Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ο Πίτσι ήταν ΣΚΛΗΡΟΣ ΧΥΣΤΗΣ.

Γυμνασμένος, με τα βάρη του.

Όχι, σαν την στραβοχυμένη κουράδα από το Αλγέρι.
άξιο απορίας σαν ένα από τα ναυάγια του ελ μπάσα δεν γνωρίζεις ότι ο Πίτσι μαζί με άλλους δύο τρεις πήγαιναν σε γκει σάουνες και ψωνιζαν άραβες λαθρομετανάστες που είχαν ανάγκη έστω και 10 ευρώ :2funny: και έλεγε ότι τα γυφτάκια που κάνουν πιάτσα στα τσοντοσινεμα έχουν μεγάλες πουτσες σαν μπετοβεργες :2funny: όλοι οι σκληροι χυστες του παρελθόντος βγήκαν διαφορετικοί, αλλά που να τα παρατηρήσεις αυτά εσύ, εσύ και οι άλλοι περιμένατε τον σκρουτζ να σας φέρει τυρόπιτες :2funny: μεγάλη κατάντια, τι κάνατε όλη σας την ζωή ήθελα να ξερά και καταντήσατε έτσι :jerking: τώρα προσέχω της γάτες του Μήτσου του κλώνου μου γιατί είναι στυη σχιστοματα, μπαίνω από κινητό με sim που αγόρασα στην Ελλάδα μην μπερδευτεί κάνεις και νομίζει ότι είμαι στην Ελλάδα από την IP μου :2funny: και εγώ Ελλάδα αραιά πάω, μόνο φυλής και Μεταξουργείο και περιμένω οι νονοί μου να τα κακαροσουν 90φευγα είναι να πάρω κληρονομιά, τι να έρθω να δω, ελλεινιδες? Πακιστανους, μουσάτους? Την μαλάκια του κόσμου? Της φεμινιστριες? Βρείτε μου ένα θετικό να έρθω, εγώ μόνο φυλής και Μεταξουργείο θέλω να πάω αλλά και αυτα τα μέρη έχουν πέσει επίπεδο τρομερά από ότι μου χουν πει φίλοι από Ελλάδα :headbang:
Aυτός είναι τοσο ηλίθιος που νομίζει ότι με ελληνική σιμ στο εξωτερικό έχει ελληνική ip.To λέει και το ξαναλέει γιατί μάλλον το μόνο ρώσικο που έχει δει είναι η ρώσικη σαλάτα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

άξιο απορίας σαν ένα από τα ναυάγια του ελ μπάσα δεν γνωρίζεις ότι ο Πίτσι μαζί με άλλους δύο τρεις πήγαιναν σε γκει σάουνες και ψωνιζαν άραβες λαθρομετανάστες που είχαν ανάγκη έστω και 10 ευρώ :2funny: και έλεγε ότι τα γυφτάκια που κάνουν πιάτσα στα τσοντοσινεμα έχουν μεγάλες πουτσες σαν μπετοβεργες :2funny: όλοι οι σκληροι χυστες του παρελθόντος βγήκαν διαφορετικοί, αλλά που να τα παρατηρήσεις αυτά εσύ, εσύ και οι άλλοι περιμένατε τον σκρουτζ να σας φέρει τυρόπιτες :2funny: μεγάλη κατάντια, τι κάνατε όλη σας την ζωή ήθελα να ξερά και καταντήσατε έτσι :jerking: τώρα προσέχω της γάτες του Μήτσου του κλώνου μου γιατί είναι στυη σχιστοματα, μπαίνω από κινητό με sim που αγόρασα στην Ελλάδα μην μπερδευτεί κάνεις και νομίζει ότι είμαι στην Ελλάδα από την IP μου :2funny: και εγώ Ελλάδα αραιά πάω, μόνο φυλής και Μεταξουργείο και περιμένω οι νονοί μου να τα κακαροσουν 90φευγα είναι να πάρω κληρονομιά, τι να έρθω να δω, ελλεινιδες? Πακιστανους, μουσάτους? Την μαλάκια του κόσμου? Της φεμινιστριες? Βρείτε μου ένα θετικό να έρθω, εγώ μόνο φυλής και Μεταξουργείο θέλω να πάω αλλά και αυτα τα μέρη έχουν πέσει επίπεδο τρομερά από ότι μου χουν πει φίλοι από Ελλάδα :headbang:
Aυτός είναι τοσο ηλίθιος που νομίζει ότι με ελληνική σιμ στο εξωτερικό έχει ελληνική ip.To λέει και το ξαναλέει γιατί μάλλον το μόνο ρώσικο που έχει δει είναι η ρώσικη σαλάτα.

Ο δημητρακης εχει σαλεψει μετα τις μπουφλες απο τον βαλκανιο πουτσαρά

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86

καλώς τον κατά φαντασίαν Έλληνα μετανάστη της Αγγλίας, :jerking::2funny: εσύ κάποιος κλώνος πρέπει να είσαι η πραγματικό προφίλ αλλά τελείως φουκαράς και ψεύτης :jerking: εγώ είμαι ο χαζός η εσύ που είπες ψέματα για την Αγγλία και σου ζήτησα επαρκής αποδείξεις και δεν είχες να βάλεις, ούτε ένα ψέμα της προκοπής δεν μπορείς να πεις, κουτόπονηρός σαν όλους τους φουκαράδες εδω μέσα :jerking: ακόμα περιμένουμε φώτο από το διαμέρισμα σου, η πες στα στον τελειωμένο τον Ιωσήφ, που ξέρει λίγο φωτοσοπ μπας και μας πείσεις :2funny: όσο μας ανέβασε φώτο ο βλακμαν από νέα Υόρκη τόσο θα μας δείξεις εσύ από Αγγλία :2funny: μα ένα δεν μπορώ να καταλάβω, είστε που είστε φουκαράδες και δεν έχετε στον ήλιο μοίρα στην Ελλάδα γιατι δεν κάνετε καμία βρωμοδουλεια να τα κονομήσετε και να έρθετε Ρωσία η ουκρανια να αγοράσετε διαμέρισμα και μετά να περνάτε ενοίκια, εάν πληρώσετε φόρο όταν το αγοράσετε δεν υπάρχει φόβος να σας κατηγορήσουν για ξέπλυμα αφού μόλις πληρώσετε φόρο είναι κατευθείαν νόμιμο, καθηστε εκεί Ελλάδα, φουκαράδες, με Πακιστανους, άθλιες πουτανες στα μπουρδελα, τον μίστερ μπιν να σας κλείνει κάθε τρεις και λίγο και πολλά άλλα :jerking::jerking::2funny::2funny: τουλάχιστον αν έχετε αξιοπρέπεια βρείτε τον Μονσελά να τελειώνετε, στα συσσιτια στην Πειραιώς θυμάμαι ότι πήγαινε όταν ήρθα Ελλάδα τελευταία φορά :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
: όσο μας ανέβασε φώτο ο βλαΚμαν από νέα Υόρκη :
επισης δεν ανεβασε ποτε φωτο με διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου- αλλα ουτε και αυτοκινητο- για δικυκλο ουτε λογος

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Το θρεντ απο μια θαυμασια περιπλανηση στα σλαβικα μουνολιβαδα μεσω των ματιων του ΚΜΑΝ καταντησε ραπερικη (επιπεδου μενιδιου/νικαιας) κοντρα τροβαδουρου/καραμανη.

Σιγα μη ξεκινησω και... beef με το βλακα το Τρικουπη τυπε! :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τυποι αν και παρακολουθω το σαιτ πολλα χρονια το συγκεκριμενο νήμα με εχει μπερδέψει. τι σχεση εχει ο πορνόμετανάστης με τον τροβαδούρο; ο αλγερινός τι ρολο παιζει; ο oykxaris ειναι οντως εκπαιδευμένος στις υποβρύχιες καταστροφές; μπορει καποιος να κανει ενα briefing ? :confused:
πορνομεταναατης είναι διαζευγμένος από την πρώην σχέση του τον δάσκαλο ι Σήφης αλά τροβαδούρος
Χάρης είναι ΟΥΚας τσέπης με ειδικότητα επιχηρησεις καναπέ
Αλγερινός είναι πρώην συνέταιρος του πορδομεταναστη σε πλυντήριο αυτοκινήτων
Κάναν μαζί δηλ.την βραδινή βάρδια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

καλώς τον κατά φαντασίαν Έλληνα μετανάστη της Αγγλίας, :jerking::2funny: εσύ κάποιος κλώνος πρέπει να είσαι η πραγματικό προφίλ αλλά τελείως φουκαράς και ψεύτης :jerking: εγώ είμαι ο χαζός η εσύ που είπες ψέματα για την Αγγλία και σου ζήτησα επαρκής αποδείξεις και δεν είχες να βάλεις, ούτε ένα ψέμα της προκοπής δεν μπορείς να πεις, κουτόπονηρός σαν όλους τους φουκαράδες εδω μέσα :jerking: ακόμα περιμένουμε φώτο από το διαμέρισμα σου, η πες στα στον τελειωμένο τον Ιωσήφ, που ξέρει λίγο φωτοσοπ μπας και μας πείσεις :2funny: όσο μας ανέβασε φώτο ο βλακμαν από νέα Υόρκη τόσο θα μας δείξεις εσύ από Αγγλία :2funny: μα ένα δεν μπορώ να καταλάβω, είστε που είστε φουκαράδες και δεν έχετε στον ήλιο μοίρα στην Ελλάδα γιατι δεν κάνετε καμία βρωμοδουλεια να τα κονομήσετε και να έρθετε Ρωσία η ουκρανια να αγοράσετε διαμέρισμα και μετά να περνάτε ενοίκια, εάν πληρώσετε φόρο όταν το αγοράσετε δεν υπάρχει φόβος να σας κατηγορήσουν για ξέπλυμα αφού μόλις πληρώσετε φόρο είναι κατευθείαν νόμιμο, καθηστε εκεί Ελλάδα, φουκαράδες, με Πακιστανους, άθλιες πουτανες στα μπουρδελα, τον μίστερ μπιν να σας κλείνει κάθε τρεις και λίγο και πολλά άλλα :jerking::jerking::2funny::2funny: τουλάχιστον αν έχετε αξιοπρέπεια βρείτε τον Μονσελά να τελειώνετε, στα συσσιτια στην Πειραιώς θυμάμαι ότι πήγαινε όταν ήρθα Ελλάδα τελευταία φορά :2funny:
Πάλι μαλακίες λες,και φωτό έβαλα και πολλά,Και με timestamp και με geolocation..Την πάτησες όταν έλεγες ότι είναι ψευτικη η ώρα αλλά είσαι τόσο χαζός που ξέχασες την θερινή ωρα στην Αγγλία.ΜΑΛΑΚΑ.
Τωρα κάνε μας την χάρη και φύγε απο εδω γιατι βρωμάει κάτι ανέμεσα σε πουτσίλας και σκατίλας το στόμα σου.Τουλάχιστον πλυνε το στόμα σου με χλωρίνη μπας και καθαρίσει.Δεν αντέχεται η βρώμα.
Α !!!Και κοίτα και την ip μου να δεις απο που είναι ,χαζέ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αντε γαμησου μιδας μην βαλω φωτο σου εδω. αν εχεις αρχιδια ελα να τα πεις μπροστα μου.
πες μας κανα ανεκδοτο οτι χαρκοβ εχει απελπισμενες φοιτιτριες και οδυσσος τινκα στα μουνια.
αυτα εγραφες ενω εχεις 20 χρονια να πατησεις το λιγοτερο.,περασες με το αμαξι με μια μπαζολα
μπαροβια που της εκανες τον ταξιτζη να την πεταξεις στο χωριο της μολδαβια απο ρουμανια χαχαχαχαχα.
δυστυχος για σενα αλλα μελη εχουν δει φωτο μου για ολα οσα λεω ειμαι και οτι εχω .
ας μου πει καπειος πως βαζεις φωτο με κρυμενο προσωπο και μετα θα σε γαμησω και στον καναπε
αφου λες ειμαι γαμιας καναπε!οταν με δεις απο κοντα θα χεστεις και θα λες κανω αστεια οπως ολοι
οι αλλοι που τους περιμενα και ποτε δεν εμφανιστηκαν.επιδει εισαι και χαζος διαβασε στο θεμα κυπρου
αρχικες σελιδες τι γραφουν παιδεια που με γνωρισαν απο κοντα.με αμφισβητουσαν μεχρι που βρεθηκαμε
και αλλαξαν ολοι τα λεγωμενα τους οτι λεω φιδια.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αφιερωμενο στον Πουσταδουρο31 και τον φιλο του Πουστλερ που κυριακη βραδυ στη Συγγρου ηταν μεσα στα νευρα πανω στα...ψηλοτακουνα του απο την... «ελλειψη πελατειας...» :confused:

ΜΙα ματια του μονο φτανει
Πουσταδουρο να σε κανει

Ενα σου φιλι στου Αλγερινου το στομα
Λιωμα θα σε κανει λιωμα!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
.προχτες κιεβο σκοτωσαν εξω απο το μετρο υπαλληλο γυναικα
της αμερικανικης πρεσβειας!την κτυπησε ουκρανος μεχρι θανατου.
μαλλον και αυτη θα ελεγε τα ιδια με τον βολταιρο χαχαχαχα

Και τι να λέει αυτό ρε τύπε;

Ο άλλος, ο ψυχάκιας έφαγε την Αμερικάνα με το Ναβάρα.

Φρικτές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη – Την πάτησε με το αυτοκίνητο και την πέταξε από τα 7 μέτρα

Τι συμπέρασμα δηλαδή να βγάλουμε, ότι είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς στα Χανιά;
Για τον χάρη είναι επικίνδυνα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Καλα ρε Ουκα.. μετα τα κλωτσομπουνιδια πηγες να παιξεις...ταβλι και να πιεις φραπε με το ματι μαυρο;

:confused::confused::confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειναι επικυνδυνα για μενα γιατι με ξερουν ολοι,δεν ειμαι ο κμαν η ενας συνηθισμενος τουριστας που περνα απαρατηρητος.
ειπα και σε φιλο θειου μου καπετανιο που με κοροιδευε ρε βατραχε εφαγες ξυλο?τι κομαντο εισα?ι σε μενα γιατι δεν ερχονται?
του απαντησα γιατι μοιαζεις αφραγγος κακομοιρης που δεν εχει μια,εισαι καθε μερα αθλια ντυμενος με τα ιδια ρουχα.
οταν σε βλεπουν σε περνανε για πολιτικο προσφυγα η αραβα οπως ολοι οι προσφυγες,αραβες τουρκοι που ηρθαν οδυσσο.
το εχω ξαναπει ποτε δεν ερχωντε ενας και ποτε δεν εφαγα ξυλο απο αυτους που μαλωσα σε δρομο η κλαμπ.
ειναι διαφωρετικο να κανεις καυγα με τα χερια και αλλο να ερθουν να σε ληστεψουν!
,παντα εναι 4-8 ατομα και τις 2 φωρες που με κτυπησαν με εστησαν την μια γκομενες
και την δευτερη οδυσσο με περιμεναν κατω απο το σπιτι.αν ερχωνταν και οι 4 μονο για καυγα θα τα εβγαζα περα ασχετα
οσες και να ετρωγα,δεν ποναω.αλλα σε ληστεια εχουν μαχαιρια,πιστολια και παντα ειναι ετοιμοι για ολα.
μου εριξαν σπρει και αμεσως με κτυπησαν στο κεφαλι με ροπαλο.απο την στιγμη που δεν βλεπεις και δεν ξερεις
τι αλλο κρατανε δεν μπορεις να κανεις τιποτα.10 μερες αυπνος κιεβο εψαχνα να βρω τους μαλακες να τους καθαρισω.
εσυ μιδας μαθε να σεβεσε γιατι ο λογος που δεν σε τσιμεντωσα οταν ηρθες οδυσσο ειναι γιατι εισαι φιλος του
τασου και μου ειπαι αστειευειες και να μην σε παρω σοβαρα.βλεπω συνεχιζεις ομως και αρχιζω να νευριαζω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
γραφουμε τωρα να περναμε την ωρα,αφου δεν μπορουμε να ταξιδευουμαι.πρωσωπικα δεν εχω ορεξη να
ταξιδευω μεχρι να βγει εμβολιο με αυτην την κοροιδια.μονο 3 χωρες ειναι α κατηγορια και τις αλλες μια εβδομαδα ειναι β την αλλη γ.
εκτος οτι δεν εχει πτησεις καθεσε 2 εβδομαδες καραντινα.καλυτερα να μενω εδω και να μην πηγαινω πουθενα.
μαιο θα ημουν κιεβ,αρχες ιουνη τυφλιδα και σεπτεβριο τιρανα και βελιγραδι.δεκεβριο παλι οδυσσο,
τωρα λογο δουλειας δεν μπορω να ταξιδευω καθε μηνα οπως εκανα μεχρι πριν 5 χρονια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ΠουΣτράτο,πες στη μαμά σου να σου φτιάξει μια κρεμούλα,πέτα και 2-3 ταβορ μέσα για μεζέ μετά πάρε και γερανό μπας και σου σηκωθεί και τραβήξεις καμιά μαλάκια αλλιώς ό,τι αγγούρι βρεις στην λαϊκη φόρτωσε το στον πονεμένο σου τον κώλο.:tooth::tooth::tooth:
19_geranos1.jpg

Συνημμένα

• του σηκώνεται από πίσω.png
    του σηκώνεται από πίσω.png
    766,4 KB · Εμφανίσεις: 23

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
τυποι αν και παρακολουθω το σαιτ πολλα χρονια το συγκεκριμενο νήμα με εχει μπερδέψει. τι σχεση εχει ο πορνόμετανάστης με τον τροβαδούρο; ο αλγερινός τι ρολο παιζει; ο oykxaris ειναι οντως εκπαιδευμένος στις υποβρύχιες καταστροφές; μπορει καποιος να κανει ενα briefing ? :confused:
πορνομεταναατης είναι διαζευγμένος από την πρώην σχέση του τον δάσκαλο ι Σήφης αλά τροβαδούρος

τύπε μίδα ισχυει οτι οταν χωρίσανε ο ενας πηρε τα γατια και ο αλλος τα memory stick με τις φωτογραφιες;:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

τύπε μίδα ισχυει οτι οταν χωρίσανε ο ενας πηρε τα γατια και ο αλλος τα memory stick με τις φωτογραφιες;:confused:

Τα παιδιά τα κρατάει πάντα η μάνα...:grin::grin::grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τωρα που εχουμε ολα τα υπερ 34 γριβνα και ανεργια δεν μπορουμε να παμε με την ψευτια του κορονου.
ο δασκαλος μπορει επιδει εχει ουκρανικο πασπορτ και θεωρειτε ουκρανος πολιτης.
μιλαω καθημερινα με τον θειο μου και στεναχωριετε που δεν ειμαι εκει τωρα που ειναι τινκα
στις γκομενες με ελευθερο χρονο λογο ανεργιας.δεν μπορουν ουτε να ταξιδευουν και αυτο παλι στα υπερ.
να σας πω αληθεια συνηθισα και χωρις ουκρανια και ταξιδια και δεν με ενοχλα,αλλα μου χαλασαν το σχεδιο
επιστροφης κιεβο που εχει απο το 2012 να παω

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟΟ

ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟΟΟΟ

ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΗ ΧΡΕΣΑΤΙΚ