Ψευταρακη σε πηγαινω τρενο.
Να κανω σταση???
Που ειναι φωτογραφιες απο το δικο σου μπανιο /wc οεο?
Ντρεπεσαι μαλλον να τις βαλεις.
Φοβασαι το ρεζιλικι
Χαχαχα
Φουκαρακη
Λες να έχει τουρκική τουαλέτα?
Ψευταρακη σε πηγαινω τρενο.
Να κανω σταση???
Που ειναι φωτογραφιες απο το δικο σου μπανιο /wc οεο?
Ντρεπεσαι μαλλον να τις βαλεις.
Φοβασαι το ρεζιλικι
Χαχαχα
Φουκαρακη
Λες να έχει τουρκική τουαλέτα?
Ειχε γραψει πριν κανα δυο βδομαδες πως το σουπερλουξ διαμερισμα του εχειΛες να έχει τουρκική τουαλέτα?
Ειχε γραψει πριν κανα δυο βδομαδες πως το σουπερλουξ διαμερισμα του εχει
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ,....
Μη με βαζετε να ψαχνω ,δεν μπορω
Ασε που νομιζω οτι ξερω γιατι ποσταρει το σουπερ μαρκετ
Οταν ειχε προωτοπαει δεν ειχα ουτε ντοματες οι σοβιετικοι και τωρα του φαινονται μεγαλεια. Τον ξεπερασε η ζωη
Η διαφορά μας είναι ότι όσο είναι εμένα ο διάδρομος τόσο είναι το δωμάτιο που νοικιάζειςΤι αηδια ειναι αυτη
ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗ
στειλε iban να σου βαλουμε κανα φραγκο.
Με τετοια δαπεδα εισαι βρε καρμοιρη??
Του gastarbeiter οι ταπητες φανταζουν βασιλικοι μπροστα στο αχουρι σου.
Καταλαβα γιατι κρυβεις το μπανιο/wc γιατι θα φας το δουλεμα του αιωνα
Χαχαχαχαχχαχαχαχ
Παλι η μπαλα στην κερκιδα.Η διαφορά μας είναι ότι όσο είναι εμένα ο διάδρομος τόσο είναι το δωμάτιο που νοικιάζεις
Το διαμέρισμα είναι δικό μου και σε παλαιότερα ποστ απέδειξα ότι πουλιέται αμέσως γιά 80.000 ευρώ.Και οι μπότες αν πρόσεξες είναι από ανακόντα!
Πάρε κακομοίρη το μπάνιο μου υπάρχει και σε βίντεο.Και είναι δικό μου δε το μοιράζομαι με τους Γερμανούς όπως εσύΠαλι η μπαλα στην κερκιδα.
Φωτογραφια απο το μπανιο/ wc θα βαλεις να ξεραθουμε στο γελιο??
Εγω υποψιαζομαι....αποδειξε μας το αντιθετο.
Εγω εβαλα μπανιο/wc .
Μαλλον τουρκικη τουαλετα, καλα λενε. Εχεις δικιο που ντρεπεσαι. Σε καταλαβαινω
Και ο Βλάκμαν έχει τρομερό γέλιο αλλά αυτός εδώ είναι ακόμα πιό φουκαράς και πιό κακομοίρης από το βλάκμαν Ο Βλάκμαν ότι βγάζει τα τρώει ή πληρώνει γιά να γαμάνε τα σκυλιά .Αυτός ο φουκαράς στέλνει Ελλάδα ότι βγάζει ο καθαρά μετανάστης γκαστερμπά'ι'τερ σα τα Ελληνικά έργα της δεκαετίας του '60 .Ρε μαλακες εδώ μέσα, έχω κλάψει από τα γέλια, σενάρια και ομιλία για θεατρο περοκε το κάνατε.Δημητρακη, ακόμα περιμένουμε φώτο του κμαν από ΗΠΑ, λες να του κάηκε η memory stick?
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις πονηρουλη.Και ο Βλάκμαν έχει τρομερό γέλιο αλλά αυτός εδώ είναι ακόμα πιό φουκαράς και πιό κακομοίρης από το βλάκμαν Ο Βλάκμαν ότι βγάζει τα τρώει ή πληρώνει γιά να γαμάνε τα σκυλιά .Αυτός ο φουκαράς στέλνει Ελλάδα ότι βγάζει ο καθαρά μετανάστης γκαστερμπά'ι'τερ σα τα Ελληνικά έργα της δεκαετίας του '60 .
Φωτογραφίες του Βλάκμαν από τη Νέα Υόρκη δε θα δούμε ποτέ γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν διοτί δεν πήγε ποτέ του .
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις πονηρουλη.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ wc ΒΑΛΕ. Οπως ζητησες απο μενα κι εγω το εβαλα.
ΟΛΑ. Ξεκαθαρα.
Φοβασαι?
Και ο Βλάκμαν έχει τρομερό γέλιο αλλά αυτός εδώ είναι ακόμα πιό φουκαράς και πιό κακομοίρης από το βλάκμαν Ο Βλάκμαν ότι βγάζει τα τρώει ή πληρώνει γιά να γαμάνε τα σκυλιά .Αυτός ο φουκαράς στέλνει Ελλάδα ότι βγάζει ο καθαρά μετανάστης γκαστερμπά'ι'τερ σα τα Ελληνικά έργα της δεκαετίας του '60 .
Φωτογραφίες του Βλάκμαν από τη Νέα Υόρκη δε θα δούμε ποτέ γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν διοτί δεν πήγε ποτέ του .
Πηγε απλα δεν μπορει τις βρει ... οπως και απο την Μοσχα :SΦωτογραφίες του Βλάκμαν από τη Νέα Υόρκη δε θα δούμε ποτέ γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν διοτί δεν πήγε ποτέ του .
Double vaginal penetration κανε αρχοντα με το Λαμπραντόρ.Αυτή η Πολωνέζα είχε λυσσάξει,οχτώ χρόνια σκύλο ζήταγε.
Να δούμε τώρα τι θα γίνει που της τον αγόρασα ελέω καραντίνας.Θα πέσουν τα σκυλογαμήσια αέρα.Θα βάλω φωτό από ψωλή εντός μουνίου που ζήταγε και ο Σαββίδης,Θεός σχωρέστον.