dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.476
- Πόντοι
- 4.746
της κοπρολαγνιας γινεται..καλυτερο απο να τον χεζουν επι πληρωμη
και ο αλλος πληρωνει αδρα για να χεσει
της κοπρολαγνιας γινεται..καλυτερο απο να τον χεζουν επι πληρωμη
της κοπρολαγνιας γινεται..
και ο αλλος πληρωνει αδρα για να χεσει
Και ο Αρχηγός μας προέκυψε νεκροθάφτης?Στο νοσοκομείο που δουλεύεις και μένεις στον αποθηκευτικό χώρο τι δουλειά κάνεις?Για πες μας?Γιατί ένα Κυπριακό πουλάκι μου είπε ότι κουβαλάς πτώματα![]()
Και ο Αρχηγός μας προέκυψε νεκροθάφτης?![]()
Εγώ τον Μίδα ήξερα και θα σπαστεί αν δει πως έχει ανταγωνιστή στο φτυάρι! :S![]()
Ναι μάγκες αυτό είναι το πρόβλημα του άρχοντα, το Επάγγελμα του!Kατα τα αλλα θελει να το παιξει και ιστορια, αντι να λουφαξει στο θαλαμι του.
Αντε με το καλο στο επομενο level και κορακι
ο δημητρακης γινεται ανθρωπινη τουαλετα για 200 ευρω τον μηνα
ισως πρεπει να το σκεφτει ο kman
Σε τι ακριβως; στο κλασιμο, στο χεσιμο ή στην χυλοπιτα.
Μια που απαντησες αντ' αυτου εσυ ποιος εισαι; ο δικηγορος ή ο κλωνος του
Πήγες να μου φας λεφτά αλλά πήρες τ 'αρχήδια μου
Φαντάζομαι σου μίλαγε γιά το τι έχει στην Ελλάδα και ήταν όλο μαγκιάΕιχε ερθει ενας Ελληναραςτο 13 στο Ελ Γκρεκο και ρωτουσε τιμες για τα διαμεριματα ....
του λεω υπολογιζε 1.000 ευρω το μετρο για αυτα που ειναι στο κεντρο και μου απαντα δηλ 100.000 για διαμερισμα εκατο μετρων? τι μαλακιες λετε ...
Οταν ρωτησε και εμαθε οτι τοσο ειχαν δεν τον ξαναειδαμε![]()
Ελλάδα ντύνομαι όσο πιό απλά γίνεται γιά να μη δίνω στόχο ενώ εδώ το αντίθετο
Πήγες να μου φας λεφτά αλλά πήρες τ'αρχήδια μου και έμεινες με την κατεβασμένη φωτογραφία από το ιντερνέτ με τα 500ευραΝα κατεβαίνεις τις απόκριες για να περνάς απαρατήρητος![]()
![]()
![]()
Ολο μπλα και μπλα και μπλαΜολδαβία το ψιλοέπαιζαν μάγκες,εδώ κάτι τέτοιοι στο στυλ του γκαστερμπά'ι'τερ που δουλεύει σεκιουριτάς στη Γερμανία παθαίνουν κωλούμπρα με το επίπεδο ζωης της πόλης,τ,αμάξια που κυκλοφωρούνε,πως είναι ντυμένοι οι ντόπιοι,βλέπουν ότι αυτοί είναι σε άθλια κατάσταση γιά
![]()
και κάθονται ψαρομένοι στο Ελληνικό
εμένα με μισούν όπως ο γκαστερμπά'ι'τερ της Γερμανίας
βγάζουν μιά κακία με μένα οι φουκαράδες
![]()
![]()
![]()
:
Ολο μπλα και μπλα και μπλα
ΠΑΨΕ ΒΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΆ.
Δλδ εγω που μενω γερμανια και ενα απο καθε δεκα αμαξια που περναν ειναι porsche θα παθω κωλουμπρα απο τα αμαξια της ρωσιας???? Οκ ψευταρακη49
λεφτα δεν εχεις, γκομενες ουτε αστειο, αμαξι των 3.000$ , ενα λαντα, τρενα σε πατανε.
Τι εχεις για να ζηλεψουμε δηλαδη?
Πήγες να μου φας λεφτά αλλά πήρες τ'αρχήδια μου και έμεινες με την κατεβασμένη φωτογραφία από το ιντερνέτ με τα 500ευρανα τα βλέπεις και να ονειρεύεσαι ότι κάποτε θα έχεις λεφτά
![]()
![]()
![]()
τράβα τώρα μιά
να ηρεμήσεις γιατί η αγαμία και η αφραγκία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι
![]()
![]()
![]()
![]()
...τρενα σε πατανε.
Τι εχεις για να ζηλεψουμε δηλαδη?
Εσυ δεν θα ηθελες να σε πατανε τρενα και να μην παθαινεις σχεδον τιποτα?
Έπαθες κωλούμπρα και σκύλιασες που δεν μπόρεσες να μου φας λεφτά:S :S :S
Αυτές τηςΡε Δημητρακη σημασια εχει πως διαχειριζεσαι τα λεφτα
Σε καποιους ζητιανους βρισκουν χοντρα πακετα οταν τα τιναζουν, τα λεφτα στο σεντουκι δεν εχουν καμια σημασια
Εσενα σε βλεπουμε να ποσταρεις φωτο απο το σπιτι σου και απο το μεταξι
Πηγαινε διακοπες σαν ανθρωπος
Σχεδον οποιοσδηποτε στην θεση σου με χρημα και διαμονη στο πετερ θα κατεβαινε διακοπες Μυκονο καθε δευτερο πσκ με μουνετα που θα εφερνε μαζι του
Και καμια Ιμπιζα για αλλαγη
Έπαθες κωλούμπρα και σκύλιασες που δεν μπόρεσες να μου φας λεφτάΑυτές της
της γράφει ο Βολταίρος
![]()
η Μύκονος είναι χαβούζα
![]()
σιγά το θε'ι'κό μέρος,και ακόμα πιό γελοίοι είναι αυτοι που την θαυμάζουνε
![]()
Αυτός ο φίλος μου που έμενε στα 4 τετραγωνικά στην Αγγλία μου έλεγε ότι όταν ήταν πιό νέος πήγαινε Μύκονο κάθε καλοκαίρι
![]()
![]()
.
Εγώ είμαι συνέχεια σε διακοπές![]()