Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Για την ώρα τον οι γερμανοι στην δουλεια στο 12ωρο
για ενα μεροκαματο. Και σε εμφανιση τον εχουν κανει σαν 60αρη ανθρακορυχο.
Κλεισε το γαμημενο πακοχυμενο βρωμοστομα σου κακομαθημενε πιθηκε γιατι θα σου δωσωπου με ειδες
αν ειχαν σπιτ στην γλυφαδα η εστω αυτοκινητο θα τους ενωχλουσε ο κμαν?Έχω την αίσθηση ότι ο Κμαν δέχεται δυσανάλογα αρνητικά σχόλια σε σχέση με αυτά που λέει.
Τα οποία αν τα δεχτούμε ως αλήθειες (ποσότητα χρημάτων που δαπανά, ποιότητα και ποσότητα γυναικών που παρουσιάζει), η έστω ένα μέρος από αυτά που λέει ότι είναι αλήθεια. Τότε δεν λέει κάτι που να δικαιολογεί τόσα αρνητικά σχόλια
Τώρα όσον αφορά το γεγονός ότι παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί χρήμα στις προσεγγίσεις του (που αυτό πιστεύω ότι είναι που ενοχλεί περισσότερο). Τότε καλά θα ήταν όλοι οι υπόλοιποι (υποκριτές) να σκεφτούν ποσό τους στοιχίζει το σπίτι στην Γλυφάδα, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια η ακόμα και το σούπερ μάρκετ.
Να σκεφτούν που θα πάει η Γυναίκα της ζωής τους αν δεν συνεισφέρουν όλα αυτά ?
Η ακόμα καλύτερα να σκεφτούν πόσο τους αρέσει η δουλειά που κάνουν και που αν πάψουν να την κάνουν (ώστε να κάνουν μια δουλειά που να τους αρέσει). Aν η αγάπη τούς θα μείνει μαζί?
Στ αρxιδια μας το δραμα σου. Τραβα σε ψυχιατρο να στο λυσει. Δεν ειναι το σαιτ για ψυxοθεραπειαπηγα στο πακετο να μου βρουνε τον πατερα μου και να ζητησω συγνωμη.
μου ελεγαν ψεματα οτι με εγκατελειψε και μεγαλωνα μονος με την γιαγια.
συγνωμη που πιστευα την πουτανα την μανα μου και μου γνωριζε καθε λιγο εξηνταρηδες
που φωναζα θειους και μου τους συντηνε σαν φιλους.
θελω ωμο και μια αγκαλια να με παρηγορησουν για ολα τα παιδικα μου τραυματα.
ειναι δυσκολο να μεγαλωνω μονο με την γιαγια γιατι η μανα μου γαμιωταν με τους θειους.
τα ψυχικα μου τραυματα δεν εχουν γιατρεια και ειπα να τα θυμισω κτυπωντας με εκει που ποναω.
ειμαι σιγουρος θα εχω και αλλα αδερφια απο αλλους πατεραδες.
ελπιζω το πακετο να με βοηθησει και να μου βρουνε ολα τα αδερφια και επιτελους να ενωθει
ολη η οικογενεια να πουμε τα ασχημα παιδικα μας χρονια που περασαμε μεγαλωνωντας με την γιαγια.
Έχω την αίσθηση ότι ο Κμαν δέχεται δυσανάλογα αρνητικά σχόλια σε σχέση με αυτά που λέει.
Τα οποία αν τα δεχτούμε ως αλήθειες (ποσότητα χρημάτων που δαπανά, ποιότητα και ποσότητα γυναικών που παρουσιάζει), η έστω ένα μέρος από αυτά που λέει ότι είναι αλήθεια. Τότε δεν λέει κάτι που να δικαιολογεί τόσα αρνητικά σχόλια
Τώρα όσον αφορά το γεγονός ότι παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί χρήμα στις προσεγγίσεις του (που αυτό πιστεύω ότι είναι που ενοχλεί περισσότερο). Τότε καλά θα ήταν όλοι οι υπόλοιποι (υποκριτές) να σκεφτούν ποσό τους στοιχίζει το σπίτι στην Γλυφάδα, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια η ακόμα και το σούπερ μάρκετ.
Να σκεφτούν που θα πάει η Γυναίκα της ζωής τους αν δεν συνεισφέρουν όλα αυτά ?
Η ακόμα καλύτερα να σκεφτούν πόσο τους αρέσει η δουλειά που κάνουν και που αν πάψουν να την κάνουν (ώστε να κάνουν μια δουλειά που να τους αρέσει). Aν η αγάπη τούς θα μείνει μαζί?
σε συμβουλευω να πας στο πακετο να σου βρουνε τον πατερα σου και να ζητησεις συγνωμη.
συγνωμη που σου ελεγαν ψεματα οτι σε εγκατελειψε και μεγαλωνες μονος με την γιαγια.
συγνωμη που πιστευες την πουτανα την μανα σου και σου γνωρισε καθε λιγο εξηνταρηδες
που φωναζες θειους και σου τους συντηνε σαν φιλους.
αν θες ωμο και μια αγκαλια ελα να σε παρηγορησω για ολα τα παιδικα σου τραυματα.
ειναι δυσκολο να μεγαλωνεις μονο με την γιαγια γιατι η μανα σου γαμιωταν με τους θειους.
τα ψυχικα σου τραυματα δεν εχουν γιατρεια και ειπα να στα θυμισω κτυπωντας σε εκει που πονας.
ειμαι σιγουρος θα εχεις και αλλα αδερφια απο αλλους πατεραδες.
ελπιζω το πακετο να σε βοηθησει και να σου βρουνε ολατα αδερφια και επιτελους να ενωθειτε
ολη η οικογενεια να πειτε τα ασχημα παιδικα σας χρονια που περασατε μεγαλωνωντας με την γιαγια.
Στ αρxιδια μας το δραμα σου. Τραβα σε ψυχιατρο να στο λυσει. Δεν ειναι το σαιτ για ψυxοθεραπεια
Εγώ δίνω μια μέθοδο πώς να ξεφύγει ο άλλος από τους φυσικούς περιορισμούς που του επιβάλουν η εμφάνιση,η καταγωγή,το εισόδημα το κοινωνικό προφίλ και να γαμήσει μουνάρες πολύ πάνω από την κλάση του.
Λέω πώς γίνεται αυτό,είναι τσελεμεντές φάση.
Είναι ένας από τους τρόπους που γίνεται βέβαια που ταιριάζει σε εμένα για αυτό εγώ τον ανέπτυξα.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι π.χ. αυτοβελτίωση να πας γυμναστήριο να γίνεις μπρατσέτο να το παίζεις γαμέας,social game,να δικτυωθείς καλά σε κύκλους να γνωρίζεις τα καλύτερα μουνιά,να ανεβάσεις το εισόδημα αποφασιστικά με καλές επενδύσεις κτλ.
Το δικό μου σύστημα πάντως έχει αποτέλεσμα.Πάντα είχε αφού το ανέπτυξα επί του πεδίου,είναι εντελώς πρακτικό σύστημα.
Εχω και εμπειρία 20 χρόνια στο μπλοκ οπότε για να φτάσει ο άλλος σε τέτοιο επίπεδο θέλει αντίστοιχη εμπειρία,αρκετά δύσκολο.Παλιά ήτανε πολύ φτηνά και ήτανε πολύ εύκολο να μάθεις τα βασικά ενώ τώρα πρέπει να πληρώσεις ένα σωρό λεφτά μόνο για να μάθεις,καμία σχέση.
Για πες τον τρόπο; Εσυ χαλάς 500 ευρώ σε μια μέρα. Αν ο άλλος τα βγάζει τον μήνα, πως θα γαμήσει μουνάρες;
Τα έχω περιγράψει πολλές φορές πώς μπορείς να γαμήσεις με λίγα λεφτά.Απλώς χάνονται μέσα στα υπόλοιπα και δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι.
Εγώ παλιά προ εικοσαετίας έμενα σε χόστελς ή ξενοδοχεία με 20 ευρώ τη μέρα και είχα 10 ευρώ τη μέρα έξοδα.Κυκλοφορούσα με το λεωφορείο.
Ρούχα των 20 ευρώ το καθένα.Ομως είχα ενέργεια και εμφάνιση τότε.Οπότε αντιρρόπιζα την έλειψη ρευστού.
Το mindset ήταν ακριβώς ο ίδιο.Απλά ήταν άλλα τα μέσα.
Εχασες φωτο που εβαλε ο Corso και κατεβηκε asap :-μ αλλον τον κοντοπουτανο εδειχνεΤελικά ρε παιδιά ποιος πήγε στο πάμε πακέτο?
Έχω κάτσει και βλέπω κονσέρβα όλα τα επισόδια της τελευταίας πενταετίας και δε μπορώ να βγάλω άκρη...
Διαφωνούν με όλα.
Προς τιμη σου εαν καμακωνες με αυτα τα λιγα τοτε.παλιά προ εικοσαετίας έμενα σε χόστελς ή ξενοδοχεία με 20 ευρώ τη μέρα και είχα 10 ευρώ τη μέρα έξοδα.
Κυκλοφορούσα με το λεωφορείο.
Ρούχα των 20 ευρώ το καθένα.Ομως είχα ενέργεια και εμφάνιση τότε.Οπότε αντιρρόπιζα την έλειψη ρευστού.
Το mindset ήταν ακριβώς ο ίδιο. Απλά ήταν άλλα τα μέσα.
Πρέπει να τρέχεις και να το κυνηγάς. Απλά πρέπει να το έχεις κάπως μέσα σου. Δεν αλλάζει αυτό.
Δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά με λεφτά αν δεν έχεις εμπειρία πώς γίνεται χωρίς λεφτά.
Μα το θέμα με τον άρχοντα είναι ότι δεν γαμαει.Όπως τα λέει ο άρχοντας,πρέπει να 'χεις περάσεις από όλες τις βαθμίδες...ξεκινάς από λάντζα και κάποια στιγμή αν έχεις τα προσόντα ίσως γίνεις το αφεντικό!
Ο Κμαν είναι boss και πάει για BIG BOSS!
Γιατί τώρα ζεις καλύτερα? τότε δηλαδή ντυνόσουν καλύτερα γιατί τώρα κουρέλια φοράς,ενέργεια που να σου μείνει αν δουλεύεις στο εργοστάσιο 14ώρες τη μέρα Και τώρα με το λεωφορείο πας δεν έχεις αμάξι στα 50 σουΤα έχω περιγράψει πολλές φορές πώς μπορείς να γαμήσεις με λίγα λεφτά.Απλώς χάνονται μέσα στα υπόλοιπα και δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι.
Εγώ παλιά προ εικοσαετίας έμενα σε χόστελς ή ξενοδοχεία με 20 ευρώ τη μέρα και είχα 10 ευρώ τη μέρα έξοδα.Κυκλοφορούσα με το λεωφορείο.
Το mindset ήταν ακριβώς ο ίδιο.Απλά ήταν άλλα τα μέσα.
Πρέπει να τρέχεις και να το κυνηγάς.Απλά πρέπει να το έχεις κάπως μέσα σου.Δεν αλλάζει αυτό.