Τις σπονσορέτες ...στην ουκρανία...τις ελέγχουν γκόμενοι-νταβατζήδες. Οι τιμές είναι φιξ από αυτούς. Ο ΚΜΑΝ2 δεν καταλαβαίνει ζει σε ιδεατό αγγελικά πλασμένο με σπονσορέτες -αγγελάκια κόσμο. Δεν κυκλοφορεί γυναίκα μεαλλοδαπούς στην Ουκρανία "τσιμπώντας" μετρητό σε χιλιάρικα εάν δεν τα σκάσει για προστασία-krysha
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.410
- Πόντοι
- 4.746
Σημερα πάντος το ξέσκισες πάλι γράφεις μόνος σου με τους κλώνους σου και γράφεις
όλο μπούρδες αναλύσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα
Συνημμένα
Αυτα τα 2 αντιφασκουν μεταξυ τους.
Δε μπορει να εχεις αναλογια 1 προς 20 και οι τιμες να ειναι τοσο ψηλες
Νομοτελειακα οι τιμες πεφτουν οταν ο λογος προσφορα προς ζητηση ειναι μεγαλος
Η λογική στις σπονσορέτς είναι διαφορετική.Μου έχουν ζητήσει και 1000,και 1500 τη μέρα ακατεβατα.Δηλαδή αμα δεν τα δώσεις και δώσεις π.χ. 800, άντε γεια.
Αυτό δε σημαίνει οτι τα δίνουν πολλοί.Απλα οι σπονσορέτς έχουν άλλη λογική όπου συγκρινουν τον εαυτό τους με
Τις κανονικές γκόμενες
Τις συζυγους
Τις πουτανες
Και τι πιάνει εκάστη κατηγορία.Εχει σχέση με το πόσο κοστολογουν τον εαυτό τους.
Την τιμή όμως την καθορίζει ο σπονσορας,ο πληρώνων δηλαδή.
Βαριέμαι να εξηγήσω τα οικονομικά της σπονσορετ.
Χοντρικά είναι πιο φτηνές απο σύζυγοι και πιο ακριβές απο πουτανες.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.410
- Πόντοι
- 4.746
ξεκινησε πάλι η αριθμητικηΗ λογική στις σπονσορέτς είναι διαφορετική. Μου έχουν ζητήσει και 1000,και 1500 τη μέρα ακατεβατα.
Δηλαδή αμα δεν τα δώσεις και δώσεις π.χ. 800, άντε γεια.
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
H πλάκα είναι που δεν γνωρίζεις.. εχεις και αποψη παρολα αυτα, ευλογείς και τα γένια σου..
Τις χρυσες δεκαετίες '80-'90 και αλλες δύο ψωλές να είχες στην θέση των @ρχιδιών θα γ@μούσαν
και αυτές.. Για αυτό μην λες οτι να ναι.. Απο την άλλη ποτέ δεν ήσουν φοιτητής ή μονιμος κατοικος για να
ζεις συνεχομενα σε αυτά τα μερη. Επομενως πως να εχεις ολοκληρωμενη αποψη. Αλεξιπτωτιστης ησουν, πηγαινες
για μερικές ημερες και πισω στην ασφαλή φωλια.
Μόνο εγώ θα μείνω να καμακώνω και να όταν ήμουν 30 μου έλεγαν σε 10 χρόνια θα πας 40 και δε θα σε νοιάζει πιά τόσο το δεν θα έχεις τόσες κάβλες.Δεν υπάρχει καμία διαφορά από τότε,όσοι ήρθαν στη Ρωσσία είδαν τι κάνω,και Ελλάδα όταν πηγαίνω κάθε μέρα Φυλής και Μεταξουργείο είμαι και .Όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν μια αρχη μια μεση και ενα τελος.. Σε μερικά χρόνια και εσυ θα εχεις αποσυρθει
και την θεση σου θα παρουν νεοτεροι. Ειναι ο νομος της φυσης. Έτσι οπως αυτοι δεν θα μπορουν να απαλείψουν το
παρελθόν σου. Ετσι και εσύ δεν μπορεις να απαλειψεις το δικο τους παρελθον γιατι δεν γνωριζεις την ιστορια του καθενος.
Καποτε και αυτοι επαιζαν μπάλα εντος εδρας στο εγκλειστο ανατολικό μπλοκ. Τοτε καμμιά κοτουλα δεν μπορουσε να βγει εξω απο το κοτετσι λογω κομμουνισμου. Τότε έσκαγαν μυτη μαύρη θάλασσα ή όπου αλλού.. και με 20-30$ εβγαζαν γουστα που ουτε καν μπορεις να φανταστεις.. Τζαμπα ολα και με μουναρες. Τωρα εχει χαθει η μαγεια του π.α. μπλοκ, οταν με 10-20e γ@μας ομορφα μ@υνακια στους οικους, και για τους πιο ρομαντικους με 50e, στο στουντιο. Aρα αφου πληρωνεις στο τελος γιατι να χαλας ασκοπα τα χιλιαρικα και να ξοδευεις ενεργεια.. Το ονειρο του ανατολικου μπλοκ εχει σβησει απο το '99-'00, αλλα εσυ δεν το χεις καταλάβει ακομα.. Εκει παλευεις μόνος με τους ανεμόμυλους
Σήμερα πήγα και αυτήν την κοπέλα με 2.500 ρούβλια ο Βλάκμαν μπορεί να της έσκαγε 500 ευρώ και να μην του καθόταν κιόλας .Αυτή η κοπέλα έχει δουλέψει City tour στη Γαλλία με 200 ευρώ την ώρα (αυτή μου είπε έπαιρνε τα 70) μου μίλησε γιά αγάμητους φουκαράδες στη Γαλλία αποτυχημένους με κάτι παλιόρουχα λες και μου περιέγραφε το Βλάκμαν πολύ καλή όποιος θέλει μπορεί να τη δει στο βίντεο και να αυνανιστεί
Έκανα μιά ωραία βόλτα μετά στην πόλη.....έφαγα ένα χάμπουργκερ (πολύ κοντά στο σαλόν που έχει φοβερό σουβλάκι μοσχαρίσιο στο πιάτο)....πήγα και από το ροκ μαγαζί να δω τίποτα σατανικά πράγματα και έφαγα και ένα ωραίο πιλάφι γιατί πείναγα κ'άλλο.Εγώ εκτός από της μόνιμες γκόμενες που έχω πηδάω και σαλόν μιά δυό φορές τη βδομάδα.
Ο Βλάκμαν πηγαίνει ένα ταξήδι μιά φορά το εξάμηνο και αν γαμίσει.Εγώ γυναικία παρέα έχω δεν έχω ανάγκη απ'αυτό.Θέλω να γαμάω συνέχεια
Συνημμένα
Το Δημηητράκι έχεις χάσει τη φόρμα σου,το μόνο που κάνεις είναι να σέρνεσαι πίσω από τη ζωή του Knam,να σχολιάζεις τα ταξίδια του τις φωτό που ανεβάζει.
Εσύ είσαι αδρανής δε προσφέρεις τίποτα,κρίμα,είσαι πια ξεπερασμένος!
Βάλε κάνα βίντεο ....έστω με τις γάτες σου.
Ο δημητρακης λογικό είναι να μη γαμαει τίποτα της προκοπής αφου δεν εχει ρευστότητα και εχει ξεπεράσει την ηλικία γαμπρού.
Παλια μέχρι τα 35 μπορει να το έπαιζε γαμπρός και να γαμουσε που και που κανένα εξαρακι.Τωρα ούτε,αυτό δεν μπορει.Μπορδέλα μόνο.
Ρευστότητα να σπονσοραρει δεν εχει ούτε κατά διαννοια,ούτε καν ραντεβού σε κυριλε μέρη δεν μπορει να τις πάει,ούτε διακοπές ούτε τίποτα.
Δε δύναται ο Δημητράκης έτσι κι αλλιώς,τον εχει ξεπεράσει η τεχνολογία.
Εδώ εγώ με τεράστια εμπειρία και αρκετή ρευστότητα και πρέπει να κάνω χίλια δυο τεχνασματα και υπερβασεις.
ΚΜΑΝ2...οι σπονσορέτες δεν κάνουν καμία σύγκρισή-υπολογισμό. Δεν καταλαβαίνεις, ντεν, ντεν. Δεν μπορεί να κυκλοφορεί στη Ουκρανία χαζογκόμενα που πάει με αλλοδαπούς (και για τους ντόπιους θεωρείτε πουτάνα ασχετώς που βαπτίζεται "μαζορέτα-σπονσορέτα"με 3-4 χιλ μαρούλι στη τσέπη. Όσα παίρνει το ΧΡΟΝΟ ο εισαγγελέας της περιοχής. Της την "πέφτουν" αργά ή γρήγορα. Εάν θέλεις λεπτομέρειες ευχαρίστως να σου δώσω είτε δημοσίως είτεμε πμ. Υπάρχουν φοβερά κυκλώματα εκεί. Οι σεξοτουρίστες..ε χμμμ "σπόνσορες" είναι πρώτης τάξεως θηράματα απότα οποία ζεί κόσμος. Λαός πολύς. Έχεις ταίσει οικογένειεεες πολλές ΚΜΑΝ2.
Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
ωωωω δημητρακη,τα μισα να μου λεγε ρε,ρε κμαν,λες την ρευστοτητα του ο δημητρακης να την εφαγε σε σωβρακα,μποτες απο σαλαχια και φιδια? Μηπως κανεις λαθος? Αυτος πλεον χρησιμοποιει πλαστικο χρημα με της πιστωτικες που τον παρακαλανε η τραπεζες να του δωσουν μιας και εχει περιουσια,τοτε λοιπον πως συντηρει ολο αυτο το αμαξι που εχει? Πως καθεται και δεν δουλευει εδω και χρονια οταν δεν εχει ρευστοτητα? Τον πορνομεταναστη δεν τον εμαθα εδω,τον ηξερα απο το youtube πριν απο εδω,ποσα χρονια εχει να δουλεψει κανονικη δουλεια? Δεν θα δουλευε εαν ειχε αναγκη απο ρευστοτητα? Πολλα λεφτα χαλας παντως για ολες αυτες,αντιμετωπιζεις το μουνι λες και ειναι χρυσαφι...Ας μας απαντησει ο ιδιος παντως περι ρευστοτητας..
υγ ρε δημητρακη,δινουν ευκολα εκει καρτες?Η πρεπει να εχει τεραστιο εισοδημα?
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.472
- Πόντοι
- 3.936
Ο δημητρακης λογικό είναι να μη γαμαει τίποτα της προκοπής αφου δεν εχει ρευστότητα και εχει ξεπεράσει την ηλικία γαμπρού.
τι κιθαρίστας εισαι όταν δεν υπάρχεις πουθενά στο ιντερνέτ? και δεν έχει κάνει συναυλία ούτε σε τουαλέτα οταν δε σε έχει δείξει ούτε το TV Θεσσαλία μετά της πας και στο διαμέρισμα που αμέσως καταλαβαίνουν ότι δεν είναι δικό σου.. τους λες ότι δουλεύεις στη Γερμανία δηλαδή είσαι Γκασταρμπάιτερ είσαι ντυμένος σαν άστεγος και κακόγουστα ακτινοβολείς και μιά απελπισία και μιά μιζέρια
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γιά αυτές της χώρες δεν μπορώ να ξέρω.Στη Ρωσσία είχαμε δύο κατηγορίες φοιτητών.Είχα πάει τη δεκαετία του 90 και είδα τι έκαναν οι Ελληνες.
Παράδειγμα.Πόσοι Ελληνες έμαθαν τσέχικα και πόσοι Ουγγρικά?Αυτό τα λέει όλα.
Αμα είχαν έστω και 3 γκόμενες θα είχαν μάθει τη γλώσσα.
Ρουμανικά,ρώσικα έμαθαν όλοι αντίθετα.
Δεν λέω ότι ήταν όπως η Ιταλία που οι περισσότεροι τραβαγαν παχιές.Τσεχια,Ουγγαρία είχαν καμία γκομενιτσα,αλλά όχι ότι έκαναν όργια.
Μία κατηγορία ήταν οι ΚΚΕδες που έφυγαν οι τελευταίοι το 1994,αυτοί δεν είχαν λεφτά έμεναν στις φοιτητικές εστίες και δεν του ένοιαζε το γαμήσι.
Μιά άλλη κατηγορία ήταν οι φοιτητές που είχαν έρθει με συμβόλαιο με το πανεπηστήμιο,άυτοί νοίκιαζαν διαμερίσματα2-3 δωματίων 2-3 μαζί και μαλακίζονταν!Συνήθως τα παρατάγαν στο τρίτο έτος επειδή χρώσταγαν μαθήματα από το πρώτο έτος.Είχαν γύρω στα 700-800 $ το μήνα και έβαγαιναν ντίσκο μιά φορά το μήνα άντε δύο φορές το πολύ.Αμάξι δεν είχε κανένας.Περιμέναν πως και πως το καλοκαίρι γιά να πάνε Ελλάδα.Δεν ήταν του γαμησιού πάντος,άντε να είχαν μιά γκόμενα.
Εγώ δεν είχα πολλές σχέσεις μαζί τους γιατί εγώ είχα ενδιαφέροντα να γαμάω και εκτός αυτού πάντα μου ζητάγαν λεφτά δανεικά.
Για την υπόλοιπη ευρώπη δεν ξέρω μη με ρωτάτε.
Συγγνώμη αυτό γιά τη ρευστότητα που σου κόλλησε? Δε βλέπεις ότι συνέχεια αγωράζω ακριβά πράγματα?ότι μου γυαλίσει πάω και το αγωράζω,αμάξι έχω πάνω από το μέσο όρο,διαμερίσματα έχω,ντύσιμο που σκίζει.Ιδανικός γαμπρός είμαι .Εσένα τι να σε κάνουνε?αφού φένεται η μιζέρια σου.Ο δημητρακης λογικό είναι να μη γαμαει τίποτα της προκοπής αφου δεν εχει ρευστότητα και εχει ξεπεράσει την ηλικία γαμπρού.
Παλια μέχρι τα 35 μπορει να το έπαιζε γαμπρός και να γαμουσε που και που κανένα εξαρακι.Τωρα ούτε,αυτό δεν μπορει.Μπορδέλα μόνο.
Ρευστότητα να σπονσοραρει δεν εχει ούτε κατά διαννοια,ούτε καν ραντεβού σε κυριλε μέρη δεν μπορει να τις πάει,ούτε διακοπές ούτε τίποτα.
Δε δύναται ο Δημητράκης έτσι κι αλλιώς,τον εχει ξεπεράσει η τεχνολογία.
Εδώ εγώ με τεράστια εμπειρία και αρκετή ρευστότητα και πρέπει να κάνω χίλια δυο τεχνασματα και υπερβασεις.
Μόνο της πουτάνες που να πάρεις είναι κλάσεις ανώτερες από της δικές σου!και εγώ της με 2.500 ρούβλια ενώ εσύ με τα 500 ευρώ μόνο φωτογραφίες βγάζεις πως τους πιάνεις τα μπούτια και δε σου κάθονται κιόλας .
Τα γατάκια που έχω βάλει φώτο τα έχω δεν πήγαν πουθενά.Και συνέχεια υπάρχουν ευκαιρίες εδώ να βγάλεις γκόμενες,α πό τη ΔΕΗ,την εφορία αν κάτσω σε μιά πιτσαρία κλπ.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.212
- Πόντοι
- 2.606
υγρή απαξίωση ο αρχηγόςΠόσα κιλά μαλάκας?Το παίζεις ντετέκτιβ,ψυχολόγος,δικηγόρος και ό,τι άλλο ξέρω εγώ ενώ είσαι για τον πούτσο δεν έχεις τα προσόντα.
Αυτό κάνουν και οι άλλοι,για αυτό σου λέω οτι είσαι κοντά στο μέσο όρο γιατί και οι άλλοι τις ίδιες μαλακίες κάνουν όχι τόσο ηλιθιωδώς όσο εσύ αλλά είναι το ίδιο.
Οπότε είναι εύκολος στόχος,χωνιά.Αφού εγώ επιβάλλω τα στάνταρτς.
Ρούφα και τις θεωρήσεις από το διαβατήριο για φέτος από Ουκρανία.Τι λέει η τελευταία?
Αφιξη 4.12 στο Boryspil?
Τσίμπα τα αρχίδια μου βλακάκο.
Το οτι δε βγάζω αμέσως στοιχεία το κάνω για να σε εκθέσω βλήμα,να πιστεύεις οτι δεν έχω στοιχεία να απλώνεις τραχανά και μετά να σε χύνω στη μάπα φέρνοντας τα στοιχεία.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εμένα μου δίνουν άλλά δε μου πολυρέσουν οι πιστωτικές.Στη Сбербанк μου την έκαναν δώρο και δεν έχει πάγιο γ'υτό και την πήρα.Το όριο μόνος μου το κατέβασα στα 50.000 ρούβλια.Η κάρτα είναι καλή στην περίπτωση μου αν δω κάτι που μου αρέσει και δεν θέλω να πάω στην τράπεζα να βγάλω Ευρώ....να πάω να τα αλλάξω σε ρούβλια και μετά να πάω να το αγωράσω.ωωωω δημητρακη,τα μισα να μου λεγε ρε,ρε κμαν,λες την ρευστοτητα του ο δημητρακης να την εφαγε σε σωβρακα,μποτες απο σαλαχια και φιδια? Μηπως κανεις λαθος? Αυτος πλεον χρησιμοποιει πλαστικο χρημα με της πιστωτικες που τον παρακαλανε η τραπεζες να του δωσουν μιας και εχει περιουσια,τοτε λοιπον πως συντηρει ολο αυτο το αμαξι που εχει? Πως καθεται και δεν δουλευει εδω και χρονια οταν δεν εχει ρευστοτητα? Τον πορνομεταναστη δεν τον εμαθα εδω,τον ηξερα απο το youtube πριν απο εδω,ποσα χρονια εχει να δουλεψει κανονικη δουλεια? Δεν θα δουλευε εαν ειχε αναγκη απο ρευστοτητα? Πολλα λεφτα χαλας παντως για ολες αυτες,αντιμετωπιζεις το μουνι λες και ειναι χρυσαφι...Ας μας απαντησει ο ιδιος παντως περι ρευστοτητας..
Αν είσαι μόνιμος κάτοικος και έχεις διαμερίσματα και λογαριασμούς στην τράπεζα φυσικά και σου δίνουν.Τώρα το όριο εξαρτάται από τι λογαριασμούς έχεις στην τραπεζα.Αν π.χ. έχεις συνέχεια 20.000+ ευρώ σε λογαριασμό μπορουν να σου δώσουν και πλατηνένια visa.
Τώρα αυτο που λέει ο Βλάκμαν γιά την ρευστότητα δεν το καταλαβαίνω καθόλου Καταρχήν γιά γαμπρός στέκομαι πολύ καλά ούτε 35 δε με κάνουν.Οταν κατεβαίνω από το αμάξι πάντα ψαρώνουν γκομενίτσες και όσες καταλαβαίνουν ότι το μπουφάν είναι από φίδι ψαρώνουν άσχημα .
Για να είχα ρευστότητα τι έπρεπε να έχω? το καλοκαίρι έδωσα 2.500 ευρώ γιά 2 μπουφάν (συν 100 εισητήριο γιά Μόσχα πηγαιν-έλα) τον προηγούμενο μήνα έβαλα το σύστημα στ'αμάξι να το βάζω μπρος με το τηλέφωνο γιά να ζεστένετε άλλα 600 ευρώ τώρα ετοιμάζομαι να πάρω τηλέφωνο τουλάχιστον 1.000 ευρώ όταν βγει το Galaxy S11 (θα πάρω ή το S11 ή το Note 10+) .Πήρα κρέμες που σας έβαλα φώτο με την απόδειξη 2 φορές από 600 περίπου ευρώ.Τώρα θα ξαναπάρω κρέμες κάπου τόσο.Αν φέρουν καφέ μπουφάν από φίδι θα πάω να πάρω 2 (ίδια με αυτα που έχω απλός καφέ χρώμα)άλλα 2.500 ευρώ!Μιλάω γιά πράγματα που αγώρασα τους τελευταίους 6 μήνες.Και άλλα πράγματα έχω αγωράσει αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται στο μυαλό
Δηλαδή τι πρέπει να έχω γιά να έχω ρευστότητα ?
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Το Δημητρακι μη στο χαλάσω αλλα 45αρης δείχνεις.εχει πρηστεί η μούρη σου και έχεις και προγουλι.το δε αμάξι σου δε πιάνει ούτε 9000 ευρώ,οι φραγκατοι στη Πετρούπολη κυκλοφορούν με νέα μοντέλα...τρως και φθηνό φαγητό.
Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Καλά περνάς εσύ εκεί, εσύ χαλάς τόσα για ένδυση και κμαν τα μαζεύει 6 μήνες για να πάει να τα δώσει σε κάποιες που πληρώνεις εσύ ούτε 30 ευρώ. Τι άλλο σου λεγε για τους Γάλλους? Μα αυτοί όταν έρχονται στην Ελλάδα το παίζουν κουλ... Πάντως το φαΐ δεν μπορείς να το κόψεις ε? Είχες αρχησει δίαιτα με μήλα αν θυμάμαι και την έκοψες... Ήθελα να ξερά τι θα έλεγε για τον κμαν αυτή που πήρεςΕμένα μου δίνουν άλλά δε μου πολυρέσουν οι πιστωτικές.Στη Сбербанк μου την έκαναν δώρο και δεν έχει πάγιο γ'υτό και την πήρα.Το όριο μόνος μου το κατέβασα στα 50.000 ρούβλια.Η κάρτα είναι καλή στην περίπτωση μου αν δω κάτι που μου αρέσει και δεν θέλω να πάω στην τράπεζα να βγάλω Ευρώ....να πάω να τα αλλάξω σε ρούβλια και μετά να πάω να το αγωράσω.
Αν είσαι μόνιμος κάτοικος και έχεις διαμερίσματα και λογαριασμούς στην τράπεζα φυσικά και σου δίνουν.Τώρα το όριο εξαρτάται από τι λογαριασμούς έχεις στην τραπεζα.Αν π.χ. έχεις συνέχεια 20.000+ ευρώ σε λογαριασμό μπορουν να σου δώσουν και πλατηνένια visa.
Τώρα αυτο που λέει ο Βλάκμαν γιά την ρευστότητα δεν το καταλαβαίνω καθόλου Καταρχήν γιά γαμπρός στέκομαι πολύ καλά ούτε 35 δε με κάνουν.Οταν κατεβαίνω από το αμάξι πάντα ψαρώνουν γκομενίτσες και όσες καταλαβαίνουν ότι το μπουφάν είναι από φίδι ψαρώνουν άσχημα .
Για να είχα ρευστότητα τι έπρεπε να έχω? το καλοκαίρι έδωσα 2.500 ευρώ γιά 2 μπουφάν (συν 100 εισητήριο γιά Μόσχα πηγαιν-έλα) τον προηγούμενο μήνα έβαλα το σύστημα στ'αμάξι να το βάζω μπρος με το τηλέφωνο γιά να ζεστένετε άλλα 600 ευρώ τώρα ετοιμάζομαι να πάρω τηλέφωνο τουλάχιστον 1.000 ευρώ όταν βγει το Galaxy S11 (θα πάρω ή το S11 ή το Note 10+) .Πήρα κρέμες που σας έβαλα φώτο με την απόδειξη 2 φορές από 600 περίπου ευρώ.Τώρα θα ξαναπάρω κρέμες κάπου τόσο.Αν φέρουν καφέ μπουφάν από φίδι θα πάω να πάρω 2 (ίδια με αυτα που έχω απλός καφέ χρώμα)άλλα 2.500 ευρώ!Μιλάω γιά πράγματα που αγώρασα τους τελευταίους 6 μήνες.Και άλλα πράγματα έχω αγωράσει αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται στο μυαλό
Δηλαδή τι πρέπει να έχω γιά να έχω ρευστότητα ?
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Δημητράκη, γιατί είχες πει ότι στη ρωσία δεν λέει να ντύνεσαι κουστουμάτος και να οδηγείς μεγάλα σεντάν;;;;
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.893
- Πόντοι
- 456
Το Δημητρακι μη στο χαλάσω αλλα 45αρης δείχνεις.εχει πρηστεί η μούρη σου και έχεις και προγουλι.το δε αμάξι σου δε πιάνει ούτε 9000 ευρώ,οι φραγκατοι στη Πετρούπολη κυκλοφορούν με νέα μοντέλα...τρως και φθηνό φαγητό.
Και φθηνές πουτάνες
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.157
- Πόντοι
- 1.686
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=273476.0;attach=1189110;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Δημητράκη, αυτή η φωτό είναι θρίλερ ! :2funny:
Ερώτηση, οι φωτό που έβαλες από Πητερ ( Σαν Πετερμπουργκ)
είναι πρόσφατες ;
Φαίνεται να μην έχει χιόνι.
Γαμάτη πόλη ! :headbang3:
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οχι 60 δείχνω Δηλαδή τι πρέπει να πάω να φάω? Το αμάξι τη δουλειά του την κάνει γ'αυτό και δεν το αλλάζω.Να δώσω 20.000-30.000 Ευρώ γιά να πάρω κάτι παρόμοιο?Μου αρέσει η Cadilac Escalade αλλά το σαλόνι της δεν είναι τόσο άνετο σαν το δικό μου,και εκτός αυτού τα κλέβουν πάρα πολύ.Το Δημητρακι μη στο χαλάσω αλλα 45αρης δείχνεις.εχει πρηστεί η μούρη σου και έχεις και προγουλι.το δε αμάξι σου δε πιάνει ούτε 9000 ευρώ,οι φραγκατοι στη Πετρούπολη κυκλοφορούν με νέα μοντέλα...τρως και φθηνό φαγητό.
Θα πάω να πάρω τώρα Cadilac γιά να βάλω φώτο στο σά'ι'τ και να λέω ότι έχω πιό καινούργιο αμάξι .
Εγώ χαλάω πολύ περισσότερα από αυτά που λέει ότι δίνει ο Βλάκμαν .Καλά περνάς εσύ εκεί, εσύ χαλάς τόσα για ένδυση και κμαν τα μαζεύει 6 μήνες για να πάει να τα δώσει σε κάποιες που πληρώνεις εσύ ούτε 30 ευρώ. Τι άλλο σου λεγε για τους Γάλλους? Μα αυτοί όταν έρχονται στην Ελλάδα το παίζουν κουλ... Πάντως το φαΐ δεν μπορείς να το κόψεις ε? Είχες αρχησει δίαιτα με μήλα αν θυμάμαι και την έκοψες... Ήθελα να ξερά τι θα έλεγε για τον κμαν αυτή που πήρες
Η κοπέλα γέλαγε με τους Γάλλους ερχόνταν κάτι φουκαράδες σα το Βλάκμαν πολλοί λέει της έλεγαν ότι ζούσαν με τη μάνα τους .Συνήθως είχαν μία δουλειά σα του Βλάκμαν και αγαμία!Και πηγαίναν να γαμήσουν μιά φορά το μήνα.Ολα όσα μου έλεγε μου θύμισε τον Βλάκμαν!
Μ'αρέσει που κάποιοι πάνε να με συγκρίνουν με τον Βλάκμαν τι σχέση έχω εγώ με αυτόν τον χρεωκοπημένο φουκαρά που μένει στην αποθήκη και δεν έχει να πάρει βρακί?
Η φώτο είναι στο ροκ μαγαζί
Δημητράκη, αυτή η φωτό είναι θρίλερ !
είναι πρόσφατες ;
Γαμάτη πόλη !
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σήμερα είναι (τώρα πιά χτες) το απόγευμα μετά το που έκανα
Δημητράκη, αυτή η φωτό είναι θρίλερ !
είναι πρόσφατες ;
Γαμάτη πόλη !
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δυστηχως ή ευτυχώς δεν έχει χιόνι ακόμα φέτος.Προχτές είχε +8 εξωπραγματική θερμοκρασία γιά την εποχή Χτες -3 και σήμερα γύρω στο μηδέν,ένας πάρα πολύ ευχάριστος καιρός γιά βόλτα.Αυριο θα έχει +3 μέχρι το νέο έτος θα έχει αυτόν τον καιρό γύρω στο μηδέν.Λογικά τον Ιανουάριο η θερμοκρασία πρέπει να πέσει γιά να δούμε?
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 211K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27