Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Κάπως έτσι ήταν η ουρά γιά όλα! :headbang:.
  Η συμπεριφορά ήταν εντελώς διαφορετική το 1992 και άλλαξε πολύ το 1995,1996.Το 1992 αν τους έλεγες ότι είσαι από την Υεμένη ή το Μαρόκο σε κοίταζαν με ανοικτό το στόμα  :2funny:!Ηθελαν να φύγουν να πάνε οπουδήποτε!Το φα'ι' δεν έφτανε  :headbang:όταν είχες μισθό 4.000 ρούβλια και το κρέας χωρίς κόκαλο είχε 338 ρούβλια και ο κιμάς 250 και δεν είχε και πάντα!Μιά φορά στις τρεις μέρες έφερνε και είχε μιά ουρά που έπρεπε να περιμένεις τουλάχιστον μιά ώρα.Αν έβγαινες το βράδυ όλα ήταν σε $ από το εστιατόριο  που θσ έτρωγες με 10-20 $την ντίσκο μέχρι και τον ταξιτζή που θα σου ζήταγε 8$!Ταξι ηταν όλα τα μεταφορικα μεσα όπως τα γράφει,περιπολικά της αεστυνομίας,ασθενοφόρα,φορτηγά που καθάριζαν τους δρόμους κλπ. :2funny:Το ταξί γιά μας πολύ φτηνό γιά τους ντόπιους τιμές φωτιά  :headbang:π.χ. μιά απόσταση 15 χλμ. ήθελαν 800 ρουβλια τα περιπολικα ασθενοφόρα και τα κρατικά επίσημα ταξί 1.200 μπορεί και 1.500.όλοι έπαιρναν γιά ταξι τα απλά αμάξια που σταμάταγαν!
  Οι γκόμενες μετά το 1995 που είχαν μισθό 200 και κάποιες 300 $ δεν πολυέσκαγαν να φύγουν.Η Υεμένη και το Μαρόκο δεν είχαν πιά πέραση  :2funny:.Βέβαια τότε το να είχες αμάξι Lada 21099 (δε ξέρω γιατί το Sedan μέτραγε περισσότερο?) και κινητό τηλέφωνο Nokia 440 και Sega Mega Drive 2 και διαμέρισμα που νοίκιαζες ήσουν θεός!Μιλάω γιά τα έτη 1994-1998.Τώρα πρέπει να έχεις μεγάλο τζιπ,δικό σου διαμέρισμα πολύ βοηθάει ηδιασημότητα και να μετράς.
  Μιά άλλη διαφορά ήταν οι ηλικίες.Τότε μιά γυναίκα 22-23 ήταν παντρεμενη ή ήδη χωρισμένη και απερηποίητη!ήταν σαν να μην υπήρχε.Τώρα θα δεις και 30-40άρες περηποιημένες και αν πας στα μπαράκια στη Ρουμπενστέ'ι'να δε θα δεις κοπελα κάτω από 27-28 γιατί τα πιτσιρικια πια δε βγαινουν!.Τότε αν πηγαινε ντισκο μια 30άρα θα γελάγανε  :2funny:

Αν είχες αμάξι θα σου έκλεβαν τους καθαριστήρες αν τους ξέχναγες  :2funny:πολλές φορές και τους καθρέφτες  :headbang:!.Αν μάθαιναν ότι σε διαμέρισμα μένει ξένος σίγουρα θα προσπαθούσαν να μπούνε να κλέψουν!Γενικά από ανέσεις τότε ήταν μηδέν!

Γενικά καμία σχέση τότε με τώρα.Εγώ και τότε ζούσα καλά γιατί επαιρνα γύρω στα 1.500 $ και τώρα ζω καλά γιατί έχω την βάση γιά να ζησω εδώ καλά (διαμερίσματα,είμαι υπήκοος και δεν έχω προβλήματα με βίζες και άδειες παραμονής κλπ.)

Αφου ολες παιζουν απο το ιντερνετ. Εδω ακομη και στη Κυανη Ακτη (Καννες) ρωσιδουλες στην ηλικια μου (22-26) ολη μερα με το κινητο στο ινσταγκραμ ηταν η εβαζαν την μανα τους να τους βγαλει φωτογραφια, μπροστα απο τη θαλασσα και καμμια δεν κολυμπουσε  :headbang: Οσες ξερω απο  επαρχια που μενουν Αγια Πετρουπολη  εχουν βρει εναν ντοπιο οτι να 'ναι και παντρευονται (ηλικιες 22-27).  :think:  Ισως το sedan να μετρουσε περισσοτερο γιατι ειχε ομοιοτητες (σχημα)  με τα zil και τα Volga  :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.541
Πόντοι
1.706
 Δυστηχως οι εποχές έχουν αλλάξει!
Αυτο ισχυει.
Υπαρχει μετατοπιση πλουτου κ νεες οικονομιες στον πλανητη.

Μετα την ακμη ερχεται η παρακμη κ το αντιθετο.
Καποιοι που το μυριστηκαν (κι εγω μεσα σε αυτους) αλλα οχι κ τυχη (εγω εξω απο αυτους)
Περασαν καλα κ καναν κ λεφτα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Όπως οι Ρώσσοι της τοτε εποχης δεν έχουν καμία σχέση με τους τωρινούς που εινσι με τα κουστούμια τους καθαροί κάνοντας υγιεινό τρόπο ζωής με ένα αμάξι 2.000-2.400 κυβικά π.χ. toyota Camry και ο σημερινός Έλληνας ντυμένος με ένα κολάν  :2funny:μια αθλια μπλούζα,παντόφλες  :rockon:μούσια,άπλυτος,χωρίς φράγκο στην τσέπη!Και πηγαινει με το λεωφορείο και δεν εχει ουτε παπάκι  :headbang:

lol, σ αυτο εχεις μεγαλο δικιο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.330
Πόντοι
3.936
Για να δούμε,προγραμματίζω το επόμενο ταξίδι Ουκρανία το επόμενο ΠΣΚ.Στόχος έξι πούτσοι το τριήμερο.Δε νομίζω να τα καταφέρω.Για να δούμε.
Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό αν και μου έχουν σπάσει τα αρχίδια οι γκόμενες τελευταία στο θέμα των φωτό.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τελικά το ταξίδι θα γίνει σε μία εβδομάδα για να μη συμπέσει με τα ουκρανικά Χριστούγεννα.
Για να δούμε.Αρκετά έτοιμα κοννέ,θα γίνει βέβαια και κρούση επί του εδάφους.
Εχω καλό προαίσθημα αυτή τη φορά αν και πάω ως συνήθως χαοτικά και ανοργάνωτα και αυτοσχεδιάζω.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική Ουκρανέζα στον αστερισμό του τσομπάνη.Εχει άπειρες σαν αυτήν.

Saotk2.jpg

BMf0rm.jpg

maEWtA.jpg

Και στραβά να πάνε όλα,πας Κίεβο σόλο γιόλο,βρίσκεις καινούργιες ακόμα καλύτερες και καθαρίζεις.Απόλυτη ανωτερότητα άρχοντος.
Αν και η μικρή μου αρεσει.Πιστεύω είναι πλασμένη για τον μπάλκαν καύλο παρόλο που είναι αρκετά κοντή για τα γούστα μου.
Μπορεί και να κάνω τη θυσία.Για να δούμε.
Τρελαίνονται όλες για μπάλκαν πέος πού να προλάβεις να τις ικανοποιήσεις όλες?Τεράστια ζήτηση για ποιοτικό προιόν.
Αν και σίγουρα πολωνικού επιπέδου μπούκι αποκλείεται να αποδώσει.Κάποια πράγματα είναι αυτοννόητα.
Μη σας παρασέρνουν παίδες τα τσιμπουκόχειλα και κρίνετε έτσι εύκολα.Δε θα είναι με την καμία μπούκι πολωνικού επιπέδου.Αυτό το παίρνει κανείς σα δεδομένο αν θέλει να πάει μπροστά.

Εκεί είναι η ανωτερότητα άρχοντος.Το ξέρεις πριν καν συμβεί.Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Καλή χρονιά σε όλους :hi:

Άρχοντα αν ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου στο ύψος είναι σίγουρο ότι θα πολλαπλασιάσεις τις επιτυχίες σου.
Καλό το μωρό!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η φίλη της πιο ωραία είναι, δε μπορείς να παίξεις;

Μπορώ να φέρω και τη φίλη της αν της το ζητήσω.Λες αξίζει η τύπισσα?
Αν και δε μου αρέσει τόσο το σκρίλεξ μαλλί μάλλον θα έχει λεσβιακές τάσεις.Αλλά μπορεί και να είναι καλό κόμπο,δύο σε ένα.
Αυτές πάντα μετά τον πρώτο πούτσο σου προτείνουν και μια συλλογή από φιλενάδες να γαμήσεις και διαλέγεις προσεκτικά.
Καλά μπορεί να προτείνω να φέρει και τη φίλη από το πρώτο ραντεβού μπας και κάτσει κανά τριολέ.
Δεν έχω χρόνο εξάλλου.Πολλές γκόμενες σε αναμονή και πρέπει να θρέψω και τις στάνταρντ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Μπορώ να φέρω και τη φίλη της αν της το ζητήσω.Λες αξίζει η τύπισσα?

Φυσικα, ψηλοτερη, πιο γεματα καπουλια και βυζους, ωραιοτερα ποδια και κυριως πιο ωραιο προσωπο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φυσικα, ψηλοτερη, πιο γεματα καπουλια και βυζους, ωραιοτερα ποδια και κυριως πιο ωραιο προσωπο

Αξίζει λες ε?Τότε θα της προτείνω να φέρει και τη φίλη από το πρώτο ραντεβού.Σίγουρα θα κάτσει η φάση,θα σκάσω με ικανοποιητική ισχύ πυρός.Για να δούμε.
Αν μου πει η φίλη μου κωλεύεται σήμερα,θα κάνω το τριολέ τη δεύτερη μέρα.
Συνήθως οι Ουκρανέζες σου φέρνουν φίλες για enhancement πιο μουνάρες από τις ίδιες για να τις γαμάς μαζί και να μην παρασύρεσαι με άλλες άσχετες που θέλουν να σου φάνε τα λεφτά.Κοιτάνε να εγκλωβίσουν τον άντρα σε δύο,τρεις γυναίκες φιλικές μεταξύ τους,προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε 5 μέρες ολική επαναφορά στο μπλοκ με συντριπτική ισχύ πυρός.Θα καεί το πελεκούδι.Ο άρχοντας καταφτάνει υπό μορφή Αγιου Βασίλη.Θα είμαι και ρομαντικός αυτή τη φορά όχι μόνο πούτσους.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.668
Πόντοι
2.606
Σε 5 μέρες ολική επαναφορά στο μπλοκ με συντριπτική ισχύ πυρός.Θα καεί το πελεκούδι.Ο άρχοντας καταφτάνει υπό μορφή Αγιου Βασίλη.Θα είμαι και ρομαντικός αυτή τη φορά όχι μόνο πούτσους.
τι εννοεις αρχηγε θα ριχνεις χεσιδι με γευση σοκολατα βαλρονα ?  :tooth:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τυπική Ουκρανέζα στον αστερισμό του τσομπάνη.Εχει άπειρες σαν αυτήν.

παρόλο που είναι αρκετά κοντή για τα γούστα μου.
Τύπε , εδώ μιλάμε για τεμάχια κάτω του 1.70 . Σωστά ;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τύπε , εδώ μιλάμε για τεμάχια κάτω του 1.70 . Σωστά ;;

Ναι,εγώ κανονικά δεν πάω με αυτές.Γκόμενες κάτω του 170 έχω γαμήσει μόνο Πολωνέζες.Και αυτές λόγω ανωμαλιών που κάνανε ή επειδή το εδιναν τζάμπα όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο.
Με Τσέχες γαμάω γενικά άνω του 185 με Ουκρανές άνω του 175 όπως και με Ρωσίδες.
Με Πολωνέζες ρίχνω τα στάνταρτς στο ύψος έχω γαμήσει μόνο δύο Πολωνέζες άνω του 185.
Απλά οι Πολωνέζες ακόμα και τα κοντοπούτανα αντιρροπίζουν με θεικό μπούκι,γλυφοκώλι και είναι δύσκολο να αντισταθείς.
Εχω αυτές τις αδυναμίες οπότε κάνω κάποιες εκπτώσεις στο ύψος.Αλλά μόνο σε Πολωνέζες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά Ουκρανία και ακόμα περισσότερο Ρωσία έχει πολύ λίγες ψηλές αναλογικά.Αν δηλαδή πεις εγώ πάω με γκόμενες λελέκια μόνο άνω του 185 περιορίζεις σοβαρά τη δεξαμενή.Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο Τσεχία που έχει άφθονα άλογα.
Και Ουκρανία,Ρωσία βρίσκεις και τέτοιες,έχω δηλαδή αλλά είναι συγκριτικά πιο δύσκολο.
Οι Ουκρανέζες που έχω γαμήσει καμιά εκατοσταριά ήταν όλες άνω του 175 αλλά άνω του 185 ήταν μόνο τρεις.Οι Τσέχες που έχω γαμήσει καμιά εικοσαριά ήταν όλες άνω του 185 εκτός από 3 που ήταν πιο κοντές στο 183,180 και 175.
Οι Πολωνέζες που έχω γαμήσει καμιά τριανταριά ήταν όλες κάτω του 170 εκτός από δύο μια 186 και μια 190 παντρεμένη και μια 178.Στις Πολωνέζες κάνω γενικά συνειδητά έκπτωση στο ύψος γιατί βγάζουν φοβερά γούστα που οι άλλες δεν τα κάνουν ούτε στον ύπνο τους.Αντιρροπούν κάπως.Εχω γαμήσει ακόμα και Πολωνέζες 158.Αλλά μιλάμε για μπούκι και γλυφοκώλι διαρκείας και όλες τις ανωμαλίες,face fucking,πρωκτικό,asphyxiation,branding,κατουρήματα,λιωμένα κεριά στο μουνί,σκύλους,παρτούζες ό,τι θες όχι αστεία.
Στην Πολωνέζα δίνεις λεφτά για δώρο και πάει και αγοράζει μαστίγιο από το σεξ σοπ,ζαρτιέρες και gag για το στόμα και σου ζητάει να μαστιγώσεις το μουνί της.Αυτά οι άλλες δεν τα κάνουν.
Είναι φοβερά καυλέτα στο σεξ με βυζάρες κωλάρες κτλ για αυτό και δεν κοιτάζω τόσο το ύψος και το βάρος εκεί.Με Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Τσέχες έχω απαιτήσεις σαφώς,θέλω μοντελοειδείς.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.771
Πόντοι
216
Αντιστάθμισε την ισχύ πυρός με λίγο σόσιαλ μπλιμπλίκι αφού κατέχεις και τη γλώσσα και δες πώς θα πάει.
Μπορεί να μην χρειαστεί να κόβεις γαμησιάτικα κάθε μήνα έτσι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το 1.85 είναι τεράστιο ύψος για κάθε εθνικότητας γυναίκες. Και για νορβηγίδες.
Εγώ δεν γουστάρω κοντές, κάτω του 1.65. Προτιμώ άνω του 1.70 .
Γουστάρω πιο πολύ άνω του 1.75. Με τρέλα.

Αλλά το παραπάνω .... είναι δύσκολο θέμα. Όταν τύχει , εννοείται είναι ....
tenor.gif

αλλά δεν είναι εύκολο .

Στις βίζιτες πριν το 2006, ήταν εύκολο , αν είχες πακέτο .
Μετά η είσοδος της ρουμανίας και της βουλγαρίας στην Ε.Ε.
μας κατέστρεψε.

Βυζί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αρκεί να μην παίζει πλαστικό , που το μισώ και με διώχνει μακριά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom