Σε αυτό το νημα είναι μαζεμένοι καποιοι απο τους μεγαλύτερους γαμιαδες του σαιτ!
Απορω πως είναι δυνατόν να μη σας έχουν στειλει ποτε ενα μηνυμα οι γκομενες που εχετε ξεφτιλισει στο πουτσωμα που να υμνούν την ψωλη σας και τις επιδόσεις σας!
Πρέπει να μπλεκετε ολοι με πολύ σεμνα κορίτσια που δεν τα πανε καλα με την τεχνολογία!
δεν ειμαι γαμιας μεγαλος. Ποσταρω αυτες που θυμαμαι. Καποιοι τις βγαζουν fake. Τι να κανω δεν παιζει πιστοποιητικο γνησιοτητας , οποιος πιστευει καλως
Έχει δίκιο ο κλώνος μου ένα τσατ μας έβαλες και έγινε γκόμενα σου
Σαν τον άλλον που έχει 2 φωτογραφίες με μιά πισίνα και μας την βάζει συνέχεια
ότι πήγε μιά φορά στη ζωή του σε ένα ξενοδοχείο με πισίνα
Τσιμπα και τζακουζι
Βαλε μας τωρα το αχουρι με τα κιλιμια στους τοιχους που σε φιλοξενουσε ο Αχμετ στις διακοπαρες σου
Η φωτο ειναι σκριν απο την gopro που αφησα να ρολαρει
Σιγά ρε μεγάλε
Μου θυμίζεις κάτι πωλήτριες που πηγαίνουν διακοπές στην Τουρκία σε ένα ξενοδοχείο και βάζουν φώτο από το μπάνιο και από τη θάλασσα να κρατάνε τον ήλιο
.
Άσε που αυτό δε μοιάζει γιά τζκούτζι
καμιά αυτοσχέδια σκάφη θα είναι που έφτιαξε ο ξυλουργός και το έντυσαν με πλακάκια
Πήγες τρεις μέρες σε ένα νησί και της υπόλοιπες 362 δουλεύει γιά πενταροδεκάρες
Τέτοιο και πολύ καλύτερη πισσινούλα έχω στη σάουνα που είναι στη γωνία του σπιτιού μου
Έχεις αυτές της 5-6 φωτογραφίες και της κώβεις και της ράβεις και μας της βάζεις συνέχεια
Η πλάκα είναι ότι το όνειρο να πάνε στα νησιά το έχουν κάτι Αλβανίδες και Βουλγάρες καθαρίστριες
.Όλες οι Αλβανίδες φίλες που έχω στο Facebook τετοιες φωτογραφίες έχουν από τα νησιά που πήγαν
ξετρελαμένοι με τη Μύκονο ήταν οι αράπηδες πορτιέρηδες του Μέσι στη Νέα Υόρκη
καθώς και κακομοίρηδες σαν τον Βλάκμαν
Δεν έχω δει κανένα που να έχει έστω λίγα λεφτά να τρελένετε να πάει στα νησιά
το όνειρο του κάθε φουκαρά είναι να πάει εκεί
Εγώ δε χρειάζεται να πάρω μιά τελειωμένη να πάω εκεί μπας και μου κάτσει
ντιμ εσυ που εισαι μες στις εκει εξελιξεις
ΜΠΕΛΑΡΟΥΣ
τι βλεπεις θα πεσει ο αλαεξαντερ?
αν ναι ποτε υπολογιζεις?
αν οχι γιατι?
εγω βλεπω ιδιο σχεδιασμο ,με πτβση γιανουκοβιτς κ προβλεπω δεν βγαζει παρελαση ο λουκασενκο
τι λες?
Τα χω πει όλα στο τελευταίο μου βιντεάκι που ανέβασα μιά μέρα πριν της Λευκορωσικές εκλογές και έπεσα μέσα σε ότι γίνεται.