Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
καημενο παιδι, ευτυχως που σου ανοιξα τα ματια και την ειπες στην αλλη που σε φουμαρε μουφα φωτογραφιες...
καημενο παιδι, ευτυχως που σου ανοιξα τα ματια και την ειπες στην αλλη που σε φουμαρε μουφα φωτογραφιες...
Yπάρχουν και ιδιοκτήτες στα μαγαζιά βλακάκο.Τι μαλακία είπες πάλι Στα Hondos center σε κανένα μαγαζί στις κρέμες δεν δούλευε ποτέ κανένας άνδρας!
Στην Ελλάδα μόνο στα Hondos center και στο αεροδρόμιο έχει αυτές της κρέμες.
Στο αεροδρόμιο μόνο ένας άνδρας υπάλληλος νέος σε ηλικία δουλευει στις κρέμες και αυτός είναι ξεφωνημένος
Οπότε πριν πας να γράψεις την μαλακία σου να σκέφτεσαι λίγο
Απο μακρυά φαίνεται ότι εισαι λιγούρης,δεν χρειάζεται να σε ψυχολογήσουν .Της είπα ότι είναι τυχερή που είμαι πολιτισμένος,άμα ήταν άλλος μπορεί να τη σαπάκιαζε.
Γενικα πάντως κάνουν πολλά κόλπα.Στο ηλεκτρονικό σπονσοριλικι είμαι καινούργιος και δεν ήξερα τι παίζει αλλά τώρα έχω μάθει μέσω δοκιμής και λάθους τα περισσότερα κόλπα που κάνουνε.
Αλλά είναι πολυ πονηρές,σε ψυχολογούν σωστά και κάνουν απίστευτα πράγματα.
Σκέφτηκα να ασχοληθώ με δυτικές.Για να δούμε πως θα πάνε τα υπόλοιπα leads.
Η Τσέχα ήταν όπως στις φωτό αλλά δε γούσταρε.Δεν τη θεωρώ σκαμερ.
Της είπα ότι είναι τυχερή που είμαι πολιτισμένος,άμα ήταν άλλος μπορεί να τη σαπάκιαζε.
Γενικα πάντως κάνουν πολλά κόλπα.Στο ηλεκτρονικό σπονσοριλικι είμαι καινούργιος και δεν ήξερα τι παίζει αλλά τώρα έχω μάθει μέσω δοκιμής και λάθους τα περισσότερα κόλπα που κάνουνε.
Αλλά είναι πολυ πονηρές,σε ψυχολογούν σωστά και κάνουν απίστευτα πράγματα.
Σκέφτηκα να ασχοληθώ με δυτικές.Για να δούμε πως θα πάνε τα υπόλοιπα leads.
Η Τσέχα ήταν όπως στις φωτό αλλά δε γούσταρε.Δεν τη θεωρώ σκαμερ.
Έχουνε τεράστια εμπειρία με άντρες και ξέρουν τι παίζει.Τωρα βέβαια ντεμονταρω τη στρατηγική τους και καταλαβαίνω τι κάνουν.
Εσυ πας για μια τίμια συμφωνία,έναν έντιμο συμβιβασμό που έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πας να σε κοροϊδέψουν λαμόγια.
Επειδή όμως παίζουν πολλά λαμόγια όπως οι ψείρες πρέπει να τις λαμβάνεις υπόψιν.
Στην Ελλάδα μόνο στα Hondos center και στο αεροδρόμιο έχει αυτές της κρέμες.
Αν εχεις χρημα και θες να χωσεις στο να περνας καλα με υπερμουναρες που θα τις εχεις δει πρωτα απο κοντα, εχει στεκια που συχναζουν και μπορεις να κανεις παιχνιδι και να περνατε καλα.
Λακη δεν ειναι για εσενα αυτα, αστο. Παμε παρακατω. Συνεχισε τα οσα λες για τις κρεμες.
ρε ανθρωπε του θεου,αφου δε θα γαμησεις που δε θα γαμησεις,γιατι συνεχιζεις να πετας τα λεφτα σου.Με ξεκωλιασαν οι σκαμερς στο τελευταίο ταξίδι οποτε αναπροσάρμοσα τη στρατηγική.Ηδη 3 γκόμενες μου ζήτησαν λεφτά χωρίς καν να έχουμε συναντηθεί.Απιστευτο.
Θέλει να τηρείς αρχές για να προστατευτείς από τις απατεώνισσες γιατί αλωνίζουν εκεί έξω.Χαλανε τη φάση και για τις υπόλοιπες.
Τώρα έχω 3 μόνιμες σπονσορέτς και άλλες τόσες στα σκαριά.Χρειάζεται διαρκής ανανέωση του χαρεμιού.
Με αιφνιδίασε η Ρωσίδα.Το κόλπο γκρόσο ήταν οτι έβαλε ανάμικτα δικές της φωτό και φωτό της άλλης.Αυτό δε μου το έχουν κάνει ποτέ ξανά.Ιδιοφυές.
Είναι τρελό τι σκαρφίζονται οι γκόμενες,αναλύουν τις καταστάσεις ξανά και ξανά για να πετύχουν μέγιστο extraction.
Φανταστείτε να μην ήμουν τζέντλεμαν και να έκανα τις ίδιες αρχιδιές που κάνουν,να τις εξαπατούσα με υποσχέσεις και να γαμούσα αβέρτα και μετά εξαφανιζόλ.Απλά είναι τυχερές γιατί όλα γίνονται.
Θα αναλύσω καμιά φορά τα συνηθισμένα σκαμς για αρχάριους και πώς τα αποκαλύπτουμε.Γενικά πέφτεις αναπόφευκτα πάνω σε απατεώνισσες,έχουν μυριστεί το ψητό τα κοράκια και πέφτουν σα γύπες στους αθώους σπόνσορες να φάνε και αυτές.