Πριν Τριάντα μέρες στο αεροδρόμιο της Οδησσού χειμωνιάτικα είχε Τετάρτη μέρα 4-5 πτήσεις Κωνσταντινούπολη κ άλλες 4-5 ευρωπαϊκή ένωση
Γαμιεται ο Δίας
Φαντάζομαι Κίεβο...
Όποιος είναι άνετος χρόνου κ με εισόδημα ας πάει Μινσκ κ Καζακστάν κ θα διαλέγει από πάνω ραφι αρκεί να μείνει λίγες μερικές κ μία προσεγμένη εμφανιση
Ουκρανία την έχω διαγράψει
Μινσκ δεν νομίζω αξίζει ο Σπύρος μιλάει για τιμές καθημερινότητας πανάκριβες, για να το παίξεις βιπ, κ είναι καμένες πολύ αυτές, ούτε πείνα υπάρχει
Αλματι είναι φοβερό μέρος
Αλλα είναι μακριά πολύ για μένα δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση για τέτοια πειραματα
Πριν Τριάντα μέρες στο αεροδρόμιο της Οδησσού χειμωνιάτικα είχε Τετάρτη μέρα 4-5 πτήσεις Κωνσταντινούπολη κ άλλες 4-5 ευρωπαϊκή ένωση
Γαμιεται ο Δίας
Φαντάζομαι Κίεβο...
Όποιος είναι άνετος χρόνου κ με εισόδημα ας πάει Μινσκ κ Καζακστάν κ θα διαλέγει από πάνω ραφι αρκεί να μείνει λίγες μερικές κ μία προσεγμένη εμφανιση
Λβωφ παλιά είχε πολύ δυνατές.Οταν πήγε τελευταία φορά το 2019 είχε αδειάσει σχετικά.Πρέπει αν έχουν φύγει Πολωνία οι περισσότερες.
Με το που περνάς τα σύνορα στα δυτικά ανεβαίνει το βάρος στις γκόμενες 5-10 κιλά αλλά αντίστοιχα βλέπεις και βυζάρες.Πιο ξέκωλες φαίνονται οι Πολωνέζες συγκριτικά.
Γαμιεται ο Δίας
Φαντάζομαι Κίεβο...
Δεν ισχύει αυτό στο Μινσκ
Κι ο Τάσος που πήγε σε πιο χειρότερη εποχή γι αυτούς τα @@ του έπιασε Μια βίζιτα καλή των 150ε για δύο ώρες κ τελος
Δεν το λες κ καμμια επιτυχία μεγάλη για 5 μέρες που μείνε
Κ μολις τις φέρεις πλερωνοντας τα αεροπορικά Μινσκ ist ή Μινσκ saw θα έρθει ο Τούρκος κ θα στις πάρει...
Βρε αξιζει να πας στον τόπο της παραγωγής ώστε να παίζεις μπάλα μόνος σου
Ναι aλλα Ελβετία έχετε μουναρες πιατσοβιες μαροκανες από όσο θυμαμαι και το fkk globe που πηδάς τις Ρουμάνες τ από 80-140 euro όταν οι αντίστοιχες στο καριμπιαν και μπαμπού Βουκουρέστι ζητάνε 200 plus
Αν βγάζεις 10 Χιλ το μήνα ή είσαι 30 μινους ναι
Δυστυχώς δεν είμαι ούτε Τονα ούτε τ άλλο κ με 40+ που έχω ακόμα περάσει ΔΕΝ Μ. ΑΦΉΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΌΤΙΜΟ Ν ασχοληθώ