 5 φορές παραπάνω και αν βρεις που δε βρίσκεις.Δύση ενώ είσαι εμφανώς ανώτερος Βαλκάνιος υπερπέουλας,σε έχουν όλες χεσμένο.Είναι η ανωμαλία του δυτικού πολιτισμού οτι δεν έζησαν ποτέ Ρωμαίους αυτοκράτορες.Δεν καταλαβαίνουν την υπεροχή μας,τρομερό πρόβλημα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρακτικές συμβουλές για σπονσορέτς.

Πανεπιστημιακή σχολή για σπονσορέτς.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αυτα ειναι τα πλεον Μυσταγωγικα και Εκπαιδευτικα Κειμενα του Βαλκανιοπουτσισμου!!!
Το κλειδι της χρηματιστηριακης μουνοαγορας και της μεγιστοποιησης των βαλκανικων υπερ κερδων!
Σπευσατε για αναγνωση των Κμανικων κειμενων!
Το θέμα είναι το διαθέσιμο κασέρι,η ρευστότητα που διαθέτεις.Ρε μάλακερ,εγώ δε δείχνω ποτέ φωτό από το κινητό,ούτε το παίζω ανώτερη κοινωνία και καλά.Εχω όμως μια χιλιάρα στην τσέπη όταν μπαίνω στο μαγαζί και αυτό αρκεί.Οι πουτάνες ουσιαστικά είναι πρόβλημα γιατί προσπαθούν να σε εμποδίσουν να βρεις τις σπονσορέτς.Και οι σπονσορέτς συνέχεια μπαίνουν στον πειρασμό να πουτανοποιηθούν.
υγ.
δεν εχεις στατους να δειξεις και δεν πιστευουν οταν σε δουν οτι εισαι σπονσορας...βαζεις στοιχημα αν βαλεις την φωτο με το σωβρακο ουτε με 3000 χιλιαδεσ δεν θα ερχετε καμια
Χαρρι πιστευω οτι κανεις σοβαρο λαθος! Εχεις παρανοησει την δυναμικη του Βαλκανιοπουτσισμου και το πως υπερ.πηδαει τα εμποδια της μουνοαγορας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom