kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Ο σκυλος γαμαει ενω πληρωνει αλλος, ατσιδας
Εγω δεν εχω περιουσια Ελλαδα και δεν ειμαι γκασταρμπαιτερ Γερμανια.
Ειμαι τελειως αφραγκος Ελλαδα, σπιτι δεν εχω πουθενα και ειμαι σε αλλη χωρα.
Αν συνεχισω ετσι με βλεπω να με χεζουν για να κανω γεραματα
Για δε γράφεις σα βλάκμαν?Που ειναι η χεστρα ρε λαμογιο;
Καλά καταλαβαίνεις τι γράφεις? τα μπαλκόνια εδώ είναι αποθήκες.Ασε τα μπαλκόνια γιατί εσύ το δικό σου το έκανες αποθήκη γιατί είναι τόσο μεγάλο το διαμερισμα σου που δεν έχεις που να βάλεις το καρότσι και την κούτα απο το θερμοσίφωνα.
Λες ο ψευτογιατρός να είναι κάποιος από τους εκατομμυριούχους χλιδομετανάστες εδώ ?Για δε γράφεις σα βλάκμαν?
Καλά είσαστε τόσο υπανάπτικτοι που το μπάνιο και η τουαλέτα είναι ένδειξη πλούτου?
Μ'αρέσει που ο γκαστερμπά'ι'τερ βάζει το 0.5 τετραγωνθκα μετρα χαλί που έχει
Για μένα ένδειξη πλούτου είναι θαλαμηγοί,βίλες,ακριβά αυτοκίνητα όχι το δωμάτιο που νοικιάζει ο γκαστερμπά'ι'τερ στη Γερμανία με το κοινόχρηστο μπάνιο του .Εγώ σας έβαλα 2 διαμερίσματα αξίας 80.000 και 200.000 ευρώ κ'εσείς μου βάζετε δωμάτια που νοικιάζετε
Καλά καταλαβαίνεις τι γράφεις? τα μπαλκόνια εδώ είναι αποθήκες.
Άσε με γιατί έχω πρόβλημα,έχει 31 βαθμούς και πρέπει να πάω στην τράπεζα να πάρω 1.500 ευρώ και έχει πολύ ζέστη και δεν μπορώ και να γαμήσω με τέτοια ζέστη και αύριο θα έχει 28 βαθμούς ευτυχώς το σάββατο δροσίζει θα έχει μέχρι 20 και μετά στα μέσα της βδομάδας μέχρι 24-25 (έτσι λένε τουλάχιστον γιά να δούμε)βλέπεις τι δυσκολίες έχω?
Άσε με γιατί έχω πρόβλημα,έχει 31 βαθμούς και πρέπει να πάω στην τράπεζα να πάρω 1.500 ευρώ και έχει πολύ ζέστη και δεν μπορώ και να γαμήσω με τέτοια ζέστη και αύριο θα έχει 28 βαθμούς ευτυχώς το σάββατο δροσίζει θα έχει μέχρι 20 και μετά στα μέσα της βδομάδας μέχρι 24-25 (έτσι λένε τουλάχιστον γιά να δούμε)βλέπεις τι δυσκολίες έχω?
O kman χρωσταει κ ενα lohnabrehnung . Ειχε πει θα βαλει αλλα που ειναι??Αν ο Βαλκανιος Τσοπανης των Λαμπραντορ εχει παει Νεα Υορκη πρεπει να δειξει φωτογραφιες. Οποιος εχει παει Νεα Υορκη εχει βγαλει φωτογραφιες , τοσο απλο.
Εκτος αν πηγε σε κανα Μπρονξ για σπονσορινγκ και του τα κλεψανε ολα
Το ειδα το βιντεάκι δυο φορες. Δειχνει μονο μια οπτικη γωνια που καλυπτει 1τμ. Αυτο να μελετησουμε? Μονο αυτο ειναι ? Δεν εχει αλλο?Είναι στο βίντεο δες το και μελέτησε το .
Σε κάτι φτηνιάρικα διαμερίσματα που δεν έχουν θέα το έχω δει.Τα άλλα έχουν αποθήκη.Καλά καταλαβαίνεις τι γράφεις? τα μπαλκόνια εδώ είναι αποθήκες.
O Sav εχει εξαφανιστεί τελευταίαΛες ο ψευτογιατρός να είναι κάποιος από τους εκατομμυριούχους χλιδομετανάστες εδώ ?
Σε κάτι φτηνιάρικα διαμερίσματα που δεν έχουν θέα το έχω δει.Τα άλλα έχουν αποθήκη.
Πολλές δυσκολίες,θα άρχισαν να μυρίζουν τα σκατά με την ζέστη και θα σε φάνε οι μύγες.
Ολοκληρο μηνιάτικο θα σηκώσεις ρε θηρίο;Τι θα πληρώσεις;Δε δέχονται κάρτα;
Για δε γράφεις σα βλάκμαν?
Καλά είσαστε τόσο υπανάπτικτοι που το μπάνιο και η τουαλέτα είναι ένδειξη πλούτου?
Μ'αρέσει που ο γκαστερμπά'ι'τερ βάζει το 0.5 τετραγωνθκα μετρα χαλί που έχει
Για μένα ένδειξη πλούτου είναι θαλαμηγοί,βίλες,ακριβά αυτοκίνητα όχι το δωμάτιο που νοικιάζει ο γκαστερμπά'ι'τερ στη Γερμανία με το κοινόχρηστο μπάνιο του .Εγώ σας έβαλα 2 διαμερίσματα αξίας 80.000 και 200.000 ευρώ κ'εσείς μου βάζετε δωμάτια που νοικιάζετε
Καλά καταλαβαίνεις τι γράφεις? τα μπαλκόνια εδώ είναι αποθήκες.
Με έπιασες να λέω ψέματα Είσαι τόσο φουκαράς που υποψιάζεσαι ότι δεν έχω τουαλέτα στο σπίτι Επειδή εσείς οι κγαστερμπά'ι'τερ δεν έχετε τουαλέτα στα οικοτροφεία που μένετεΤο ειδα το βιντεάκι δυο φορες. Δειχνει μονο μια οπτικη γωνια που καλυπτει 1τμ. Αυτο να μελετησουμε? Μονο αυτο ειναι ? Δεν εχει αλλο?
Θα βαλεις μια κωλοφωτογραφια οπως εκανα εγω χθες?
Ή θα συνεχιζεις να κρυβεσαι?
Καποιον λακο εχει η φαβα.
Φοβασαι?
Που ειναι η φωτογραφια οεο??
Σε ξεσκεπασαμε παραμυθακη
Ρε πλακα μας κανεις?Με έπιασες να λέω ψέματα Είσαι τόσο φουκαράς που υποψιάζεσαι ότι δεν έχω τουαλέτα στο σπίτι Επειδή εσείς οι κγαστερμπά'ι'τερ δεν έχετε τουαλέτα στα οικοτροφεία που μένετε
Ήθελα να στη βάλω φωτογραφία με σκατά αλλά είσαι τυχερός δε μου ερχόταν χέσιμο τέλος πάντον πάρτην χωρίς σκατά στη φωτογραφία είναι και το ένα γατάκι γιά να μη λες ότι δεν είναι η δική μου τουαλέτα
Δηλαδή τι περίμενες?να μην έχω τουαλέτα στο σπίτι μου? Οι γατούλες μου έχουν την τουαλέτα τους,ενώ εσύ ο Γκαστερμπά'ι'τερ έχεις κοινόχρηστη τουαλέτα ο βλάκμαν γ'αυτό επέμενε να βάλω φώτο τη χέστρα γιατί νομίζω στην αποθήκη που μένει έχει μόνο ντουσιέρα και εκεί κατουράει
Η τουαλέτα από το μπάνιο εδώ είναι ξεχωριστά.Ρε πλακα μας κανεις?
Θα βαλεις μια φωτογραφια ξεκαθαρη να φαινεται ολος ο χωρος του μπανιου/wc?
Οπως εκανα εγω?
Μονο την χεστρα βαζεις?
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις?
Ολον τον χωρο,οπως εκανα κι εγω.
Η τουαλέτα από το μπάνιο εδώ είναι ξεχωριστά.