midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
τετοια μλκια εχω χρονια ν ακουσωΟι Ρουμάνες όμως δουλεύουν.
εκτος αν τα τσιμπουκια κ το dead fish fuck θεωρουνται εργασια
τετοια μλκια εχω χρονια ν ακουσωΟι Ρουμάνες όμως δουλεύουν.
τετοια μλκια εχω χρονια ν ακουσω
εκτος αν τα τσιμπουκια κ το dead fish fuck θεωρουνται εργασια
Στην απιθανη περιπτωση που τον περιμενει, θα τα κλεισει μολις παει απο εκει.
Εχει ξανασυμβει αλλωστε και μουγκριζε απο τη τσαντιλα και τα απωθημενα.
Υπαρχει και σχετικο βιντεο, το εχει ανεβασει.
:S :S :S
Και μετά η πουτάνα χόρευε 4ης ώρες μέχρι να τον πάρει ο ύπνος γιά να μην τηνΣτην απιθανη περιπτωση που τον περιμενει, θα τα κλεισει μολις παει απο εκει.
Πρέπει να ψάξεις πολύ σε παλιά ποστ το χέρι του Βλάκμαν φένεται που πάει να τη χουφτώσει και αυτή κλείνει τα πόδια και αυτός μουγκρίζει σαν αγελάδα .τύπε μετά την θρυλική φωτό του μέγα αρχηγού με την λευκή σωβράκα και το μαλλί τύπου playmobil, όπου με είχε πιάσει νευρικό γέλιο πάνω στο πληκτρολόγιο επί 3 λεπτά, έχω τεράστια ανάγκη να δω αυτό το βίντεο.
μπορείς να παραθέσεις σχετικό link;
τύπε μετά την θρυλική φωτό του μέγα αρχηγού με την λευκή σωβράκα και το μαλλί τύπου playmobil, όπου με είχε πιάσει νευρικό γέλιο πάνω στο πληκτρολόγιο επί 3 λεπτά, έχω τεράστια ανάγκη να δω αυτό το βίντεο.
μπορείς να παραθέσεις σχετικό link;
Στην απιθανη περιπτωση που τον περιμενει, θα τα κλεισει μολις παει απο εκει.
Εχω τώρα 3 Βαλτικές,2 Λευκορρωσίδες,μια Γερμανίδα,2 Πολωνέζες και 3 Ουκρανέζες στους μελλοντικούς στόχους.
Δεν το βρηκα τυπε, βαριεμαι, εχει γραψει πολλες σελιδες.
Παντα μετα απο καθε ρεζιλικι ή ρομπα εδω μεσα ξεβρακωμα, γραφει 100 σελιδες στο μπαμ για να τα σκεπασει.
Η τακτικη του "ποιος θα ασχοληθει να χαλασει τοσο χρονο να διαβασει μια μια σελιδα".
Ετσι, κρυβει καλα τα ρεζιλικια και τα ξεβρακωματα.
Άρχοντα πας για ενδεκάδα
Θα τα οργανώσω.Αμα χαλαρώσουν λίγο τα μέτρα γαμάω την τύπισσα Φρανκφούρτη και στα καπάκια την Ιταλίδα Berlin.
Μετά όταν ανοίξει τα σύνορα ο Kaczynski εισβάλλω πέραν του Οντερ και γαμάω τις δυο Πολωνέζες σουβλάκι σε κίνηση του Ιππότη.Μετά ανοίγω το μέτωπο της Βαλτικής ορμώμενος από Wawa.
Αυτό είναι σε γενικές γραμμές.Ολα εξαρτώνται από την επέλαση του κορωναιού,πότε θα υποχωρήσει ο πούστης να ρίξουμε κανά πούτσο.
Η επέλαση σου θυμίζει έντονα τις πρώτες κινήσεις τους Αδόλφου!!!
Ετσι είναι.Ο Χίτλερ μελέτησε προσεκτικά όλες τις δυνατότητες εισβολής ανατολικώς και επέλεξε τις πιο αποτελεσματικές.
Βέβαια την πάτησε με τη Ρωσία.Ρωσία κάνεις το σταυρό σου,ποτέ δεν ξέρεις τι πραγματικά σε περιμένει.
Τα άλλα Πολωνία,Τσεχία,Βαλτική,Ουκρανία,Λευκορρωσία είναι ψιλογνωστά και ψιλοδεδομένα.Οι εκπλήξεις αποκλείονται.
Η Ρωσία είναι άμα σου έχει ανοίξει πολύ η όρεξη με τις κατακτήσεις και πας για το excess.
Οι Ρωσίδες έχουν agenda,σοβιετική λογική και πιέζουν,δεν είναι απλά τα πράγματα.Πάντα στο τέλος παίρνουν κάτι,δεν είσαι ευχαριστημένος.Δεν μπορείς να σκάσεις στο στυλ γενικού γαμάω όπως Ουκρανία που είναι ξέφραγο αμπέλι.
έχεις αρχίσει να πείθεις ότι είσαι αρκετά πιθανή μετενσάρκωση του.
Οχι,αυτός ήταν απλά έξυπνος και ήξερε πολύ καλά τα γερμανικά και σλαβικά θέματα και βρέθηκε στην κατάλληλη εποχή.Υπήρχαν και άλλοι πολύ καλύτεροι από αυτόν πριν,σύγχρονοι και μετά αλλά έπιασαν τα αρχίδια τους.
Εγώ μέτριος είμαι,ύστερα δεν μπορώ να έχω τις παραστάσεις αυτωνών,αυτοί τα βίωναν τα θέματα άμεσα,εμείς μιλάμε θεωρητικά.Αυτοί κουβαλούσαν αιώνες γερμανικής κουλτούρας που εμείς βλέπουμε τελείως εξωτερικά,τουρίστες φάση.
Και τώρα ξέρω τι κάνουν οι Γερμανοί,τους καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να μπω στο πετσί τους ψυχολογικά γιατί είναι κάτι ξένο.