dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
συνεχισε μουνοπανο τα μουνοπανιστικα και οπου σε βρω θα σου δωσω τα ματια σου να τα φας- γιατι @ρχιδια δεν εχεις-Βέβαια επειδή έχει παιδεία
συνεχισε μουνοπανο τα μουνοπανιστικα και οπου σε βρω θα σου δωσω τα ματια σου να τα φας- γιατι @ρχιδια δεν εχεις-Βέβαια επειδή έχει παιδεία
εσυ ρε παλικαρι με την φιλη σου στο απολυτο [0] μηδεν σε κριτικες - ηρθατε να μου την πειτε εδω στο φορουμ εμμεσα - με πασουλες;
Η γκομενα παντως στη φωτο καθαρο 5αρι στο προσωπο ...
Καραφλόπουστα,εκτός ότι είναι κατακριτέο και πούστικο,σαν τον χαρακτήρα σου,να δημοσιεύεις φωτογραφίες με πρόσωπο από κάποιον που δεν έχει εκτεθεί δημόσια μέχρι τώρα και χωρίς τη άδεια του,σε ενημερώνω πως ο Kman δείχνει νεότερός και σίγουρα δεν έχει το βλέμμα καθυστερημένου και ημίτρελου σαν και σένα.
Το ξεφτίλισμα που έχεις φάει εδώ μέσα,λόγω πράξεων σου και με δική σου ευθύνη στη δημοσίευση εξαιτίας της βλακείας σου,σε οδήγησε να αποδείξεις για άλλη μια φορά πόσο μπινές είσαι!
Aυτη του η πραξη σβηνει καθε ιχνος ενοχης απο εκεινους που τον βασανιζουν και καθε ιχνος συμπαθειας απο εκεινους που τον λυπουνται
Σουβλα μεχρι να σβησει ο ηλιος
Τι εγινε ρε συ , πως τα πας? Χαθηκες ολα καλα ?Τελικα μια χαρα ειναι ο αρχοντας! Ουτε 40 δε φαινεται και σιγουρα πολυ ανωτερος απο κατι σταφιδιασμενους γερους οπως μιντρεαντερ, τασος, σκυλοχαρας κλπ... Τον αδικουσαν οι φωτο με το καλυμενο προσωπο...
Ταιριαζουν ομως
Ενας ουδετερος παρατηρητης θα τους εκανε κανονικο ζευγαρι
Σε αυτο δεν αντιλεγω ...Ταιριαζουν ομως
Αυτή η φώτο του αρχηγού πρέπει να'ναι 10ετιας και βάλε,αν τη συγκρίνεις με τις πιο πρόσφατες
αν ειμαι ο τζεβελεκος κυρ- pustler, εσυ εισαι ο αλεκος τζανετακος μια ζωη στη φαπα στο πουθενα και στο τιποτα- παντου ασχετος- το απολυτο [0] σε ολαΟ τζεβελεκος
Ποιος την εβγαλε τη φωτο Αρχηγε;!κρυφα το εκανε; Αυτον το. dragx πως τον λενε καπου τον ειχε παρει το ματι μου στο σαιτ...
αν ειμαι ο τζεβελεκος κυρ- pustler, εσυ εισαι ο αλεκος τζανετακος μια ζωη στη φαπα στο πουθενα και στο τιποτα- παντου ασχετος- το απολυτο [0] σε ολαΟ τζεβελεκος