Επισκέπτης
Πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω ανθρωπο να καμαρωνει που ειναι μαλακας και τον δαγκωνουν διαφορα πορνιδια του πρωην Ανατολικου μπλοκ....
Πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω ανθρωπο να καμαρωνει που ειναι μαλακας και τον δαγκωνουν διαφορα πορνιδια του πρωην Ανατολικου μπλοκ....
Ίσως να είσαι σχετικά άπειρος επι του θέματος. Ασε που στο φινάλε, τι βλέπεις εσύ πρώτη φορά στη ζωή σου δεν ενδιαφέρει όσο εσύ νομίζεις
Ομολογω οτι ειμαι απειρος στο να με πιανει κοροιδο η καθε πουτανα και να τη συντηρω οικονομικα για να μου παρει καμμια πιπα μια στο τοσο και να ξερεις οτι σκοπευω να παραμεινω απειρος...
Μην ξεχάσεις να ξαναδιαβάσεις το κομμάτι που λέει οτι "τι βλέπεις εσύ πρώτη φορά στη ζωή σου δεν ενδιαφέρει όσο εσύ νομίζεις". Το ίδιο ισχύει και για τη δήλωσή σου περι του το σκοπεύεις να κάνεις ωστε να παραμείνεις άπειρος. Κανεις δεν ενδιαφέρεται
Οπως και κανεις δεν ενδιαφερεται για το αν ενδιαφερεσαι εσυ για το τι λεω εγω...αντε να πληρωσεις τα κοινοχρηστα σε καμμια πουτανα στο Αζερμπαιτζαν τωρα.
Εμφανίστηκες λέγοντας μας πως πρωτη φορά στη ζωή σου...λες και μας ενδιαφέρει. Στ'αρχίδια μας τι κανεις εσυ πρώτη φορά στη ζωή σου. Απο μαλακες και πρεζόνια σαν εσένα που πετανε εξυπνάδες γεμάτη η πλατεία βάθης.
Καταρχην καραγκιοζομαλακα δεν απευθυνθηκα σε σενα...εσυ σαν ομοκοροιδεατης του αλλου θιχτηκες και ειπες να κανεις το συνηγορο.Κατα δευτερον ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου αν συγχυζεσαι με τη πραγματικοτητα και σε ποναει.
Τα λόγια σου με τάραξαν. Δεν ξέρω αν το βράδυ θα μπορέσω να κοιμηθώ. Ξέρεις πόσο σημαντική είναι η γνώμη σου για μένα αλλά και για ΟΛΟΥΣ μας - άλλωστε πραγματικότητα είναι αυτό που βλεπει πρώτη φορά η πάρτη σου.Γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα οτι εισαι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ και ΚΟΡΟΙΔΟ που του τρωνε τα λεφτα διαφορες πουτανες ανα την Ευρωπη για να μπορεις να ριχνεις καμμια πουτσα μια στο τοσο οποτε πας στις χωρες τους.
Ωστε η πραγματικότητα είναι αυτό που εσυ βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου; Τι λε ρε μεγάλε, σοβαρά;
Τα λόγια σου με τάραξαν. Δεν ξέρω αν το βράδυ θα μπορέσω να κοιμηθώ. Ξέρεις πόσο σημαντική είναι η γνώμη σου για μένα αλλά και για ΟΛΟΥΣ μας - άλλωστε πραγματικότητα είναι αυτό που βλεπει πρώτη φορά η πάρτη σου.
Τραβα ρε πρεζόνι να δεις τηλεόραση, ασε τη ζωή για άλλους που τη ζούνε. Που τολμας και έχεις αποψη για πραγματα που σου ειπαν/ διαβασες/ ακουσες. Βλακόμουτρο.
...οι ολοι σας ειστε δυο μαλακες εδω μεσα που γελαμε ολοι οι υπολοιποι μαζι τους.
Η ρωσσια ευγνωμονουσα. Τιμης ενεκεν, πρεπει να σου δωθει διπλωματικο ρωσσικο διαβατηριο, για την προσφορα σου. Προσεχε και την πολωνεζα, γιατι μπορει τα δοντια να ειναι λιγο πιο τροχισμενα και τρεχεις στα νοσοκομεια.Πολύ ακριβό το σπόνσορινγκ.Με έχουν ξεμουφλιάσει.Γαμώ τα νοίκια τους γαμώ...Η Πολωνέζα με τα δόντια...στο τέλος δε θα έχω για να αγοράσω το διαμέρισμα...Να δούμε τι τσιμπούκια θα κάνει η Πολωνέζα με τη νέα οδοντοστοιχία.Αν και πιστεύω οτι το πολωνικό τσιμπούκι είναι άφθαρτο,σταθερή αξία.
Εδώ η Ρωσίδα 190 ευγνωμονεί.
Δυσκολευεσαι φιλε να βρεις πουτανα να στα τρωει;
για ελλαδα εννοεις δε θελει πλεον βιζα απο ουκρανια?Θα αναλυσω εδω τα θέματα σπονσορινγκ όπως διαμορφώνεται τώρα Ουκρανία.Το σκηνικό χειροτερεύει ραγδαία.
Η αιτία είναι πιθανότατα η free visa αφού μουναρες βλέπεις ακόμα στο αεροδρόμιο.
για ελλαδα εννοεις δε θελει πλεον βιζα απο ουκρανια?