ΒΑΛΚΑΝΙΕ ... δεν είμαι εχθρός σου. Δεν θέλω κόντρα μαζί σου. Σε λάθος άνθρωπο την πέφτεις.
Σταμάτα να λες μαλακίες.
Τη μαλακία ότι κάποιος ΑΝΔΡΑΣ 1.95 , που είναι 89 κιλά είναι white trash παχύσαρκος, που θα πεθάνει σύντομα , δεν μπορεί να κουνηθεί και έχει άπειρα προβλήματα,
ποιός στην έβαλε στο κεφάλι ;;; Κανένας ΙΕΚτζής μάνατζερ ή πέρσοναλ τρέηνερ γυμναστηρίου, που σου έφαγε τα τελευταία σου λεφτά στην ελλάδα πριν φύγεις ;;;;
Λέγε τη όσο θες, αλλά σε γελοιοποιεί .
ΑΝΔΡΑΣ 1.95 για να είναι παχύσαρκος, πρέπει να είναι πάνω από 120 κιλά. Με 110 έχει μερικά παραπάνω. Με 100 είναι κυριλέ.
Με 95 είναι κομψός. Με 90 είναι και λεπτός.
Κατανοητό γιατί είναι δυσθεώρητα τα νούμερα για σένα, αφού έχεις κοψιά κύπριου, 1.70 , με χρώμα δέρματος που κάνει τους αιγύπτιους να δείχνουν βίκιγκς.
Και όποτε θέλεις να χάσεις 5 κιλά, κόβεις τις τρίχες από το ένα φρύδι. Αν κόψεις και από το άλλο , χάνεις αμέσως 10 κιλά.
Αν κουρέψεις το μεσοανατολικό κατσαρό μαλλί , χάνεις άλλα 5 κιλά και αν κόψεις και τρίχες από μασχάλες και αυτιά, άλλα 2.
Στην ευρώπη σου μιλάνε όλοι αραβικά και τούρκικα ;;;
Εμένα μου μιλάνε ρώσικα έξω πολλοί αν σου λέει κάτι .
https://[URL unfurl="true"]www.meashots.com/samples/MjQ5NDAxYjJmMmQxNzY2Mg==/portrait-of-handsome-middle-eastern-man-in-desert.jpg&size=1024[/img[/URL]]
Σύμφωνα με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λες εσύ, ο Βιτάλι Κλίντσκο , ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΧΟΝΤΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΡΑΣ ΤΩΝ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΩΝ ... τελειωμένος !
Είναι 2.01 και .... 112 κιλά !!!!!!!
Με βάση τη μαλακία που σε δέρνει , έπρεπε να είναι μάξιμουμ .... 94 κιλά !!!!!!!
Δεν σε ρώτησε !!!!!!!
Και ο Τάϊσον Φιούρη ... πως δεν πέθανε ακόμη ;;;
2.06 και 115 κιλά !!!!!
Θα έπρεπε να είναι το πολύ .... 98 !!!!!!
Κι αυτός δεν σε ερώτησε.
Εσύ που είσαι middle east , 1.70 με τακούνια , λογικό πρέπει να είσαι το πολύ 72 κιλά !
Μην μπερδεύεις τη βούρτα με την πούτσα.
Φουκαρά Φιούρυ !!!!!!!!
[img]https://image-cdn.essentiallysports.com/wp-content/uploads/20200520230237/Tyson-Fury-6.jpg
είσαι χοντρός του θανατά ... θα πεθάνεις από καρδιά ... δεν μπορείς να κουνηθείς ... είσαι άχρηστος ...
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ... ΚΟΙΛΙΑ .... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΩΤΟ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΥ ....
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ... ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΗΤΣΟΜΠΑΡΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ....
και οι σερβιτόροι στα κωλάδικα ....
Δεν σε εγκρίνει και ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ, που υιοθέτησε τα πρότυπα του ΙΕΚτζη πέρσοναλ τρέηνερ που του δάγκωσε τα τελευταία φράγκα
στο γυμναστήριο στα πετράλωνα , πριν φύγει μετανάστης ....
ΜΗΤΣΟ ... ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ;;;
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΕΤΣΙ ;;;
ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ...
ΚΕΡΒΕΡΟΣ ... ΑΛΟΓΟ ....
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ... ΓΑΜΑ ....
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ ;;;;