Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο τζόγος το αλκοολ τα ναρκωτικα ενας κακος γαμος μπορουν να σε καταστρεψουν
από πουτανες και γκομενες δεν νομιζω να καταστραφηκε κανεις, δεν νομιζω να βρεθεις στο δρομο επειδή τα χωνεις στο μουνι
τα παιδια καταστρεφουν. Αυτα ειναι ο αφανισμος του ανδρα

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
τα παιδια καταστρεφουν. Αυτα ειναι ο αφανισμος του ανδρα

Εχουν χασει μαλλια απο το αγχος παρα πολλοι,δεν ξερεις τι θα σου βγει ενα παιδι,ναρκωμανης,πρεζακι,δολοφονος,εγκληματιας..ποτε δεν ξερεις,ακομα και αν του περασεις αρχες και αξιες,αν ειναι γενημενος δολοφονος,τελειωσε..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, γιατί είχες πει ότι στη ρωσία δεν λέει να ντύνεσαι κουστουμάτος και να οδηγείς μεγάλα σεντάν;;;;
Νομίζουν ότι είσαι σωφέρ  :2funny:.Δεν είναι ιδιέταιρα αρνητικές οι γκόμενες.Τώρα όλο και περισσότεροι παίρνουν σεντάν μεσαίου κυβισμού (2.000-2.500 κυβικά) οι Ρώσσοι μετράνε πολύ τα λεφτά.Και αυτά τα αυτοκίνητα καίνε 12-14 λίτρα στα 100χλμ. ενώ τα τζιπ καίνε πολύ περισσότερο.Εχουν δε και χαμηλη φορολογία γιατί συνήθως είναι ΄μέχρι 180-190 άλογα.Τα αρητικά τους είναι ότι κάθεσαι χαμηλά,ταιριάζει το ανέκδοτο τι καιρό κάνει εκεί κάτω? :2funny:και το χειμώνα (που τώρα πιά δεν κάνει χειμώνα) στα χιόνια πας σα χελώνα,και μπορεί και να κολλήσει,ένα μπροστοκίνητο αμάξι στο φανάρι ξεκινάει στην αρχή σπινάρωντας και μετά τα 60 πρέπει να το μαζεύεις,πάνω από 90 δεν πας με τίποτα!εμένα που είναι πάνω από 2.500 κιλά στ'αρχήδια του,σα να πηγαίνεις σε στεγνό!Ξεκινάει σα σε στεγνό και πας λες και δεν έχει χιόνι.
 Γενικά οι Ρώσσοι μετράνε τα λεφτά π.χ. στο υπόγειο πάρκινγκ που βάζω τ'αμάξι μου πληρώνω 5.000 ρούβλια το μήνα (70 Ευρώ) το πάρκινγκ χωράει 64 αυτοκίνητα και είναι μισογεμάτο.Δεν το καταλαβαίνω  :headbang:να έχεις αμάξι και να τσιγγουνεύεσε αυτά τα λεφτά :headbang:!Και να πρέπει το χειμώνα να το ξεχιονίζεις χώρια ότι μπορεί να στο γρατζουνίσουν,να στο σπάσουν,να στο κλέψουν ή οτιδήποτε άλλο.Ενα άλλο παράδειγμα είναι ότι βλέπω ανθρώπους που δεν είναι φτωχοί και φοράνε τώρα κάτι αντιανεμικά μπουφάν!ένα ντύσιμο σαν εντελώς απλοί άνθρωποι με μισθό 500 ευρώ!
 Σημερα ήμουν σε ένα μαγαζί με δερμάτινα που είχα πάρει τη γούνα από άλογο και τους ρώτησα γιατί δεν έχουν γούνες και Ντουμπλιόνκι (αυτό εδώ στη φωτογραφία ιμη παλτό με γούνα από μέσα,έχει ένα αρνητικό ότι έχει 2 εσωτερικές  τσέπες χαμηλά που δε βολεύουν) πάντος είναι πολύ μαλακό και άνετο,το φοράω όταν κάνει κάτω από -5.Ταιριαζει πάρα πολύ με της γκρι μπότες μου  :).Μου απάντησαν ότι είναι ακριβά και δεν τα παίρνουν :headbang:λέω πόσο ακριβά?40.000-50.000 ρούβλια?μου απαντάνε τόσο περίπου,εγώ λέω αν είχατε κάτι σε χρώμα που δεν το έχω θα το έπαιρνα αμέσως  :)Είχαν συνθετικά τέτοια με 10.000-15.000 ρούβλια! :headbang:.
 Γενικά ο κόσμος έχει πέσει σε μιά κακογουστιά,μιά αηδιαστική υποκουλτούρα  :vomit:δυστηχώς αυτό έρχεται και στην Ρωσσία  :headbang:.Κάποτε οι γυναίκες αγώραζαν γούνες!Τώρα όλες είναι με κάτι αντιανεμικά μπουφάν  :rockon:και μιλάμε γιά κοπέλες που έχουν μισθούς 50000-60.000 ρούβλια και ένα διαμέρισμα που κληρονόμισαν από τη γιαγιά τους και παίρνουν και από κει αλλα 25.00-30.000 και μένουν με τους γονείς τους,μιλάμε γιά εισόδημα πάνω από 1.000 ευρώ και ντύνονται έτσι χάλια  :headbang:.
  Ο μινιμαλισμός θα μας καταστρέψει! :headbang:

Συνημμένα

• 30.jpg
    30.jpg
    86,4 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 31.jpg
    31.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 32.jpg
    32.jpg
    59,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 33.jpg
    33.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 29

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Νομίζουν ότι είσαι σωφέρ  :2funny:.Δεν είναι ιδιέταιρα αρνητικές οι γκόμενες.Τώρα όλο και περισσότεροι παίρνουν σεντάν μεσαίου κυβισμού (2.000-2.500 κυβικά) οι Ρώσσοι μετράνε πολύ τα λεφτά.Και αυτά τα αυτοκίνητα καίνε 12-14 λίτρα στα 100χλμ. ενώ τα τζιπ καίνε πολύ περισσότερο.Εχουν δε και χαμηλη φορολογία γιατί συνήθως είναι ΄μέχρι 180-190 άλογα.Τα αρητικά τους είναι ότι κάθεσαι χαμηλά,ταιριάζει το ανέκδοτο τι καιρό κάνει εκεί κάτω? :2funny:και το χειμώνα (που τώρα πιά δεν κάνει χειμώνα) στα χιόνια πας σα χελώνα,και μπορεί και να κολλήσει,ένα μπροστοκίνητο αμάξι στο φανάρι ξεκινάει στην αρχή σπινάρωντας και μετά τα 60 πρέπει να το μαζεύεις,πάνω από 90 δεν πας με τίποτα!εμένα που είναι πάνω από 2.500 κιλά στ'αρχήδια του,σα να πηγαίνεις σε στεγνό!Ξεκινάει σα σε στεγνό και πας λες και δεν έχει χιόνι.
  Γενικά οι Ρώσσοι μετράνε τα λεφτά π.χ. στο υπόγειο πάρκινγκ που βάζω τ'αμάξι μου πληρώνω 5.000 ρούβλια το μήνα (70 Ευρώ) το πάρκινγκ χωράει 64 αυτοκίνητα και είναι μισογεμάτο.Δεν το καταλαβαίνω  :headbang:να έχεις αμάξι και να τσιγγουνεύεσε αυτά τα λεφτά :headbang:!Και να πρέπει το χειμώνα να το ξεχιονίζεις χώρια ότι μπορεί να στο γρατζουνίσουν,να στο σπάσουν,να στο κλέψουν ή οτιδήποτε άλλο.Ενα άλλο παράδειγμα είναι ότι βλέπω ανθρώπους που δεν είναι φτωχοί και φοράνε τώρα κάτι αντιανεμικά μπουφάν!ένα ντύσιμο σαν εντελώς απλοί άνθρωποι με μισθό 500 ευρώ!
  Σημερα ήμουν σε ένα μαγαζί με δερμάτινα που είχα πάρει τη γούνα από άλογο και τους ρώτησα γιατί δεν έχουν γούνες και Ντουμπλιόνκι (αυτό εδώ στη φωτογραφία ιμη παλτό με γούνα από μέσα,έχει ένα αρνητικό ότι έχει 2 εσωτερικές  τσέπες χαμηλά που δε βολεύουν) πάντος είναι πολύ μαλακό και άνετο,το φοράω όταν κάνει κάτω από -5.Ταιριαζει πάρα πολύ με της γκρι μπότες μου  :).Μου απάντησαν ότι είναι ακριβά και δεν τα παίρνουν :headbang:λέω πόσο ακριβά?40.000-50.000 ρούβλια?μου απαντάνε τόσο περίπου,εγώ λέω αν είχατε κάτι σε χρώμα που δεν το έχω θα το έπαιρνα αμέσως  :)Είχαν συνθετικά τέτοια με 10.000-15.000 ρούβλια! :headbang:.
  Γενικά ο κόσμος έχει πέσει σε μιά κακογουστιά,μιά αηδιαστική υποκουλτούρα  :vomit:δυστηχώς αυτό έρχεται και στην Ρωσσία  :headbang:.Κάποτε οι γυναίκες αγώραζαν γούνες!Τώρα όλες είναι με κάτι αντιανεμικά μπουφάν  :rockon:και μιλάμε γιά κοπέλες που έχουν μισθούς 50000-60.000 ρούβλια και ένα διαμέρισμα που κληρονόμισαν από τη γιαγιά τους και παίρνουν και από κει αλλα 25.00-30.000 και μένουν με τους γονείς τους,μιλάμε γιά εισόδημα πάνω από 1.000 ευρώ και ντύνονται έτσι χάλια  :headbang:.
dimitrakis κοψε τα φιδια και το σακακι αυτο σαν αυτα που ποθλανε σε σεκοντ χαντ παζαρι.
δειξε μας την γκαρταρομπα σου με νεα ρουχα μαρκε που ξοδευτηκες επιμενει ενας φιλος μου
που σε λεει αθλια ντυμενο.μια γουνα μας δειχνεις 6 χρονια δεν ειδαμε κατι ακριβο ρουχο να φωρας.
εκτος αν το σεντονι που τυλικτικες στην ακροπολη γυριζωντας βιντεακι να ειναι αρμαρι,σορυ αρμανι χαχαχαχαχχαχαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διμητρακη ειπαμε το παιζεις πιο εξυπνος απο ολους εδω αλλα οχι και να μας
βαζεις τα μεταχειρησμενα παλιοσακακια απο το σεκοντ χαντ.
κανενας αστεγος που πεθανε στο κρυο το φωραγε αυτο το μεταχειρησμενο χαχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο δημητρακης λογικό είναι να μη γαμαει τίποτα της προκοπής αφου δεν εχει ρευστότητα και εχει ξεπεράσει την ηλικία γαμπρού.
Παλια μέχρι τα 35 μπορει να το έπαιζε γαμπρός και να γαμουσε που και που κανένα εξαρακι.Τωρα ούτε,αυτό δεν μπορει.Μπορδέλα μόνο.
Ρευστότητα να σπονσοραρει δεν εχει ούτε κατά διαννοια,ούτε καν ραντεβού σε κυριλε μέρη δεν μπορει να τις πάει,ούτε διακοπές ούτε τίποτα.
Δε δύναται ο Δημητράκης έτσι κι αλλιώς,τον εχει ξεπεράσει η τεχνολογία.
Εδώ εγώ με τεράστια εμπειρία και αρκετή  ρευστότητα και πρέπει να κάνω χίλια δυο τεχνασματα και υπερβασεις.
αρχοντα μην εισαι τοσο ειληκρηνης θα σε μισησουν οι κλωνοι του διμητρακη χαχαχαχα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Νομίζουν ότι είσαι σωφέρ  :2funny:.Δεν είναι ιδιέταιρα αρνητικές οι γκόμενες.Τώρα όλο και περισσότεροι παίρνουν σεντάν μεσαίου κυβισμού (2.000-2.500 κυβικά) οι Ρώσσοι μετράνε πολύ τα λεφτά.Και αυτά τα αυτοκίνητα καίνε 12-14 λίτρα στα 100χλμ. ενώ τα τζιπ καίνε πολύ περισσότερο.Εχουν δε και χαμηλη φορολογία γιατί συνήθως είναι ΄μέχρι 180-190 άλογα.Τα αρητικά τους είναι ότι κάθεσαι χαμηλά,ταιριάζει το ανέκδοτο τι καιρό κάνει εκεί κάτω? :2funny:και το χειμώνα (που τώρα πιά δεν κάνει χειμώνα) στα χιόνια πας σα χελώνα,και μπορεί και να κολλήσει,ένα μπροστοκίνητο αμάξι στο φανάρι ξεκινάει στην αρχή σπινάρωντας και μετά τα 60 πρέπει να το μαζεύεις,πάνω από 90 δεν πας με τίποτα!εμένα που είναι πάνω από 2.500 κιλά στ'αρχήδια του,σα να πηγαίνεις σε στεγνό!Ξεκινάει σα σε στεγνό και πας λες και δεν έχει χιόνι.
 Γενικά οι Ρώσσοι μετράνε τα λεφτά π.χ. στο υπόγειο πάρκινγκ που βάζω τ'αμάξι μου πληρώνω 5.000 ρούβλια το μήνα (70 Ευρώ) το πάρκινγκ χωράει 64 αυτοκίνητα και είναι μισογεμάτο.Δεν το καταλαβαίνω  :headbang:να έχεις αμάξι και να τσιγγουνεύεσε αυτά τα λεφτά :headbang:!Και να πρέπει το χειμώνα να το ξεχιονίζεις χώρια ότι μπορεί να στο γρατζουνίσουν,να στο σπάσουν,να στο κλέψουν ή οτιδήποτε άλλο.Ενα άλλο παράδειγμα είναι ότι βλέπω ανθρώπους που δεν είναι φτωχοί και φοράνε τώρα κάτι αντιανεμικά μπουφάν!ένα ντύσιμο σαν εντελώς απλοί άνθρωποι με μισθό 500 ευρώ!
 Σημερα ήμουν σε ένα μαγαζί με δερμάτινα που είχα πάρει τη γούνα από άλογο και τους ρώτησα γιατί δεν έχουν γούνες και Ντουμπλιόνκι (αυτό εδώ στη φωτογραφία ιμη παλτό με γούνα από μέσα,έχει ένα αρνητικό ότι έχει 2 εσωτερικές  τσέπες χαμηλά που δε βολεύουν) πάντος είναι πολύ μαλακό και άνετο,το φοράω όταν κάνει κάτω από -5.Ταιριαζει πάρα πολύ με της γκρι μπότες μου  :).Μου απάντησαν ότι είναι ακριβά και δεν τα παίρνουν :headbang:λέω πόσο ακριβά?40.000-50.000 ρούβλια?μου απαντάνε τόσο περίπου,εγώ λέω αν είχατε κάτι σε χρώμα που δεν το έχω θα το έπαιρνα αμέσως  :)Είχαν συνθετικά τέτοια με 10.000-15.000 ρούβλια! :headbang:.
 Γενικά ο κόσμος έχει πέσει σε μιά κακογουστιά,μιά αηδιαστική υποκουλτούρα  :vomit:δυστηχώς αυτό έρχεται και στην Ρωσσία  :headbang:.Κάποτε οι γυναίκες αγώραζαν γούνες!Τώρα όλες είναι με κάτι αντιανεμικά μπουφάν  :rockon:και μιλάμε γιά κοπέλες που έχουν μισθούς 50000-60.000 ρούβλια και ένα διαμέρισμα που κληρονόμισαν από τη γιαγιά τους και παίρνουν και από κει αλλα 25.00-30.000 και μένουν με τους γονείς τους,μιλάμε γιά εισόδημα πάνω από 1.000 ευρώ και ντύνονται έτσι χάλια  :headbang:.
Δυστηχώς το έχω αντιληφθεί κι εγώ στις Ρωσίδες!Πήραν την κάτω βόλτα από τότε που διαδόθηκε το ινσταγκραμ και μιμούνται τις δυτικές μόδες και τάσεις ζωής...
Πλέον τα λεφτά τους τα ξοδεύουν σε προϊόντα τεχνολογίας και σε καλά ξενοδοχεία σε ταξίδια !

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ωωωω δημητρακη,τα μισα να μου λεγε ρε,ρε κμαν,λες την ρευστοτητα του ο δημητρακης να την εφαγε σε σωβρακα,μποτες απο σαλαχια και φιδια? Μηπως κανεις λαθος? Αυτος πλεον χρησιμοποιει πλαστικο χρημα με της πιστωτικες που τον παρακαλανε η τραπεζες να του δωσουν μιας και εχει περιουσια,τοτε λοιπον πως συντηρει ολο αυτο το αμαξι που εχει? Πως καθεται και δεν δουλευει εδω και χρονια οταν δεν εχει ρευστοτητα? Τον πορνομεταναστη δεν τον εμαθα εδω,τον ηξερα απο το youtube πριν απο εδω,ποσα χρονια εχει να δουλεψει κανονικη δουλεια? Δεν θα δουλευε εαν ειχε αναγκη απο ρευστοτητα? Πολλα λεφτα χαλας παντως για ολες αυτες,αντιμετωπιζεις το μουνι λες και ειναι χρυσαφι...Ας μας απαντησει ο ιδιος παντως περι ρευστοτητας..

υγ ρε δημητρακη,δινουν ευκολα εκει καρτες?Η πρεπει να εχει τεραστιο εισοδημα?
εχει αμαξι ο διμητρακης κλωνε?για το τουαρεγ μιλας?ακομα να το πανε στο μουσειο
με τα μνημια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου?χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διμιτρακι με αυτες τις μποτες αν αφησεις και μουστακι σαν τον νταρτανιαν απο
τους 3 σωματοφυλακες θα μοιαζεις

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μόνο εγώ θα μείνω να καμακώνω και να  :knockinb: :2funny:όταν ήμουν 30 μου έλεγαν σε 10 χρόνια θα πας 40 και δε θα σε νοιάζει πιά τόσο το  :knockinb:δεν θα έχεις τόσες κάβλες.Δεν υπάρχει καμία διαφορά από τότε,όσοι ήρθαν στη Ρωσσία είδαν τι κάνω,και Ελλάδα όταν πηγαίνω κάθε μέρα Φυλής και Μεταξουργείο είμαι και  :knockinb:.
  Σήμερα πήγα και  :knockinb: αυτήν την κοπέλα με 2.500 ρούβλια ο Βλάκμαν μπορεί να της έσκαγε 500 ευρώ και να μην του καθόταν κιόλας  :headbang: :2funny:.Αυτή η κοπέλα έχει δουλέψει City tour στη Γαλλία με 200 ευρώ την ώρα  :rockon: (αυτή μου είπε έπαιρνε τα 70) μου μίλησε γιά αγάμητους φουκαράδες στη Γαλλία  :2funny:αποτυχημένους με κάτι παλιόρουχα  :rockon:λες και μου περιέγραφε το Βλάκμαν πολύ καλή :) όποιος θέλει μπορεί να τη δει στο βίντεο και να αυνανιστεί  :jerking: :2funny:
  Έκανα μιά ωραία βόλτα μετά στην πόλη.....έφαγα ένα χάμπουργκερ (πολύ κοντά στο σαλόν που έχει φοβερό σουβλάκι μοσχαρίσιο στο πιάτο)....πήγα και από το ροκ μαγαζί να δω τίποτα σατανικά πράγματα  :2funny:και έφαγα και ένα ωραίο πιλάφι γιατί πείναγα κ'άλλο.Εγώ εκτός από της μόνιμες γκόμενες που έχω πηδάω και σαλόν μιά δυό φορές τη βδομάδα.
  Ο Βλάκμαν πηγαίνει ένα ταξήδι μιά φορά το εξάμηνο και αν γαμίσει.Εγώ γυναικία παρέα έχω δεν έχω ανάγκη απ'αυτό.Θέλω να γαμάω συνέχεια  :2funny:
διμητρακη γιατι βγαζεις φωτο το μπερκερ και το αζερικο πιλαφι?
για να μας το παιξεις λεφτας και οτι ξοδευτηκες?
θα ηθελα να ημουν εκει που εκανες παραγελια το μπερκερ.
να σε ρωτησουν πως θες το μπερκερ σου και εσυ να τους λες χωρις μαρουλι!
με πειραζει!!!!! χαχαχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το Δημητρακι μη στο χαλάσω αλλα 45αρης δείχνεις.εχει πρηστεί η μούρη σου και έχεις και προγουλι.το δε αμάξι σου δε πιάνει ούτε 9000 ευρώ,οι φραγκατοι στη Πετρούπολη κυκλοφορούν με νέα μοντέλα...τρως και φθηνό φαγητό.
Καλά περνάς εσύ εκεί, εσύ χαλάς τόσα για ένδυση και κμαν τα μαζεύει 6 μήνες για να πάει να τα δώσει σε κάποιες που πληρώνεις εσύ ούτε 30 ευρώ.  Τι άλλο σου λεγε για τους Γάλλους? Μα αυτοί όταν έρχονται στην Ελλάδα το παίζουν κουλ... Πάντως το φαΐ δεν μπορείς να το κόψεις ε? Είχες αρχησει δίαιτα με μήλα αν θυμάμαι και την έκοψες... Ήθελα να ξερά τι θα έλεγε για τον κμαν αυτή που πήρες
ναι προσεχει την σιλουετα του ο προεδρος.ακριβωσαν τα μηλα και ειπε να παρει μπερκερ!
μαλιστα οταν τον ρωτισαν πως θες το μπερκερ απαντησε χωρις μαρουλι γιατι με πειραζει χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δυστηχώς το έχω αντιληφθεί κι εγώ στις Ρωσίδες!Πήραν την κάτω βόλτα από τότε που διαδόθηκε το ινσταγκραμ και μιμούνται τις δυτικές μόδες και τάσεις ζωής...
Πλέον τα λεφτά τους τα ξοδεύουν σε προϊόντα τεχνολογίας και σε καλά ξενοδοχεία σε ταξίδια !
αργησες να το καταλαβεις οτι ηταν ετσι αλλα τελειωσαν οι καλες εποχες της περασμενης
δεκαπενταετιας στην ρωσικη οικονομια.τα 3 τελευταια χρονια οι ρωσοι εχουν ριξει επιπεδο
οπως και στην ελλαδα και οπως σωστα ελεγε ο προεδρος διμητρακης καταλαβε εριξαν απαιτησεις
και στο ντυσιμο και στην τεχνολογια.ειδα το αληθινο προσωπο τους τωρα που εφυγαν οι πλουσιοι
απο την κυπρο και εμειναν οι επισκεφτες που δεν εχουν μια να ξοδευσουν.
πολυ καλυτερα οικονομικα οι λευκωρωσοι και ουκρανοι εδω κυπρο.
μην συχειζεις τισ πουτανες η πλουσιες με τα πενταστερα με τον νορμαλ κοσμο
που μενουν ακομα και σε βρωμικα φτηνα πανδοχεια καιχοτελ και περνουν καμια τυροπιτα
η ποτο απο σουπερμαρκετ.τελειωσαν οι εποχες της επιδειξης για τους ρωσους αν και
αυτοι που εκαναν επιδειξη δεν ειχαν τι να μου δειξουν ενα ακριβο ρουχο που ελιωνε πανω τους.
αν δεις το ερμαρι μου ρολογα πανω απο 200 φανελες μαρκε που δεν φωρισα ποτε!
βλεπω γκομενες μαρκε ντυμενες οδυσσο μετα απο μηνα τις ξαναβλεπω τα ιδια φωρανε χαχαχαχα
εμεις που τις βλεπουμε και ξερουμε δεν μας ξεγελα η εικονα

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στη Ρωσία τη σημερινή εποχή τα πολλά λεφτά & επίδειξη έχουν μετακινηθεί στις ανεπτυσόμενες Ανατολικές περιοχές της Σιβηρίας (Σαχαλίνη, Γιακούτσκ, Καμπαροφσκ). Υπαλληλος απόφοιτος τεχνικής εκπαίδευσης (όχι ΑΕΙ) στην Αλρόζα την εταιρεία με τα διαμάντια παίρνει το μήνα 200,000 ρούβλια (με τη σημερινή ισοτιμία περιπου 2,800 ευρώ που είναι πάρα πολύ καλά για την Γιακούτια περιοχή. Μάνατζερ τεχνικού τμήματος (απόφοιτος ΑΕΙ συχνά με μεταπτυχιακά) πάνω από 600,000 Ρούβλια μηνιαίως. Η περιοχή είναι γεμάτη στριπτιτζάδικα-καμπαρέτ που πάνε Μοσχοβίτισες -αρπακτικά για να τα αρπάξουν από τους ντόπιους. Στη Σαχαλίνη μηχανικός της Γκαζπρόμ στο ΕλΕνΤζι καθαρίζει τουλάχιστον 500,000 ρούβλια τομήνα κτλ. Από αυτές τις περιοχές δεν πάνε διακοπές στην Ευρώπη τόσο πολύ όσο στην Ανατολική ασία (Μπαλί, Πουκέτ, Ιαπωνία κ.α.)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Μόνο εγώ θα μείνω να καμακώνω
Ο Βλάκμαν πηγαίνει ένα ταξήδι μιά φορά το εξάμηνο και αν γαμίσει.
Ρε παιδιά δεν χρειάζεται να ξενιτευτεί κάποιος 2475km μακρυά για να καμακώνει, όταν  έχουν δυτικοποιηθεί τα πάντα.. και σε αυτά τα μέρη. Τώρα χρειάζεσαι αρκετό μαρούλι για να παιχτείς και εκεί. Το τζάμπα μ@υνί πέθανε ανεπιστρεπτί. Σαλόν εκεί, στούντιο και Βou. εδώ. Καμάκι εκεί.. καμάκι στο διαδίκτυο, ή στις παραλίες, και στα νησιά εδώ.Μαγαζιά εκεί, μαγαζιά και εδώ. Ξένος εκεί.. ντόπιος εδώ  :cool2:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Στη Ρωσία τη σημερινή εποχή τα πολλά λεφτά & επίδειξη έχουν μετακινηθεί στις ανεπτυσόμενες Ανατολικές περιοχές της Σιβηρίας (Σαχαλίνη, Γιακούτσκ, Καμπαροφσκ). Υπαλληλος απόφοιτος τεχνικής εκπαίδευσης (όχι ΑΕΙ) στην Αλρόζα την εταιρεία με τα διαμάντια παίρνει το μήνα 200,000 ρούβλια (με τη σημερινή ισοτιμία περιπου 2,800 ευρώ που είναι πάρα πολύ καλά για την Γιακούτια περιοχή. Μάνατζερ τεχνικού τμήματος (απόφοιτος ΑΕΙ συχνά με μεταπτυχιακά) πάνω από 600,000 Ρούβλια μηνιαίως. Η περιοχή είναι γεμάτη στριπτιτζάδικα-καμπαρέτ που πάνε Μοσχοβίτισες -αρπακτικά για να τα αρπάξουν από τους ντόπιους. Στη Σαχαλίνη μηχανικός της Γκαζπρόμ στο ΕλΕνΤζι καθαρίζει τουλάχιστον 500,000 ρούβλια τομήνα κτλ. Από αυτές τις περιοχές δεν πάνε διακοπές στην Ευρώπη τόσο πολύ όσο στην Ανατολική ασία (Μπαλί, Πουκέτ, Ιαπωνία κ.α.)
Ισχύουν αυτά!Σε αυτές τις περιοχές ζουν ακόμα το όνειρο!Φέτος έπαιξα στη Ρόδο και με γκόμενα που δούλευε Γιακούτια σε εταιρία εξόρυξης!
Μου είπε για τους παρά πολύ καλούς μισθούς αλλά η πόλη δεν παλεύεται ...Επι ένα χρόνο που έμεινε εκεί μόνο στα ταξίδια έβρισκε τη χαρά της..
Και από Ιρκουρσκ είχα φέτος χλιδορωσίδα !Αντιθέτως στις παραδοσιακές πόλεις της Ρωσίας από τα Ουράλια και δυτικά που έχει αστικοποιηθεί ο πλυθισμός στα πρότυπα της Δύσης υπάρχει σαφή πτώση του επιπέδου!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οδευουμε προς πληρη αμερικανοποιηση της Ευρωπαικης ηπειρου
Το μονο που θα μετραει σε λιγα χρονια ειναι το "ποσα βγαζεις το χρονο", οπως ισχυει και στην Αμερικη.
Ουτε απο που εισαι, ουτε σε τι σπιτι ζεις, ουτε τι πτυχια εχεις, ουτε τι δουλεια κανεις.
Εκτιμω σε 20 χρονια απο τωρα, που θα χουν μπει και τα λιμα στην ΕΕ (Σκοπια, Αλβανια, κλπ) και θα εχει αυξηθει και αλλο η κινητικοτητα, θα χουμε φτασει το επιπεδο που ηταν η Αμερικη πριν 15 χρονια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εμένα φίλοι ιατροί , μου έχουν πει ότι στην αγία πετρούπολη , ιατρός σε κρατικό νοσοκομείο παίρνει κάπου 350 ευρώ το μήνα !
Και ένας ακριβός καφές σε χλιδάτο ξενοδοχείο κάνει .... 10.
Ότι χονδρικά δηλαδή, ένας ιατρός σε κρατικό νοσοκομείο , έχει μισθό για να πίνει έναν καφέ την ημέρα, σε ακριβό στέκι.

Στα οποία συχνάζουν κάτι άσβερκοι με μπίμπος.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι γιατροί παίρνουν λίγα αλλά έχουν...φακελάκια.όπως στην Ελλάδα δηλαδή.Οι καλύτεροι γιατροί είναι γυναικολόγοι -αρκετά καλά λεφτά για αυτούς στη Ρωσία

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στις ευρασιατικές χώρες τα πάντα είναι θέμα στάτους ή/και χρημάτων. Υπάρχει πυραμοειδής μορφή εξουσίας. Οι γυναίκες χύνουν στην εξουσία δέχονται και ξύλο εάν η εξουσία είναι πραγματική. Δεν υπάρχουν λιμπεραλ καταστάσεις, ενοχές και τρυφερότητες. Η γαμάς ή σε γαμάνε. Η δε πολιτική ιστορία αυτών των κρατών είναι χαρακτηριστική (βλ. Στάλιν, πολέμους, φρικαλεότητες, γκουλάγκ κτλ κτλ). Εάν δεν έχεις στάτους ή/και χρήμα δεν βγαίνεις ούτε με θηλυκή γάτα (νο οφένς Δημητράκη29_)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε παιδιά δεν χρειάζεται να ξενιτευτεί κάποιος 2475km μακρυά για να καμακώνει, όταν  έχουν δυτικοποιηθεί τα πάντα.. και σε αυτά τα μέρη. Τώρα χρειάζεσαι αρκετό μαρούλι για να παιχτείς και εκεί. Το τζάμπα μ@υνί πέθανε ανεπιστρεπτί. Σαλόν εκεί, στούντιο και Βou. εδώ. Καμάκι εκεί.. καμάκι στο διαδίκτυο, ή στις παραλίες, και στα νησιά εδώ.Μαγαζιά εκεί, μαγαζιά και εδώ. Ξένος εκεί.. ντόπιος εδώ  :cool2:
o διμητρακης παντως το εχει το μαρουλι χαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom