Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Χαριλαε-Ιωσηφ τζοε Μπλασκο-Τρικουπη στο εχω ξαναπει και προσωπικα οτι εισαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ...

Σιγουρα καθε βραδυ τον παιζεις για παρτη του... βγαζεις τοση χολη γιατι δεν ανταποκρινεται επειδη ο Μητσος ειναι Αντρας!

Κατα βαθος θα θελες ολο αυτο το μισος να βγει σε παθιασμενο σεξ με τον Μητσο να ...διαλυει το κωλαντερο σου! :P

Αμ δε.. :wink:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Εχουμε τον μιντρεαντερ ενα κλωνο του Αρχηγου φυσυογνωμικα αλλα στο πολυ χειροτερο, να μας ζαλιζει με φιλοσοφικες αρλουμπες και κατεβατα που μονο αυτος καταλαβαινει...

Εχουμε τον τασο να αναπολει το κισινιαου οπως ο βετερανος του Β ΠΠ το χωριο της γαλλιας που σταλθηκε μετα την αποβαση στη Νορμανδια οπου γνωρισε μια γαλλιδουλα της αντιστασης και καλωπερασε...

Εχουμε τον δαρμενο ουκα τσεπης χαζοχαρη που οι μελανιες στα ματια του ειναι πιο πολλες απο τις τριχες στο κρανιο του σε μονιμο παραλληρημα...

Εχουμε εναν διπλο πρακτωρα, αντρα γαμια εδω και υποτακτικο ζητιανο πουτσων στο απεναντι σαιτ...

Και γενικως εχουμε ενα σωρο φουκαραδες (ουρμπλαουερ, ξενιτεμενη φετα, ιωσηφ, και... και.. και...)

ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ;;;;;

:confused:

Σου εκανα like γιατι ειχες μονο ενα, το δικο σου.
Τωρα εχεις δυο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι προσωποποιημένο.Κανουν κριτική σε σχέση με το άτομο.
Εσύ λες ο μέσος 45αρης.Ο άλλος σου λέει δε μιλάω για το μέσο 45αρη αλλά για το συγκεκριμένο τον Κμαν.
Πάντα είναι υποκειμενική κριτική.

Ασε εμας να ασχολουμαστε με τους ζουλιαρηδες

Τι αποφασεις πηρες?
Βυζαρου Λευκορωσιδα?
Πολωνεζα με but plug ηδη στον κωλο?
Θα πας μπλοκ και θα καμακωσεις live?

Θα κάνω μια κίνηση του ιππότη με εισβολή στα πολωνικά εδάφη.Αρχικά Πόζναν με έτοιμες φάσεις και μετά βλέποντας και κάνοντας.Θα το αφήσω ανοιχτό.Βαρσοβία ή Κράκωβ.Στόχος 3 γκόμενες σε 3 μέρες αλλά θέλει τέχνη.Και αρκετή τύχη.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να φέρω τη βυζαρού Πολωνία.Τουρκία κτλ είναι ρίσκο να μπεις μετά σε καραντίνα.
Το live που λες είναι άριστη ιδέα,να δούμε αν θα τα προλάβω όλα.
Πόζναν περιμένει μια μοντελοειδής Λευκορρωσίδα με ωραία Ουκρανή φίλη,να δούμε αν παίξει τριολέ αλλά χλωμό.
Πρέπει να γαμήσω και την άλλη με τα τατού και έχω και μια 190 έτοιμη στο Κράκωβ.Και άλλους στόχους.Ολα σε ένα τριήμερο.Χρειάζονται φοβερές ταχύτητες,ευελιξία και συγκέντρωση.
Γενικά πολύ μουνί και όλες γουστάρουν μπάλκαν πέος,άντε να τις προλάβεις όλες.Μένουν κάποιες αγάμητες υποχρεωτικά.Την επόμενη φορά,τι να κάνουμε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Χαριλαε-Ιωσηφ τζοε Μπλασκο-Τρικουπη στο εχω ξαναπει και προσωπικα οτι εισαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ...

Σιγουρα καθε βραδυ τον παιζεις για παρτη του... βγαζεις τοση χολη γιατι δεν ανταποκρινεται επειδη ο Μητσος ειναι Αντρας!

Κατα βαθος θα θελες ολο αυτο το μισος να βγει σε παθιασμενο σεξ με τον Μητσο να ...διαλυει το κωλαντερο σου! :P

Αμ δε.. :wink:

Μη μου στεναχωριέσαι,δεν σου τρώει κανένας τον πούστη-γκόμενο,αρέσκεται σε διασταυρώσεις σκατού και υπολείμματος γενετικού υλικού...πληροίς όλες τις προϋποθέσεις.:tooth::tooth::tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με τις Πολωνέζες με φτιάχνει που όλες λένε ναι στα σέξυ εσώρουχα.Ζαρτιέρες κτλ,γουστάρουν πολύ.Και το διαστημικό μπούκι εννοείται.Αυτά Πολωνία είναι στάνταρντ,το αρνητικό είναι οτι πέφτεις ένα επίπεδο κάτω από πρώην ΕΣΣΔ.Δηλαδή αν Ουκρανία γαμάς οχτάρια,Πολωνία γαμάς εφτάρια.Εκτός αν γαμάς Ουκρανές ή Λευκορρρωσίδες Πολωνία εκεί γίνεται πιο tricky η κατάσταση.Εκεί όμως δεν μπορείς να περιμένεις το θεικό μπούκι,δε σημαίνει οτι επειδή η άλλη έμεινε Πολωνία δύο χρόνια,έμαθε ξαφνικά.
Θα μας πει και ο Β.Π. τι παίζει που έχει πρόσφατη πολωνική εμπειρία.Σε ποιο βαθμό πολωνοποιούνται οι Ουκρανές και Λευκορρωσίδες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Aρχηγέ,
η εμπροσθοφυλακή σου θα είναι ήδη Κρακοβία άμα τη αφίξει σου :rockon:

Z6lMLI4.jpg

Z6lMLI4.jpg

Επίσης ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ,πάμε Αγία να φαπάρω μπροστά σου και να τραβήξω βίντεο τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΡΑΦΛΑ που ανέβασε τη φωτογραφία σου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aρχηγέ,
η εμπροσθοφυλακή σου θα είναι ήδη Κρακοβία άμα τη αφίξει σου :rockon:

Z6lMLI4.jpg

Z6lMLI4.jpg

Επίσης ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ,πάμε Αγία να φαπάρω μπροστά σου και να τραβήξω βίντεο τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΡΑΦΛΑ που ανέβασε τη φωτογραφία σου

Μπα,σε δέκα μέρες θα είμαι εκεί.Το ξύλο πρέπει να το φάει ο άλλος που έδωσε τις φωτό.Καλά θα δω τι θα κάνω με αυτούς.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Να αφήσετε ήσυχο το δημητράκι,η πούτσα του Αλγερινού λειτουργεί σαν φάλαγγα σε κάθε παλινδρόμηση,του χτυπάει εγκέφαλο σαν έμβολο και έχει πολτοποιήσει κάθε υπόλειμμα φαιάς ουσίας.:confused::confused::confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@ Βαλκάνιος Πουτσαράς ( για κάποιο λόγο δεν δουλεύει η παράθεση )

Παμε λοιπόν σε ένα ένα στα σημεία της απάντησής σου.

Το ότι παραδέχεσαι ότι πολλές απο τις προσεγγίσεις της ''αρχηγάρας'' αντιστοιχούν σε καταστροφές και οιωνεί εξαπατήσεις το βρίσκω θετικό.

Κάποιες απο τις γκόμενες που έχει ποστάρει ο Kman εδω μέσα είναι πράγματι αξιόλογες. Οι περισσότερες όμως είναι κάτι αγγούρια 180 -195 ύψους που για τη πλειοψηφία των αντρών αντιστοιχούν στους όρους ξυλάγγουρα, η καμήλες η διάφορα άλλα που δεν θέλω τώρα να παραθέσω. Και μια και μιλάμε για ποιότητα να μην μιλήσουμε για τις κοπρολαγνούδες που πόσταρε !! Ετσι ?? Νομίζω στα προφανή συμφωνούμε. Αρα η προσέγγιση του σκορπάω άφθονο κασέρι και όλα καλά προφανώς μπάζει. Και μπάζει σοβαρά.

Το ότι το θέμα της γνώσης της γλώσσας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι αναμφισβήτητο. Σίγουρα βοηθάει και μάλιστα πολύ. Απο προσωπική μου όμως εμπειρία οι νεότερες ιδίως κοπέλες έστω στοιχειωδώς μιλάνε αγγλικά και μπορείς να συνενοηθείς.

Θα συμφωνήσω ότι αν ο άντρας χαρακτηρίζεται απο επίθετα όπως Αμπαλος, γαρδούμπαλος, κάγκουρας, χλιμίτζουρας και άλλα ''ευγενή΄΄ λαικής φαντασίας επίθετα τότε δεν θα έχει καμμιά τύχη στο ανατολικό μπλόκ. Ουσιαστικά επειδή λίγο πολύ έχω εμπειρία από πάρα πολλές χώρες, θα συμπληρώσω ότι πουθενά δεν θα έχει τύχη. Αμπαλος στη χώρα σου = Αμπαλος Παντού. Τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε.

Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ, αλλά θα το κάνω για να απαντήσω για το πόσο next door είναι οι γκόμενες που καταφέρνω. Μια στις 10 επαναλαμβάνω και μετά απο πολλούς χυλούς, δεν πουλάω δηλαδή γκομενιλίκι στα πενήνταφεύγα μου.

Για παράδειγμα. Τη κοπέλα της φωτογραφίας τη γνώρισα πέρυσι το καλοκαίρι στο μουσείο της Ολυμπίας όπου είχα πάει το γυιό μου και τον βαφτισιμιό μου για να ξυπνάνε.
Δεν έκανα τίποτα όταν τη γνώρισα πέραν του να πάρω ένα τηλέφωνο καινα ... τις στείλω φωτογραφίες απο το viber απο το χώρο του μουσείου.:cheesy:

Μέσα στο επόμενο εξάμηνο την έπεισα ότι η Αθήνα έχει πολύ περισσότερα αρχαία μνημεία, εμου συμπερiλαμβανομένου.:D:

Φέτος τον Ιανουάριο στις γιορτές, όπου έιχα πάρει εγώ το υπόλοιπο της αδείας μου υποχρεωτικά, ήρθε στην Αθήνα και έμεινε περίπου 10 μέρες μαζί μου.

Της ρίχνω 27 χρόνια. Φίλοι μου που έτυχε να την δούν την έβγαζαν καθαρό οχτάρι. Αν σου κάνει για Next Door Girl τότε εντάξει πάω πάσο. Μπορεί να έχεις υψηλά standards και μπράβο σου.

Αυτά και σταματάω γιατί το θεωρώ μαλακία να περιαυτολογώ.

Ολα παίζουν. Τρόπο θέλει. Επιμονή στην προσπάθεια, και υπομονή στην αποτυχία. Πάνω από όλα πίστη στον εαυτό σου. Ουσιαστικά εκπέμπεις και φαίνεσαι προς τους άλλους ότι πραγματικά εσύ για τον εαυτό σου πιστεύεις ότι είσαι.

Καλή συνέχεια !! :hi::hi:

ΥΓ. O μοναδικός λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να σου απαντάω, είναι γιατί κατά κάποιο τρόπο μου θυμίζεις τον εαυτό μου στα νειάτα μου :hi::

Συμφωνώ στα περισσότερα....

Και φυσικά οι γκόμενες που είναι αγγούρια,ανεξαρτήτου χώρας,έχουν περιορισμένο κοινό και σε πληρωμένο και μη...
Έχω γαμήσει γκόμενα που όταν πήγα να τη στήσω στον τοίχο, ο κώλος της ήταν στον αφαλό μου και είμαι 1.87
Η συγκεκριμένη ειχε δύσκολίες στο dating και ας ήταν όμορφη και εντυπωσιακή.
Και στο σπονσοραρισμα να το γυρνούσε,δύσκολα...

Κοντολογίς,η γυναικα δεν πάει με το μέτρο,αλλά ούτε και στρουμφάκια του 1.60 μπορούν να γαμιούνται για 250 ευρώ γιατί κάποιοι αρέσκονται να πηδάνε τάπες

Το περιστατικό φυσικά το πιστεύω και μπράβο σου.
Αυτο που ήθελα να σου επισημάνω εξ'αρχής είναι το κάτωθι...
Δεν υπάρχει περίπτωση,ειδικά 50άρης+,να πάει Παρασκευή μουνολίβαδα και να γαμήσει μέχρι την Κυριακή εμφανίσιμη γκόμενα 20+
χωρίς να παίξει ξεκαθαρη συνδιαλλαγή.
Σε αλλοτινές εποχές,κάπου,καπως,κάποτε,ναι....Εδώ και χρόνια όχι...
Μη σου πω ότι αμα σκάσει ένας 50+ σε καμια galeria και αρχίζει να μιλάει σε 20χρονα θα φύγει ιπτάμενος..

Και σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ μαζί σου,περί του τι εκπέμπεις,κ.λ.π.
Απλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για λαούς που έχουν αλλεργία στο πολύ μεσογειακο παπατζηλικι..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποτέ δε γαμούσε ο 50άρης Πολωνία έτσι απλά.Εδώ τώρα και οι τριαντάρηδες ψαρώνουν να πάνε Πολωνία αν δεν έχουν προσόντα.Οι πιο πολλοί γαμωσταυρίζουν τις εξελίξεις.
Οι πιο δύσκολες και απαιτητικές γκόμενες είναι οι 170-175 ύψος,κάτω των 23,λεπτές.Αυτές σου βγάζουν την Παναγία να τις γαμήσεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Προσωπικά γουστάρω γυναίκες 168 - 175. Αυτές μου ταιριάζουν ανατομικά, αλλά και αυτές γουστάρω αισθητικά.
Οι πιο ψηλές ιδίως όταν κινούνται μου φαίνονται κάπως άχαρες και ατσούμπαλες.
Εξαιρέσεις ασφαλώς υπάρχουν. Και αυτές οι εξαιρέσεις είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές ομολογουμένως.
Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες πλην εξαιρέσων χορεύτριες είναι συνήθως 160 -170 το πολύ.

Οι περισότερες μοντέλες στο κόσμο είναι κάπου μεταξύ 170 - 177.
Εξαίρεη είναι αυτές που διαφημίζουν προιόντα προσώπου όπου το μπόι δεν έχει σημασία.
Αψογος οπως παντα.

1,72 χωρις τακουνια και μπαγιοκο :grin: 20 χρονια γκαπ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Μη μου στεναχωριέσαι,δεν σου τρώει κανένας τον πούστη-γκόμενο,αρέσκεται σε διασταυρώσεις σκατού και υπολείμματος γενετικού υλικού...πληροίς όλες τις προϋποθέσεις.:tooth::tooth::tooth:
Βγαζει κακιουλες αλλα ειναι καλο παιδι καταβαθος
θα τον φερω σιγα σιγα στον ισιο δρομο ... που θα παει :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Βγαζει κακιουλες αλλα ειναι καλο παιδι καταβαθος
θα τον φερω σιγα σιγα στον ισιο δρομο ... που θα παει :tooth:

Οι τρεις μας στην Πετρούπολη,εκεί θα γίνει η συμφωνία-συμφιλίωση.:2funny:
Yalta_summit_1945_with_Churchill%2C_Roosevelt%2C_Stalin.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εχουμε τον μιντρεαντερ ενα κλωνο του Αρχηγου φυσυογνωμικα αλλα στο πολυ χειροτερο, να μας ζαλιζει με φιλοσοφικες αρλουμπες και κατεβατα που μονο αυτος καταλαβαινει...

Εχουμε τον τασο να αναπολει το κισινιαου οπως ο βετερανος του Β ΠΠ το χωριο της γαλλιας που σταλθηκε μετα την αποβαση στη Νορμανδια οπου γνωρισε μια γαλλιδουλα της αντιστασης και καλωπερασε...

Εχουμε τον δαρμενο ουκα τσεπης χαζοχαρη που οι μελανιες στα ματια του ειναι πιο πολλες απο τις τριχες στο κρανιο του σε μονιμο παραλληρημα...

Εχουμε εναν διπλο πρακτωρα, αντρα γαμια εδω και υποτακτικο ζητιανο πουτσων στο απεναντι σαιτ...

Και γενικως εχουμε ενα σωρο φουκαραδες (ουρμπλαουερ, ξενιτεμενη φετα, ιωσηφ, και... και.. και...)

ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ;;;;;

:confused:

Εσύ θα μας πεις ποιος κλώνος είσαι για να ξέρουμε τι μέρος του λόγου είααι;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Είναι προσωποποιημένο.Κανουν κριτική σε σχέση με το άτομο.
Εσύ λες ο μέσος 45αρης.Ο άλλος σου λέει δε μιλάω για το μέσο 45αρη αλλά για το συγκεκριμένο τον Κμαν.
Πάντα είναι υποκειμενική κριτική.

Ασε εμας να ασχολουμαστε με τους ζουλιαρηδες

Τι αποφασεις πηρες?
Βυζαρου Λευκορωσιδα?
Πολωνεζα με but plug ηδη στον κωλο?
Θα πας μπλοκ και θα καμακωσεις live?

Θα κάνω μια κίνηση του ιππότη με εισβολή στα πολωνικά εδάφη.Αρχικά Πόζναν με έτοιμες φάσεις και μετά βλέποντας και κάνοντας.Θα το αφήσω ανοιχτό.Βαρσοβία ή Κράκωβ.Στόχος 3 γκόμενες σε 3 μέρες αλλά θέλει τέχνη.Και αρκετή τύχη.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να φέρω τη βυζαρού Πολωνία.Τουρκία κτλ είναι ρίσκο να μπεις μετά σε καραντίνα.
Το live που λες είναι άριστη ιδέα,να δούμε αν θα τα προλάβω όλα.
Πόζναν περιμένει μια μοντελοειδής Λευκορρωσίδα με ωραία Ουκρανή φίλη,να δούμε αν παίξει τριολέ αλλά χλωμό.
Πρέπει να γαμήσω και την άλλη με τα τατού και έχω και μια 190 έτοιμη στο Κράκωβ.Και άλλους στόχους.Ολα σε ένα τριήμερο.Χρειάζονται φοβερές ταχύτητες,ευελιξία και συγκέντρωση.
Γενικά πολύ μουνί και όλες γουστάρουν μπάλκαν πέος,άντε να τις προλάβεις όλες.Μένουν κάποιες αγάμητες υποχρεωτικά.Την επόμενη φορά,τι να κάνουμε.
κανονησε θα σε γαμησω εγώ έτσι και δεν γαμησεις την βυζαρου τι μασταρι ήταν αυτό ρε μαλακα

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.233
Πόντοι
506
κανονησε θα σε γαμησω εγώ έτσι και δεν γαμησεις την βυζαρου τι μασταρι ήταν αυτό ρε μαλακα
Φοβάμαι ότι μας έριξε στάχτη στα μάτια για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ίσως έχει δίκιο ο Δημητράκης που λέει ότι ο κμαν απλά ανέβασε μια φωτό από το ιντερνετ και ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει σε επαφή με την συγκεκριμένη βυζοπούλα.

Ο χρόνος θα δείξει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom