Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενας φαλακρος αμερικανος κανει φιλμακια για κιεβο και λεει ειναι πολυ ασφαλες.
βαιβαια κυκλοφωρα μερα σε περιοχες που μονο γριουλες ζουνε και κυκλοφωρουν την μερα.
του εγραψα τραβα βραδι γιδροπαρκ και θα σε αφησουν αναπηρο στην καλυτερη οπως περσι
ενα αμερικανο καθηγητη πανεπιστημιου στο κιεβο.ο τυπος δεν απαντησε.
ελπιζω ομως να διαβασε οτι προχτες εξω απο το μετρο σκοτωσαν απο το ξυλο κοπελα
υπαλληλο της αμερικανικης πρεσβειας!η κοπελα πεθανε απο τα τραυματα.
οταν τελειωσει ο κορονος θα ειμαι συνεχεια κιεβο και μετανιωνω που εχασα 10 χρονια συνεχεια οδυσσο
που δεν εχει τιποτα σε μουνι,ουτε πουτανες πλεον δεν βρισκεις εκει.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Καλά εντάξει αρλούμπερ και εσένα και των άλλων ναυαγιων εσωτερικού εξωτερικού σας τρώει ο κωλος για κραξιμο από τον κλώνο μου και εμένα :2funny: ενώ δηλαδή πρέπει να ζηλέψουμε εσένα και τους άλλους οικονομικούς μετανάστες του φόρουμ? :jerking: αφού όλοι ονειρεύεστε την ημέρα την ιερή επιστροφής στην υπέροχη Ελλάδα και να να φιλατε το χώμα μόλις βγείτε από το αεροπλάνο :2funny: αλλά αυτή την στιγμή είναι πρακτικά αδύνατον για εσάς, γυναίκες δεν έχετε έξω, λεφτά δεν κάνετε, μένετε Μαξ όλοι σας σε χώρο 20 τετραγωνικά με εσένα τον χειρότερο όλων που μένει σε 3 επί 2 :2funny: ο κλώνος μου δεν θέλει να τον ζηλέψει κάνεις απλά επειδή έμαθε στην Ρωσία και με όσους είναι 35 συν και είναι φουκαράδες πιστεύει ότι φταίνε αυτοί και όχι η κακή μοίρα :2funny::headbang: πλέον εσάς σας λυπούμαστε λιγότερο, για οίκτο είναι αυτοί στην Ελλάδα που δεν μπορούν να πάνε πουθενά, τους γαμανε της γυναίκες οι λαθρο και οι Πακιστανοί, τους δίνουν δουλειά και μετά τους δέρνουν κιόλας :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: κάθε τρεις και λίγο τους κλείνουν μέσα για έναν ιό λιγότερο θανατηφόρο από την εποχική γρίπη :jerking:, το μόνο καλό στην Ελλάδα είναι τα νησιά, η θάλασσα, η ιστορία, τα αρχαία και η διακοπές, τίποτα άλλο, μπουρδελα είναι η ίδιες εδω και πόσα χρόνια, Μεταξουργείο βρώμικα, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και ανέχονται την κακομοιριά λαός που επανασ5ατουσε πάντα :headbang::headbang: ο μονσελας ο φουκαράς εκτελεί συμβόλαια θανάτου ούτε για 200 ευρώ, είναι η λύτρωση για όλους :2funny: ανεβάστε όλοι οι φουκαράδες μια νέα φώτο κάτι να ανάψει το γλέντι ξανά, γιατί όλο για τα ίδια λέμε, πλέον περισσότερο λυπάμαι αυτούς στην Ελλάδα και όχι εσάς έξω, θέλω να πω όσους δεν έχουν όχι όσους έχουν ακόμα, τώρα μπαίνω από την σιμ της Ελλάδας για να μπερδέψω τους Μοντ αλλά με έχετε καταλάβει ότι έχω σχέση σαν προφίλ με τον γαμια σας τον Μήτσο :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
οταν τελειωσει ο κορονος θα ειμαι συνεχεια κιεβο και μετανιωνω που εχασα 10 χρονια συνεχεια οδυσσο
1 ευρω = 33 γριβνα σημερα και τα συνορα ακομα κλειστα
ζηλευω με την καλη εννοια τον φιλο dirty που θα εχει ματωσει η πουτσα του απο το πολυ γαμησι ... :grin:
αυτα ειναι ,τολμησε και τωρα απολαμβανει

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
ζηλευω με την καλη εννοια τον φιλο dirty που θα εχει ματωσει η πουτσα του απο το πολυ γαμησι ... :grin:

Δεν εχουν ολοι τις ασφαλεις επαγγελματικες ευκαιρειες να βρεθουν σε μουνοπαραδεισους.
Υπαρχουν κι αυτοι που τις εχουν αλλα δεν το ξερουν

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καλά εντάξει αρλούμπερ και εσένα και των άλλων ναυαγιων εσωτερικού εξωτερικού σας τρώει ο κωλος για κραξιμο από τον κλώνο μου και εμένα :2funny: ενώ δηλαδή πρέπει να ζηλέψουμε εσένα και τους άλλους οικονομικούς μετανάστες του φόρουμ? :jerking: αφού όλοι ονειρεύεστε την ημέρα την ιερή επιστροφής στην υπέροχη Ελλάδα και να να φιλατε το χώμα μόλις βγείτε από το αεροπλάνο :2funny: αλλά αυτή την στιγμή είναι πρακτικά αδύνατον για εσάς, γυναίκες δεν έχετε έξω, λεφτά δεν κάνετε, μένετε Μαξ όλοι σας σε χώρο 20 τετραγωνικά με εσένα τον χειρότερο όλων που μένει σε 3 επί 2 :2funny: ο κλώνος μου δεν θέλει να τον ζηλέψει κάνεις απλά επειδή έμαθε στην Ρωσία και με όσους είναι 35 συν και είναι φουκαράδες πιστεύει ότι φταίνε αυτοί και όχι η κακή μοίρα :2funny::headbang: πλέον εσάς σας λυπούμαστε λιγότερο, για οίκτο είναι αυτοί στην Ελλάδα που δεν μπορούν να πάνε πουθενά, τους γαμανε της γυναίκες οι λαθρο και οι Πακιστανοί, τους δίνουν δουλειά και μετά τους δέρνουν κιόλας :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: κάθε τρεις και λίγο τους κλείνουν μέσα για έναν ιό λιγότερο θανατηφόρο από την εποχική γρίπη :jerking:, το μόνο καλό στην Ελλάδα είναι τα νησιά, η θάλασσα, η ιστορία, τα αρχαία και η διακοπές, τίποτα άλλο, μπουρδελα είναι η ίδιες εδω και πόσα χρόνια, Μεταξουργείο βρώμικα, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και ανέχονται την κακομοιριά λαός που επανασ5ατουσε πάντα :headbang::headbang: ο μονσελας ο φουκαράς εκτελεί συμβόλαια θανάτου ούτε για 200 ευρώ, είναι η λύτρωση για όλους :2funny: ανεβάστε όλοι οι φουκαράδες μια νέα φώτο κάτι να ανάψει το γλέντι ξανά, γιατί όλο για τα ίδια λέμε, πλέον περισσότερο λυπάμαι αυτούς στην Ελλάδα και όχι εσάς έξω, θέλω να πω όσους δεν έχουν όχι όσους έχουν ακόμα, τώρα μπαίνω από την σιμ της Ελλάδας για να μπερδέψω τους Μοντ αλλά με έχετε καταλάβει ότι έχω σχέση σαν προφίλ με τον γαμια σας τον Μήτσο :2funny:

Πρώτη φορά συμφωνώ σε κάτι με την δυσλεκτική τραβελορουφίχτρα...:grin:

Μεγαλύτερο ναυάγιο όλων ο ΠουΣτράτος Καραμάνις,τον παράτησε η γκόμενα του για Πακιστανό καθαριστή βιτρινών και από τότε δεν του κάνει ούτε κούκου.:confused:

Συνημμένα

• του σηκώνεται από πίσω.png
    του σηκώνεται από πίσω.png
    766,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Μεχρι να ξαναγινει...πρασινος απο τις μπογιες!

:grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
O Μαρκέλλας λέει ότι είναι ναυάγια οι Έλληνες εξωτερικού για πολλούς λόγους και ειδικά που μένουν σε σπίτια 20τμ...
Ενώ ο ίδιος( Πορδομιτσος δηλ) μένει σε 12-15 τμ
LoL :sunglasses:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
ΧΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΙΔΟΠΑΡΚ
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΕΝΑ ΚΛΑΡΚ! :rockon::rockon::rockon:
Ρε καρααλανι εσύ μπας κι είσαι ο... Σαββίδης??
Εσκασες ίδια εποχή που χάθηκε ο μεθυστανας....
Λες παρεμφερές ποίημα αλλά με άλλο στυλ...
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΑΒΒΊΔΗΣ?????

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656

Πρώτη φορά συμφωνώ σε κάτι με την δυσλεκτική τραβελορουφίχτρα...:grin:

Μεγαλύτερο ναυάγιο όλων ο ΠουΣτράτος Καραμάνις,τον παράτησε η γκόμενα του για Πακιστανό καθαριστή βιτρινών και από τότε δεν του κάνει ούτε κούκου.:confused:
Μήπως είναι ο Σαββίδης μετά το λοκνταουν???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506

Αφού είναι Στράτος αυτός ρε τύπε, δεν είναι Χρήστος. :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ο Σαββίδαρος δουλεύει σε γνωστό Ρώσο-Γεωργιανό εστιατόριο στην Βούλα,ψήνει χατσαπούρια και κάνει delivery με την Μ3...τον είδα με τα μάτια μου.:confused:
%CE%B8%CF%89%CE%BD1.jpg

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τους μπρογγίξαμε όλους με τις μαλακίες μας!:(
Σαββίδαρος,Μήτσος,Λαλάκης....κρεμ ντε λα κρεμ της μαλακίας,ο ΠουΣτράτος θέλει αλλά δεν μπορεί!

Μητσάρα δεν σου ξαναλέω κουβέντα,βγες και πόσταρε ό,τι γουστάρεις!Αγγούρια,ντομάτες,λακούβες,ασανσερ,κατσίκες...ό,τι θες καμάρι μου...εγώ θα σε στηρίζω.:confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Ρε μπας και ο Βασκο ντα γκαμα ηταν....Ελληνας? :confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Αλάνι Καραμάνη, μπας κι είσαι απ' το λιμάνι;
Άναψε τώρα ένα μπουρί να κάνουμε ντουμάνι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
urlauber πριν 12 χρονια ειχα ευκαιρια να δουλεψω στην μοσχα σε διευθηντικη θεση αλλα δεν πηγα.
μαλιστα κανονισα γνωστο μου φοιτητη στην μοσχα που εψαχνε δουλεια να παρει την σιγουρη αυτη θεση.
εβαλα τα μουτρα μου με τους γνωστους μου αφεντικα φιλους της οικογενειας μου και ειπα το παιδι ειναι
απελπισμενο για δουλεια αφου εχει παιδι και γυναικα και εχει ζησει 8 χρονια μοσχα φοιτητης.
αυτοι του κλισανε ραντεβου να τον γνωρισουν και να του δωσουν την δουλεια σιγουρα,ηταν και αυτοι
απελπισμενοι να βρουνε καπειον να παει μοσχα!αλλοι 2 διευθειντες πηγαν και αντεξαν μολις 2 και 4 ο ενας χρονια.
ο χαζος πηγε και τους απαντησε αρνητικα!εγινα ρεζιλι.τους λεει 8 χρονια εζησα εκει δεν παω παλι να ξενιτευτω!
τους ειπε εχει εκλογες και του ειπαν οι κομουνιστες θα βγουνε σιγουρα κυβερνηση και θα του βρουνε δουλεια.
αρχιδια του βρηκαν και εχασα και εγω την σιγουρη ευκαιρια σε ενα μερος και μια δουλεια που ημουν ο καταληλος
με αφεντικα οικογενειακους φιλους.τωρα εχω αλλη δουλεια στην οδυσσο με τον θειο μου εδω και 2 χρονια
και σκεφτωμε να κανω και μια επενδυση για το μελλον οταν θα ανοιξει η ουκρανια.
παλαιοταιρα παλι που ηθελα μικροτερος να παω κιεβο σε οικογενειακες επιχειρησεις εβρισκα
εμποδιο την οικογενεια μου που ηξεραν δεν θα ξαναπατησω πισω και φοβουνταν εκει μην παθω τιποτα.
στο κιεβο σας εγραψα πριν χρονια ολοι με ηξεραν χρονια και ειχαν γινει επικυνδυνα για μενα.
για αυτο απο το 2012 δεν ξαναπατησα κιεβο,θα πηγαινα τελος μαιου φετος αλλα μου εμειναν τα εισιτιρια.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Άρχοντα kman2 δώσε στίγμα!!

Σχεδιάζεις καμία εισβολή? :fuck2:

Stories

Νέο!