Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καλα ρε Λακαρε γιατί εχεις πρόβλημα με αυτους που διαβάζουν λογοτεχνία?
Εσυ είσαι ενας ανθρωπος των τεχνών και των γραμμάτων!
Χτες μας έστειλες με το Ρονιν απο την ταινία του Κομπαγιάσι!

Πες μας τύπε , τι πιθανότητες υπάρχουν ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
να είναι όλη μέρα 24/365 στο φόρουμ , να γράφει άπειρες κριτικές βιβλίων ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ !!!!!

Και πως ένας τέτοιος τύπος ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΑΡΑΒΑ ΜΠΟΝΤΥΜΠΙΛΝΤΕΡΑ, ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΡΙΠΠΕΡ ....

Αυτά όλα τα έχει πει ο ίδιος ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
Δεν ξερω τι κανει ο brabus στη ζωη του.
Εγω πάντως θα προτιμούσα να κανω μια συζήτηση με κάποιον που έχει διαβάσει 5-10 δυνατα λογοτεχνικα βιβλία απο εναν καγκουρα που κανει βουτς βουτς με το αμαξι και τρώει χατσαπουρι.

Όσα βιβλία και να διαβάσει ένας τέτοιος μαλάκας, αγράμματος θα μείνει .
Δες την ορθογραφία του .... γράφει ... ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΟ .... από το ... ΝΑΤΡΙΟ ... όχι το ΙΑΤΡΕΙΟ ....
Μιλάμε για μεγάλο μαλάκα.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ stekas ... ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ...
Αλήθεια .... τον άραβα μποντυμπιλντερά ... πως λες να τον γνώρισε ;;;;;;

Θα ξέρει και άλλους;;;;;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τραλαλακη θα πλήρωνα όλα τα λεφτά του κόσμου να ξανακούσω απ τα χείλη σου την ιστορία που σου Έφαγε την γκομενα ο μπάρμαν στην πισίνα και έκανες παράπονα στο αφεντικό του για να τον διώξει γιατί έκανε παραβίαση καθήκοντος :knuppel::2funny: αν περίσσευε κάνα ευρώ θα έδινα να ξαναβάλεις την φωτό με την χεσμενη σκελεα και την λιγδιασμενη αμάνικη φανέλα Ζωσμένος με το αεροβόλο στη μέση τι έχουμε ζήσει και δει εδώ στο Μπου ρε πούστη μου :tooth:

Τύπε, ο Λάκης έχει πει πολύ καλλίτερες ιστορίες.

Μην ανοίξω το στόμα μου τώρα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Υπαλληλάκια ... ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΜΗΤΣΟΣ ;;;;;

Δεν χτύπησε ποτέ κάρτα.
Δεν τον ρουφιάνεψαν ποτέ.
Δεν έκανε ποτέ πίπες για δουλειά !!!!

Πονάτε !!!!!!

Νταξ, μόνο τις πίπες για να βγει στον Λαζόπουλο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
τραλαλακη θα πλήρωνα όλα τα λεφτά του κόσμου να ξανακούσω απ τα χείλη σου την ιστορία που σου Έφαγε την γκομενα ο μπάρμαν στην πισίνα και έκανες παράπονα στο αφεντικό του για να τον διώξει γιατί έκανε παραβίαση καθήκοντος :knuppel::2funny: αν περίσσευε κάνα ευρώ θα έδινα να ξαναβάλεις την φωτό με την χεσμενη σκελεα και την λιγδιασμενη αμάνικη φανέλα Ζωσμένος με το αεροβόλο στη μέση τι έχουμε ζήσει και δει εδώ στο Μπου ρε πούστη μου :tooth:

τύπε φρεσκαρισε μου λίγο την μνήμη :tooth:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Γέρο ... έχεις καμιά υποψία πως μπορεί να είχε γνωρίσει τον άραβα μποντυμπιλντερά ο μπραμπους ;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γέρο ... έχεις καμιά υποψία πως μπορεί να είχε γνωρίσει τον άραβα μποντυμπιλντερά ο μπραμπους ;;

Ξέρω κι εγώ;

Μέσω αυτού που έχει φωτογραφία στο άβαταρ;

Γέρο ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ;;;
Καταρχήν ξέρεις για ποιόν μποντυμπιλντερα άραβα λέμε ;;;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ... ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ...
ξέρεις ποιανού συγγραφέα .... εκείνου από την καισαριανή .... που φτιάχνει και ... playlists !!!!!!!
Που τη θυμήθηκες αυτήν την ψυχή!
Υπάρχει ακομα?
Τον κακομοίρο!
:P

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ stekas ... ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ...
Υπάρχει ακομα?
Τον κακομοίρο!

Πλάκα κάνεις ;;;
Θα επανέλθει σύντομα.
ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ;;;
Με τους κολλητούς του , barock & brabus67 !
Μεταξύ των 3 , ο stekas , παίζει να είναι ο ... πιο άνδρας !!!!!
Φαντάζεσαι δηλαδή ....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ... ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ...
ξέρεις ποιανού συγγραφέα .... εκείνου από την καισαριανή .... που φτιάχνει και ... playlists !!!!!!!
Υπάρχει ακομα?
Τον κακομοίρο!

Πλάκα κάνεις ;;;
Θα επανέλθει σύντομα.
ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ;;;
Μεταξύ των 3 , ο συγγραφεύς , παίζει να είναι ο ... πιο άνδρας !!!!!
Φαντάζεσαι δηλαδή ....
σε έχω βάλει μέσα να βγάλεις ενενηνταλεπτο και στο 20 μου περιφέρεσαι στη σέντρα με την γλώσσα έξω σαν την σκυλίτσα να σου χαϊδέψουν το κεφαλάκι να κουνήσεις ουρίτσα θα παίξεις μπάλα η θα σε στείλω πάγκο ;:tooth:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Μου χε λειψει αυτη η δυνατη κοντρα Λακη-Σελιν/μπαροκ

Λακη ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ο λακης το χειροτερο που μπορει να κατουρησει ειναι το χαλακι στο μπανιο απο την ακρατεια και να τον αρχισει στις ξυλιες η γυναικα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Υπάρχει ακομα?
Τον κακομοίρο!

Πλάκα κάνεις ;;;
Θα επανέλθει σύντομα.
ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ;;;
Μεταξύ των 3 , ο συγγραφεύς , παίζει να είναι ο ... πιο άνδρας !!!!!
Φαντάζεσαι δηλαδή ....
σε έχω βάλει μέσα να βγάλεις ενενηνταλεπτο και στο 20 μου περιφέρεσαι στη σέντρα με την γλώσσα έξω σαν την σκυλίτσα να σου χαϊδέψουν το κεφαλάκι να κουνήσεις ουρίτσα θα παίξεις μπάλα η θα σε στείλω πάγκο ;:tooth:

ρε μαλάκα γιατί ζεις ;
τσάμπα οξυγόνο αναπνέεις ...

μη μου πεις ότι δεν σκέπτεσαι το μονσελά !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Κανονισε να κανεις καμια μαλακια ραντεβου με τον μονσελα και να χασουμε το παιχνιδι μας.

Το σαββατοκυριακο που ηταν κλειστο το σαιτ φοβηθηκα λιγο μηπως κανεις καμια τρελα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο brabus67 να είχε κανένα αυτοκινητάκι brabus μικρός ;

OT674-1__92491.1510876534.800.600.jpg

Γιατί αληθινό αυτοκίνητο δεν παίζει να έχει.
Πιθανότα ούτε δίπλωμα. Ποιός ιατρός θα υπέγραφε ότι δεν παίρνει φάρμακα ;;;;;;

Άλλωστε τι να το κάνει ;
Διαβάζει όλη μέρα !
Με τη λογοτεχνία πιστεύει ότι θα αποκτήσει μόρφωση !

Το έχει πάρει άσχημα που δεν κατάφερε να πάρει απολυτήριο λυκείου.

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
@ σωγαμπρε μαζέψουν αλλιώς βάζω χώρο από πρόσοψη μαναβικου άμεσα
@ πορνομιτσι οι κάρτες αυτές είναι debit H Credit
?
Επίσης δεν σημαίνει κάτι ναχεις απλή πιστωτική σημαίνει πχ 700ε όριο αγορών
Δεν καταλαβαίνω τι απόδειξη πλούτου είναι μια κάρτα της πλάκας...
Ναχει κάποιος μια ΜΕ ΟΡΙΟ ΠΧ 20000 ας πούμε είναι κάτι...
Ποιες κρέμες τις prairie αγοράζεις? Εδώ κάνουν 150 έως 300ε
Μπας κ θες κάνα λινκ να γλυτώσεις κάνα φράγκο??

Αυτά πες τα στον πανηλίθιο το Βολταίρο :2funny:Αυτό δείχνει την κακομοιριά τους :2funny:που θεωρούν ότι το να έχεις πιστωτική κάρτα είσαι πλούσιος :2funny::jerking:.Γάυτούς και αμάξι να έχεις είναι κάτι το εξωπραγματικό :2funny:.Αυτό με της πιστωτικές που της θεωρούν ένδειξη πλούτου δείχνει πόσο τελειωμένοι είναι :2funny:
Πιστωτικές είναι αφού το έβαλε και στα Ελληνικά ο μαλάκας γιά να δείξει ότι δεν είναι :2funny::jerking:και γράφει πιστωτικό όριο :2funny:
Το όριο 20.000 που λες δεν είναι τίποτα αμέσως μου το δίνουν.Η πλάκα είναι ότι της πιστωτικές μου της δίνουν από μόνες τους οι τράπεζες που έχω λογαριασμούς :2funny: με μηδέν κόστος.
Ποιές La Prairie παίρνω έχεις δει της έχω βάλει φώτο.150 Ευρώ δυστηχώς δεν κάνουν από 220-230 και πάνω κάνουν.Τώρα αν στην Ελβετία κάνουν 150 ευρώ δως μου το σά'ι'τ του μαγαζιού που κάνουν τόσο να έρθω να πάρω κρέμες.Θα κάνω τη βόλτα μου και θα πάρω και κρέμες και θα βγω και κερδισμένος 200-300 ευρώ.

Πορδοκαραφλακη, αυτες τις κρεμες τις βαζουν και γυναικες ή ειναι αποκλειστικα μονο για μπουστηδες;
Πάντος γιά φτωχομπινέδες σαν κ'εσάς δεν είναι :2funny:με τα μούφα 500άρικα του Ιωσήφ δεν μπορείς να της αγωράσεις :2funny:.
Εσύ με τα λεφτά που κάνουν οι κρέμες που είδες στο ψυγείο μου χτες τη βγάζεις 4 μήνες πλουσιοπάροχα :2funny::2funny::2funny:
Τώρα φεύγω,θα σας αναλάβει ο Μαρκέλος που σας γαμάει καλύτερα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Mπαζομητσε οι κρεμες σου κοστιζουν οσο μια μερα σε αυτο το νησι:birdman::birdman:

@Λακη
Τις διακοπες σε Μυκονο/Σαντορινη τις πληρωνω απο το υπαλληλικι στο εξωτερικο
Στην ελλαδα τα αφεντικα κανουν διακοπες στο αλεποχωρι με φακλανες:tooth::tooth:

Συνημμένα

• InkedDSC_0738_LI.jpg
    InkedDSC_0738_LI.jpg
    4,6 MB · Εμφανίσεις: 23

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
@ σωγαμπρε μαζέψουν αλλιώς βάζω χώρο από πρόσοψη μαναβικου άμεσα
@ πορνομιτσι οι κάρτες αυτές είναι debit H Credit
?
Επίσης δεν σημαίνει κάτι ναχεις απλή πιστωτική σημαίνει πχ 700ε όριο αγορών
Δεν καταλαβαίνω τι απόδειξη πλούτου είναι μια κάρτα της πλάκας...
Ναχει κάποιος μια ΜΕ ΟΡΙΟ ΠΧ 20000 ας πούμε είναι κάτι...
Ποιες κρέμες τις prairie αγοράζεις? Εδώ κάνουν 150 έως 300ε
Μπας κ θες κάνα λινκ να γλυτώσεις κάνα φράγκο??

Αυτά πες τα στον πανηλίθιο το Βολταίρο :2funny:Αυτό δείχνει την κακομοιριά τους :2funny:που θεωρούν ότι το να έχεις πιστωτική κάρτα είσαι πλούσιος :2funny::jerking:.Γάυτούς και αμάξι να έχεις είναι κάτι το εξωπραγματικό :2funny:.Αυτό με της πιστωτικές που της θεωρούν ένδειξη πλούτου δείχνει πόσο τελειωμένοι είναι :2funny:
Πιστωτικές είναι αφού το έβαλε και στα Ελληνικά ο μαλάκας γιά να δείξει ότι δεν είναι :2funny::jerking:και γράφει πιστωτικό όριο :2funny:
Το όριο 20.000 που λες δεν είναι τίποτα αμέσως μου το δίνουν.Η πλάκα είναι ότι της πιστωτικές μου της δίνουν από μόνες τους οι τράπεζες που έχω λογαριασμούς :2funny: με μηδέν κόστος.
Ποιές La Prairie παίρνω έχεις δει της έχω βάλει φώτο.150 Ευρώ δυστηχώς δεν κάνουν από 220-230 και πάνω κάνουν.Τώρα αν στην Ελβετία κάνουν 150 ευρώ δως μου το σά'ι'τ του μαγαζιού που κάνουν τόσο να έρθω να πάρω κρέμες.Θα κάνω τη βόλτα μου και θα πάρω και κρέμες και θα βγω και κερδισμένος 200-300 ευρώ.

Πορδοκαραφλακη, αυτες τις κρεμες τις βαζουν και γυναικες ή ειναι αποκλειστικα μονο για μπουστηδες;
Πάντος γιά φτωχομπινέδες σαν κ'εσάς δεν είναι :2funny:με τα μούφα 500άρικα του Ιωσήφ δεν μπορείς να της αγωράσεις :2funny:.
Εσύ με τα λεφτά που κάνουν οι κρέμες που είδες στο ψυγείο μου χτες τη βγάζεις 4 μήνες πλουσιοπάροχα :2funny::2funny::2funny:
Τώρα φεύγω,θα σας αναλάβει ο Μαρκέλος που σας γαμάει καλύτερα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Mπαζομητσε οι κρεμες σου κοστιζουν οσο μια μερα σε αυτο το νησι

@Λακη
Τις διακοπες σε Μυκονο/Σαντορινη τις πληρωνω απο το υπαλληλικι στο εξωτερικο
Στην ελλαδα τα αφεντικα κανουν διακοπες στο αλεποχωρι με φακλανες:tooth::tooth:

Ο λακης συγκεκριμενα που ειναι αφεντικο του εαυτου του και εισοδηματιας και κομης και λορδος παει διακοπες Αιδηψο, την πρωτη εβδομαδα, για λουτρα και δευτερη εβδομαδα Κινετα.

Με το ΚΤΕΛ, αυτοκινητο δεν παιρνει για να μην τον πουνε μπρουκλη εφετζη.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
barock κανά μασούρι θα βάλεις φωτό ρε ;;;
Τίποτε άλλο αξίας έχεις ;;;;;

Μη βάλεις τις βάρκες ή τα σπίτια που φυλάς ....
Πληροφορίες λένε ότι είσαι μπιστικός, παραγιός , φύλακας και τέτοια ...

γι'αυτό έβαλες φωτό την αδήλωτη πισίνα στη γειτονιά του ΣΟΔΥ που στα χαρτιά είναι .... δασική και όλα τα αυθαίρετα σπίτια είναι αδήλωτα
και παίρνουν ρεύμα δηλωμένα σαν διαφημιστικές πινακίδες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ rigas & ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ

Δεν κάνω μαζί σας διάλογο.
Rigas, αν είσαι παλιός γνωστός, παρουσιάσου με pm και επαλήθευσε την ταυτότητά σου.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΝ.
Μην ασχολείσαι μαζί μου, δεν ενδιαφέρομαι για τίποτε από όσα έχεις να πεις.
Η προσπάθειά σου να με πείσεις ότι ... ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ με κάνει και βαριέμαι θανάσιμα ρε φίλε.
Γιατί έχω χεσμένη και τη μύκονο και το αν πας και το αν σου επιτρέπει η οποιαδήποτε δουλειά σου να πας.
Δεν απευθύνομαι σε εσένα , δεν ασχολούμαι, δεν υπάρχεις για μένα.

Τους μαλάκες barock & brabus67 έχει πλάκα να τους βρίζω, είναι γελοίες κωλοτρυπίδες και δεν τα παρατάνε ποτέ.
Πιστεύουν οι καψεροί , ότι μπορούν να με κάνουν να ... φύγω από το φόρουμ ή να γράφω όπως θέλουν αυτοί !
ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Είναι μοναδικά ρεζίλια, πρότυπα αποτυχίας, μαλάκες που όποιος άλλος είχε το 1/100 της αποτυχίας τους, θα είχε αυτοκτονήσει το 1989 .

Αλλα το να προσπαθείτε να με πείσετε εσείς οι άλλοι δύο , για το τι κάνετε και αν πάτε μύκονο ή όχι .. και αν κολυμπάτε σε στέρνες με εμφανη μπετά ...
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ ... ή για θεολογικά θέματα !!!!! Δράμα δηλαδή !!!!!!

ΕΛΕΟΣ.

Αν κάποιος είναι όπως είπα παλιός γνωστός .... ας πράξει τα δέοντα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Είναι Λόου προφίλ δηλ ο λακις?
Μήπως παίρνει δυο θέσεις στο πούλμαν όμως αλλά Μαρινάκη στην aegean,,??
Το σκέφτηκες αυτό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom