dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
ομοιος ομοιω αει πελαζειΦουλ πλαδαρη ακωλη με σκολιωση
ομοιος ομοιω αει πελαζειΦουλ πλαδαρη ακωλη με σκολιωση
Τύπε, έχετε ίδιο αμάξι με το μήτσο.
Μόνο που αυτός το είχε αγοράσει καινούργιο στη ρωσία.
Ο άλλος σιγά μην έχει τουαρέγκ γιά πλάκα το γράφει ξέρεις τι τεκμήριο έχει? και πόση βενζίνη καίει Μόνο να το γεμίσει βενζινη θα πρέπει να δώσει όσα χαλάει σε ένα μήνα .
πέρασα από έναν άλλο φωτογράφο.Γ'αυτό και άλλωστε τη μεγένθυνα
Μπορει ... ο Ιωσηφ παντως εχει ξεκουτιανει τελειωςΜου έστειλαν πμ και μου έγραψαν ότι είναι κλώνος του Ιωσήφ!Δεν ξέρω?
Συγγνώμη ξέχασες και τα γατάκια που έβαλα.Εκεί οι φουκαράδες ξεσκίστηκαν στην μαλακία .Γ'αυτό σταμάτησα να βάζω γιατί έμαθα ότι οι κακομοίρηδες με της φωτογραφίες που βάζω τραβάνεΜητσαρα η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια μόνο την Μογγολα και την κορεατισσα έχουμε δει.
Εννοείται επειδή είσαι θεός συνεχίζεις να είσαι σε καλύτερο επίπεδο απο τους γκαστερμπαιτερ,αλλα και εσυ εχεις μείνει ψιλοστασιμος σε σχέση με το ένδοξο παρελθόν
Δεν ξέρω αν είναι αυτός,πάντος έχει καταντίσει γελοίος,δε γράφει τίποτα,μόνο παλιά ποστ ανεβάζει Καλά χτες έπεσε πολύ γέλιο έβαλε τη φωτογραφία και την έβγαλε αμέσως,έλα όμως που εγώ αμέσως την αποθήκευσα οπότε πήρε τον πούλοΜπορει ... ο Ιωσηφ παντως εχει ξεκουτιανει τελειως
Λάκη πάλι μαλακία είπες. Το δεύτερο αμάξι του είναι Λάντα.
και πέρασα από έναν άλλο φωτογράφο,
Παρε εναν υδραυλικο και πεστου να στο φτιαξει ετσι.
Η βρυση ΜΕΣΑ στο μπανιο, ουτε διπλα ,ουτε εξω.
Καλα ρε δημητρ εσυ ενας τσαρος των ανω ρωσσιων να εχεις μπανιερα για κλαματα?
Ρωτα τον ποσο κανει ,μου στελνεις iban και σου στελνω τα λεφτα. Δωρο απο εναν ταπεινο gastarbeiter
Παρε και μια φωτο απο 2 στριγκακια στο ιδιο μπανιο, ετσι για να θυμηθεις πως ειναι να ερχοντε γυναικες στο διαμερισμα σου
ρε τύπε αυτές πρέπει να είναι οι κιλότες απο την "Σούζη τρώς"και μια φωτο απο 2 στριγκακια στο ιδιο μπανιο, ετσι για να θυμηθεις πως ειναι να ερχοντε γυναικες στο διαμερισμα σου
Και ; Το πρώτο δεν είναι τουαρέγκ ;
Και το είχε πάρει καινούργιο .
ρε τύπε αυτές πρέπει να είναι οι κιλότες απο την "Σούζη τρώς"
βρε ηλίθιο μασκαρεμένο βέλι έχεις κολλησει με την μαλακία σου εσύ, σειρε να σε δει καποιος ψυχιατρος το χρειάζεσαι, φαντασιολόγεΡε ακαπο,
βρε ηλίθιο μασκαρεμένο βέλι έχεις κολλησει με την μαλακία σου εσύ, σειρε να σε δει καποιος ψυχιατρος το χρειάζεσαι, φαντασιολόγε
μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα, ο χρόνος θα δείξει
μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα, ο χρόνος θα δείξει