Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.685
Like
1.093
Πόντοι
216
Ανοίγεις ΙΧ μπουρδελο με αυτά τα ποσα με 1/2 μύριο
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτα ειναι τα πλεον Μυσταγωγικα και Εκπαιδευτικα Κειμενα του Βαλκανιοπουτσισμου!!!
Το κλειδι της χρηματιστηριακης μουνοαγορας και της μεγιστοποιησης των βαλκανικων υπερ κερδων!
Σπευσατε για αναγνωση των Κμανικων κειμενων!υγ.Χαρρι πιστευω οτι κανεις σοβαρο λαθος! Εχεις παρανοησει την δυναμικη του Βαλκανιοπουτσισμου και το πως υπερ.πηδαει τα εμποδια της μουνοαγορας!

Ετσι είναι.Γιατί όλοι μας θεωρούν losers ενώ εμείς τους γαμάμε τον κώλο από πέντε μεριές.Εμένα δε με νοιάζει αν κάποιος με μειώσει,μου την πει,κοροιδέψει κτλ αφού ξέρω οτι στο τέλος στον πούτσο μου θα κάτσει.
Είναι η άγρια αντιμετώπιση ενώ δεν παραδέχονται την υπεροπλία μας τους πάμε πίπα κώλο.Αφρίζουν οι τύποι αλλά αυτή είναι η νέα πραγματικότητα.
Δύσκολο να τα βγάλεις πέρα με τους τσομπαναρέους.Σε περιμένουν καύλοι στον ορίζοντα,είσαι απλώς παιγμένος.Απόλυτη υπεροχή.
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ συμβουλές στις σπονσορέτς για τσάντες.Οι τσάντες είναι για τις γυναίκες το ίδιο πουλ μουρ όπως είναι τα αμάξια για τους άντρες.


Μία που μοστράρει Chanel τσάντα των 5000 ευρώ δείχνει στον ανταγωνισμό πόσο τις ρίχνει στα αυτιά στην περιποίηση του σπόνσορος.Οι γκόμενες που κρατάνε την απλή Louis Vuitton των 1000 ευρώ σκάνε από τη ζήλια τους και προσπαθούν να βελτιώσουν το μπούκι τους.
 

AthensFinest

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Μηνύματα
39
Like
68
Πόντοι
0
Πολύ ωραίο το θέμα που άνοιξες φίλε , εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει . Άν μπορείς βάζε πιο πολλές φωτογραφίες από τα μουνάκια να καταλάβουμε και τι "ποιότητες" παίζουνε .
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολύ ωραίο το θέμα που άνοιξες φίλε , εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει . Άν μπορείς βάζε πιο πολλές φωτογραφίες από τα μουνάκια να καταλάβουμε και τι "ποιότητες" παίζουνε .

Οι ποιότητες έχουν σχέση με την εκάστοτε χώρα.Αλλο τι χτυπάς Ρωσία,άλλο Ουκρανία,άλλο Πολωνία,άλλο Τσεχία και άλλο δυτικό κόσμο με τα ίδια λεφτά.Θα δείξω κάποιες φωτό για να πάρετε το κολλάει.Εχει βέβαια σχέση και η ποιότητα του σπόνσορος δεν είναι εντελώς ευθύγραμμες οι σχέσεις όσα πληρώνεις τόσα παίρνεις.
Αλλά γενικά το σκηνικό είναι υπέρ των αντρών.Για κάθε ένα σπόνσορα (sugar daddy) στο seeking arrangements π.χ. αντιστοιχούν 7 sugar girls.Μισό εκατομμύριο σπόνσορες παγκοσμίως για 4 εκατομμύρια γκόμενες στο ίδιο σάιτ.Αν βγάλουμε τους fake,βληματικούς,λαμόγια σπόνσορες κτλ και προσθέσουμε και τις wannabe σπονσορέτς καταλαβαίνετε για τι αναλογίες μιλάμε.Ενας σπόνσορας ανά 30 σπονσορέτς.Τεράστια ζήτηση σοβαρού καυλιού.Εχεις το πάνω χέρι ούτως ή αλλέως,η ζήτηση για σπόνσορες είναι τρομακτικού μεγέθους σε σχέση με την πραγματική προσφορά.
Οπότε παίζει περισσότερο η διαχείριση του χαρεμιού πώς κρίνεις την αξία της εκάστοτε γκόμενας,τι ποσά πρέπει να διαθέτεις κτλ.
Είναι ενδιαφέρον χόμπυ,ασχολούμαι με το άθλημα 10 χρόνια και πάνω και έχω σπονσοράρει Τσέχες,Πολωνέζες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες,Ρωσίδες οπότε έχω ένα Überblick,μια εποπτεία επί του αντικειμένου και των εξελίξεων τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Βασικοί ορισμοί.
Οχτάρι:Γκόμενα κάτω των 26 ετών,άνω του 180 ύψος,λεπτή,γυμνασμένη με ωραία φάτσα,καλό μέικ απ,μοδάτα ρούχα κτλ.
Εννιάρι:Γκόμενα κάτω των 22 ετών,΄'ανω του 183 ύψος,λεπτή γυμνασμένη με φυσικές βυζάρες,ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο,πολύ ωραία,ακριβά ρούχα,ποοιτική τσάντα,τέλειο μακιγιάζ κτλ.
Βαική παρατήρηση.Εννιάρι ΔΕΝ χτυπάς πλέον πουθενά σαν τουρίστας στο ανατολικό μπλοκ γιατί είναι όλες πιασμένες οπότε υποχρεωτικά πέφτεις στα οχτάρια ΑΛΛΑ οχτάρι είναι η μίνιμουμ απαίτηση του σπόνσορα όταν μιλάμε για FSU(πρώην σοβιετική Ενωση) εκτός από ευρωκαυλείς που θέλουν να γαμάνε ΜΟΝΟ εντός ΕΕ για διάφορους λόγους οπότε σε αυτήν και μόνο την περίπτωση είναι αποδεκτό και εφτάρι(Πολωνία,Τσεχία) όπου εφτάρι
Γκόμενα άνω του 175,κάτω των 35 ετών,λεπτή με καλά προς ωραία χαρακτηριστικά προσώπου.
Για σπόνσορα ευρωγαμέα το εφτάρι είναι απολύτως ανεκτό,για σπόνσορα που βγαίνει εκτός ΕΕ είναι εντελώς μαλακία να σπονσοράρει ο,τιδήποτε εκτός από οχτάρι.
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά πάντως εδώ προσπαθούμε να βάλουμε μια γενική γραμμή που είναι κάπως ύβρις.Λαμβάνω υπ΄όψιν μου την αφηρημένη μορφή σπόνσορα,που φυσικά δεν υπάρχει αφηρημένος σπόνσορας αφού είναι όλοι συγκεκριμένοι.Οπως και την αφηρημένη μορφή σπονσορέτ.Αυτό βοηθά σημαντικά την ανάλυση.Μετά προσθέτουμε διάφορα χαρακτηριστικά ηλικία,εμφάνιση,μπάτζετ,χώρα προέλευσης κτλ και συγκεκριμενοποιούμε περισσότερο.
Αλλά για να καταλάβει κανείς το γενικό περίγραμμα χρειάζεται πρώτα η αφηρημένη μορφή πρέπει να ιπτάμεθα άνω του υπαρκτού και ρεαλιστικού,αυτού που βλέπουμε για να αποκτήσουμε τη γενική εποπτεία και να είμαστε ανώτεροι του ανταγωνισμού.Κάπως ο σπόνσορας ίπταται δηλαδή,δε δέχεται τους περιορισμούς της φυσικής κατάστασης.
Αν κάπως καταφέρουν και σας γειώσουν στη χυδαία πρακτική καθημερινότητα,τότε φυσικά χάνεται το πλεονέκτημα της εποπτείας,υποβιβάζεστε στην κατάσταση του μέσου όρου και τα βλέπετε όλα τετριμμένα και τμηματικά.
 

AthensFinest

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Μηνύματα
39
Like
68
Πόντοι
0
Οκ . Αυτα όμως είναι και λίγο υποκειμενικά,  ετσι ;
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υποκειμενικά μπορεί να είναι αλλά οι περισσότεροι άντρες συμφωνούν με τη βαθμολογία για οχτάρια,εφτάρια κτλ που ανέφερα.Βασικά αν είσαι 45 και άνω και σε δουν με οχτάρι γυρνάνε όλοι και όλες τα κεφάλια σε ποσοστά 80%.
Το οχτάρι είναι 10 φορές ακριβότερο και 20 φορές δυσκολότερο από το εφτάρι.Το εννιάρι είναι 50 φορές ακριβότερο και δυσκολότερο από το οχτάρι.Παίζει λογαριθμική κλίμακα όσο ανεβαίνεις βαθμίδα.
Αν κάποιος πίνει πολλή βότκα ή ουίσκια,μπορεί να μην τον ενοχλεί να γαμάει εξάρια φαντασιωνόμενος οτι είναι εφτάρια.Οπότε με κόστος μια βότκα 20 ευρώ γλιτώνει 300 ευρώ από τα εξτρά έξοδα.Περί ορέξεως ουδείς λόγος βέβαια.
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή οι πουτάνες εκεί είναι απλά cockblockers που σπάζονται επειδή οι άλλες το κάνουν επάγγελμα με το μήνα ενώ αυτές ξεσπάνε τη χαρμάνα τους; Και γιατί δε γίνονται και οι ίδιες σπονσορέτς; Υστερούν εμφανισιακά ή απλά δεν έχουν το κατάλληλο δίκτυο προστασίας; Κι αν υστερούν γιατί δε παν να φτίαξουν κανά κώλο/βυζί και να σουλουπώσουν τη μούρη τους από τα έσοδα του πουτανιλικίου;

Allowance νομίζω είναι και το επίδομα δηλαδή θα μπορούσαν να λέγονται και απλά επιδοματίες, αφού πολλές δε διαφέρουν κατ' ουσίαν, άσε που πολλές το κάνουν από ανάγκη για να καλύψουν νοίκια κ.λ.π. Η διαφορά βέβαια είναι ότι τα gifts δε φορολογούνται.

Συνήθως το αντίθετο γίνεται.Οι σπονσορέτς αναρωτιούνται γιατί δε γίνομαι πουτάνα να παίρνω 500 ευρώ για 5 ώρες σεξ αντί να εξαρτώμαι από τις ορέξεις του σπόνσορος να βάφομαι,να ντύνομαι,να στέκομαι κτλ,να συνοδεύομαι για να παίρνω τελικά το τρίτο που παίρνει η βλάχα πουτάνα που απλώς ανοίγει τα μπούτια στον καθένα.
Πουτάνα να γίνεται σπονσορέτ δεν υπάρχει.Πουτάνα να προσπαθεί να πουλήσει τον εαυτό της σα σπονσορέτ για να κοροιδέψει αφελείς βεβαίως και υπάρχει.Οπως οι προς παριστάνουν τις σεμιπρος(δεν είμαι επσγγελματίας,το κάνω προσωρινά από ανάγκη,είσαι ο πρώτος κτλ),οι Ουκρανές δηλώνουν Ρωσίδες κτλ.Εχει να κάνει με την εμπορική αξία.
Βέβαια όλοι είναι έξυπνοι και ξέρουν οτι η σπονσορέτ,η πουτάνα,η σεμιπρο κτλ είναι το ίδιο.Μιλάμε για γαμώ τους έξυπνους.
Τέτοιους γαμάω και κοροιδεύω και εδώ Γερμανία και γενικά μιλάμε έχουν μανία οι τύποι με αυτά που λέμε.Είναι έξυπνα άτομα όμως και πονηρά αυτό πρέπει πάντα να το λαμβάνετε υπόψιν πριν τους χύσετε και τους σπάσετε τα μούτρα.Συγγνώμη φίλε,ρούφα χύσι τώρα.Είναι τα 90s που λέμε.
Γενικά το θεωρούν ψιλοαπαράδεκτο αφού δε μάχεσαι οπότε δε θεωρούν οτι νίκησες κάπως.Δίνω περίπου το πλαίσιο.
Γενικά δηλαδή δε θεωρούν οτι νικάμε γιατί ποτέ δεν εμαχεσθήκαμεν.Αλλά τους σκίζουμε τα πρέκια,είναι το ήρεμο καυλί.Μπορούν να βρίζουν όσο θέλουν.
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ κλασσικό σάιτ για σπονσορέτς για όλα τα γούστα.Εχει 90 ευρώ μηνιαία συνδρομή αλλά αξίζει τον κόπο.Εχει μέσα Γερμανίδες,Πολωνέζες,Ρωσίδες ακόμα και Ελληνίδες που ψάχνονται για παραδάκι.


Μιλάμε σε βομβαρδίζουν με μηνύματα.Νιώθεις ημίθεος και βάλε.Να δούμε αν θα γαμήσω Ντύσσελντορφ και Κολωνία μουνάρες Γερμανίδες που ψάχνουν Βαλκάνιους.
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα έχω παίξει με το σπονσοριλίκι που παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο.Δε βάζω φωτό από τις γκόμενες που έχουν δεχτεί arrangement γιατί θα τραβάτε 5 χρόνια μαλακία.
Μόντελες,μικρές,ανατολικές,δυτικές τα πάντα όλα.Ολες τρελαίνονται για Βαλκάνιο καυλί.
Θα βάλω μόνο live φωτός δικές μου,όχι αυτές που στέλνουν οι γκόμενες.
Ακόμα και Γερμανία,Ολλανδία στη γειτονιά γαμάς χαλαρά με σπονσοριλίκια εικοσιπεντάχρονες αρκεί να ρίξεις λίγο επίπεδο από οχτάρια σε εφτάρια.
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ δύο γκόμενες που προετοιμάζω για συνάντηση Κίεβο το Σεπτέμβριο.Ενώ είναι νεαρές κάτω των 25,φαίνονται κάπως κοντές, μόνο 181.

alvyRp.jpg


32r5Ui.jpg


OFHMW2.jpg


Να δούμε πώς θα οργανώσω τους πούτσους και τα funds.Με έχουν ξεμουφλιάσει οι άτιμες.
Η οργάνωση του χαρεμιού είναι τεράστια υπόθεση.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
kman απο μαμπα αυτες?οταν ανεβω οχτωβριο και δεκεβριο ουκρανια ισςσ πλιρωσω για μαμπα να
δω τι παιζει με πουτανες αν πλιρωσεις.στο μπαντου εχω εκατονταδες που ενδιαφερωντε αλλα ουτε εκει
το εχω πληρωμενο και δεν μπορω να συνομιλησω.ισως δοκιμασω απο ιτερνετ γιατι την επαθα οδυσσο
που δεν ειχε μια σε σαλον καλοκαιρι.
οπως τα ελεγα αλλα υπολογιζα 10 μερες κατι θα βρω εστω μια.
τελικα οι μονες επιλογες ηταν οι ιδιες που ξαναγαμησα που βολταρουν.
δεν γαμω ποτε τις ιδιες.
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχουν ξεφύγει πλέον.Μιλάς στο viber και σου δείχνουν τα βυζιά τους και το μουνί τους.
Κανόνισα ήδη σπονσοριλίκι με τις δυο Ουκρανές των φωτό και μια Πολωνέζα να δούμε πώς θα οργανώσω τους πούτσους.
Οι τιμές που παίζουν είναι αυτές που προανέφερα 200 ευρώ τη μέρα.Και Πολωνία τα ίδια.
Εδώ η Πολωνέζα.

cz1DpR.jpg


Οχι στο ίδιο ακριβώς επίπεδο βέβαια αλλά κοντά.Γενικά άπειρες επιλογές για σπόνσορες και άρχοντες Βαλκάνιους.
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικό επίπεδο από γκόμενες στο χώρο του sugar dating.Αυτές έρχονται Ελλάδα αν πληρώσω διακοπές.
Θα δούμε όμως γιατί έχω υπερπληθώρα προσφορών και πρέπει να διαλέξω.

TZzg3e.jpg


MH8vUH.jpg


Το πρόβλημα είναι οτι προτιμώ τα άλογα άνω του 185 και οι συγκεκριμένες είναι γύρω στο 175.
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλη γκόμενα πρόθυμη για arrangement.

nln2KP.jpg


Αλλη που γουστάρει ελληνική φάση.

0nJTRp.jpg


Και άλλη πιο χύμα.

0YFCai.jpg


Γενικά αυτό είναι το επίπεδο που πετυχαίνεις κατά μέσο όρο.Αν υποσχεθείς διακοπές Μύκονο,Σαντορίνη έρχονται πετώντας.Ολες έχουν ακούσει για αυτά τα νησιά.
Με Γερμανίδες,Ολλανδέζες,Δυτικές γενικά πρέπει να ρίξεις τα στάνταρντς σου μια μονάδα για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
Τυπική Γερμανίδα που ενδιαφέρεται για σπονσοριλίκι από Βαλκάνιο άρχοντα.

a4vAqE.jpg


Εκεί είναι η τρομερή μας υπεροχή.Δε σημαίνει οτι επειδή οι Σλάβες που σπρώχνουμε είναι εμφανισιακά ανώτερες,απαξιούμε και φερόμαστε ρατσιστικά στις Γερμανίδες.Ο Βαλκάνιος καβαλάρης δεν κάνει διακρίσεις,τις γαμάει όλες,μιλάμε για ανωτερότητα.
Γενικά όλα έχουν σχέση με το παραδάκι,την τοποθεσία και τη διαχείριση του χαρεμιού.Γαμώντας μία σημαίνει οτι χάνεις μια άλλη που μπορεί να διέθετε πιο αξιόλογη κωλάρα και να απέδιδε πιο αξιοπρεπές μπούκι.Συνεπώς υπάρχουν πάντα ρίσκα.Υπάρχουν νικητές και χαμένοι.Το sport fucking και το σπονσοριλίκι είναι ακριβά σπορ,δε θα το συνέστηνα σε αρχάριους.Το θήραμα έχει και αυτό επιλογές όσο και αν φαίνεται παράξενο και πρέπει να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου.
Τελικά βέβαια όταν έρχεσαι στην ουσία στο ζουμί στο δια ταύτα είναι ξανά οι Ουκρανές και Πολωνέζες που κάνουν τη διαφορά.Πλέον η νέα γενιά δε χρειάζεται ούτε πρόλογο ούτε τίποτα.Περνάνε κατευθείαν στο ψητό,πόσα δίνεις άρχοντα για το μουνί μου?Αυτά προ δεκαετίας από μικρές ήτανε αδιαννόητα,άντε να τα κάνανε μιλφέτα,αναξιοπαθούσες με παιδιά κτλ.
Τώρα είναι όλες στο κόλπο,το ίνσταγκραμ τις έχει διαφθείρει εντελώς.Ούτε τακτ ούτε τίποτα,μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό ενώ παλιά τις προσφορές έκαναν οι γουρουνοειεδείς άντρες ήταν σα στίγμα.Τώρα τα γκομενάκια είναι χύμα,ωραία εποχή για σπόνσορες.Αρκεί να έχεις παραδάκι δηλαδή και λίγο χρόνο,κυριολεκτικά διαλύεις τον ανταγωνισμό.
Για τις τριτοκοσμικές Φιλιπιννέζες,Ταυλανδές κτλ δε συζητάμε,έρχονται μόνες τους παρακαλάνε να τις γαμήσεις αλλά εμείς παίζουμε στα ευρωπαικά σαλόνια για το τοπ μουνί της Ευρώπης τα κορυφαία κρέατα στην αγορά.
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
469
Πόντοι
36
τι ειναι αυτο το αρειτζμεντ ρε κμαν???
Να πληρωσεις αεροπορικα-ακτοπλοικα-λιμο/βιτο/ταξι/ουμπερ/γουρουνα/ηλεκτρικο πατινι-διαμονη-διατροφη-ποτισμα-δωρακια-πλας δωρακι-δωραρα για να την πιτσιλισεις εκ του μακροθεν ξεχειλωνοντας το τυρογαριδακι σου?
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα αγαθά κοποις κτωνται.Εννοείται ότι πρέπει να πληρώσεις αεροπορικά,πενταστερο ξενοδοχείο,ακριβά ρεστωραν συν ένα δωράκι 500 ευρώ αλλιώς δεν έρχεται.Το πακέτο αυτό το δέχονται όλες οι ανατολικές,οι δυτικες ζητάνε διπλό δώρο στα 1000 ευρώ,έχουν κακομάθει περισσότερο.
Φωτο μαζί σου στο ινσταγκραμ δε θα βάλουν εννοείται,μερικές όμως δικές τους που θα έχεις τραβήξει εσύ θα βάλουν.
Να δούμε πώς θα οργανώσω το χαρέμι.
Γενικά οι μικρές ταξιδεύουν απίστευτα τα έχουν δει όλα.
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
469
Πόντοι
36
Τα αγαθά κοποις κτωνται.Εννοείται ότι πρέπει να πληρώσεις αεροπορικά,πενταστερο ξενοδοχείο,ακριβά ρεστωραν συν ένα δωράκι 500 ευρώ αλλιώς δεν έρχεται.Το πακέτο αυτό το δέχονται όλες οι ανατολικές,οι δυτικες ζητάνε διπλό δώρο στα 1000 ευρώ,έχουν κακομάθει περισσότερο.
Φωτο μαζί σου στο ινσταγκραμ δε θα βάλουν εννοείται,μερικές όμως δικές τους που θα έχεις τραβήξει εσύ θα βάλουν.
Να δούμε πώς θα οργανώσω το χαρέμι.
Γενικά οι μικρές ταξιδεύουν απίστευτα τα έχουν δει όλα.
2,5 με 3 χηνες για να τον χωσεις ποσες φορες σε ποσα 24ωρα?
 
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το σπονσοριλίκι δεν είναι vfm.Αν κάποιος θέλει vfm ας πάει στα μπορδέλα.
Δεν είναι ούτε εσκορτιλίκι.Πρέπει συνέχεια να υπολογίζεις τα κόστη,τις πιθανές εκδοχές,να κάνεις επιλογές και πάντα ζημιώνεσαι στο τέλος.Χρειάζεται τεράστιες καύλες,προσήλωση στο στόχο και αυτοθυσία.Δεν είναι η εύκολη λύση.Πας να χτυπήσεις γκόμενα 3-5 επίπεδα πάνω από εσένα και να κάνεις ταυτόχρονα τζόγο για άλλες οπότε πρέπει να πάρεις ρίσκα.Δεν πρόκειται για ευθύγραμμο παίγνιο,είναι περιπέτεια και για καυλιάρηδες,δεν είναι σπορ για συμβατικούς και λιπόψυχους.
Οι γκόμενες γουστάρουν να βλέπουν αυτό τον τύπο υπερπέουλα που θυσιάζει στο μουνί και στους κωλέους αδιαφορώντας για το κόστος.Θέλουν αυτή την εσωτερική φλόγα του καυλιάρη δε θέλουν υπολογιστές,συμβατικούς,κολλημένους,κτητικούς,προβλέψιμους κτλ.
Φαντάσου δηλαδή να θυσιάσεις μια Ουκρανέζα εννιάρι με κωλάρα για μια Πολωνέζα οχτάρι με βυζάρες επειδή πιστεύεις οτι θα αποδώσει καλύτερο μπούκι.Πρόκειται για τρομερή θυσία η γκόμενα θα το εκτιμήσει,θαυμάζουν την αυταπάρνηση του πέουλα το τεράστιο μεγαλείο.

Γενικά το πρόβλημα που έχουν οι σύγχρονες γκόμενες είναι οτι δεν υπάρχουν αρκετοί άντρες να καλύψουν τις ανάγκες του μουνιού τους.Οι περισσότεροι δεν έχουν καν προς το ζην όχι να στηρίξουν γκομενέτα.Οπότε μένει τεράστιο πεδίο ανοιχτό για σπόνσορες,χουβαρντάδες κυρίαρχους Βαλκάνιους,κυριολεκτικά τα μουνέτα παρακαλούνε για μια ευκαιρία να μπούνε στο χαρέμι σου.Εκεί βέβαια πρέπει να επιλέξεις ποιες κάνουν και ποιες όχι όσο και αν ξεγελά η εμφάνιση της καθεμιάς τις ζυγίζεις προσεκτικά αν πληρούν τις προδιαγραφές.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom