dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σε λίγο θα μας πεις ότι μένεις στους ουρανοξύστες και θα μας βάλεις και συμβόλαιο όπως τότε που μας έβαλες κλεμμένες φωτογραφίες από μεσητικό και ένα μούφα συμβόλαιο και μας έλεγες ότι είναι το σπίτι που νοίκιαζες .Τη Γερμανίδα σου την έβαλα να τη θαυμάσουμε@aegeanorg Είναι αριστερός ο urlauber?
Δεν παρακολούθησα αυτό περί Ροδιτών,κ.λ.π. θα σου πω όμως ένα λάθος που έχεις κάνει και εσύ και ο Τάσος στο παρελθόν.
Ο Τάσος έχει πάει NRW που έχει κάποιες πόλεις χειρότερες και από την χειρότερη ελληνική και απέκτησε άποψη για όλη τη Γερμανία.
Εσύ έκανες Βερολίνο και νομίζεις πως ότι ισχύει εκεί,μπορεί να ισχύει π.χ.και στη Βαυαρία.
Η Γερμανία είναι χώρα με τεράστιες ανισότητες,πολλές απορρέουν και από το ποιος σύμμαχος είχε υπό την έλεγχό του μεταπολεμικά μια περιοχή.
Για παράδειγμα αυτό είναι Γερμανία
τη στιγμή που μερικά εκατοντάδες χιλιόμετρα νότια σε εμάς, δεν επιτρέπεται να χτιστεί κτίριο πιο ψηλό από μια συγκεκριμένη εκκλησία.
Το ότι σε παγκόσμιο επίπεδο και ανεξαρτήτου εθνικοτητας,μετανάστες που δεν ζουν τη ζωή που θα ήθελαν στο εξωτερικό,παραποιούν την αλήθεια,είναι ακριβες.
Ότι ολοι είμαστε ανειδείκευτοι,κάνουμε δουλειές που δεν κάνουν οι Γερμανοί,κ.λ.π. όμως είναι ανακριβές.
Όπως και οι μαλακίες του Λάκη που πήγε πριν 30 χρόνια Αυστρία και έχει άποψη για όλα.
Εγώ είμαι απολύτως ευχαριστημένος στο Μόναχο που χέζει την πολιτική ορθότητα,είναι υπερ των κλειστών συνόρων και οι τουρκοαραβες είναι στο περιθώριο.
Δε θα έμενα όμως με τίποτα σε οποιοδήποτε άλλο κρατίδιο της Γερμανίας,γιατί πολύ απλά δεν είναι πλέον Γερμανία.
Όσο για τη Γερμανίδα,αυτή ήταν τύπος και υπογραμμός,απλά εγώ δεν μπόρεσα να κάνω το επόμενο βήμα που αυτή ήθελε.
Οπότε οργώνουμε ξανά μέχρι να βρεθεί αντίστοιχη περίσταση.
Στην καλύτερη περίπτωση να μένεις σε ένα τέτοιο σπίτι και να νοικιάζεις καμιά σοφίτα
Όσο γιά τους Έλληνες δεύτερη γεννιάς τα ίδια ζώα είναι με τους καινούργιους,δε ξέρω γιατί αλλά στη Γερμανία πάνε ολοι οι κακομοίρηδες όλοι όταν πάρουν την σύνταξη 800 ευρώ την κάνουν γιά Ελλάδα.
Στη (φτωχή) Ρωσσία τουλάχιστον καθαρίζουν το χιόνι
Εχω μιά υποψία ότι ο Βαλκάνιος Φουκαράς είναι κλώνος του κακομοίρη του Red καταρχήν οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι από άνθρωπο που μένει εκεί,από κάπου τα διαβάζει και τα μεταφράζει και μας τα ότι έβαλε μούφα είναι,κλεμμένες φώτο από διαμέρισμα,συμβόλαιο μούφα γιά τη (Γερμανίδα) δε μιλάωΡε ΒΠ δεν εχω παει μονο Ρηνανια-Βεστφαλια αλλα και Μοναχο και αρκετες αλλες γερμανικες πολεις Βερολινο ,Νυρεμβεργη κτλ
αλλωστε μονος σου το λες οτι η Βαυαρια ειναι εξαιρεση στον κανονα ,πραγματι ισχυει.
Πριν μια διετια περασα και απο το Ουλμ να δω ενα φιλο ,μικρη αλλα ομορφη και αρκετα πλουσια πολη ... καμια σχεση με Μποχουμ η Γκελζενκιρχεν που ειναι εφιαλτικες
Το ιδιο ισχυει για ολες τις χωρες οπως πχ Ρωσια ... Αγια Πετρουπολη πηγες ... μην μου πεις οτι δεν σου αρεσε.
Αγία Πετρούπολη στον ύπνο του έχει έρθει