Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φιλαράκο αμα σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια της χαλιμάς γραμμένα απο αποτυχημένους της ζωής, ο συγκεκριμένος είναι καλή επιλογή εγώ
Φιλαράκο αμα σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια της χαλιμάς γραμμένα απο αποτυχημένους της ζωής, ο συγκεκριμένος είναι καλή επιλογή.
Υγ: εγώ συμφώνησα με μια συγκεκριμένη τοποθέτηση και πολιτική ανάλυση. Τα περαιτέρω δε με νοιάζουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Φέρε δύο τυλιχτα απ όλα και ένα χωρίς τζατζικι
Μην αργήσεις πάλι όπως χτες ρε ναυάγιο
Ναι, θελεις και χωρις τζατζικι ρε ναυαγιο επειδη νομιζεις πως θα γαμησεις.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Κάτσε ένα λεπτό να το σημειώσω εκεί που αρμόζει.

Οκ το σημείωσα. Είσαι νούμερο 3, πίσω απο τον αποτυχημένο της ζωής great awakening και το καθυστερημένο κμαν.

Δεν τυγχάνω προστασίας όπως ενδεχομένως παλαιότερα μέλη αρα είμαι σεμνό
Σου έκανα like. Τιμή μου να ασχολείται ένας που δε με ξέρει κ να μου βάζει κ ranking :2funny: Περιμένω κ άλλα μηνύματα σου να γελάσω!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Συμφώνησες σε κάτι που δεν υπάρχει - δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ανάλυση. Μόνο παραμύθια που σκαρφίστηκε ο τύπος οταν την έπινε
Τυπε κεφιρ ζούμε σε βδομάδα αποκαλυψεων
Τι έπινε ο αρχών όταν έδινε τους χρησμους του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι, θελεις και χωρις τζατζικι ρε ναυαγιο επειδη νομιζεις πως θα γαμησεις.
Έλα έχει και 0.50 πουρμπουαρ ΠΆΣΧΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΧΑ

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Παραμυθιά δεν γράφει ο αρχοντας είπα. Στα πόσα βάζει λίγο σάλτσες βέβαια
Καποιοι αλλοι γραφουν φανταστικα γεγονοτα τυπε :2funny:
στις σαλτσες κολλησες?

Ο Αρχων οτι γραφει το συνοδευει παντα με αποδειξεις :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Καποιοι αλλοι γραφουν φανταστικα γεγονοτα τυπε :2funny:
στις σαλτσες κολλησες?

Ο Αρχων οτι γραφει το συνοδευει παντα με αποδειξεις :rockon:
Πάλι τον αιδεσιμωτατο υπονοείς.....
Γιατί τόση έχθρα για έναν ταπεινό παπά με χομπυ το σεξ σε ανατ χώρες?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Δε σε ξέρω. Αλλά δηλώσεις ξερολιάς και απόλυτης γνώσης προκαλούν το γέλωτα και την ειρωνία
Δεν το παίζω νέος, είμαι νέος. Διαβασα κάτι σελίδες πισω και αυτά που γράφει το μέλος κμαν δείχνουν μια κάπως προβληματική κατανόηση όσον αφορά το γνώθι σαυτόν.
Ο δε άλλος είναι πιτσιρικάς που έχει καταπιεί αμάσητες τις ανοησίες που διαβάζει σε φορουμς που γράφουν άλλα καθυστερημένα. Μπορεί να κάνω λάθος και ο τύπος να είναι απλά ταξιτζης που δεν παίρνει πελάτες επειδή οδηγεί ακόμα VW Jetta πετρέλαιο

Και εδω σταματάω, δε θέλω να μπαναριστώ.
Φίλε. Κεφιρ για τον αρχών κμαν έχεις άδικο
Είναι τεσταρισμενα αυτά που λέει και ισχύουν σε μεγάλο βαθμό

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Δε σε ξέρω. Αλλά δηλώσεις ξερολιάς και απόλυτης γνώσης προκαλούν το γέλωτα και την ειρωνία
Δεν το παίζω νέος, είμαι νέος. Διαβασα κάτι σελίδες πισω και αυτά που γράφει το μέλος κμαν δείχνουν μια κάπως προβληματική κατανόηση όσον αφορά το γνώθι σαυτόν.
Ο δε άλλος είναι πιτσιρικάς που έχει καταπιεί αμάσητες τις ανοησίες που διαβάζει σε φορουμς που γράφουν άλλα καθυστερημένα. Μπορεί να κάνω λάθος και ο τύπος να είναι απλά ταξιτζης που δεν παίρνει πελάτες επειδή οδηγεί ακόμα VW Jetta πετρέλαιο

Και εδω σταματάω, δε θέλω να μπαναριστώ.
Ξεκάθαρο πως ζηλεύεις το lifestyle του.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Zesty

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μακάρι καθυστερημένοι σαν εσένα να εξαφανιστούν που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται στον κόσμο και δεν μπορούν να δουν πέρα από τον μικρόκοσμο τους.
Λες να γίνει;
Και τί με νοιάζει εμένα τα πολιτικά?εγώ θέλω να μπει το βλαδιιμιρ9 στη ουκραινα να τα κάνει όλα πουτανα, για να έρθουνε ουκρανες επιτέλους εδώ μιλιουνια μπας κια γαμισουμε τίποτα καλό κα8 φτινα???

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι Ουκρανοί σε σχέση με τους υπόλοιπους Σλάβους είναι κάπως πιο μαλθακοί και εύκολα εξαγοράσιμοι. Έχουν μια μεγάλη μάζα κόσμου όπως και η Ελλάδα που δέχεται να την κυβερνάει ο καθένας αρκεί να μην ξεβολευτεί.
Στη μαιντάν ήταν μερικες χιλιάδες διαδηλωτές κυρίως από τη δυτική χώρα και μαζί με τους δυτικους πράκτορες έπιασαν στον ύπνο τους Ρώσους που αντέδρασαν διαφορετικά με τη Κριμαία και τώρα θέλουν να διορθώσουν αυτό που έχασαν τότε στην ηγεσία του Κιέβου.
Η Ρωσία θα προσπαθήσει να κάνει με τη βία αυτό που οι δυτικοί κάνουν με εκλογές. Δηλαδή να εγκαταστήσουν δικούς τους ανθρώπους στην εξουσία γνωρίζοντας πως η μοναδική αντίδραση θα είναι στη δυτική χώρα που με αυτούς τους λίγους θα δει τι θα κάνει. Ή εξαγορά ή φυλακή.
Όλοι οι Σλάβοι μαλάκιοι είναι, σαν τους ελληνες. Ποιοι δεν είναι μαλάκιοι? Οι τσεχοι οι πολωνοι οι Σλοβάκοι οι σλοβεμοο, μαλακουλιδες είναι, γοτσταρους κατά βάθος καια υτοι λοατκι και φεμινισμού.. Μόνο οι ρωσοι της Σιβηρίας είναι πιο άγριοι, αλλά αυτοί είναι πολύ Μακριά από την Ευρώπη ούτως ή άλλως η Ρωσία δεν είναι ΕΣΣΔ και δεν μπορεί να επιρεαζει τα πράματα όπως πριν 40χρονια..η Ευρώπη έχει πουτανοποιιθει και πουστεψει, από την Ιρλανδία, μεχρι την Πετρούπολη, ότι και να κανουν ότι κι να πούνε οι ρωσοι..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Και τί με νοιάζει εμένα τα πολιτικά?εγώ θέλω να μπει το βλαδιιμιρ9 στη ουκραινα να τα κάνει όλα πουτανα, για να έρθουνε ουκρανες επιτέλους εδώ μιλιουνια μπας κια γαμισουμε τίποτα καλό κα8 φτινα???
Σιγά μην κλασεις φίλε
Αν γίνει αυτό όλες Γερμανία Αγγλία Αμερική θα παν. Τι ναρθουν στην ψωρολβσταινα, εδώ σε λίγο δεν θα χετε να φάτε κι εσείς ένα μεγάλο ποσοστό

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
δεν ξερω αλλα οποτε γραφεις εδω θυμαμαι τον Δημητρακη και μελαγχολω :undecided: :undecided: :undecided:
Έχει χάσει την παλιά του αίγλη το νήμα...ο λόγος βέβαια είναι πως τελικά ο άρχοντας έγινε κοινός αποδεκτός και χαίρει ευρείας αποδοχής!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Ισχύει, εαν ο φθόνος είναι ειλικρινής
Αρα όχι η περίπτωσή μου. Το "ομολογώ" ήταν ειρωνικό.
Άλλους ζηλεύω - volcano και τα ταξίδια του στην Αφρική.
Ο Βολκανο είναι τρολ του τροβαδούρος
Οι φώτο είναι από έναν Ισπανό μπλογκερ μου διαφεύγει το ονομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σε λίγο θα μας αππαγειλεις κ Καβάφη

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ισχύει, εαν ο φθόνος είναι ειλικρινής
Αρα όχι η περίπτωσή μου. Το "ομολογώ" ήταν ειρωνικό.
Άλλους ζηλεύω - volcano και τα ταξίδια του στην Αφρική.
Άμα μια καμήλα πετάει, δεν πρόκειται να γελάσει κανείς αν δεν πάει πολύ μακριά.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Σιγά μην κλασεις φίλε
Αν γίνει αυτό όλες Γερμανία Αγγλία Αμερική θα παν. Τι ναρθουν στην ψωρολβσταινα, εδώ σε λίγο δεν θα χετε να φάτε κι εσείς ένα μεγάλο ποσοστό
Ελλάδα θα έρθουν ουκρα ες από την περιοχή που έχει σύνορα με Ρουμανία.. Νότια.. Άμα κάνει ο ντου ο πουτιν στην οδισο.. Πιο κοντά είναι να έρθουν Ελλάδα οι ουκρανες της οδισου κια του ιασι πάρα να πανε Αγγλία.. Άρα κάτι θα έρθει.. Το θέμα είναι να κάνει ντου μεγάλο ο κοντός.. Να έχουμε δέκα μιλιουνια Ουκρανόυς μετανάστες.. Όλο και κάτι καλό θα έρθει ελλαδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom