barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.018
- Πόντοι
- 5.506
τι λες βρε αναρχιδο πουστρακι -επικοινωνει το κλουβιο μυαλο σου- με τη σαπια σουφρα σου;
Πολυ νευρικη εχεις γινει τελευταια, μαλλον η πορτα στα μπουρδελα παει συννεφο.
τι λες βρε αναρχιδο πουστρακι -επικοινωνει το κλουβιο μυαλο σου- με τη σαπια σουφρα σου;
Κορσο,τι φωτογραφίες από το Βερολίνο μου λες?
Εγω τον είδα απο κοντα και δεν τον αναγνωρισα, γιατί φαίνεται πολύ μικρότερος από τις photo.
Αρχοντα,αλλο μικροδειχνω,αλλα είμαι γκομενος!
Πολυ νευρικη εχεις γινει τελευταια, μαλλον η πορτα στα μπουρδελα παει συννεφο.
Δεν την ειδα τη φωτο,αλλα μπορω να επιβεβαιωσω οτι απο κοντα ο άρχοντας φαίνεται πολύ μικρότερος.
Φαίνεται 40 το πολυ.
Είναι μπειμπυ φεις.
Ο καράφλας έβαλε ένα ακόμα αυτογκόλ,πήγε να εκθέσει πούστικα τον Kman και ρεζιλεύτηκε γιατί ο ίδιος δείχνει 10-15 χρόνια μεγαλύτερος,ο γεροντόπουστας.
Ελα ρε, δε δειχνει μεγαλυτερος ο Δημητρακης. Οσο ειναι δειχνει. Απο τον ΚΜΑΝ μικροτερος.
Παντως διαβαζα για τις βασεις και τα μορια που θελανε για να μπουν ιατρικη και σκεφτηκα το μητσο και το μαρκελο.
19 χιλιαδες μορια, φαντασου χαρα να το ακουγε ο μαρκελος
Κλώνε hustler ... με βλέπεις στον ύπνο σου μωρή ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ;;;
Σχεδόν όλο το μήνα έλειπα και δεν ασχολήθηκα με τη δυστυχία σου ...
Εσύ σίγουρτα σερνόσουν εδώ , τι να κάνεις ένα ναυάγιο είσαι ... κουράγιο μόνος σου δεν έχεις ...
Ο Μονσελάς δεν έρχεται στα Χανιά ....
τράτζικ ....
Σαν γκόμενά,δεν απεπνεε πουτανιλα.
Ρε αρχοντα δεν είσαι εμφανίσιμος.
Έχεις βρει το δρόμο σου με τα σπονσοριλικια,απλα φρόντισε να αλλαξεις το εξπλειν με τις σπόνσορετες για να αποφευγεις θεοτρελες και αρπακτικά
Δεν την ειδα τη φωτο,αλλα μπορω να επιβεβαιωσω οτι απο κοντα ο άρχοντας φαίνεται πολύ μικρότερος.
Φαίνεται 40 το πολυ.
Είναι μπειμπυ φεις.
Ετσι είναι.Αφού με παίρνει ακόμα στο live.Καλά πριν 5 χρόνια,χαλαρά.Καταλαβαίνεις τι έκανα 2002-2015 που φαινόμουνα νέος.Αυτοί τα μπερδεύουν.
Και ετσι οπως καποτε ονομαζαν το κρεας >φακες- Αποψε θα ονομασουμε την ιντερνετικη εκδιδομενη->γκομενα- για χαρη σου. Μα και μια ιεροδουλη να δεις τυχαια στον δρομο- δεν της φαινεται οτι εργαζεται στους οικουςΑυτή που είχα σου φάνηκε σα σπονσορέτ σαν πουτάνα ή σαν κανονική γκόμενα?
απο τις πολλες γερικες πουτσες των τσοντοσινεμα- και το πηγαιν- ελα του δισκου- σου χουν ταρακουνησει τον εγκεφαλο και λες ασυναρτησιες
Μπλε αρχιδια. .
Κορσο,τι φωτογραφίες από το Βερολίνο μου λες?
Εγω τον είδα απο κοντα και δεν τον αναγνωρισα, γιατί φαίνεται πολύ μικρότερος από τις photo.
Αρχοντα,αλλο μικροδειχνω,αλλα είμαι γκομενος!
Αυτή που είχα σου φάνηκε σα σπονσορέτ σαν πουτάνα ή σαν κανονική γκόμενα?
Μέχρι τα 30-35 έμπαινα σε όλα τα μαγαζιά και τα κλαμπ και ρούχα των 3 ευρώ να φόραγα.Δεν έτρωγα ποτέ πόρτα.
Για το live θες εμφάνιση,πρέπει να είσαι ελκυστικός.Δεν μπορεί να είσαι για τον πούτσο γιατί μετά τρως φυστίκια και χυλόπιττες αβέρτα.
30-35 χρονών όργωνα Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία.Ηταν θρυλικές εποχές τότε.
ειδικα στην κοντινη του φωτο στο βερολινο σαν το τζαμπα χατ ειναιΕίναι μπειμπυ φεις.
μιλα για τον ευατο σου pustler - που σου θιξαμε τον γκομενο και πεταχτηκες παλι σαν την πορδη- Και εδω εισαι λαθος-απο εφηβος μεχρι σημερα ελεγαν οι γκομενες οτι μοιαζω με καποιον γνωστο ξενο ηθοποιο και για αυτο ειχα επιτυχια -ιδιαιτερα στις ξενεςείσαι ασχημος
μιλα για τον ευατο σου pustler - που σου θιξαμε τον γκομενο και πεταχτηκες παλι σαν την πορδη- Και εδω εισαι λαθος-απο εφηβος μεχρι σημερα ελεγαν οι γκομενες οτι μοιαζω με καποιον γνωστο ξενο ηθοποιο και για αυτο ειχα επιτυχια -ιδιαιτερα στις ξενεςείσαι ασχημος