Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman δε σκεφτεσαι να προσλαβεις κανεναν sponsoring-assistant/administrator?
Θα γλυτωνες πολυ χρονο και κοπο, θα αναλαμβανε ολα τα logistics, την επικοινωνια με τα μουνετα, την αναζητηση, τις κρατησεις, κ.ο.κ.
Με πολυ χαμηλο κοστος, μπορεις να βρεις καποιον πολυ καλο μεσω των γνωστων freelancing πλατφορμων

Τι λες τώρα να βάλω συνεταίρο πάκη?Σιγα μην προσλάβω και κάνα μαύρο να τις γαμαει.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.455
Πόντοι
736
Αρχηγέ kman2 αξίζει να πάρουμε κάνα σπιτάκι χαρκιβ ή Λβιβ εάν πέσουν οι τιμές ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Αρχηγέ kman2 αξίζει να πάρουμε κάνα σπιτάκι χαρκιβ ή Λβιβ εάν πέσουν οι τιμές ?
Τι να το κάνεις? Λβιβ έχει ένα ποιντ είναι ωραία πόλη με ευρωικο περιβάλλον ωραίες γυναίκες ψηλές με κολαρες σαν πολωνες πιο όμορφες και στα 40χλμ μπαίνεις αουτομπαν για πολωνια. Χαρκιβ είναι μια κλασική αποτυχία πόλη στου διαόλου την μάνα κι από μουνι, τρίχες κατσαρές, μέτριοι κ κάτω σωματοτυποι
Σπίτι πάντως μεσογειακός εκτός οντεσα ομπλαστ δεν ει αι εύκολο να ζήσει ειδικά τα καλοκαίρια
Οντεσα κ περιξ είναι οκ. Έχει ευχάριστη φάση τα καλοκαιρια
Χειμώνα κι εκεί μάπα είναι όπως παντού αλλου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμα γίνει ρωσικό έδαφος,σίγουρα αξίζει.
Δεν θα μπορείς ν αγοράσεις τότε μάλλον όμως

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τι να το κάνεις? Λβιβ έχει ένα ποιντ είναι ωραία πόλη με ευρωικο περιβάλλον ωραίες γυναίκες ψηλές με κολαρες σαν πολωνες πιο όμορφες και στα 40χλμ μπαίνεις αουτομπαν για πολωνια. Χαρκιβ είναι μια κλασική αποτυχία πόλη στου διαόλου την μάνα κι από μουνι, τρίχες κατσαρές, μέτριοι κ κάτω σωματοτυποι
Σπίτι πάντως μεσογειακός εκτός οντεσα ομπλαστ δεν ει αι εύκολο να ζήσει ειδικά τα καλοκαίρια

Μόνο Πετρούπολη, πόλη με φοβερή προοπτική και έχεις και παρέα τον Μητσάρα... :smitten: :smitten: :smitten:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Μόνο Πετρούπολη, πόλη με φοβερή προοπτική και έχεις και παρέα τον Μητσάρα... :smitten: :smitten: :smitten:
ΚΑΛΑ ΑΥΤΌ ΟΝΤΩΣ
Να μην σε ξέρει ο μιτσαρας κ να κάνεις ότι τον πιστεύεις, θα κατουρηθεις στο γέλιο... Εμένα δυστυχώς με ξέρει φατσικα κ δεν μπορώ να ζήσω αυτό το ντελίριο γέλιου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Λβωφ είναι σαν Πολωνέζες πιο λεπτές,με μικρότερα βυζιά αλλά πιο όμορφες στο πρόσωπο.Χάρκοβο είναι μπάζα,κοντές,ξανθωπές,υποσιτισμένες με φάτσα σα να τις πάτησε λεωφορείο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Λβωφ είναι σαν Πολωνέζες πιο λεπτές,με μικρότερα βυζιά αλλά πιο όμορφες στο πρόσωπο.Χάρκοβο είναι μπάζα,κοντές,ξανθωπές,υποσιτισμένες με φάτσα σα να τις πάτησε λεωφορείο.
Αρχηγέ πολύ συμφωνούμε τελευταία κι ανησυχώ
Χαρκιβ είχα στήσει έξω από μακ Ντόναλντ κέντρο να κοψω φάση στις 12.00 που σκαγαν φοιτήτριες, νόμισα ότι είμαι καμμια Πάτρα από γλομενες
Πάρα πολλές αλλά καμμια της προκοπής. Μιλάω εποχή κλειστών συνόρων. Τώρα θαναι κι Λλο αποτυχία μαλλον

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λβωφ παλιά είχε πολύ δυνατές.Οταν πήγε τελευταία φορά το 2019 είχε αδειάσει σχετικά.Πρέπει αν έχουν φύγει Πολωνία οι περισσότερες.
Με το που περνάς τα σύνορα στα δυτικά ανεβαίνει το βάρος στις γκόμενες 5-10 κιλά αλλά αντίστοιχα βλέπεις και βυζάρες.Πιο ξέκωλες φαίνονται οι Πολωνέζες συγκριτικά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.048
Πόντοι
26.141
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ πολύ συμφωνούμε τελευταία κι ανησυχώ
Χαρκιβ είχα στήσει έξω από μακ Ντόναλντ κέντρο να κοψω φάση στις 12.00 που σκαγαν φοιτήτριες, νόμισα ότι είμαι καμμια Πάτρα από γλομενες
Πάρα πολλές αλλά καμμια της προκοπής. Μιλάω εποχή κλειστών συνόρων. Τώρα θαναι κι Λλο αποτυχία μαλλον

Εγώ είχα πάει μετρό και ήταν χάλια εντελώς.Ούτε μια της προκοπής.Στο ξενοδοχείο που έμενα φόρτωναν συνέχεια Τουρκαλάδες.Ερχονταν διαρκώς ταξί κατέβαιναν πουτάνες,τις πήδαγαν οι Τούρκοι και έφευγαν.Πρέπει να είχε πολλά διαμερίσματα,μπορδέλα κτλ Χάρκοβο και τα τηλέφωνα έπεφταν βροχή.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Εγώ είχα πάει μετρό και ήταν χάλια εντελώς.Ούτε μια της προκοπής.Στο ξενοδοχείο που έμενα φόρτωναν συνέχεια Τουρκαλάδες.Ερχονταν διαρκώς ταξί κατέβαιναν πουτάνες,τις πήδαγαν οι Τούρκοι και έφευγαν.Πρέπει να είχε πολλά διαμερίσματα,μπορδέλα κτλ Χάρκοβο και τα τηλέφωνα έπεφταν βροχή.
Γεμάτη ήταν η εφημεριδα
Είχα καλέσει κι εγώ δύο φορές
Μου φέραν από 4 την φορα
Δεν άξιζε καμμια, απλά κράτησα κάποια για μια πίπα
Κλαμπινγκ πάλι είχε δύο μεγάλα, ένα σοβιετικο με πολλές αλλά άχρηστες κι ένα βιπ με τραπέζια κλπ όλες πιασμένες κ είχαν από τότε πολλά λεφτά στο χαρκιβ, μάλλον λόγω λαθρεμπόριο στα σύνορά. Ίντερνετ ήρθαν δύο δυτθκοποιημενες θελαν να μου εξηγήσουν πόσο σεμνές είναι οι κοπέλες στην Ουκρανία, η μία ωραία ξανθιά, της πρότεινα τότε 1200 χριβνα δωρω κάπου 100ε, μουπε θέλω δώρο αλλά πάμε να ψωνίσουμε τώρα κι αύριο θα μείνω μαζί σου της έδωσα 29χριβνα για ταξί κι εοεσα για υπνο
Σε 2 μέρες έφυγα κ δεν ΞΑΝΑΠΑΤΉΣΑ
Μιλάω εποχές που Νικολαεφ κ φρανκιφσκ έκανα 4,5 ντειτ την μέρα μ ένα γκολ σίγουρο, συν κι Λο κλαμπ άλλη μια πολλές φιρες
Όχι τωρα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γεμάτη ήταν η εφημεριδα
Μου φέραν από 4 την φορα
Κλαμπινγκ πάλι είχε δύο μεγάλα, ένα σοβιετικο με πολλές αλλά άχρηστες κι ένα βιπ με τραπέζια κλπ όλες πιασμένες κ είχαν από τότε πολλά λεφτά στο χαρκιβ, μάλλον λόγω λαθρεμπόριο στα σύνορά. Ίντερνετ ήρθαν δύο δυτθκοποιημενες κ σε 2 μέρες έφυγα κ δεν ξαναπατήσω

Είχα χτυπήσει γκόμενα στο Bolero πολύ δυνατή αλλά στράβωσε γιατί με είδε με άλλη.Μου θύμισε πολύ το Pomaranca στο Κατοβίτσε ακριβώς ίδια ατμόσφαιρα hit or miss.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.048
Πόντοι
26.141
Γεμάτη ήταν η εφημεριδα
Μου φέραν από 4 την φορα
Κλαμπινγκ πάλι είχε δύο μεγάλα, ένα σοβιετικο με πολλές αλλά άχρηστες κι ένα βιπ με τραπέζια κλπ όλες πιασμένες κ είχαν από τότε πολλά λεφτά στο χαρκιβ, μάλλον λόγω λαθρεμπόριο στα σύνορά. Ίντερνετ ήρθαν δύο δυτθκοποιημενες κ σε 2 μέρες έφυγα κ δεν ξαναπατήσω
Κ μετά λες εμένα ζουρλο....
Πώς πάτε σε τέτοια καμμένα αντιτουριστικο μέρη; :confused: :think:
Χαρκοβο:vomit:

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Είχα χτυπήσει γκόμενα στο Bolero πολύ δυνατή αλλά στράβωσε γιατί με είδε με άλλη.Μου θύμισε πολύ το Pomaranca στο Κατοβίτσε ακριβώς ίδια ατμόσφαιρα hit or miss.
Ναι το μπολερό
Είχα πέσει καλή Μερα Παρασκευή Σάββατο, πολύ τζερτζελο κ τηγανιτά τίποτα συν απέξω γεμάτο με πανάκριβα τζιπ...
Κάτι έπαιξα με μια, δεν μου πολυαρεσει ηυελε να κάτσω παρέα κ με τις φίλες, όλες περπατημενες κ δεν το συνέχισα
Ήταν κ πολύ ακριβό το μπολερό για εκείνη την εποχή. Δίπλα Πο φασιον τιμες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πώς πάρε σε τέτοια καμμένα αντιτουριστικο μέρη; :confused: :think:

Θεωρητικά έπρεπε να είναι καλό.Πανεπιστημιούπολη,δίπλα στη Ρωσία και πάμφτωχη πόλη.Ομως στην πραγματικότητα το Λβωφ του έριχνε στα αυτιά.Βέβαια είχε πράμα και το Χάρκοβο αλλά ήθελε κόπο.Ο roosh έπιασε εκεί τα αρχίδια του εντελώς,δε γάμησε καμία γκόμενα σε ένα εξάμηνο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Πώς πάρε σε τέτοια καμμένα αντιτουριστικο μέρη; :confused: :think:
Η μόνη αποτυχία πόλη τοτε
ΛΛΟΥ ΉΤΑΝ ΚΑΛΑ.. 2,3 ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΎΟ ΜΕΡΕΣ ΆΝΕΤΑ ΤΌΤΕ ΣΕ ΚΆΤΩ ΤΩΝ 22 Κ ΆΝΩ ΤΟΥ 1.72
Άσε δεν τα ξαναζω αυτά, μόνο κάτω εκεί Σενεγάλη κι αν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Θεωρητικά έπρεπε να είναι καλό.Πανεπιστημιούπολη,δίπλα στη Ρωσία και πάμφτωχη πόλη.Ομως στην πραγματικότητα το Λβωφ του έριχνε στα αυτιά.Βέβαια είχε πράμα και το Χάρκοβο αλλά ήθελε κόπο.Ο roosh έπιασε εκεί τα αρχίδια του εντελώς,δε γάμησε καμία γκόμενα σε ένα εξάμηνο.
Δεν ήταν φτώχεια
Είχανε ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΟΊ ΛΕΦΤΆ..από τους μάχιμους. Κ πολλοί Τούρκοι με λεφτά κ ντόπιοι
Κι εγώ είχα πάει λόγω ότι έχει το μεγαλύτερο φοιτητικό πλυθησμος και ροσωφωνες, δηλ ψωλουδες , αλλά η πλειοψηφία μάπα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.048
Πόντοι
26.141
Πλέον Μινσκ κ Καζακστάν ( με Ρωσίδες) έχει ψωμί από feedback
Oυκρανια βάρυναν πολύ κ τις θεωρώ τις πιο έξυπνες tinderουδες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πλέον Μινσκ κ Καζακστάν ( με Ρωσίδες) έχει ψωμί από feedback
Oυκρανια βάρυναν πολύ κ τις θεωρώ τις πιο έξυπνες tinderουδες

Οι Ουκρανέζες παίζουν πλέον στα ευρωπαικά σαλόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom