Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Με έπιασες να λέω ψέματα Είσαι τόσο φουκαράς που υποψιάζεσαι ότι δεν έχω τουαλέτα στο σπίτι Επειδή εσείς οι κγαστερμπά'ι'τερ δεν έχετε τουαλέτα στα οικοτροφεία που μένετε
Ήθελα να στη βάλω φωτογραφία με σκατά αλλά είσαι τυχερός δε μου ερχόταν χέσιμο τέλος πάντον πάρτην χωρίς σκατά στη φωτογραφία είναι και το ένα γατάκι γιά να μη λες ότι δεν είναι η δική μου τουαλέτα
Δηλαδή τι περίμενες?να μην έχω τουαλέτα στο σπίτι μου? Οι γατούλες μου έχουν την τουαλέτα τους,ενώ εσύ ο Γκαστερμπά'ι'τερ έχεις κοινόχρηστη τουαλέτα ο βλάκμαν γ'αυτό επέμενε να βάλω φώτο τη χέστρα γιατί νομίζω στην αποθήκη που μένει έχει μόνο ντουσιέρα και εκεί κατουράει
Μετά απο δύο τεμάχια στο εν αθήναις ρωσσάκι μου, που ξεράθηκε στον ύπνο, και 4 Caol ila στη συνέχεια έλυσα το ερώτημα που εδώ και 5-6 ημέρες με απασχολούσε.
"Γιατί στο διάολο ασχολούνται τόσο πολύ με τις χέστρες ;; Γιατί οι χέστρες είναι τόσο σημαντικές ;;"
Τελικά οι "διάδρομοι" που το Caol Ila άνοιξε στο κεφάλι μου με οδήγησαν στην απάντηση
"Ο καθένας μας θεωρεί σπίτι του το μέρος στο οποίο μπορεί να εμπιστευτεί τη Χέστρα για να καθήσει".
Keep walking !!
Θα δοκιμάσω και ένα πέμπτο Caol ila. Εχω ρέντα απόψε !!