dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ρε συ volataire,αφού ο καράφλας τους έπιασε στο φιλότιμο,μέσα σε όλη αυτή την covid-19 φάση,τους είπε πως πάει στο νοσοκομείο να δει τον θείο του και τον άφησαν να περάσει.
Εγώ περιμένω τις φωτογραφίες και τα χαρτάκια από την τράπεζα,είμαι σίγουρος πως έβγαζε και εκεί φωτογραφίες(τόσα κινητά έχει)...ο πουστόγερος.
Μπορει να τα εχασε
Το διαβατηριο ομως με την σταμπα το εχει
Αναμενουμε φωτο διαβατηριου
Το πρόβλημα σας δεν είναι τα χρήματα που φάγατε στη μάπα το πρόβλημα σας είναι αν πήγα και τα κατέθεσα στην τράπεζα
Γιά τη μαλακία που έγραψες απαντάω στον ακόμα πιό βλάκα από σένα που έκανε και ανάλυση της μαλακίας που έγραψε
Εδώ σας έβαλα πραγματικά 3.600 ευρώ κ'εσείς γράφετε μαλακία αν τα κατέθεσα στην τράπεζα
Την είπες τότε τη μαλακία ότι η τράπεζες δε δίνουν 500άρικα τώρα συνεχίζεις να γράφεις
Ρούφα και καμία κουράδα τώρα σκατόπουστα:
Правительство России по телефону обсудило с Финляндией возможные сроки открытия границ Подробнее: [URL unfurl="true"]https://neva.today/news/pravitelstvo-rossii-po-telefonu-obsudilo-s-finlyandiej-vozmozhnye-sroki-otkrytiya-granic-201300/[/url]
Напомним, на данный момент правительство Финляндии не планируют пускать в свою страну граждан россии до 8 сентября минимум.
Θυμηθείτε ότι προς το παρόν η φινλανδική κυβέρνηση δεν σκοπεύει να αφήσει τους Ρώσους πολίτες στη χώρα της τουλάχιστον έως τις 8 Σεπτεμβρίου.
Μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι
Μεγάλε αποκάλυψες τη μεγάλη απάτη και θα κερδίσεις ένα μεγάλο δώρο τα σκατάκια μου
Χτες έτρωγα μόνο σταφυλια και έκανα αυτά τα σκατάκια σα μούστο Αν τα κάνω κρασί θα στο δώσω να το πιείς στο Ελ Μπάσσα
Βρε ηλίθιε δεν έχεις ακούσει ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραπάνω από 1 διαβατήριο?εδώ λέει γιά τους Ρώσσους και τα λέει πολύ σωστά.Εγώ όμως βρε βλάκα πηγαίνω στη Φινλανδία με το Ελληνικό διαβατήριο ή την Ελληνική ταυτότητα (μπορείς να μπεις και να βγεις μόνο με της καινούργιες που γράφουν το όνοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες).Αν είχες ταξιδέψει στην Ευρώπη θα ήξερες ότι δεν βάζουν σφραγγίδα στα Ελληνικά διαβατήρια πόσο μάλλον στις ταυτότητες που και να θέλουν να βάλουν σφραγγίδα δε γίνεται .Με την ταυτότητα απλός σε κρατάνε περισσότερη ώρα γιατί δεν την σκανάρουν αλλά χτυπάνε το όνομα σου στο κομπιούτερ να δούνε και καλά αν καταζητήσε.
Η Φινλανδία αν τους πεις ότι πας στο αεροδρόμιο δε σε βάζει καμία καραντίνα στη χειρότερη περίπτωση να σου ζητήσουν να τους δείξεις εισητήριο,κάνεις μιά κράτηση που είναι γιά μερικές ώρες εως μία μέρα χωρίς λεφτά φωτογραφίζεις την οθώνη και τους την δείχνεις εγώ τους είπα αυτό για να μη μου κανουν τεστ και Το προβλημα είναι ότι δεν έχει συχνά λεοφωριάκια τώρα.
Τελικά είσαστε πάρα πολύ ηλίθιοι.Ξύπνησα στις 10.30 και μισοκοιμησμένος έτρεχα να προλάβω γ'αυτό η φώτο που είναι τόσο πρόχειρη και κάποια κατοστάρικα δε φένονται.
Το πρόβλημα σου δεν είναι το εξωπραγματικό γιά σένα ποσό που μπορείς να περάσεις ένα χρόνο το πρόβλημα σου είναι αν πήγα και τα κατέθεσα στην τράπεζα ή όχι
Παώ ραντεβού τώρα με τ'αμάξι καθίστε εσείς και γράφετε για το αν κατέθεσα τα χρήματα που σας έβαλα φωτογραφία στην τράπεζα ή όχι