Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
o διμητρακης παντως το εχει το μαρουλι
so what.. o δικηγορος του είσαι; ας εχει οτι θέλει ο καθένας..
Aλλο πραγμα αναλύω και συ πεταχτηκες παλι σαν την..  :badair:
Μαθε πρώτα να διαβαζεις και να γραφεις σωστα ελληνικά, για να καταλαβαίνεις
το νοημα της καθε παραγραφου. Kαλά μυαλά  :sunglasses:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κλεινω τα ματια και προσπαθω να φερω το σκηνικο στα ματια μου.
Ο αρχοντας, μολις αφειχθης απο το αεροδρομιο, μετα απο γρηγορο ντουζακι στη σουιτα επι της Khreshchatyk, μοσχομυριστος, αρωματισμενος, με την θρυλικη λευκη σωβρακα και μια 1500ρουμπα στην τσεπη, μπουκαρει στο θρυλικο κλαμπ του Κιεβου, παραγγελνει την πρωτη 60αρα βοτκα και με την πρωτη γουλια μπαινει το παρακατω κομματι:

ενα 23χρονο ουκρανακι 1.83 τον πλησιαζει και του λεει λαγνα στο αφτι με καθαρη μοσχωβιτικη προφορα:

"βαζω τη ζωη, βαζεις τα λεφτα;"

μια ακομη νυχτα απο τη θρυλικη ζωη του απολυτου αρχοντα κιμανιου του δευτερου μολις αρχισε...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Εμένα φίλοι ιατροί , μου έχουν πει ότι στην αγία πετρούπολη , ιατρός σε κρατικό νοσοκομείο παίρνει κάπου 350 ευρώ το μήνα !
Και ένας ακριβός καφές σε χλιδάτο ξενοδοχείο κάνει .... 10.
Ότι χονδρικά δηλαδή, ένας ιατρός σε κρατικό νοσοκομείο , έχει μισθό για να πίνει έναν καφέ την ημέρα, σε ακριβό στέκι.
Στο Petergof οταν ρωτησα την ξεναγο γιατι ολοι οι φυλακες στα δωματια των θερινων ανακτορων ειναι μπαμπουσκες :grin: και οχι νεαροι/νεαρες μου εξηγησε οτι ειναι συνταξιουχοι που πρεπει να δουλεψουν , ειδαλλως δεν τους φτανουν τα χρηματα για να βγαλουν το μηνα ...
και τελειωσε με το εξης αμιμητο :
«Ειμαστε ενα πλουσιο κρατος με φτωχους πολιτες»

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μεγάλη βλακεία να ξενιτεύεσαι,να δουλεύεις πρώι μέχρι βραδυ για να πηγαινεις Ουκρανία και να τα χαλας ολα σε κατι χαζογκομενες οι οποιες σπανε πλακα με τους γκομενους τους για το ποσο αφελεις ειναι οι "ευρωπαιοι". στην ελλαδα υπαρχουν απειρες σλαβες που με πολυ λιγοτερα δεχονται αξιοπρεπεστατο σπονσορινγκ, εχει και παραλιες εδω και ηλιο και καλο φαγητο. δηλαδη τι αλλο να πει κανεις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε παιδιά δεν χρειάζεται να ξενιτευτεί κάποιος 2475km μακρυά για να καμακώνει, όταν  έχουν δυτικοποιηθεί τα πάντα.. και σε αυτά τα μέρη. Τώρα χρειάζεσαι αρκετό μαρούλι για να παιχτείς και εκεί. Το τζάμπα μ@υνί πέθανε ανεπιστρεπτί. Σαλόν εκεί, στούντιο και Βou. εδώ. Καμάκι εκεί.. καμάκι στο διαδίκτυο, ή στις παραλίες, και στα νησιά εδώ.Μαγαζιά εκεί, μαγαζιά και εδώ. Ξένος εκεί.. ντόπιος εδώ  :cool2:
Σήμερα ο Ιωσήφ δεν είχε τι να κάνει και έγραψε ολόκληρα κατεβατά στον Χάρη και μας τα έβαλε  :jerking: :2funny:.
  Σχετικά με το Γιακούτσκ οι τιμές σε όλα εκεί είναι εξωπραγματικές οπότε δε σου μένει τίποτα  :headbang:εκτός αυτού αυτοί οι μισθοί είναι για τους ανωτερους υπάλληλους αυτών των εταιριών που είναι ελάχιστοι και όχι γιά τον απλό κόσμο.Αρπακτικά Μοσχοβίτισες δεν υπάρχουν γιατί απλούστατα οι γνήσιες Μοσχοβίτισες έχουν από 2-3 διαμερίσματα και τα νοικιάζουν και σιγά μην πανε εκει.
 Της αναλύσεις του Βλάκμαν σχετικά με το ανατολικό μπλοκ δεν της διαβάζω καν γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Πολύ σωστά είπες ότι δεν έχει μείνει ποτέ εκεί γιά να ξέρει τι παίζει,πηγαίνει γιά 3-4 μέρες 1-2 φορές το χρόνο.
  Γκόμενες βγάζω συνέχεια και δεν είναι δύσκολο να έχει κάποιος.Αλλά πρέπει να μένει μόνιμα εδώ αυτό ήρθα γιά τρεις μέρες τι να σε κάνουν?Το κακό είναι ότι η νέα γεννιά έχει κώψει το πήδημα,κάθονται με ένα κινητο στο χερι!η γελοιότητα του Βλάκμαν είναι ότι έριξε το επίπεδο  :vomit:δε ξέρω αν είναι γιά γέλια ή γιά κλάμματα να καυχιέται κάποιος ότι μένει σε μιά αποθήκη στη Γερμανια και δουλεύει  :headbang:και να καυχιέται ότι πάει 2 φορές το χρόνο κάπου και γαμάει πουτάνες και να μας της δείχνει και να καυχιέται  :2funny:.Εγώ θέλω να γαμάω συνέχεια,όχι 2 φορές το χρόνο  :2funny:γ'αυτό και πάω συχνά στα σαλόν,με της γκόμενες μου πρέπει να πάω να της πάρω....να βγούμε έξω....να πάμε βόλτα....να φάμε τίποτα και μετά να ρθούμε να της  :knockinb:μαζί με τη βενζίνη βγαίνει 1.000-1.500 ρούβλια συν το χρόνο σου.Δε λέω ωραία είναι και τα ραντεβού  :)αλλά όταν ξυπνάω καβλωμένος δεν έχω υπομονή  :2funny:πάω γιά μιά ώρα ρίχνω 2 πούτσους με 2.500 ρούβλια και ξεκαβλώνω.Το επίπεδο το είδατε,είναι πολύ καλύτερες από των City tour της Ελλάδας,όσες από αυτές πάνε City tour πάνε Γαλλία,Ελλάδα δεν έχω ακούσει να ήθελε να πάει καμία.

Στο Petergof οταν ρωτησα την ξεναγο γιατι ολοι οι φυλακες στα δωματια των θερινων ανακτορων ειναι μπαμπουσκες :grin: και οχι νεαροι/νεαρες μου εξηγησε οτι ειναι συνταξιουχοι που πρεπει να δουλεψουν , ειδαλλως δεν τους φτανουν τα χρηματα για να βγαλουν το μηνα ...
και τελειωσε με το εξης αμιμητο :
«Ειμαστε ενα πλουσιο κρατος με φτωχους πολιτες»
Αυτό συνήθως γίνεται γιά άλλο λόγο.Οι νέοι σιγά μην πάνε να δουλέψουν.Π.χ. αν πας σε κάποιο υπερμάρκετ στα ταμεία με μισθό 30.000-35.000 ρούβλια θα δεις ή γριές ή Ουζμπέκες!Οι Οδηγοί λεωφορείων είναι σχεδόν όλοι Καυκάσιοι και Ουζμπέκοι.Εδώ η επίσημη ανεργεία είναι 1.5%-1.7% υπάρχει τρομερή έλλειψη εργατικών χεριών!

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στη Σιβηρία σε ορισμένες περιοχές όπως το Γιακούτσκ βγαίνουν πολλά λεφτά με "διαφόρους" τρόπους.  Πλην μισθών. Τουλάχιστον 3 βίζιτες στην Αθήνα γνώρισα που είναι από τη Μόσχα και "επέδραμαν εκεί"και της πλήρωναν μάλιστα σε δολάρια και όχι σε Ρούβλια. Έβαλαν και "μέσον" για να πάνε εκεί-έβγαζαν διπλά από ότι στην Ελλάδα. Στο Γιακουτσκ μια από τις πρώτες "μούρες" εκεί είναι Έλληνας, Πόντιος από νότια Ουκρανία καταγωγή-και μέγας δωρητής του Αγίου Όρους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Τουλάχιστον 3 βίζιτες στην Αθήνα γνώρισα που είναι από τη Μόσχα
Κάλά πέτα και τίποτα στη θάλασσα απ'αυτά που λένε,γιατί όλες οι πουτάνες στην Ελλάδα λένε ότι είναι από Μόσχα  :2funny:.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.961
Πόντοι
2.846
Στη Σιβηρία σε ορισμένες περιοχές όπως το Γιακούτσκ βγαίνουν πολλά λεφτά με "διαφόρους" τρόπους.  Πλην μισθών. Τουλάχιστον 3 βίζιτες στην Αθήνα γνώρισα που είναι από τη Μόσχα και "επέδραμαν εκεί"και της πλήρωναν μάλιστα σε δολάρια και όχι σε Ρούβλια. Έβαλαν και "μέσον" για να πάνε εκεί-έβγαζαν διπλά από ότι στην Ελλάδα. Στο Γιακουτσκ μια από τις πρώτες "μούρες" εκεί είναι Έλληνας, Πόντιος από νότια Ουκρανία καταγωγή-και μέγας δωρητής του Αγίου Όρους
   Πολυ  ενημερωμενο  σας  βρισκω  φιλτατε  aa1 ... :cool2: :cool2:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Σήμερα ο Ιωσήφ δεν είχε τι να κάνει και έγραψε ολόκληρα κατεβατά στον Χάρη και μας τα έβαλε  
Ρε τύποι διαβάζετε τι σας γράφουν σε εναν διάλογο, και κάνετε παράθεση.. Ή παίρνω αμπάριζα και βγαίνω..   :cool2:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το κατά δύναμιν φιλτατε chicharito...

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Διέμεναν στη Μόσχα, δεν είπα ότι γεννήθηκαν εκεί αγαπητέ Δημητράκη29

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μεγάλη βλακεία να ξενιτεύεσαι,να δουλεύεις πρώι μέχρι βραδυ για να πηγαινεις Ουκρανία και να τα χαλας ολα σε κατι χαζογκομενες οι οποιες σπανε πλακα με τους γκομενους τους για το ποσο αφελεις ειναι οι "ευρωπαιοι". στην ελλαδα υπαρχουν απειρες σλαβες που με πολυ λιγοτερα δεχονται αξιοπρεπεστατο σπονσορινγκ, εχει και παραλιες εδω και ηλιο και καλο φαγητο. δηλαδη τι αλλο να πει κανεις?

:hi: :hi: :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε τύποι διαβάζετε τι σας γράφουν σε εναν διάλογο, και κάνετε παράθεση.. Ή παίρνω αμπάριζα και βγαίνω..  :cool2:
Τι δεν κατάλαβες?Ξεκάθαρα το έγραψα!Ο Ιωσήφ υπαγόρευσε στον Χάρη αυτές της  :jerking:που έγραψε.Δε θέλει και πολύ μυαλό γιά να καταλάβει κανείς ότι αυτά του τα υπαγόρευσε ο Ιωσήφ,το μυαλό του Χάρη δε φτάνει γιά να γράψει τέτοια πράγματα  :2funny:.Και βαριέμαι να απαντάω σε  :jerking:.Αν θέλει ο Ιωσήφ ας τα γράψει μόνος του.

Στην καλύτερη περίπτωση το μόνο μέρος που θα πήγαν στη Μόσχα να είναι το αεροδρόμιο όταν θα άλλαζαν πτήση γιά να πάνε Ελλάδα  :2funny:.Αν και το πιθανότερο είναι ούτε εκεί να έχουν πάει και να ήρθαν από το αεροδρόμιο του Κιέβου στην Ελλάδα  :2funny:.
  Σχετικά με το Γιακούτσκ που είπες δε λέω στις 300.000 κατοίκους σίγουρα θα έχει και 500 άτομα που έχουν λεφτά όχι όμως ότι εκεί είναι πλούσιοι  :headbang: ένας πωλητής σε ένα μαγαζί παίρνει γύρω στις 25.000 ρούβλια οι τιμές στα τρόφιμα το χειμώνα είναι φωτιά  :headbang: ένα κιλό ντομάτες το χειμώνα κάνει 450-500 ρούβλια και πάνω ένα κιλό μήλα 400 ρουβλια ένα κιλό καρότα 300 ρούβλια 250 ρουβλια ένα κιλό πατάτες,1 σκόρδο 80 ρούβλια  :headbang:.Η δε ανεργία τώρα είναι στο 7% όταν στη Μόσχα είναι 0.1% και στην Αγία Πετρούπολη 1.5%-1.7%.
  Τα δε περισσότερα σπίτια είναι ετοιμόρροπα ξύλινα το χειμώνα έχει -50 και σχεδόν κάθε χρόνο την άνοιξη το ποτάι πλυμιρίζει και η μισή πόλη είναι μισό μέτρο κάτω από το νερό  :2funny:.Ασε που το καλοκαίρι σε ξεσκίζουν τα κουνούπια  :headbang:.
  Οι δε τιμές στα αεροπορικά εισητήρια είναι εξωπραγματικές  :headbang:.
  Μ'αρέσει που γράφετε ενώ δεν έχετε ιδέα γιά τι μιλάτε.
  Και στην Ελλάδα υπάρχει ο Βαρδιογιάννης,ο Μαρινάκης,οι βουλευτές και 10.000 ακόμα που έχουν λεφτά αλλά δεν έχουν όλοι.Ετσι και στο Γιακούτσκ έχει γύρω στα 400-500 άτομα που ζούνε καλά καιπηγαίνουν και ταξήδια και έχουν και καλά αμάξια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
  Συγγνώμη αυτό γιά τη ρευστότητα  :jerking:που σου κόλλησε? :2funny:Δε βλέπεις ότι συνέχεια αγωράζω ακριβά πράγματα?ότι μου γυαλίσει πάω και το αγωράζω,αμάξι έχω πάνω από το μέσο όρο,διαμερίσματα έχω,ντύσιμο που σκίζει.Ιδανικός γαμπρός είμαι :2funny:.Εσένα τι να σε κάνουνε?αφού φένεται η μιζέρια σου.

Ρευστότητα σημαίνει έχεις λεφτά να πας τη γκόμενα σε ακριβό ρεστωράν?Εχεις να της αγοράσεις ένα καλό δώρο?Μπορείς να της πληρώσεις το νοίκι?Μπορείς να σκάσεις 3000 ευρώ για ταξίδι Μαλδίβες,Σαντορίνη ή άλλους προορισμούς?
Αλλιώς τι να σε κάνει η γκόμενα.Αφού σα σαραντεπεντάρης δεν μπαίνεις στο ραντάρ σα γαμπρός.
Οι Ρωσίδες θέλουν κασέρι άμεσο όχι υποσχέσεις και κουραφέξαλα.
Χωρίς ρευστότητα δεν περνάς τον πήχυ και γαμάς Μογγόλες στην καλύτερη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οδευουμε προς πληρη αμερικανοποιηση της Ευρωπαικης ηπειρου
Το μονο που θα μετραει σε λιγα χρονια ειναι το "ποσα βγαζεις το χρονο", οπως ισχυει και στην Αμερικη.
Ουτε απο που εισαι, ουτε σε τι σπιτι ζεις, ουτε τι πτυχια εχεις, ουτε τι δουλεια κανεις.
Εκτιμω σε 20 χρονια απο τωρα, που θα χουν μπει και τα λιμα στην ΕΕ (Σκοπια, Αλβανια, κλπ) και θα εχει αυξηθει και αλλο η κινητικοτητα, θα χουμε φτασει το επιπεδο που ηταν η Αμερικη πριν 15 χρονια

Οι Ρώσοι όταν παρουσιάζονται αυτά λένε,βγάζω τόσα έχω τόση περιουσία αυτό το αμάξι κτλ.
Οι Ρωσίδες,Ουκρανές είναι ματεριαλίστριες στο μέγιστο βαθμό.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημητράκης29

Διέμεναν σίγουρα στη Μόσχα-έχω επίσημη έγγραφη διαβεβαίωση (χι,χι)

Σε ότι αφορά τη Γιακουτία-Γιακούτσκ. Στην περιοχή γίνεται εκτεταμένο λαθρεμπόριο πρώτων υλών με κύριο προορισμό τις Ασιατικές αγορές και ειδικότερα τη Κίνα. όπως γίνεται και σε όλη την επικράτεια νοτιότερα στον ποταμό Αμούρ. Από διαμάντια, Χρυσό μέχρι ξυλεία, δέρματα , γούνες , λαθροθηρία, και βασικά οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί. Κυκλοφορεί χρήμα αλλά όχι νόμιμο. Ασφαλώς και δεν θα συγκρίνεις την περιοχή με τη Μόσχα. Αλλά για τις γκόμενες που είναι "δικτυωμένες" είναι καλή ευκαιρία να σηκώσουν αρκετό μετρητό από τους Σιβηριανούς που περνάνε δύσκολο χειμώνα στους -50 βαθμούς καμιά φορά και -60. Όπως οι δικοί μας οι αγρότες στα χωριά Καρδίτσας και αλλού που χρυσοπληρώνουν τις "Αθηναίες" "αρτίστες". Οι οποίοι αγρότες αυτοί έχουν χρήματα σε ζεστό μετρητό που δεν τα βλέπει κανένας υπάλληλος στην Αθήνα. Τα δε διαμάντια είναι πολύ μεγάλη μπίζνα. Πολύ μεγάλη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κλεινω τα ματια και προσπαθω να φερω το σκηνικο στα ματια μου.
Ο αρχοντας, μολις αφειχθης απο το αεροδρομιο, μετα απο γρηγορο ντουζακι στη σουιτα επι της Khreshchatyk, μοσχομυριστος, αρωματισμενος, με την θρυλικη λευκη σωβρακα και μια 1500ρουμπα στην τσεπη, μπουκαρει στο θρυλικο κλαμπ του Κιεβου, παραγγελνει την πρωτη 60αρα βοτκα και με την πρωτη γουλια μπαινει το παρακατω κομματι:

ενα 23χρονο ουκρανακι 1.83 τον πλησιαζει και του λεει λαγνα στο αφτι με καθαρη μοσχωβιτικη προφορα:

"βαζω τη ζωη, βαζεις τα λεφτα;"

μια ακομη νυχτα απο τη θρυλικη ζωη του απολυτου αρχοντα κιμανιου του δευτερου μολις αρχισε...

Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Σκας στο κλαμπ και σαρώνεις το χώρο με το βλέμμα του γύπα.Βλέπεις μια γκόμενα που γουστάρεις.

hbZeiO.jpg

20 χρονών,183 ύψος.Της μιλάς λίγο,την κερνάς της βάζεις εικοσάευρο στο χέρι και αρχίζεις να τη γλωσσοφιλιάζεις.
Με το που φεύγει να πάει τουαλέτα κάνεις το ίδιο με τη φίλη της.

ncxb85.jpg

Η γκόμενα γυρνάει και σε βλέπει αναστατωμένη να γλωσσοφιλιάζεις τη φίλη της.Λέει ζηλεύω πολύ.
Την επόμενη μέρα έρχεται διαμέρισμα για πούτσο.Απλά booty call.

7LZX3H.jpg

kdlkAN.jpg

BvbOwf.jpg

6oSMsh.jpg

hWPHHV.jpg

SidZpr.jpg

Οταν φεύγει,της δίνεις δωράκι 50 ευρώ για να σε θυμάται ενώ δεν έχει ζητήσει τίποτα.
Οταν ξαναφτάνεις Κίεβο,την καλείς πάλι για booty call.

yPUM6l.jpg

lcv3W4.jpg

Κατά διαστήματα σου ζητάει οικονομική ενίσχυση μικροποσά 50-100 ευρώ μηνιαίως για έκτακτες ανάγκες.Για να μην την ξεχάσεις σου στέλνει φωτός.

qbbOTR.jpg

bbMfT6.jpg

Κάπως έτσι δουλεύει το σύστημα στο απλό σπόνσορινγκ.
Γενικά μπουκάρεις στο μαγαζί φορτωμένος έτοιμος για όλα.Ετοιμος να διαλύσεις τον ανταγωνισμό.
Rinse and repeat.Κάθε νύχτα ψάχνεις για νέο θήραμα.Βαλκάνιος άρχων.
Εχει μέσα Τουρκαλάδες,Αραβότουρκους,αμερικάνια,Δυτικοευρωπαίους αλλά τους κάνεις μια χαψιά.Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην εφόρμηση της Βαλκανικής υπερδύναμης.Σοκ και δέος φάση.
Εκεί που προσπαθούν να συνέλθουν από την έκπληξη,τραβάς και έναν πούτσο.
Γενικά το σύστημα στηρίζεται στην έκπληξη,τον αιφνιδιασμό,τη συγκέντρωση των μέσων τη γρήγορη απαγκίστρωση.
Σκας εκεί που δε σε περιμένει κανείς και αρχίζεις να πυροβολάς στο ψαχνό σε γρήγορες ριπές.
Γενικά πρέπει να ενεργείς απίστευτα γρήγορα σε διαστημικές ταχύτητες και να διαβάζεις το χώρο αμέσως.Θέλει και gut feeling,με το που παίνεις στο μαγαζί πρέπει να νιώσεις σε 10 λεπτά αν υπάρχει πιθανότητα να γαμήσεις ή όχι,αλλιώς χάνεις το χρόνο σου.Αυτό μαθαίνεται με την εμπειρία.Πιάνεις τα μουνοvibes στον αέρα σχεδόν πάντα καταλαβαίνεις αν θα φασώσεις στην επόμενη ώρα ή όχι,αν αξίζει να μείνεις στο ίδιο μαγαζί ή όχι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρευστότητα σημαίνει έχεις λεφτά να πας τη γκόμενα σε ακριβό ρεστωράν?Εχεις να της αγοράσεις ένα καλό δώρο?Μπορείς να της πληρώσεις το νοίκι?Μπορείς να σκάσεις 3000 ευρώ για ταξίδι Μαλδίβες,Σαντορίνη ή άλλους προορισμούς?
Αλλιώς τι να σε κάνει η γκόμενα.Αφού σα σαραντεπεντάρης δεν μπαίνεις στο ραντάρ σα γαμπρός.
Οι Ρωσίδες θέλουν κασέρι άμεσο όχι υποσχέσεις και κουραφέξαλα.
Χωρίς ρευστότητα δεν περνάς τον πήχυ και γαμάς Μογγόλες στην καλύτερη.
Αυτο σημαίνει μαλακία  :2funny:είμαι φτωχομπινες μένω σε μια αποθήκη δουλεύω εργοστάσιο δεν μπορώ στη δουλειά να πάω να χέσω και σφίγγομαι δεν εχω βρακι και ότι μαζεύω τα δινω σε μια τελειωμενη που δε μου καθεται κιολας  :2funny:
 Εγώ στα 45 μου δεν έχω ούτε μια ρυτίδα και έχω μικρά γατάκια 19 ετων που δε χρειάζεται να τα πληρώνω.Τα έβαλα φώτο
αρκετές φορές.Πριν 15 μέρες και το άλλο γατάκι που έχω με γνώρισε με τη μαμά γάτα.
 Επειδή εσύ δείχνεις χάλια και φένεται ότι είσαι φτωχομπινές πρέπει και οι άλλοι να είναι έτσι? :2funny:
 Μ αρέσει που άρχισες και σημερα της αμπελοφυλοσοφίες για το ανατολικό μπλοκ :2funny:όπως το είπα πήγες εκει για τρεις μέρες και 6 μήνες θα γράφεις βλακείες  :jerking:και αναλύσεις  :2funny:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΚΜΑΝ2, αυτό που αναφέρεις δεν είναι σπονσορινγκ-είναι πάω σε μαγαζί με πουτάνες (σόρρυ-"καλά κορίτσια της παντρειάς") τις πληρώνω και μετά μπορεί και να γαμήσω. Οι Ουκρανές όπως και Ρωσίδες όπως και Μολδαβές κ.ο.κ σε αλλοδαπό που τους δίνει λεφτά τον θεωρούν αυτομάτως μαλάκα και τον κοροιδέυουν. Το δε σεξ που κάνουν είναι περάστε-σκουπίστε -τελειώσατε. Εάν κάνουν σεξ...γιατί προσπαθούν να πάρουν τα φράγκα μη κάνοντας τίποτα (ονόματα δεν λέμε οικογενειες δεν θίγουμε). Όλες έχουν γκόμενο που είναι και ενήμερως για το τι παίζει. Γιατί εάν δεν είναι ενήμερως μπουκάρει κατά την έξοδο σας από το κλάμπ τις ρίχνει καμιά δεκαρία σφαλιάρες ενώ περιμένεις και εσύ τη σειρά σου για τα μπουνίδια που θα ακολουθήσουν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΚΜΑΝ2, αυτό που αναφέρεις δεν είναι σπονσορινγκ-είναι πάω σε μαγαζί με πουτάνες (σόρρυ-"καλά κορίτσια της παντρειάς") τις πληρώνω και μετά μπορεί και να γαμήσω. Οι Ουκρανές όπως και Ρωσίδες όπως και Μολδαβές κ.ο.κ σε αλλοδαπό που τους δίνει λεφτά τον θεωρούν αυτομάτως μαλάκα και τον κοροιδέυουν. Το δε σεξ που κάνουν είναι περάστε-σκουπίστε -τελειώσατε. Εάν κάνουν σεξ...γιατί προσπαθούν να πάρουν τα φράγκα μη κάνοντας τίποτα (ονόματα δεν λέμε οικογενειες δεν θίγουμε). Όλες έχουν γκόμενο που είναι και ενήμερως για το τι παίζει. Γιατί εάν δεν είναι ενήμερως μπουκάρει κατά την έξοδο σας από το κλάμπ τις ρίχνει καμιά δεκαρία σφαλιάρες ενώ περιμένεις και εσύ τη σειρά σου για τα μπουνίδια που θα ακολουθήσουν.

Αφού σου λέω δε ζητάνε τίποτα,πάνε να φύγουν και τους δίνω εγώ.Και το λάδωμα στο χέρι εγώ το κάνω.
Εννοείται θέλει τεράστια εμπειρία για να το κάνεις στο σωστό χρόνο και τόπο αλλιώς διατρέχεις κινδύνους.Δεν είναι σπορ για αδαείς το soliciting.
Πολωνία την τελευταία φορά με πήραν χαμπάρι κάτι μπάρμεν οτι λάδωνα τις γκόμενες και παραλίγο να φάω ξύλο.Αρχισαν να πέφτουν αγκωνιές,μέχρι και μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου έριξε ένας τύπος.
Πολωνία είναι πιο άγρια.Ναι μεν θα γαμήσεις,αλλά πρέπει κάπως να αποφύγεις το ξύλο.Η σε δέρνουν ή γαμάς.Οπότε υπάρχει πραγματικός κίνδυνος,ρίσκο δεν το αφήνουν έτσι χαλαρό το σύστημα να παίζει από τους ξένους οι Πολωνοί και να τους γαμάνε τις δικές τους ψώλες οι ξένοι αβρόχοις ποσοί.
Ουκρανία δεν παίζουν αυτά αφού τους καυγατζήδες τους μπλοκάρουν στην πόρτα και αφήνεσαι ελεύθερος να οργιάσεις.Δε σε ενοχλεί κανένας εκτός από τη βαθιά επαρχία όπου μπορεί όντως να μπλέξεις με λάθος κίνηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom