Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ρε πουσταδουρε31 ο πουστλερ που ειναι;;;;
σΚ κανει πιατσα συγγρου;;!
σΚ κανει πιατσα συγγρου;;!
1 ευρω = 33 γριβνα σημερα και τα συνορα ακομα κλεισταοταν τελειωσει ο κορονος θα ειμαι συνεχεια κιεβο και μετανιωνω που εχασα 10 χρονια συνεχεια οδυσσο
που δεν εχει τιποτα σε μουνι,ουτε πουτανες πλεον δεν βρισκεις εκει.
1 ευρω = 33 γριβνα σημερα και τα συνορα ακομα κλεισταοταν τελειωσει ο κορονος θα ειμαι συνεχεια κιεβο και μετανιωνω που εχασα 10 χρονια συνεχεια οδυσσο
ζηλευω με την καλη εννοια τον φιλο dirty που θα εχει ματωσει η πουτσα του απο το πολυ γαμησι ...
αυτα ειναι ,τολμησε και τωρα απολαμβανει
Καλά εντάξει αρλούμπερ και εσένα και των άλλων ναυαγιων εσωτερικού εξωτερικού σας τρώει ο κωλος για κραξιμο από τον κλώνο μου και εμένα ενώ δηλαδή πρέπει να ζηλέψουμε εσένα και τους άλλους οικονομικούς μετανάστες του φόρουμ? αφού όλοι ονειρεύεστε την ημέρα την ιερή επιστροφής στην υπέροχη Ελλάδα και να να φιλατε το χώμα μόλις βγείτε από το αεροπλάνο αλλά αυτή την στιγμή είναι πρακτικά αδύνατον για εσάς, γυναίκες δεν έχετε έξω, λεφτά δεν κάνετε, μένετε Μαξ όλοι σας σε χώρο 20 τετραγωνικά με εσένα τον χειρότερο όλων που μένει σε 3 επί 2 ο κλώνος μου δεν θέλει να τον ζηλέψει κάνεις απλά επειδή έμαθε στην Ρωσία και με όσους είναι 35 συν και είναι φουκαράδες πιστεύει ότι φταίνε αυτοί και όχι η κακή μοίρα πλέον εσάς σας λυπούμαστε λιγότερο, για οίκτο είναι αυτοί στην Ελλάδα που δεν μπορούν να πάνε πουθενά, τους γαμανε της γυναίκες οι λαθρο και οι Πακιστανοί, τους δίνουν δουλειά και μετά τους δέρνουν κιόλας κάθε τρεις και λίγο τους κλείνουν μέσα για έναν ιό λιγότερο θανατηφόρο από την εποχική γρίπη , το μόνο καλό στην Ελλάδα είναι τα νησιά, η θάλασσα, η ιστορία, τα αρχαία και η διακοπές, τίποτα άλλο, μπουρδελα είναι η ίδιες εδω και πόσα χρόνια, Μεταξουργείο βρώμικα, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και ανέχονται την κακομοιριά λαός που επανασ5ατουσε πάντα ο μονσελας ο φουκαράς εκτελεί συμβόλαια θανάτου ούτε για 200 ευρώ, είναι η λύτρωση για όλους ανεβάστε όλοι οι φουκαράδες μια νέα φώτο κάτι να ανάψει το γλέντι ξανά, γιατί όλο για τα ίδια λέμε, πλέον περισσότερο λυπάμαι αυτούς στην Ελλάδα και όχι εσάς έξω, θέλω να πω όσους δεν έχουν όχι όσους έχουν ακόμα, τώρα μπαίνω από την σιμ της Ελλάδας για να μπερδέψω τους Μοντ αλλά με έχετε καταλάβει ότι έχω σχέση σαν προφίλ με τον γαμια σας τον Μήτσο
ζηλευω με την καλη εννοια τον φιλο dirty που θα εχει ματωσει η πουτσα του απο το πολυ γαμησι ...
αυτα ειναι ,τολμησε και τωρα απολαμβανει
Ρε καρααλανι εσύ μπας κι είσαι ο... Σαββίδης??ΧΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΙΔΟΠΑΡΚ
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΕΝΑ ΚΛΑΡΚ!
Μήπως είναι ο Σαββίδης μετά το λοκνταουν???Καλά εντάξει αρλούμπερ και εσένα και των άλλων ναυαγιων εσωτερικού εξωτερικού σας τρώει ο κωλος για κραξιμο από τον κλώνο μου και εμένα ενώ δηλαδή πρέπει να ζηλέψουμε εσένα και τους άλλους οικονομικούς μετανάστες του φόρουμ? αφού όλοι ονειρεύεστε την ημέρα την ιερή επιστροφής στην υπέροχη Ελλάδα και να να φιλατε το χώμα μόλις βγείτε από το αεροπλάνο αλλά αυτή την στιγμή είναι πρακτικά αδύνατον για εσάς, γυναίκες δεν έχετε έξω, λεφτά δεν κάνετε, μένετε Μαξ όλοι σας σε χώρο 20 τετραγωνικά με εσένα τον χειρότερο όλων που μένει σε 3 επί 2 ο κλώνος μου δεν θέλει να τον ζηλέψει κάνεις απλά επειδή έμαθε στην Ρωσία και με όσους είναι 35 συν και είναι φουκαράδες πιστεύει ότι φταίνε αυτοί και όχι η κακή μοίρα πλέον εσάς σας λυπούμαστε λιγότερο, για οίκτο είναι αυτοί στην Ελλάδα που δεν μπορούν να πάνε πουθενά, τους γαμανε της γυναίκες οι λαθρο και οι Πακιστανοί, τους δίνουν δουλειά και μετά τους δέρνουν κιόλας κάθε τρεις και λίγο τους κλείνουν μέσα για έναν ιό λιγότερο θανατηφόρο από την εποχική γρίπη , το μόνο καλό στην Ελλάδα είναι τα νησιά, η θάλασσα, η ιστορία, τα αρχαία και η διακοπές, τίποτα άλλο, μπουρδελα είναι η ίδιες εδω και πόσα χρόνια, Μεταξουργείο βρώμικα, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και ανέχονται την κακομοιριά λαός που επανασ5ατουσε πάντα ο μονσελας ο φουκαράς εκτελεί συμβόλαια θανάτου ούτε για 200 ευρώ, είναι η λύτρωση για όλους ανεβάστε όλοι οι φουκαράδες μια νέα φώτο κάτι να ανάψει το γλέντι ξανά, γιατί όλο για τα ίδια λέμε, πλέον περισσότερο λυπάμαι αυτούς στην Ελλάδα και όχι εσάς έξω, θέλω να πω όσους δεν έχουν όχι όσους έχουν ακόμα, τώρα μπαίνω από την σιμ της Ελλάδας για να μπερδέψω τους Μοντ αλλά με έχετε καταλάβει ότι έχω σχέση σαν προφίλ με τον γαμια σας τον Μήτσο
Πρώτη φορά συμφωνώ σε κάτι με την δυσλεκτική τραβελορουφίχτρα...
Μεγαλύτερο ναυάγιο όλων ο ΠουΣτράτος Καραμάνις,τον παράτησε η γκόμενα του για Πακιστανό καθαριστή βιτρινών και από τότε δεν του κάνει ούτε κούκου.
Εσκασες ίδια εποχή που χάθηκε ο μεθυστανας....
Λες παρεμφερές ποίημα αλλά με άλλο στυλ...
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΑΒΒΊΔΗΣ?????
ΚαλόΕμείς εδώ σου κάναμε τον κώλο σαν φλυτζάνι,
στα αρχίδια μας σε γράφουμε πουστάρα Καραμάνη.
Εσκασες ίδια εποχή που χάθηκε ο μεθυστανας....
Λες παρεμφερές ποίημα αλλά με άλλο στυλ...
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΑΒΒΊΔΗΣ?????