Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κανονησε θα σε γαμησω εγώ έτσι και δεν γαμησεις την βυζαρου τι μασταρι ήταν αυτό ρε μαλακα
Φοβάμαι ότι μας έριξε στάχτη στα μάτια για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ίσως έχει δίκιο ο Δημητράκης που λέει ότι ο κμαν απλά ανέβασε μια φωτό από το ιντερνετ και ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει σε επαφή με την συγκεκριμένη βυζοπούλα.

Ο χρόνος θα δείξει.....

Σιγά.Αυτή είναι διαθέσιμη.Το θέμα είναι αν αξίζει το ρίσκο να μπεις σε καραντίνα.Βέβαια αυτή είναι και η αιτία που κάθονται.Χωρίς ρίσκο θα έβρισκαν άλλον.
Ρίχνουν τις απαιτήσεις τους λόγω κορωνοιού.
Τις φωτό αυτές μου τις έστειλε η ίδια,δεν είναι στο ίντερνετ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Πάρε τα ρίσκα σου και ξηγησου γελαδι όταν τα ζορικα αρχίζουν οι ζορικοι συνεχίζουν θέλουμε μπαλκαν πεοτζους πάνω στα μασταρια της προχωρα ολοταχώς

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αρχηγε πρεπει να τη ξεκωλιασεις αυτη τη βρωμιαρα! Να χυσεις τονους σπερματος στις βυζομπαλαρες της...
Γι αυτα τα βυζια αξιζει να της γραψεις και...ακινητο!
Χαλαλι :P

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Είναι προσωποποιημένο.Κανουν κριτική σε σχέση με το άτομο.
Εσύ λες ο μέσος 45αρης.Ο άλλος σου λέει δε μιλάω για το μέσο 45αρη αλλά για το συγκεκριμένο τον Κμαν.
Πάντα είναι υποκειμενική κριτική.

Ασε εμας να ασχολουμαστε με τους ζουλιαρηδες

Τι αποφασεις πηρες?
Βυζαρου Λευκορωσιδα?
Πολωνεζα με but plug ηδη στον κωλο?
Θα πας μπλοκ και θα καμακωσεις live?

Θα κάνω μια κίνηση του ιππότη με εισβολή στα πολωνικά εδάφη.Αρχικά Πόζναν με έτοιμες φάσεις και μετά βλέποντας και κάνοντας.Θα το αφήσω ανοιχτό.Βαρσοβία ή Κράκωβ.Στόχος 3 γκόμενες σε 3 μέρες αλλά θέλει τέχνη.Και αρκετή τύχη.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να φέρω τη βυζαρού Πολωνία.Τουρκία κτλ είναι ρίσκο να μπεις μετά σε καραντίνα.
Το live που λες είναι άριστη ιδέα,να δούμε αν θα τα προλάβω όλα.
Πόζναν περιμένει μια μοντελοειδής Λευκορρωσίδα με ωραία Ουκρανή φίλη,να δούμε αν παίξει τριολέ αλλά χλωμό.
Πρέπει να γαμήσω και την άλλη με τα τατού και έχω και μια 190 έτοιμη στο Κράκωβ.Και άλλους στόχους.Ολα σε ένα τριήμερο.Χρειάζονται φοβερές ταχύτητες,ευελιξία και συγκέντρωση.
Γενικά πολύ μουνί και όλες γουστάρουν μπάλκαν πέος,άντε να τις προλάβεις όλες.Μένουν κάποιες αγάμητες υποχρεωτικά.Την επόμενη φορά,τι να κάνουμε.

Αρχηγε εμενα μια γκομενα μου τρωει τρεις μερες για πλακα

Νομιζα οτι ειμαι σχεδον ετοιμος νσ περασω στο level του σπονσορα αλλα βλεπω πως εχω πολλα ψωμια ακομα να φαω

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Προσωπικά γουστάρω γυναίκες 168 - 175. Αυτές μου ταιριάζουν ανατομικά, αλλά και αυτές γουστάρω αισθητικά.
Οι πιο ψηλές ιδίως όταν κινούνται μου φαίνονται κάπως άχαρες και ατσούμπαλες.
Εξαιρέσεις ασφαλώς υπάρχουν. Και αυτές οι εξαιρέσεις είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές ομολογουμένως.
Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες πλην εξαιρέσων χορεύτριες είναι συνήθως 160 -170 το πολύ.

Οι περισότερες μοντέλες στο κόσμο είναι κάπου μεταξύ 170 - 177.
Εξαίρεη είναι αυτές που διαφημίζουν προιόντα προσώπου όπου το μπόι δεν έχει σημασία.
Αψογος οπως παντα.

1,72 χωρις τακουνια και μπαγιοκο :grin: 20 χρονια γκαπ

180 sunset bar βλεπω
Ευγε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παιδεια σοβαρα τωρα ξερει κανενας το τηλεφωνο του κοφι αναν των οινωμενων εθνων?
θελω να του πω οτι θα συνδραμουμε τα μελη του μπθ για αποστολη βοηθειας μεσο ερυυρου σταυρου
σε ολους τους ελληνες προσφυγες-μεταναστες που ζουνε τριτοκοσμικα εκτος ελλαδας.
θα επανδρωσω ενα drone με κονσερβες για γατους για να τις στειλω στην αγια πετρουπολη στον τσαρο τον κακομιριουχο.
οσοι θελετε να συνδραμετε οπειδηποτε μικρη βοηθεια θα ειναι μεγαλη.ευχαριστω πολυ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διμητρακη μετρισα τα γατια σου,ειχες 2-3 και τελευταια ενα υποσιτισμενο σου εμεινε:cheesy: :wink:
θα τα φυλαξες μαλλον στην καταψυξη με τα σκατακια για να τα φτιαηεις σουπα το χειμωνα.
εισαι παντος μεγαλος ρουφιανος πορνομητσο.με πειραν απο το υπουργειο εξωτερικων
οτι εκαναν παραπονο απο την τσεχικη πρεσβεια της πετρουπολης οτι με βαζουν οι πολιτικοι
σου αντιπαλοι να σου ριχνω λασπη!τους ειπα οταν παω πετρουπολη θα του ριξω και κερματα χαχαχαχαχα

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
παιδεια σοβαρα τωρα ξερει κανενας το τηλεφωνο του κοφι αναν των οινωμενων εθνων?
θελω να του πω οτι θα συνδραμουμε τα μελη του μπθ για αποστολη βοηθειας μεσο ερυυρου σταυρου
σε ολους τους ελληνες προσφυγες-μεταναστες που ζουνε τριτοκοσμικα εκτος ελλαδας.
θα επανδρωσω ενα drone με κονσερβες για γατους για να τις στειλω στην αγια πετρουπολη στον τσαρο τον κακομιριουχο.
οσοι θελετε να συνδραμετε οπειδηποτε μικρη βοηθεια θα ειναι μεγαλη.ευχαριστω πολυ.

Τον παρατησε το Αλγερινος και εχασε και τα κεμπαμπ:confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα η μογγολα που εξαφανιστηκε?απο το 2014 εχει να εμφανιστει.λετε και αυτη να κατεληξε στην καταψυξη?
μεσα μεσα διαβαζεις στην ρωσια και ουκρανια για κανιβαλισμους,θυμαστε πριν λιγα χρονια στην μακιβκα ντονετσκ.
και στην ρωσια ειχε παρομοια περιστατικα.δεν θελω να πιστευω οτι εφαγε την μογγολα ο προεδρος!
τοσα χρονια φυτοφαγο τον ειχα μονο μαρουλι και κραμπι τρεφωταν.ειναι ζωο ελευθερης βοσκης ο προεδρος φυτοφαγος.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ωχ ωχ ωχ

Χειμαρωδης τρομακτικος τιμωρος Χαρης

Δεν θα ήθελα να ειμαι ο δημητρακης αυτη τη στιγμη .

Οργισμένος, κακος τιμωρος.

Ο Ζορρό του θρεντ ο Ουκας Χαρης

(Σηκωθηκα ορθιος κ χειροκροτω)

Λες και θα υπηρχε στιγμη που θα θελες/θελαμε να εισαι ο Δημητρακης :P

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Είναι προσωποποιημένο.Κανουν κριτική σε σχέση με το άτομο.
Εσύ λες ο μέσος 45αρης.Ο άλλος σου λέει δε μιλάω για το μέσο 45αρη αλλά για το συγκεκριμένο τον Κμαν.
Πάντα είναι υποκειμενική κριτική.

Ασε εμας να ασχολουμαστε με τους ζουλιαρηδες

Τι αποφασεις πηρες?
Βυζαρου Λευκορωσιδα?
Πολωνεζα με but plug ηδη στον κωλο?
Θα πας μπλοκ και θα καμακωσεις live?

Θα κάνω μια κίνηση του ιππότη με εισβολή στα πολωνικά εδάφη.Αρχικά Πόζναν με έτοιμες φάσεις και μετά βλέποντας και κάνοντας.Θα το αφήσω ανοιχτό.Βαρσοβία ή Κράκωβ.Στόχος 3 γκόμενες σε 3 μέρες αλλά θέλει τέχνη.Και αρκετή τύχη.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να φέρω τη βυζαρού Πολωνία.Τουρκία κτλ είναι ρίσκο να μπεις μετά σε καραντίνα.
Το live που λες είναι άριστη ιδέα,να δούμε αν θα τα προλάβω όλα.
Πόζναν περιμένει μια μοντελοειδής Λευκορρωσίδα με ωραία Ουκρανή φίλη,να δούμε αν παίξει τριολέ αλλά χλωμό.
Πρέπει να γαμήσω και την άλλη με τα τατού και έχω και μια 190 έτοιμη στο Κράκωβ.Και άλλους στόχους.Ολα σε ένα τριήμερο.Χρειάζονται φοβερές ταχύτητες,ευελιξία και συγκέντρωση.
Γενικά πολύ μουνί και όλες γουστάρουν μπάλκαν πέος,άντε να τις προλάβεις όλες.Μένουν κάποιες αγάμητες υποχρεωτικά.Την επόμενη φορά,τι να κάνουμε.

KMAN κανε επιθεση στη βρωμιαρα με τα τατουαζ, ειναι διαφορετικη απο αυτες που συνηθως εχεις, δειχνει πιο αγρια.

Και μετα οταν θα εισαι στο πεδιο της μαχης μπορεις να αυτοσχεδιασεις σαν αλλος Γκουντεριαν.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
κανονησε θα σε γαμησω εγώ έτσι και δεν γαμησεις την βυζαρου τι μασταρι ήταν αυτό ρε μαλακα
Φοβάμαι ότι μας έριξε στάχτη στα μάτια για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ίσως έχει δίκιο ο Δημητράκης που λέει ότι ο κμαν απλά ανέβασε μια φωτό από το ιντερνετ και ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει σε επαφή με την συγκεκριμένη βυζοπούλα.

Ο χρόνος θα δείξει.....

ο ΚΜΑΝ οποτε ταζει μουνια βαζει, και μερικες ειναι αξιολογες, οχι χιμπατζηδες απο τη μογγολια.

Αν κρινει οτι το αντιτιμο ειναι δικαιο θα εκτοξευσει τους βαλκανικους ευρωπυραυλους του και θα μπει.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.302
Πόντοι
506
Προσωπικά γουστάρω γυναίκες 168 - 175. Αυτές μου ταιριάζουν ανατομικά, αλλά και αυτές γουστάρω αισθητικά.
Εξαιρέσεις ασφαλώς υπάρχουν. Και αυτές οι εξαιρέσεις είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές ομολογουμένως.
Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες πλην εξαιρέσων χορεύτριες είναι συνήθως 160 -170 το πολύ.

Εξαίρεη είναι αυτές που διαφημίζουν προιόντα προσώπου όπου το μπόι δεν έχει σημασία.
Αψογος οπως παντα.

ΑΞΙΟΣ κάθε σεβασμού :kneel:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.302
Πόντοι
506

Αψογος οπως παντα.

Τα 20 χρονια γκαπ τι σημαίνει; είναι 20 ετών; έχετε διάφορα 20 έτη η είναι πριν από 20 χρόνια τότε που ήσουν πενηντάρης :2funny:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Karamanis Stratos

Σπουδαίος