Κλεισανε και οι Ουκρανοι τα συνορα
Και τωρα ?
Τα κλείσανε μόνο για πτήσεις από Ιταλία μου είπαν οι δικές μου.
Γενικά πάντως Κίεβο ήταν είναι και θα είναι η καλύτερη επιλογή.Εχεις τεράστιο αβαντάζ απλά και μόνο γιατί είσαι Κίεβο.Λόγω άπειρων επιλογών.Σκεφτείτε να σκάσεις Βερολίνο,Πράγα ή Βαρσοβία.Πόσες επιλογές έχεις?Μία ή δύο,το πολύ τρεις.Αμα δε σου κάτσουν είσαι στο καναβάτσο.Μπορείς πραγματικά να αντιδράσεις και να αλλάξεις την κατάσταση επί του εδάφους?
Ενώ Κίεβο και να μην κάτσει καλά η μία και να στραβώσει η άλλη και να είναι λαμόγιο η τρίτη πάντα καταφέρνεις στο τέλος και σώζεις την παρτίδα λόγω απειρίας επιλογών.Απειρα μουνάκια διαθέσιμα.Δε χάνεις ποτέ.
Απόλυτη κυριαρχία Βαλκάνιου.
Στά άλλα μέρη συνεχώς πρέπει να υπολογίζεις να σκέφτεσαι να προβλέπεις και τελικά είσαι πάντα ευάλωτος γιατί πάντα οι επιλογές είναι περιορισμένες και εκεί έρχεσαι στο δια ταύτα,στην τελική ανάλυση όπως έλεγε ο σύντροφος Στάλιν.
Σε τελική ανάλυση δηλαδή το Κίεβο πάντα υπερέχει.
Εστω ένας καυλέας γειώνεται Κίεβο.Εχεις τρεις μόνιμες,10 prearranged contacts από το ίντερνετ και τεράστια ελευθερία κινήσεων να χτυπήσεις γκόμενες στο δρόμο,τα μαγαζιά και τα κλαμπ αφού γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.Σε ποια άλλη πόλη τα έχεις αυτά?
Κίεβο είσαι ημίθεος και βάλε.Και αν δε σου αρκούν ο ντόπιες,καλείς μουνίτσες από Λευκορρωσία ή Ρωσία αφού δε χρειάζονται βίζα για Κίεβο.Η καλείς χωριατοπούλες από τη βαθιά ουκρανική επαρχία για μέγκα μπούκια.
Συνεπώς Κίεβο ήταν και παραμένει κορυφαίος σεξοτουριστικός προορισμός την τελευταία τριακονταετία δεν είναι τυχαίο οτι είναι η νούμερο ένα σεξούπολη στην Ευρώπη πλακώνει όλη η Αραβία,η Τουρκιά,η Αμερική και η δυτική Ευρώπη να γαμήσουν.Δε μπορεί να κάνουν λάθος τόσοι νοματαίοι.
Θα ξανααρχίσω τις μονοήμερες εκδρομές Κίεβο ΣΚ μου φαίνεται.Είναι τεράστια τα πλεονεκτήματα που δίνει το μέρος.
Οι Ρωσίδες αντίθετα σε γειώνουν στα κυβικά σου.Αλτ τις ει?
1.Τι εμφάνιση έχεις
2.Τι ηλικία έχεις
3.Τι οικογενειακή κατάσταση έχεις?Είσια παντρεμένος?Εχεις παιδιά?Αν όχι,γιατί?
4.Ποιο είναι το εισόδημά σου?
5.Πού μένεις?Σε ποια πόλη,περιοχή κτλ?
6.Ποια είναι η περιουσία σου?
7.Ποιος είναι ο κύκλος σου?
Σε βαθμολογούν με βάση αυτά και βγάζουν ένα ρεζουμέ της αξίας σου.Δε δέχονται την τεράστια αξία του Βαλκάνιου την υπέρβαση των φυσικών νόμων.Τα βάζουν όλα στο point system που προανέφερα.