@ Βαλκάνιος Πουτσαράς ( για κάποιο λόγο δεν δουλεύει η παράθεση )
Παμε λοιπόν σε ένα ένα στα σημεία της απάντησής σου.
Το ότι παραδέχεσαι ότι πολλές απο τις προσεγγίσεις της ''αρχηγάρας'' αντιστοιχούν σε καταστροφές και οιωνεί εξαπατήσεις το βρίσκω θετικό.
Κάποιες απο τις γκόμενες που έχει ποστάρει ο Kman εδω μέσα είναι πράγματι αξιόλογες. Οι περισσότερες όμως είναι κάτι αγγούρια 180 -195 ύψους που για τη πλειοψηφία των αντρών αντιστοιχούν στους όρους ξυλάγγουρα, η καμήλες η διάφορα άλλα που δεν θέλω τώρα να παραθέσω. Και μια και μιλάμε για ποιότητα να μην μιλήσουμε για τις κοπρολαγνούδες που πόσταρε !! Ετσι ?? Νομίζω στα προφανή συμφωνούμε. Αρα η προσέγγιση του σκορπάω άφθονο κασέρι και όλα καλά προφανώς μπάζει. Και μπάζει σοβαρά.
Το ότι το θέμα της γνώσης της γλώσσας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι αναμφισβήτητο. Σίγουρα βοηθάει και μάλιστα πολύ. Απο προσωπική μου όμως εμπειρία οι νεότερες ιδίως κοπέλες έστω στοιχειωδώς μιλάνε αγγλικά και μπορείς να συνενοηθείς.
Θα συμφωνήσω ότι αν ο άντρας χαρακτηρίζεται απο επίθετα όπως Αμπαλος, γαρδούμπαλος, κάγκουρας, χλιμίτζουρας και άλλα ''ευγενή΄΄ λαικής φαντασίας επίθετα τότε δεν θα έχει καμμιά τύχη στο ανατολικό μπλόκ. Ουσιαστικά επειδή λίγο πολύ έχω εμπειρία από πάρα πολλές χώρες, θα συμπληρώσω ότι πουθενά δεν θα έχει τύχη. Αμπαλος στη χώρα σου = Αμπαλος Παντού. Τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε.
Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ, αλλά θα το κάνω για να απαντήσω για το πόσο next door είναι οι γκόμενες που καταφέρνω. Μια στις 10 επαναλαμβάνω και μετά απο πολλούς χυλούς, δεν πουλάω δηλαδή γκομενιλίκι στα πενήνταφεύγα μου.
Για παράδειγμα. Τη κοπέλα της φωτογραφίας τη γνώρισα πέρυσι το καλοκαίρι στο μουσείο της Ολυμπίας όπου είχα πάει το γυιό μου και τον βαφτισιμιό μου για να ξυπνάνε.
Δεν έκανα τίποτα όταν τη γνώρισα πέραν του να πάρω ένα τηλέφωνο καινα ... τις στείλω φωτογραφίες απο το viber απο το χώρο του μουσείου.
Μέσα στο επόμενο εξάμηνο την έπεισα ότι η Αθήνα έχει πολύ περισσότερα αρχαία μνημεία, εμου συμπερiλαμβανομένου.
Φέτος τον Ιανουάριο στις γιορτές, όπου έιχα πάρει εγώ το υπόλοιπο της αδείας μου υποχρεωτικά, ήρθε στην Αθήνα και έμεινε περίπου 10 μέρες μαζί μου.
Της ρίχνω 27 χρόνια. Φίλοι μου που έτυχε να την δούν την έβγαζαν καθαρό οχτάρι. Αν σου κάνει για Next Door Girl τότε εντάξει πάω πάσο. Μπορεί να έχεις υψηλά standards και μπράβο σου.
Αυτά και σταματάω γιατί το θεωρώ μαλακία να περιαυτολογώ.
Ολα παίζουν. Τρόπο θέλει. Επιμονή στην προσπάθεια, και υπομονή στην αποτυχία. Πάνω από όλα πίστη στον εαυτό σου. Ουσιαστικά εκπέμπεις και φαίνεσαι προς τους άλλους ότι πραγματικά εσύ για τον εαυτό σου πιστεύεις ότι είσαι.
Καλή συνέχεια !!
ΥΓ. O μοναδικός λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να σου απαντάω, είναι γιατί κατά κάποιο τρόπο μου θυμίζεις τον εαυτό μου στα νειάτα μου
: