Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
urlauber πριν 12 χρονια ειχα ευκαιρια να δουλεψω στην μοσχα σε διευθηντικη θεση αλλα δεν πηγα.
μαλιστα κανονισα γνωστο μου φοιτητη στην μοσχα που εψαχνε δουλεια να παρει την σιγουρη αυτη θεση.
εβαλα τα μουτρα μου με τους γνωστους μου αφεντικα φιλους της οικογενειας μου και ειπα το παιδι ειναι
απελπισμενο για δουλεια αφου εχει παιδι και γυναικα και εχει ζησει 8 χρονια μοσχα φοιτητης.
αυτοι του κλισανε ραντεβου να τον γνωρισουν και να του δωσουν την δουλεια σιγουρα,ηταν και αυτοι
απελπισμενοι να βρουνε καπειον να παει μοσχα!αλλοι 2 διευθειντες πηγαν και αντεξαν μολις 2 και 4 ο ενας χρονια.
ο χαζος πηγε και τους απαντησε αρνητικα!εγινα ρεζιλι.τους λεει 8 χρονια εζησα εκει δεν παω παλι να ξενιτευτω!
τους ειπε εχει εκλογες και του ειπαν οι κομουνιστες θα βγουνε σιγουρα κυβερνηση και θα του βρουνε δουλεια.
αρχιδια του βρηκαν και εχασα και εγω την σιγουρη ευκαιρια σε ενα μερος και μια δουλεια που ημουν ο καταληλος
με αφεντικα οικογενειακους φιλους.τωρα εχω αλλη δουλεια στην οδυσσο με τον θειο μου εδω και 2 χρονια
και σκεφτωμε να κανω και μια επενδυση για το μελλον οταν θα ανοιξει η ουκρανια.
παλαιοταιρα παλι που ηθελα μικροτερος να παω κιεβο σε οικογενειακες επιχειρησεις εβρισκα
εμποδιο την οικογενεια μου που ηξεραν δεν θα ξαναπατησω πισω και φοβουνταν εκει μην παθω τιποτα.
στο κιεβο σας εγραψα πριν χρονια ολοι με ηξεραν χρονια και ειχαν γινει επικυνδυνα για μενα.
για αυτο απο το 2012 δεν ξαναπατησα κιεβο,θα πηγαινα τελος μαιου φετος αλλα μου εμειναν τα εισιτιρια.
Ολοι έχουμε κάνει μαλακίες αλλά εσύ το πήγες σε αλλο επίπεδο

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
urlauber πριν 12 χρονια ειχα ευκαιρια να δουλεψω στην μοσχα σε διευθηντικη θεση αλλα δεν πηγα.
μαλιστα κανονισα γνωστο μου φοιτητη στην μοσχα που εψαχνε δουλεια να παρει την σιγουρη αυτη θεση.
εβαλα τα μουτρα μου με τους γνωστους μου αφεντικα φιλους της οικογενειας μου και ειπα το παιδι ειναι
απελπισμενο για δουλεια αφου εχει παιδι και γυναικα και εχει ζησει 8 χρονια μοσχα φοιτητης.
αυτοι του κλισανε ραντεβου να τον γνωρισουν και να του δωσουν την δουλεια σιγουρα,ηταν και αυτοι
απελπισμενοι να βρουνε καπειον να παει μοσχα!αλλοι 2 διευθειντες πηγαν και αντεξαν μολις 2 και 4 ο ενας χρονια.
ο χαζος πηγε και τους απαντησε αρνητικα!εγινα ρεζιλι.τους λεει 8 χρονια εζησα εκει δεν παω παλι να ξενιτευτω!
τους ειπε εχει εκλογες και του ειπαν οι κομουνιστες θα βγουνε σιγουρα κυβερνηση και θα του βρουνε δουλεια.
αρχιδια του βρηκαν και εχασα και εγω την σιγουρη ευκαιρια σε ενα μερος και μια δουλεια που ημουν ο καταληλος
με αφεντικα οικογενειακους φιλους.τωρα εχω αλλη δουλεια στην οδυσσο με τον θειο μου εδω και 2 χρονια
και σκεφτωμε να κανω και μια επενδυση για το μελλον οταν θα ανοιξει η ουκρανια.
παλαιοταιρα παλι που ηθελα μικροτερος να παω κιεβο σε οικογενειακες επιχειρησεις εβρισκα
εμποδιο την οικογενεια μου που ηξεραν δεν θα ξαναπατησω πισω και φοβουνταν εκει μην παθω τιποτα.
στο κιεβο σας εγραψα πριν χρονια ολοι με ηξεραν χρονια και ειχαν γινει επικυνδυνα για μενα.
για αυτο απο το 2012 δεν ξαναπατησα κιεβο,θα πηγαινα τελος μαιου φετος αλλα μου εμειναν τα εισιτιρια.
Ουκρανία δεν ξαναπατήσες γιατί έφαγες μάπες επειδή κουβαλούσες μεγάλο χρηματικό ποσό μαζί σου, :2funny: κουβαλάμε ένα ποσό για ανάγκη αλλά εσύ το τερματησες :jerking: βγήκες φώτο μπουνισμενος και έγινες ρεζίλι :2funny: σε ψάχναμε μετά και ευχές χαθεί, μετά πήγαινες στην καφετέρια και έπαιζες ταβλι, πηγές μεχρι την Ουκρανία να πιεις καφέ και να παίξεις ταβλι :jerking: φυσικά τα ίχνη σου εντοπιστηκαν γρήγορα όχι σαν τον σχινοχαρα :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αφραγγε διμητρακη μαρκελα πρωτο εμενα δεν θα με δεις να παιζω ταβλι γιατι ουτε ξερω απο ταβλι ουτε χαρτια.
δευτερο δεν θα με δεις να καθομε σε καφενεια αλλα σε καφε και οχι πανω απο 15 λεπτα!
τριτο βλακα ψευταρα,μου επιτεθηκαν 4 ατομα τον ιουνιο του 2018!μετα απο 2 μηνες σεμπτεβριο θα ημουν κυργισταν-καζακταν
αλλα ναυαηγησε γιατι δεν εβρισκα κεντρικο διαμερισμα μπισκεκ και θα ειχαμε δουλεια με τον θειο μου οδυσσο που και αυτη δεν εγινε.
ετσι πηγα ξανα αδυσσο ψευταρα.νιοβρη και δεκεβριο παλι πηγα βλακα φουκαρα μαζι με τυφλιδα.φεβρουαριο παλι ξαναπηγα!
και πηγαινα συνεχεια ασταματητα μεχρι τον φεβρουαριο που επεστρεψα και μαρτι σταματησαν οι πτησεις λογο κορονοιου!
τελος μαιου ειχα εισιτηριο για κιεβ και σκεφτωμουν ιουνη τυφλιδα.σεπτεβριο θα ημουν τιρανα και βελιγραδι αν δεν ηταν η αρωστια
και υπηρχαν πτησεις χωρις καραντινες 14 μερες.αντε φουκαρα ψοφο στο κοτετσι που ζεις και θα πεθανεις απο την πεινα
μολις τα τιναξει ο γερο σπονσορας που σας συντυρα.χαχαχαχα.εχω γραψει οχι μονο κυνηγουσα αυτους που με επιασαν
στον υπνο γιατι με κοιμησαν οι βλακες κυπριοι οτι ειναι ιδεα μου οτι με παρακολουθουν αλλα επιτεθηκα και σε τυπο πριν μηνες
νομιζωντας οτι ειναι ο ενας απο αυτους και χεστηκε!μπες να βρεις οτι τα εγραφα μην νομιζεις οτι λεω βλακεις μουνακι αρνακι μαρκελο
μογγολοπιθηκε καραφλοκακομιρια χαχαχαχα.τοτε θυμωσε μαζι μου ο θειος μου και ειπε ξεχασε το γιατι εισαι τρελος και θα κτυπησεις
κανα αθωο και θα τρεχουμε.ασε να βρω που το εγραψα πριν μηνες βλακα δειλε για να δεις πως δεν λεω ποτε ψεματα.
ο δασκαλος ανυσυχα μηπως πεθανες στο ναγκορνο καραμπαχ η απο την πεινα και δεν του απαντας.
τραβα να φας αραβικη πουτσα απο τον αλγερινο,δικαιο ειχε ο συμπαθητικος πιτσι οτι τον εβαλες στο ματι.
σου γυαλισε ο πιτσι να σε γαμησει μωρη ρουφηκτρα

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Ναι ναι χάρη έτσι όπως τα λες αντί να βγάλεις φώτο με γκόμενές και από τα ωραία μέρη και αξιοθέατα της Ουκρανίας, έβγαλες μια φώτο που ειχες φάει μπουνιά και έπινες καφέ και έπαιζες ταβλι στην οδυσσο, ωραία διασκέδαση ρε μεγάλε :jerking::2funny:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
μου επιτεθηκαν 4 ατομα τον ιουνιο του 2018!
4 άτομα;;;;; Βγήκες ζωντανός από την κόλαση!

Ούτε ο ίδιος ο Εμελιανένκο δεν θα τη γλίτωνε.
βγήκε ζωντανός γιατί δεν πρόβαλε αντίσταση και έκανε δήθεν πως προβάλει αντίσταση αν τους είχε κοντράρει τώρα θα του κάναμε τα μνημόσυνα εδώ και καιρό :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Έχει σκάσει από ζήλια η Μαρκέλλα,αν ήταν αυτή θα είχε στηθεί στα τέσσερα να τους αποκρούσει με τον κώλο.:grin:

Από τότε κυκλοφορεί βράδυ στα σκοτεινά πάρκα της Ουκρανίας αναζητώντας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΙΑ ...:confused::confused::confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να σου πω ρε φιλε πως την επαθα και πιαστηκα στον υπνο.παντα ειμαι προσεχτικος.
εκεινη την μερα ηταν η πρωτη νυχτα μολις κατεβηκα απο το αεροπλανο.
ειπα για μια φωρα να νιωσω ανετος και ελευθερος σαν τουριστας και οχι συνεχεια να ειμαι
σε εγρηγορση.ημουν υπερβολικα χαλαρος και ανετος γιατι ποτε δεν επαθα κατι στο κεντρο
οπειαδηποτε ωρα ποτε δεν ενιωσα κινδυνο και ειμαι και πολυ καχυποπτος.
ξεκουραζομουνα σπιτι και με πηρε 12 βραδι ενας κυπριος να με συναντησει.
του ειπα θελω να ηρεμισω απο το ταξιδι,να φαω πιτσα και να κοιμηθω.τοπρωι ειχα δουλεια
με τον θειο μου απο της 8 το πρωι θα ημουν στο σπιτι του να παμε στο γραφειο.
στο τελος με επεισε ο κυπριος για ενα καφε και περπατουσαμε αμεριμνα κουβεντιαζωντας.
ημουν χαλαρος υπερβολικα και απροσεκτος,παντα εχω ματια και απο πισω και ελεχω τον χωρο.
αυτο με κουρασε,ηθελα μια φωρα να ειμαι χαλαρος οπως ολοι σε διακοπες.
με την κουβεντα δεν προσεχα γυρω μου με αποτελεσμα να με παρακολουθησουν.
οπως επεστρεφα ανετος και χαλαρος αφου δεν ειχε κοσμο στο κεντρο παω να βαλω τον κοδικο
στην εξω πορτα ,κουρασμενος και υπερβολικα χαλαρος.εμφανιζετε ενας τυπος με το που γυρναω
με χτυπα αμεσως με σιδερογροθια και μου εσκισε το φρυδι δεν εβλεπα απο το αιμα
μου δινει ακομα μια ζαλιστηκα ,αν εισαι τοσο χαλαρος δεν μπορεις να αντιδρασεις.
εμφανιστηκε αλλο ενας και ειχε αλλα 2 ατομα πιο κατω ειδα τα ποδια τους,εβγαλαν μαχαιρια.
λενε θα σε σφαξω και πηραν οι αλλοι απο την τσεπη μου κινητο,πορτοφολι και κλειδι.
οι γειτονες χεστηκαν και κρυφτηκαν στα σπιτια τους ακουσαν τι γινωταν και κανεις δεν βγηκε.
με ξανακτυπησαν και ο ενας λεει φτανει και εφυγαν.σηκωθηκα αμεσως και τους κυνηγησα.
οπειον επιανα θα τον σκοτωνα,αλλα με επιασε φαναρι και περνουσαν αυτοκινητα στο δρομο.
ημουν ολος αιματα τα ρουχα μου και το προσωπο μου παραμορφωθηκε αλλα δεν πονουσα.
απλα ζαληστηκα οταν με κτυπησαν χωρις να το περιμενω ,μ εαιφνιδιασαν.
απο τοτε εβαλα 4 ατομα στο ματι που ο ενας εμοιαζε με αυτον και τους παρακολουθουσα.
καθε μερα εψαχνα οπωτε πηγαινα καθε 1-2 μηνες να βρω αυτον που με κτυπησε.
μια μερα επιτεθηκα σε καπειον και χεστηκε,αποκλειετε να ηταν αυτος και να μην αντιδρουσε.
αυτοι ηξεραν την δουλεια και φωρουσαν τα ιδια ρουχα μαυρο πουκαμισο και παντελονι.
πηγαινα στα μαχαζια,καζινο,σουπερμαρκετ ετσι ντυνοντε γυρω οι σεκιουριτι.
μπηκε στο μυαλο μου καπιοι απο γυρω που δουλευουν και με ηξεραν.
υπολογιζα οτι θα προδοθουν απο τις κινησεις του σωματος τους αν με ξαναδουν και αυτη
την φωρα θα τους σκοτωνα απο το ξυλο.ο θειος μου φωναζε ξεχασε το μην κανεις
μαλακια με κανενα αθωο και βρουμε μπελα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.595
Πόντοι
1.706
Κανεις δεν γλυτωνει απο την οργή του ουκα χαρη.

Ο ουκας χαρης δεν ξεχναει...

Αλιμονο και στους τεσσερεις αμα τους πετυχεις....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.303
Πόντοι
5.506
Πόσα ΦΙΔΙΑ να αντέξει ακόμα αυτό το καημένο σαιτ.

Είχαμε το μεγάλο ΦΙΔΕΜΠΟΡΑ το λάκη που έχει κρυφτεί στις πιέτες της φούστας του, έχουμε και άλλους πλέον.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τραβα να φας αραβικη πουτσα απο τον αλγερινο,δικαιο ειχε ο συμπαθητικος πιτσι οτι τον εβαλες στο ματι.

Αν και ο Πϊτσι ήταν μισή μερίδα μια χαρά τον μαρκέλευε τον Δημητράκαρο και τον έχυνε στην καράφλα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οπως επεστρεφα ανετος και χαλαρος αφου δεν ειχε κοσμο στο κεντρο παω να βαλω τον κοδικο
στην εξω πορτα ,κουρασμενος και υπερβολικα χαλαρος.εμφανιζετε ενας τυπος με το που γυρναω

Τύπε, αυτά που έγιναν στο Κίεβο; Για δώσε περιοχή.

Σε παρακαλοθούσαν και σου την έπεσαν όταν πήγες να μπεις στην πολυκατοικία;

Εμένα αυτά μου φαίνονται φαντασίες και έχω γυρίσει το μισό Κίεβο βράδυ και με τα πόδια.

Ούτε αρσενική γάτα δεν είδα με απειλητικές διαθέσεις. Σε παράνομα μπουρδέλα βέβαια δεν πήγα.

Α, και έχουμε γράψει χιλιόμετρα σε πραγματικά επικίνδυνα μέρη. Να ακούς πατ - πατ - πατ τα Ούζι και τα Γκλοκ μέσα στη νύχτα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Αν και ο Πϊτσι ήταν μισή μερίδα μια χαρά τον μαρκέλευε τον Δημητράκαρο και τον έχυνε στην καράφλα.

Γούστα είναι αυτά,ο Μητσάρας το ψήνει το ψάρι και από τις δυο μεριές...μαγκιά του.:confused::confused::confused:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο Πίτσι ήταν ΣΚΛΗΡΟΣ ΧΥΣΤΗΣ.

Γυμνασμένος, με τα βάρη του.

Όχι, σαν την στραβοχυμένη κουράδα από το Αλγέρι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Με ό,τι βρει βολεύεται ο κακομοίρης,μη ξεχνας στης Ρωσία αν τον πάρουνε χαμπάρι πως είναι gay θα τον κρεμάσουνε στην κόκκινη πλατεία!
Άσε που σαν κλασσικός Ρώσος πια δίνει κώλο και σε Τούρκους...:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556
τυποι αν και παρακολουθω το σαιτ πολλα χρονια το συγκεκριμενο νήμα με εχει μπερδέψει. τι σχεση εχει ο πορνόμετανάστης με τον τροβαδούρο; ο αλγερινός τι ρολο παιζει; ο oykxaris ειναι οντως εκπαιδευμένος στις υποβρύχιες καταστροφές; μπορει καποιος να κανει ενα briefing ? :confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Τύπε, αυτά που έγιναν στο Κίεβο; Για δώσε περιοχή.

Σε παρακαλοθούσαν και σου την έπεσαν όταν πήγες να μπεις στην πολυκατοικία;

Εμένα αυτά μου φαίνονται φαντασίες και έχω γυρίσει το μισό Κίεβο βράδυ και με τα πόδια.

Ούτε αρσενική γάτα δεν είδα με απειλητικές διαθέσεις. Σε παράνομα μπουρδέλα βέβαια δεν πήγα.

Α, και έχουμε γράψει χιλιόμετρα σε πραγματικά επικίνδυνα μέρη. Να ακούς πατ - πατ - πατ τα Ούζι και τα Γκλοκ μέσα στη νύχτα.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86

άξιο απορίας σαν ένα από τα ναυάγια του ελ μπάσα δεν γνωρίζεις ότι ο Πίτσι μαζί με άλλους δύο τρεις πήγαιναν σε γκει σάουνες και ψωνιζαν άραβες λαθρομετανάστες που είχαν ανάγκη έστω και 10 ευρώ :2funny: και έλεγε ότι τα γυφτάκια που κάνουν πιάτσα στα τσοντοσινεμα έχουν μεγάλες πουτσες σαν μπετοβεργες :2funny: όλοι οι σκληροι χυστες του παρελθόντος βγήκαν διαφορετικοί, αλλά που να τα παρατηρήσεις αυτά εσύ, εσύ και οι άλλοι περιμένατε τον σκρουτζ να σας φέρει τυρόπιτες :2funny: μεγάλη κατάντια, τι κάνατε όλη σας την ζωή ήθελα να ξερά και καταντήσατε έτσι :jerking: τώρα προσέχω της γάτες του Μήτσου του κλώνου μου γιατί είναι στυη σχιστοματα, μπαίνω από κινητό με sim που αγόρασα στην Ελλάδα μην μπερδευτεί κάνεις και νομίζει ότι είμαι στην Ελλάδα από την IP μου :2funny: και εγώ Ελλάδα αραιά πάω, μόνο φυλής και Μεταξουργείο και περιμένω οι νονοί μου να τα κακαροσουν 90φευγα είναι να πάρω κληρονομιά, τι να έρθω να δω, ελλεινιδες? Πακιστανους, μουσάτους? Την μαλάκια του κόσμου? Της φεμινιστριες? Βρείτε μου ένα θετικό να έρθω, εγώ μόνο φυλής και Μεταξουργείο θέλω να πάω αλλά και αυτα τα μέρη έχουν πέσει επίπεδο τρομερά από ότι μου χουν πει φίλοι από Ελλάδα :headbang:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

άξιο απορίας σαν ένα από τα ναυάγια του ελ μπάσα δεν γνωρίζεις ότι ο Πίτσι μαζί με άλλους δύο τρεις πήγαιναν σε γκει σάουνες και ψωνιζαν άραβες λαθρομετανάστες που είχαν ανάγκη έστω και 10 ευρώ :2funny: και έλεγε ότι τα γυφτάκια που κάνουν πιάτσα στα τσοντοσινεμα έχουν μεγάλες πουτσες σαν μπετοβεργες :2funny: όλοι οι σκληροι χυστες του παρελθόντος βγήκαν διαφορετικοί, αλλά που να τα παρατηρήσεις αυτά εσύ, εσύ και οι άλλοι περιμένατε τον σκρουτζ να σας φέρει τυρόπιτες :2funny: μεγάλη κατάντια, τι κάνατε όλη σας την ζωή ήθελα να ξερά και καταντήσατε έτσι :jerking: τώρα προσέχω της γάτες του Μήτσου του κλώνου μου γιατί είναι στυη σχιστοματα, μπαίνω από κινητό με sim που αγόρασα στην Ελλάδα μην μπερδευτεί κάνεις και νομίζει ότι είμαι στην Ελλάδα από την IP μου :2funny: και εγώ Ελλάδα αραιά πάω, μόνο φυλής και Μεταξουργείο και περιμένω οι νονοί μου να τα κακαροσουν 90φευγα είναι να πάρω κληρονομιά, τι να έρθω να δω, ελλεινιδες? Πακιστανους, μουσάτους? Την μαλάκια του κόσμου? Της φεμινιστριες? Βρείτε μου ένα θετικό να έρθω, εγώ μόνο φυλής και Μεταξουργείο θέλω να πάω αλλά και αυτα τα μέρη έχουν πέσει επίπεδο τρομερά από ότι μου χουν πει φίλοι από Ελλάδα :headbang:

Κάτσε εκεί που είσαι παλιόπουστα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom