Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Γιατί άλλαξε πάλι?
@ ΔΑΣΚΑΛΕ Ιωσήφ Μ όλο τον σεβασμό όλα ο τα ίδια γράφεις για τον πορδομιτσο
Βρες καινούριο θέμα
Αυτό με καράφλα κ σκατα κούρασε
Ασε τις ψωνισμενες λευκορωσιδες και ετοιμασου για Ριμπνιτσα ...μιλαω με παλιο αμορε (30αρα ειναι πια) που θα μας φερνει και αλλες.@θειο Τάσο
Κάνε τον σταυρό σου να πέσει ο Λουκασένκο να κλείσουμε μετά την πείνα που θα πέσει,θεαματικά την καριέρα μας στο Μινσκ Μπρεστ κ περιξ
καλώς τον Βαλκάνιο φουκαρά, καλώς το τελειωμένο ναυάγιο του εξωτερικού, καλώς τον πιθανότατα κλώνο καποιου γνωστιυ ναυαγίου έχω την υποψία ότι δεν είσαι στο εξωτερικό λες ψέματα σαν τον ντουντ 33 ότι μένει Λονδίνο, σε κάνα 2αρι σε καμία φτωχή περιοχή της Αθήνας θα είσαι και το παίζεις οικονομικος μετανάστης φουκαρά πάντως γιατί δεν πας στην Ουκρανεζα που έβγαλε ο Βλάκμαν? Α ξέχασα εσύ έχεις μια Γερμανίδα λείπει το πουλί και βγήκες από το κλουβί σου γιατί μετά το μεγάλο ρεζιλεμα που σου είχε κάνει χάθηκες για μήνες πάντως θα γούσταρα να σου κάνει άλλο ένα, αλλά θα χαθείς για μήνες πάλι και πρέπει να γελάμε με κάποιον, κμαν και Ιωσήφ τους βαρεθήκαμε, μόνο ο φύλακας έχει πλάκα ανέβασε και δέσμες 20ρικα λες και είναι 200 ευρα μείνε Βαλκάνιε τιπωτενιε φουκαρά, θέλουμε γέλιοΕδώ αγγελία Πολωνέζας που ψάχνει γαμιά να σπονσοράρει.28 χρονών γκόμενα μένει UK,θα τον διορίσει λέει σε υψηλό πόστο στην εταιρία της με χοντρά λεφτά,θα του αγοράσει αυτοκίνητο,δώρα,ψώνια,θα τον πάει διακοπές,θα τον κυκλοφορεί σε ακριβά ρεστωράν,ό,τι θέλει,πασά θα τον έχει.Πολωνέζα Εύα.Οσοι πιστοί προσέλθετε.(για χέσιμο δε λέει τίποτα μην τρέφουν ελπίδες ορισμένοι).
Ετσι τρελιάρες που είναι οι Πολωνέζες,πιστεύω ήδη έχουν αρχίσει τα ζιγκολίκια.
Άμα έχει κότερο και θέλει να σπάσει πλάκα με κανά μικροτσούτσουνο ΝΑΥΑΓΙΟ, εχω ένα στα υπόψιν
εκανε πιατσα η mana σου χθες εκει
Αφου ο τελειωμενος πασχει απο ασπεργκερ -και συνεχιζει τη μαλακια του- γιατι δεν εχει κατι αλλο να πει αφου ειναι το απολυτο- 0 -σε ολα. Μολις σχολιασω κατι για τον γαμια του -τον κοπρολαγνο κατμαν- πετιεται σαν την πορδη -για να τον υπερασπιστει -σαν να μιλαω- γι αυτον -λες και ειναι κλωνος του.το οτι κορσο και χαστλερ συνεχιζουν τη κουβεντα
Αυτό που είπες παίζει πολύ σοβαρά! Να είναι δηλαδή πλαστά τα λεφτά που μας βάζει στις φωτογραφίες! Ο Δημητράκης που ξέρει καλύτερα θα μας πει!Ο Μητσος τον εχει πετσοκοψει..
Του χει δωσει το κωλαντερο στο χερι!
Παιζει να χει αγορασει κι αυτους τους ψευτικους πακους με ευρω που πουλαει το wish για να νιωσει...ανωτερος! (Χαρακτηριστικο μοκροτσουτσουνων!
Αν και αυτο το διευρω που θα δινει μαλλον θα το κρατησει να παρει καμια μπιρα με τα κατεψυγμενα καλαμαρακια που θα φαει στο μηνιαιο ρεπο του! ?
Στη Σερβία πουλούσαν 10 Ευρώ ένα πάκο πλαστά πεντακοσάρικα στο παζάρι
Μπορεί να τα βρήκε στη Κατερίνη που πήγε διακοπές
To κωλοσαιτ που σπάει αρχιδισ μου στερεί την δυνατότητα να ποσταρω όπως θέλω από κινητό
Γρήγορα λοιπόν
,@ ποδρομετανασρη βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
Ναι το παραδέχομαι
Είμαι ο ΒΠ
@ ΔΑΣΚΑΛΕ Ιωσήφ Μ όλο τον σεβασμό όλα ο τα ίδια γράφεις για τον πορδομιτσο
Βρες καινούριο θέμα
Αυτό με καράφλα κ σκατα κούρασε
@ ΒΠ δημόσια πρόσκληση πρόκληση
Από Οκτώβρη ετοιμάζω κάτι Μόναχο οπότε έχεις ευκαιρία να κάνεις επίδειξη σημαίας κ να συναντηθούμε λάιβ στα στενά της Λέοπολντ στρασσε
@θειο Τάσο
Κάνε τον σταυρό σου να πέσει ο Λουκασένκο να κλείσουμε μετά την πείνα που θα πέσει,θεαματικά την καριέρα μας στο Μινσκ Μπρεστ κ περιξ
καλώς τον Βαλκάνιο φουκαρά, καλώς το τελειωμένο ναυάγιο του εξωτερικού, καλώς τον πιθανότατα κλώνο καποιου γνωστιυ ναυαγίου έχω την υποψία ότι δεν είσαι στο εξωτερικό λες ψέματα σαν τον ντουντ 33 ότι μένει Λονδίνο, σε κάνα 2αρι σε καμία φτωχή περιοχή της Αθήνας θα είσαι και το παίζεις οικονομικος μετανάστης φουκαρά πάντως γιατί δεν πας στην Ουκρανεζα που έβγαλε ο Βλάκμαν? Α ξέχασα εσύ έχεις μια Γερμανίδα λείπει το πουλί και βγήκες από το κλουβί σου γιατί μετά το μεγάλο ρεζιλεμα που σου είχε κάνει χάθηκες για μήνες πάντως θα γούσταρα να σου κάνει άλλο ένα, αλλά θα χαθείς για μήνες πάλι και πρέπει να γελάμε με κάποιον, κμαν και Ιωσήφ τους βαρεθήκαμε, μόνο ο φύλακας έχει πλάκα ανέβασε και δέσμες 20ρικα λες και είναι 200 ευρα μείνε Βαλκάνιε τιπωτενιε φουκαρά, θέλουμε γέλιοΕδώ αγγελία Πολωνέζας που ψάχνει γαμιά να σπονσοράρει.28 χρονών γκόμενα μένει UK,θα τον διορίσει λέει σε υψηλό πόστο στην εταιρία της με χοντρά λεφτά,θα του αγοράσει αυτοκίνητο,δώρα,ψώνια,θα τον πάει διακοπές,θα τον κυκλοφορεί σε ακριβά ρεστωράν,ό,τι θέλει,πασά θα τον έχει.Πολωνέζα Εύα.Οσοι πιστοί προσέλθετε.(για χέσιμο δε λέει τίποτα μην τρέφουν ελπίδες ορισμένοι).
Ετσι τρελιάρες που είναι οι Πολωνέζες,πιστεύω ήδη έχουν αρχίσει τα ζιγκολίκια.
Άμα έχει κότερο και θέλει να σπάσει πλάκα με κανά μικροτσούτσουνο ΝΑΥΑΓΙΟ, εχω ένα στα υπόψιν
Μυριζει αγαμια ο τυπος απο μακρια ,μην ασχολεισαι μαζι του.Αφου ο τελειωμενος πασχει απο ασπεργκερ -και συνεχιζει τη μαλακια του- γιατι δεν εχει κατι αλλο να πει αφου ειναι το απολυτο- 0 -σε ολα. Μολις σχολιασω κατι για τον γαμια του -τον κοπρολαγνο κατμαν- πετιεται σαν την πορδη -για να τον υπερασπιστει -σαν να μιλαω- γι αυτον -λες και ειναι κλωνος του.
Μυριζει αγαμια ο τυπος απο μακρια ,μην ασχολεισαι μαζι του.Αφου ο τελειωμενος πασχει απο ασπεργκερ -και συνεχιζει τη μαλακια του- γιατι δεν εχει κατι αλλο να πει αφου ειναι το απολυτο- 0 -σε ολα. Μολις σχολιασω κατι για τον γαμια του -τον κοπρολαγνο κατμαν- πετιεται σαν την πορδη -για να τον υπερασπιστει -σαν να μιλαω- γι αυτον -λες και ειναι κλωνος του.
Ο Μαρκελος για ολους λεει οτι δε μενουν εξωτερικο αλλα σε δυαρι στα Πατησια με τη μανα τους. αλλα ακομα να μας απαντησει για το αν βρηκε τα τεραστια μορια που εψαχνε. Ισως δε βρισκει για αυτο βγαζει πικρα και κακια.
Ο Μαρκελος για ολους λεει οτι δε μενουν εξωτερικο αλλα σε δυαρι στα Πατησια με τη μανα τους. αλλα ακομα να μας απαντησει για το αν βρηκε τα τεραστια μορια που εψαχνε. Ισως δε βρισκει για αυτο βγαζει πικρα και κακια.
@ το οτι κορσο και χαστλερ συνεχιζουν τη κουβεντα για τα κωλοδαχτυλα με ξεπερναει. Αφου το ειπε ο κορσο οτι αρνηθηκε ευγενικα, εκτος αν εχω ξεχασει να διαβαζω ελληνικα. Βεβαια δε ξερω τι παιζει με τους ισχυρισμους για την αντζελα (απο το οριενταλ?)
γιατι εχω παιδεια- δεν ειμαι φαντασιοπληκτος - γυφτομπινες- αγραμματος και ζηλιαρης σαν εσενα- οσο μ επιτιθεσαι θα σου γαμω το σπιτι και το ειναι σου - πουτανας γιεευγενικά τα αποφεύγει
κοψε τον παραμυθά- την πρεζα και τα ψυχοφαρμακα- γιατι σε κανουν κ βλεπεις οραματα - και λες αρλουμπεςέχει ένα μικρό μοναστήρι εκεί, ξεκώλιαζα τις καλόγριες δίπλα στο ποταμάκι πριν 15 χρόνια ...
κοψε τον παραμυθά- την πρεζα και τα ψυχοφαρμακα- γιατι σε κανουν κ βλεπεις οραματα - και λες αρλουμπεςέχει ένα μικρό μοναστήρι εκεί, ξεκώλιαζα τις καλόγριες δίπλα στο ποταμάκι πριν 15 χρόνια ...