You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Πουσταδουρος31 κρυβεται κι εχει κατεβασει τα τηλεφωνα... Ο Αλγερινος εχει σπασει τα κινητα! 60 αναπαντητες...
Θελει να επανορθωσει λεει αλλα ο τρομπαδουρος αμετανοητος... Βραχος!
Δε του αξιζει αυτο που ζει...
Θελει να επανορθωσει λεει αλλα ο τρομπαδουρος αμετανοητος... Βραχος!
Δε του αξιζει αυτο που ζει...
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Αντεχω τυπε... και που να μαθει ο γερο ιωσηφ-τρομπαδουρος οτι εχω μαλλι για...3 ανθρωπους στο κεφαλι ενω αυτος εχει αρχισει να καραφλιαζει και εχει λαλησει!!!
Μα να ψαχνει μπουτσες στα γεραματα ολακερος πρωην κοσμητωρ του Πανεπιστημιου της Ζωης και διδακτωρ Ουκρανολογιας;;;
Μα να ψαχνει μπουτσες στα γεραματα ολακερος πρωην κοσμητωρ του Πανεπιστημιου της Ζωης και διδακτωρ Ουκρανολογιας;;;
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Εγω τυπε μου τωρα πινω καφεδακι και μετα θα αποσυρθω στα ιδιαιτερα διαμερισματα μου για ...ουζακι μπιριτσα, να κουμπωσω και κανα δυο μουρλοχαπα να αραξω να λυσω κανα σταυρολεξακι να δω κανα νετφλιξ κ να τη πεσω...
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
Εγω τυπε μου τωρα πινω καφεδακι και μετα θα αποσυρθω στα ιδιαιτερα διαμερισματα μου για ...ουζακι μπιριτσα, να κουμπωσω και κανα δυο μουρλοχαπα να αραξω να λυσω κανα σταυρολεξακι να δω κανα νετφλιξ κ να τη πεσω...
τύπε καραμανη φημες λένε ότι ο τυπος τροβαδούρος σου αφιερώνει το ένα τραγούδι από το Αλγέρι του Καλδάρα
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.866
- Πόντοι
- 3.846
Ποιες δεν μπορούν να ταξιδεύουν;τωρα που εχουμε ολα τα υπερ 34 γριβνα και ανεργια δεν μπορουμε να παμε με την ψευτια του κορονου.
ο δασκαλος μπορει επιδει εχει ουκρανικο πασπορτ και θεωρειτε ουκρανος πολιτης.
μιλαω καθημερινα με τον θειο μου και στεναχωριετε που δεν ειμαι εκει τωρα που ειναι τινκα
στις γκομενες με ελευθερο χρονο λογο ανεργιας.δεν μπορουν ουτε να ταξιδευουν και αυτο παλι στα υπερ.
να σας πω αληθεια συνηθισα και χωρις ουκρανια και ταξιδια και δεν με ενοχλα,αλλα μου χαλασαν το σχεδιο
επιστροφης κιεβο που εχει απο το 2012 να παω
Εδώ Κύπρο μια χαρά Ουκρανεζες έχει στις αγγελίες.
Μήπως έρχονται μέσω Πολωνίας;
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
τύπε καραμανη φημες λένε ότι ο τυπος τροβαδούρος σου αφιερώνει το ένα τραγούδι από το Αλγέρι του Καλδάρα
Και μια ψωλή απ' ταλγερι
γαμεί του καραμάνη το κωλομέρι ...
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
Ο αρχηγός πού έχει εξαφανιστεί ρε παιδιά;Ελπίζω να μην βαράει τίποτα τριπλοβάρδιες και δεν προλαβαίνει ούτε να κατουρήσει
τύπε sadman μετα απο την βαρυσήμαντη προσφορα σου στο νήμα με τις ελλεηνιδες, διαφορα σοβαρα και αξιόπιστα μέλη του bou λενε οτι ετοιμάζεσαι για life coach, ισχυει;
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Φέρτε μπύρες, φέρτε ούζα
για να πάρουμε τον Πουστράτο όλοι παρτούζα
Βάλτε νετφλιξ , φέρτε χάπια
Θα του πετάξουμε έξω τα μάτια...
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
ΠουΣτρατο σου εσκισα ξανά το κωλαράκι
Και συ ελυνες κλασσικό σταυρολεξάκι
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
τύπος hustler μολις οραματίστηκε την πρωτη του ποιητική συλλογή σε βαρος του τυπου καραμανη. τα έσοδα απο τις πωλήσεις θα πανε στον τυπο τροβαδούρο που οραματίστηκε να αγορασει νεο σκληρο δισκο για να αποθηκεύει ανετα ολες τις φωτο του πορνομεταναστη
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Πουστλερ Πουστλερ σε γαμωωωωω
Πουσταδουρεεεεε
ΕΕΕΑΕΕΕΕΕ
Πουσταδουρεεεεε
ΕΕΕΑΕΕΕΕΕ
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
Πουστλερ Πουστλερ σε γαμωωωωω
Πουσταδουρεεεεε
ΕΕΕΑΕΕΕΕΕ
τύπε καραμανη δούλεψε λιγο την ομοιοκαταληξία σου για να μπορεσεις να κοντράρει τον τυπο hustler
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 204K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις